|
|
#1801 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
schudłam, bo tęskniłam.
prześwietlony byt. lubię ten stan. papierosy, kawa i on. ;* wzmogłeś mój rytm serca. x3 z nutką dekadencji.
|
|
#1802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jedyne co mi pozostało to ten pierd*lony burdel w głowie . i co mam myśleć gdy nie wiem nic ? nie wiem co robić . Mętlik .. dajcie mi rozwiązanie bo sama nie wiem co i jak . nie wiem gdzie po co i nie wiem dla kogo . pomogłam ? ; * wiec nie mów nic ... tylko chodź ! < 33
|
|
|
#1803 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze wiem, potrafię ranić tak jak nikt.. przykro mi
Pamiętasz jak dążyłam kiedyś do doskonałości ? Nie jestem dobra, chociaż bywam miła. szantażuję szczęście.
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek |
|
|
|
#1804 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Świetne boskie! <33! nieważne o czym! zabieram wszystkie^^ Pomogłaś! *
|
|
#1805 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie przebudzenie, gdzie słodko smak,
gdzie ta muzyka co pięknie gra.? Nie mogę żyć rozdarta na pół, tak trochę tam, a trochę tu.. Rzadko zdarza się taka miłość jak ta.. Potykam się o każdy dzień.. Niebo pełne miłości jest.. Noszę w sobie tyle złych słów.. To nie moja wina, że uciekają czasem z ust.. ..i jak ja też ma niebieskie oczy. :P Sto druga furstracja, osiemsetny stres.. ..a może jeszcze raz swemu szczęściu spojrzę prosto w twarz. Mój słodki nałogu.. ;* Jak długo może trwać ucieczka w sen..? ..tam gdzie kończy się noc, tam gdzie niebieska trawa. Teraz ja mam nasze wspomnienia, Tysiące marzeń o Tobie i mnie.. Oddech nocy.. ..i zamykam sny w butelce wina. ..i słońce świeci jakby słabiej. Twój uzależnia mnie smak.. ;] Oddalam się od siebie i w Tobie znikam..
|
|
#1806 |
|
Raczkowanie
|
`The good and bad times we've been through them all. I love u.
dobre i złe czasy jakoś przetrwaliśmy. Kocham Cię. `bo czym są małe kłótnie wobec wielkiej miłości.. MY - zawsze i na zawsze. `czy pada deszcz czy świeci słońce z Tobą zawsze 10 na skali szczęścia.. `razem każdą drogę przejść. `zawsze razem.. i na zawsze! `Choć gubią nas bezdroża serc MY nie zawahamy się. `do końca ręka w rękę.Mimo wszystko. `Wielka miłość na całe życie i jeden dzień dłużej. `nasza Milosc przetrwa dluzej niz ten swiat... `Jesteś dla mnie wszystkim . Na zawsze już . `i będą żyć dłuuuugo i szczęśliwie. Na zawsze MY TiScatteroUnaFoto - dziękuję za śliczne opisiki.!_;* baaardzo się przydały ;** jesteś świetna.!_;** _________________________ ____________ `You're My disease..My favorite drug.`// `Jesteś moją chorobą..Moim ulubionym narkotykiem.`
|
#1807 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
boo nie o to chodzilo w tym co powiedzialamm.. wlasnie. wątek jest od dodawania opisów. tyle. ![]() Cytat:
![]() ----------------------------------------- 1. Zmaga mnie bezsennośc,męczy poczucie winy. |
||
|
|
|
#1808 |
|
Zadomowienie
|
* Znam magię prostych słów.
Gdy zechce mrugnę mocniej, upadniesz z nóg. * Zarezerwowany dla mnie. Pachnący mną. Nie szuka innej. * Nie przejmuj się maleńka, poniosą Cię na rękach. * Bo ona tak patrzy tylko na niego, wiesz ? * Teoretycznie jestem. Niekoniecznie dla ciebie. * Niepewni siebie. Siebie nieświadomi. * I choćbyś milion gwiazd wplótł mi we włosy... Nie. * Ja jestem twoim słowem Ty jesteś moją melodią Kiedy od ciebie uciekam Gonię za tobą Zdradzam cię Z tęsknoty za tobą * Pewność jest lepsza od niepewności, że jawa jest lepsza niż sen, i że nawet największa porażka, nawet najgorsza, jest sto razy lepsza od zaniechania próby. * Na odwyku. Od kochania. * Będziesz o mnie dbać ... a wszystko pod szyldem "miłość". Idę za Twoim jasnym swetrem prosto do sypialni. Miłość zaczyna się od zerwania metek. Ściągasz sweter od Diora, skopujesz Levisy i pośrodku najpiękniejszego ciała napis Calvin Klein, wbijający się gumą w biodra. Kochanie jesteś teraz Fucking by me, not by Chanel. Miłość, czujesz różnicę? * W chwili, w której zaczynasz się zastanawiać czy kogoś kochasz, przestałeś go kochać na zawsze. * - Chodź, musimy pielęgnować te durne marzenia. -Czy one rosną? -Nie, mała. One się spełniają * Potrafię zakochać się w Tobie w dwanaście sekund, kiedyś jesteś pijany, za to kiedyś jesteś trzeźwy, potrafię odkochać się w trzy. * – Jesteś dziś taki wesoły - zauważyłam. - Nigdy cię jeszcze takim nie widziałam. – Chyba tak ma być, prawda? - Znów się uśmiechnął. - Pierwsza miłość odurza, upaja i takie tam. To niesamowite, jak wielka jest różnica pomiędzy czytaniem o czymś, oglądaniem o tym filmów, a doświadczaniem tego czegoś w prawdziwym życiu, nie uważasz? * Czasem nie liczy się podróż, tylko cel. * Leżę tu bo nie chcę stać nigdzie indziej. * Nie wszystko co Ci mówi większość, jest mądre. * Dans la vraie vie le prince s'en va avec la mauvaise princesse. W prawdziwym życiu książę odchodzi z niewłaściwą księżniczką * Jeśli złamiesz jedną zasadę... dlaczego nie złamać wszystkich? * Docenisz mnie, jak mnie stracisz. * - Co robisz oprócz płakania i chodzenia po barach? - Płaczę w barach. * Graj fair i przegraj wszystko, pokaż cycki i wygraj to czego chcesz. * Żaden brylant nie roztacza takiego blasku co zakochana kobieta. * No to widzę, że wielofunkcyjny jesteś. Noo. Jak robot kuchenny. * Rzut kostką. Jesteś gwiazdą, albo nikim. * I don't design clothes. I design dreams. Nie projektuję ubrań. Projektuję marzenia. * Jasne. Chciał wytrzeć nos i przypadkiem poszedł z nią do łóżka * Jeśli się nie ma faceta, to trzeba sobie wmawiać, że się go nie potrzebuje, żeby nie zwariować. * Nazywają mnie suką, bo całuje się z dziewczynami, tańczę na stołach, bluźnię i mam gust. Mówią, że nigdy nie byłam pruderyjna, jestem bezwstydna i wyuzdana. I mają rację, urodziłam się skandaliczną gwiazdą i nią umrę. Bo tak mi sie podoba. * Jeśli połechtasz jego penisa - będzie Twój jedną noc. Jeśli połechtasz jego ego - będzie Twój całe życie.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#1809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki tam za Was ------------------------------- 1.Lepiej wyglądasz z moja ręka na tyłku
|
|
|
|
|
#1810 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no wlasnie o to chodzi i dzieki za opisy ;**praw autorskich do tego podpisu nie mam chociaz nie jest to orginal a moja bardzo malutka przerobka ;D zauwaz tez ze nie napisalam tego z jakas pretensja czy cos wiec looz ja sie z nikim nie bede klocic ![]() nie znam tajemnicy jaka owiano świetlice ludzkich ambicji skałą martwych wspomnień się stałam.. zapomne o tobie w najdrobniejszych detalach chuj z tym ze przeklinam poukladaj wszystkie fobie w głowie..
|
|
#1811 |
|
Zadomowienie
|
TwOjaImaginaCja
no pewnie że taak ;** ewanka1989 tobie tez dziękuję ;** |
|
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
Zakurzone szczęścia chwile
![]() Wakacyjne Fotografie. Zasuszone jak motyle. Tak się nie mądrze w niemądrych kochać
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
daga0204 nie ma za co
![]() Baby I'm too lost in you // Kochanie zbyt mocno zatraciłam się w tobie I just think about the things that you do // Mogę tylko myśleć o tym, co wiąże się z tobą You whispered to me and I shiver inside // Szepczesz do mnie i drżę w środku I'm going in crazy in love for you baby // Szaleję z miłości do ciebie kochanie
![]() Edytowane przez ewanka1989 Czas edycji: 2008-11-25 o 21:04 |
|
|
|
#1814 |
|
Raczkowanie
|
Jak cień mnie prześladuje, mym snem manipuluje, jak miód słodko smakuje, ja dobrze wiem - Ciebie potrzebuje <33
` Każdy zmierzch i każdy świt tylko przy nim być ... ciekawe czy istnieje limit rozczarowań... ![]() We were ment to be together I'm in pain when you're away Come on and save me I'm loosing my touch ... Póki jeszcze Jego serce nie przestało dla mnie bić =* w Jego oczach mam nastepny świt i wiecej nie potrzeba mi póki jestes Ty... Życie nie składa się z pragnień, lecz z czynów. ![]() I jakoś tak, nienaturalnie, trochę przesadnie pobyć sama. Ucz się czekać, bo albo zmienią się rzeczy, albo Twoje serce. Szepczę nutami kochane imię po pięciolini zmysłów... Serce wiruje gdy szepczesz wyznania, tonąc w objęciach oczarownia ;*** Nieoswojone żądze plamią czyste myśli... Kiedy z serca płyną słowa, uderzają z wielką mocą!
Edytowane przez musica Czas edycji: 2008-11-25 o 21:42 |
|
|
|
#1815 |
|
Raczkowanie
|
ultrafioletowe łzy ...
nosiliśmy w sercach misterne projekty ... walka o strzępek siebie O wieczne nadzieje i sens ... strony odległej pustki ... Czy rozumiesz czy jesteś ? żale tłustych wspomnień A życie przez palce mi płynie w nicość Czas na brzegu szklanki tkwi póki co... Z Tobą nie dotykam już chodnika... Zawładnie mną ochota zgłębić myśli
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko czasem bywa z życiu. Nie lubię jak mówicie o mnie za plecami. Mówcie w oczy. A coś w stylu "Stara miłość nie rdzewieje" ale w innych słowach?
|
#1817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ha, umiem czytać ze zrozumieniem więc wiem ocjb. jednak zauważ że dziewczyna jest początkująca i nie może nie widziała tego.. dżizys. zreszta whatever, nie moj bussiness ;] ____________ tutejsza młodzież woli na cudzym raju szukać szczęścia..
|
|
|
#1818 |
|
Przyczajenie
|
dziewoje, czy mogłabym prosić o jakieś opisy w stylu orginalne, zabawne, o tym że jest teraz nieźle
Majne opisos: "We fight, we break up We kiss, we make up" You fucked up my life (Spieprzyłeś mi życie.) "If you don't know my name you can call me your baby"
|
|
#1819 |
|
BAN stały
|
mój też
// *.nie muszę nic mówić jak nikt rozumiesz mnie. *W słodkim grzechu zagubieni. ;*** *Już nigdy więcej nie pozwolę spłynąć ani jednej Twojej łzie. *Po każdym spojrzeniu w niebo zostaje w oczach nieco błękitu. *egzamin dojrzałości.? to chyba nie dla mnie xD |
|
|
|
#1820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm. Wydaje mi się, że obie macie ten sam błąd w podpisie. Bo jesli się nie mylę, to w oryginale jest "MIŁOŚĆ TO NIE TA DZIWKA Z KLATKI OBOK" To tak na marginesie. Cytat:
Moje myśli przypominają włosy splecione w dreda... __________ I jeszcze powiedziałabym... Tylko, że czasem lepiej pozostać przy westchnieniu wciąż drażnisz mnie, ale nie czuję wcale irytacji teraz nie da się zapomnieć, bo zapach jego w powietrzu unosi się nie usunę tego zapachu, bo już nie będzie jego sama dla siebie receptą i lekiem 'Nie' dla duszy. 'Nie' dla serca. 'Nie' dla uśmiechu i rozumu. Zmarznięte dłonie, ukradkowe spojrzenia, uśmiech. nauczyłam sobie wyrachowanie układać świat
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
trochę feministycznych
![]() - dla Ciebie poszedłbym na koniec świata. - a zostałbyś tam? - Gdybym zobaczył cię nagą - pewnie umarłbym ze szczęścia... - Gdybym zobaczyła cię nago - umarłabym ze śmiechu. ![]() - Co byś powiedziała, gdybym poprosił cię o rękę? - Nic. Nie umiem równocześnie mówić i śmiać się. - Oddałbym Ci wszystko co zechcesz! - Dobrze, zacznij od konta w banku. - Gdzie byłaś przez całe moje życie? - Chowałam się przed tobą. ![]()
|
#1822 |
|
Zadomowienie
|
Kochane, kiedyś tu były te długieeee życzenia urodzinowe. Mi się usunęły i jeśli ktoś może wyśle mi na priv.? Żeby tu już nie mieszać?
Są mi bardzo potrzebna i to na dziś. Będę bardzo wdzięczna. * Bez Ciebie nie daję rady. * Zimanaramionamojespadła Niewinnościąbiałymśniegiem Pierwszagwiazdajużnaniebie Niemaniema Ciebie * Kiedy zamknę oczy zobaczę Cię Gdy otworze je znowu znikniesz * Mija dzień i noc, a Ciebie nadal tu nie ma. </3 * Tu Ciebie nie ma, tu tylko wyobraźnia. * Twój cień, nigdy Ty. * Chce poczuć Twój oddech na mojej skórze.
|
|
#1823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Proszę .
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
|
#1824 |
|
Zadomowienie
|
..zanim czas pęknie w pół i mocno zaśnie.
..a w głowie kłębi się niejasnych myśli dym. Rozkołysana twarz jest rozedrganych mięśni grą.. Niepewność rodzi gniew, niepewność rodzi ból.. ..zanim zmysły odmówią posłuszeństwa.
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-11-26 o 07:34 |
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1826 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To jest z piosenki "Uciec stąd" . Ale ja już zmieniłam.. Więc koniec dyskusji .
|
|
|
#1827 | |
|
Raczkowanie
|
Są różne zbrodnie na świecie, ale chyba nawiększą jest zabić miłość..
Jak zaufać teraz komuś skoro anioł mnie oszukał Nie zasłaniaj mi słonca. Życie też czasem popełnia samobójstwo, bo jest w załamce tak jak ja... Zranione serce umiera a dusza wraz z nim.. Przyjaciele są jak Anioły, pomagają nam wstać, kiedy upadniemy.. W życiu każdy dzień należy traktować jakby był Twoim ostatnim. życie jest piękne...gdy ma sie na nosie różowe okulary Cytat:
I jeszcze jakieś o tym, że mnie wkurzają ludzie, którzy plotkują na mój temat..Że to bardzo mnie wkurza, i że chciałabym żeby nie było takich ludzi, co plotkująą . prosiii ;***
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2008-11-26 o 14:11 |
|
|
|
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
Hej laski
![]() Pamiętaj, że nie ma nic prawdziwszego niż Tu i Teraz. Najbezpieczniej na dnie. Niżej się już nie upadnie Flirt jest grzechem uczciwych kobiet i uczciwością grzesznic. I umieram w sobie po raz kolejny... Życie jest tylko trudną sytuacja Nic nie mija, jeśli zostają wspomnienia... Lata biegną, ale to my dostajemy zadyszki. Denerwowac sie to mścic sie na wlasnych nerwach za glupotę innych Lepiej splonac od razu niz tlic sie powoli...ja splonelam Kobieta powinna być jak herbata - mocna, słodka i gorąca... W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie. Charakter człowieka najlepiej określa się przez to, co uznaje on za śmieszne Zazdrosnego człowieka tylko płacz bliźniego do śmiechu pobudzić potrafi.
|
|
#1829 | |
|
Rozeznanie
|
żaden wiatr nie rozwieje starej miłości. stara miłość zawsze jest nowa. i pierwsza miłość będzie ostatnią. nasza miłość i tak powróci. znów się narodzi nasza stara miłość. Oj chyba mi się nie udało. ![]() Pomogłam? ; *** Cytat:
a o uczuciach to już nie wiem co myśleć.
a w głowie burdel. w sensie, że bałagan. niepoukładana. mieszanka uczuć. niepoukładane myśli. a co mam mysleć, to ja już nie wiem. ale bałagan. tysiąc myśli, a w głowie bałagan. z myślami trzeba zrobić porządek ! ogólnie to w głowie mam mętlik. w głowie mam mętlik, chciałabym wszystkiego naraz. Pomogłam? : ***__________________ chociaż przez chwile zainteresuj się moim losem ! zdaję mi się, że porwać Cię chcę i zamknąć w dłoniach. Nie pozwól by zniknął znów z Twoich snów. ' przecież my nawet nie mieliśmy siebie w planach . <3 to Ty spadeś mi na głowe jakbym się nazywała Newton zawiedziona do granic, jak mogłeś mnie tak zranic ? w telewizji to czesto pokazuję miłość jak jacyś tam się kochają albo mówią, ale w zyciu to jest niemożliwe coś o miłośći szczęśliwej? ah, ale się uparłam ;d <3
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2008-11-26 o 14:17 |
|
|
|
|
#1830 |
|
Raczkowanie
|
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted. / bo wiem jak to boli stracić tego kogo pragniesz. Wiesz jak to jest czekać na Ciebie.. ? tylko On całuje we wszystkich kolorach świata.. (: potrafię ubrać niebo w najpiękniejszy wschód miłości. to są nasze śmierci, te samotne.. chcę twoje imię z gwiazdami zmieszać. chcę z krwią być w Tobie. za nimi wszechświat z obojętnymi twarzami. A mówili, że nie ma miłości.. bo uśmiech wypadł na ostrym zakręcie. to już, pamiętasz? do Ciebie oczy napełniam łzami..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

ktorys sie przyda?
tyle.