|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
a badanie to własnie takie "od środka"..ale tematy tutaj mamy
|
|
|
|
|
#3782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
tak jestem z nich zadowolona
, początkowo brałam novynette $%#& i przez nie przytyłam 7kg ^%&%
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz próbowała plastrów, ale nie są wygodne.Pojutrze jedziemy klepnąć kościół A w weekend może foto wreszcie. W przyszłym tyg dj koniecznie. No i muszę końcówki podciąć
|
|
|
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3787 |
|
Wtajemniczenie
|
no fajnie fajnie szczególnie że z tego co pamietam to macie w planach jakiś wyjazd za granicę tak??
ja własnie szlifuję częśc teoretyczną i jutro oddaje do "recenzji" ale wiecie co jakoś mi się ona nie podoba.. nie wiem mam jakieś dziwne wrażenie.. niby duzo nad nią siedziałam ale mam mieszane uczucia
|
|
|
|
#3788 | ||
|
Rozeznanie
|
Pizza jest boska! I wszystkiego najlepszego Kasiu
Cytat:
Ja też bym się nie cieszyła, gdyby moja siosra podczytywała co tutaj piszę, bo z nią o wielu rzeczach nie rozmawiam. A ostatnio TŻ mnie zaskoczył, bo spytał o coś o czym akurat na wizażu plotkowałyśmy parę dni wcześniej. Aż się chciałam zapytać czy tutaj o tym czytał. Pewnie to zbieg okoliczności, bo raczej nie zdzierżyłby tysięcy postów o ślubie. Cytat:
Jak nie chcecie się czuć jak chodzące waginy, to zajrzyjcie na wątek "Dobry ginekolog kogo polecamy": http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=80711 (post nr 5, to miejsce, do którego Ja teraz chodzę, ale aktualnie wizyta kosztuje 100). Ja swoją pierwszą wizytę wspominam okropnie, bo właśnie tak się czułam jak napisałyście. Ale zmieniłam ginekologa i jestem super zadowolona. Babka jest bardzo miła, wie jak rozmawiać z pacjentką, żeby nikt się nie krępował czy źle czuł. Ja też mam cytologię raz w roku, a co pół roku usg. Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2008-11-25 o 19:46 Powód: Corfamed |
||
|
|
|
#3790 |
|
Przyczajenie
|
wy już na 2010 klepiecie??!!
|
|
|
|
#3791 |
|
Wtajemniczenie
|
Ano klepiemy klepiemy
Im więcej zaklepane tym lepiej ![]() A my już pogodzeni z TZ uffff |
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
no i co ci powiedział tż?? bo na pewno coś powiedział
Asceza klepanie terminów to my już kończymy bo na nasze wakacyjne miesiące inaczej się nie da mi jeszcze fotograf został i Kościół.. Kościół sobie narazie odpuszcze i w przyszłym roku coś poszukam ale ten fotograf... skąd go wziąć??? mam oferte jednego co juz wam kiedys pisałam i nie mam pojecia czy go brac czy szukac czegos innego?? tylko że ja bym wolała jakiegoś poleconego a nie takiego zę muszę obejrzeć jego prace........ bo ja się na tym nie znam...... prace może mieć fajne ale może się z nim nie dogadam... nie mam żadnego numeru telefonu nawet do fotografa!!! nie wiem skąd ja go wytrzasne
|
#3793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubię coś upichcić i podobno bardzo dobrze mi to wychodzi, ale jak mam czas oczywiście ![]() O jakie słodziutkie Składam najlepsze życzenia![]() Cytat:
Co do kasiorki, to MY oboje pracujemy, ale każdy ma swoje konto. Na chwilę obecną nie chciałabym wspolnego konta, to co wspólnie kupujemy typu telewizor itp. czy opłata rachunków dzielimy na pół, tak jest nam wygodniej.
|
|
#3794 |
|
Wtajemniczenie
|
Odezwał się na gadu, przepraszał kilkukrotnie, mówił że faktycznie to głupota i nie wie czemu go tak poniosło, prosił żebym już przestała płakac bo on nie może tego znieśc jak ja płaczę a potem zaczął wypytywac o bolerko którego sobie szukałam na sylwestra do sukienki
![]() Więc szczyt podlizywania Uff jak ja nie lubię takich fochów.. Mam nadzieję że to byl pierwszy i ostatni raz.
|
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#3796 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIe przejmuj się przecież oddasz a i tak promotor Ci poprawki naniesie to nie ma co się wczuwać ![]() Cytat:
Już do wielu gin próbowałam prywatnie, z nfz miałam jednego fajnego, ale się przeniósł do innej przychodni to tez zaczęłam tam chodzić. Później z tej przychodni się wyniósł i trafiłam na tego miłego młodego pana, do którego mam zamiar wrócić. Przyjmuje tam tez taka straszna baba - jejku, jak mnie raz zbadała to sie prawie popłakałam, normalnie roztrzęsiona byłam![]() tak ![]() Cytat:
![]() Gosica no i dobrze Ale weź go na przyszłośc przeczołgaj, żeby nie fikał
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-25 o 20:55 |
|||
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ALE z czasem nauczyłam się je umiejętnie przyklejać np. na podbrzuszu(jest to miejsce gdzie masz bieliznę i nie widać plastra!) i stosując już kilka opakowania naprawdę nic się nie klei do plastra.I uważam że ważniejsze w tym przypadku jest wpływ antykoncepcji na organizm niż wygląd a raczej jego brak, gdyż są miejsca gdzie plastra nie ma sie non stop na oku Kiedyś spróbowałam tabletek na samym poczatku iii sama pamięć codzień o pigułce i znaczne obciążenie watroby spowodowały że zdecydowałam się na plasterki
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ale tu dzisiaj ginekologicznie... może pogadamy o czymś przyjemniejszym???
tylko nie wiem o czym tak czytałam i czytałam książkę i sie strasznie zamuliłam i znużyłam ze teraz to mi się tylko kimnąć chce...A w Egipcie nie byłam osobiście ale teściowie byli w tym roku i mówili że wszędzie wojsko, gdzie się nie obejrzeć żołnierze z bronią i nigdzie się ruszyć normalnie nie mozna.. woda też gorąca że sie teściowa kąpać podobno nie mogła no i taka słona że się nie da pływac. wszędzie pustynia i tak dziwnie... hmmm to są zeznania teściowej mi się raczej Egipt kojarzy z egzotyką ale po wizycie teściowej w tym kraju przestałam marzyć o wakacjach w tamtych rejonach... ja to bym gzieś niedaleko pojechała bo w te wakacje 6 tys kilometrów zrobiłam samochodem z tżtem i już mi się nie chce jeździć więcej na takie trasy no a tż samochód musi ze sobą mieć bo tak w sumie fajnie wszędzie sobie podjechać gdzie i kiedy się chce.. może Włochy... W Grecji już byłam i polecam!!! Troche mi się Francja marzy ale to chyba drogie wakacje... w ogóle nie wiem czy w tym roku gdzies pojedziemy bo chce jechac do pracy na miesiąc i chcę jeszcze odbyć praktyki obowiązkowe i nie wiem czy znajde czas jeszcze na wakacje ale będę się starać z całych sił
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przejrzłam teraz ofertę sky club i jakoś wzbudziła moje zaufanie, tylko akurat sky club ma drogo, a wolałabym do jakiegos zaufanego miejsca jeśli chodzi o egipt...chociaż tam to ani samochodu nie wypożyczyć i gdzies pojechac pozwiedzać, bo właśnie pustynia, a jakieś wycieczki to mam dziwne wrażenie, że tam jest niebezpiecznie...Turcja jest na pewno ładna, widziałam zdjęcia znajomych i chyba prędzej Turcja, bo zawsze można gdzies podjechac i cos zwiedzić. My wolimy w takie dalekie podróże samolotem a samochód wynająć na miejscu. Ale zastanawiam się np. nad Chorwacją, żeby tam pojechac autem i na jakiś camping sie załapać - ponoc maja tam wysoki standard - zwłaszcza łazienki mnie martwiły, ale koleżanka była i chwaliła. Pewnie skończy się na Turcji.My chcielismy Włochy, ale tam chcemy zobaczyć Wenecję i Rzym i za drogo by nam wyszło i za bardzo skomplikowanie przemieszczanie sie w takich odległościach, dlatego sobie odpuściliśmy i Wenecję i Rzym zwiedzimy podczas rmoantico weekendów po ślubie My też byliśmy w Grecji, ja bym chciała na wyspę jakąś, ale tz chce do innego kraju.
|
|
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Chorwacja fjniutki kraj- ludzie sa bardzo sympatyczni, woda cieplutka, ponad 30 stopni było nawet we wrześniu jak byliśmy więc polecam. My zamawialiśmy wycieczkę z biura Interhome czy jakoś tak i tam wynajęliśmy sobie całe mieszkanie w 4 osoby za 1200zł we wrzesniu i był tak wysoki standard jakiego nawet nie oczekiwalismy! Dwie piękne sypialnie, dwie łazienki, nowiutka kuchnia z pełnym wyposażeniem, taras 15 metrów kradratowych z widokiem na morze mmmmmm.... jak o tym myślę to mi się buzia uśmiecha
to biuro nie ma placówek na terenie polski a rezerwacje robi się internetowo, a biuro mają w warszawie ale my tam nawet nie jeździliśmy. Fajne i tanie wakacje na wysokim standardzie a nam na cenie bardzo zależy bo nie stac nas na takie wakacje za 5 tysięcy... też mi się Turcja marzy ale nie wiem co to z tego wyjdzie
|
#3801 |
|
Rozeznanie
|
Kiedyś koleżanka miała plastry i po yodze okazało się, że plaster zachaczył o spodnie i to się tak jakoś skręciło, że pół plastra się odkleiło i to było całe w meszkach ze spodni. Oderwałam jej to, bo skoro połowa się ubrudziła od środka, to już chyba przestało dobrze spełniać swoje funkcje. Od tej pory Ja już nie myślę o plastrach. Nie miałabym do nich zaufania.
|
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to nawet nie chodzi o to, ze sie go nosi na ramieniu czy gdzies gdzie widac... uwazam to za wysoce niepraktyczne no poprostu brzydkie to no ale kazdy stosuje to co mu odpowiada ja jednak wole piguly negatywnych wplywow jak na razie nie odczuwam jak mi sie pogorszy to najwyzej dam sobie spokoj na jakis czas.oo Chorwacja jest super. bylam tam z TZcikiem na obozie na wyspie niedaleko Splitu. no cudo minusem sa jedynie zwirkowe plaze i to, ze do wody trzeba wchodzic w butkach do plywania, co by sie na jezowca nie nadziac (ale to tez z wygody... te kamienie sa bardzo upierdliwe )
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-25 o 21:44 |
|
|
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W moim przypadku to stosuje tylko plastry anty. ![]() A co do wycieczek to MY wybieramy się do Meksyku, ale gorzej z wolnym czasem ![]() I niewiadomo czy Nam się nie odmieni ![]() A co do Francji, to byłam w Paryżu i pięknie tam jest podobno cała Francja jest cudna
|
|
#3804 |
|
Wtajemniczenie
|
No Samoa przeczołgac go trzeba koniecznie bo tak byc nie bedzie, ja się na to nie godzę
![]() ![]() A co do podróży to ja bym bardzo chciała na wakacje gdzieś pojechać ale to pewnie pojadę ale do pracy jak znam życie.. A we wrześniu będzie praktyk w szkole ciąg dalszy.. Tym razem gimnazjum hehe |
|
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale my w takiej sytuacji jedlibysmy na mieście i dupa z oszczędności. Jesteśmy lenie i all inclusive bierzemy. Co i tak wychodzi taniej, bo licząc głupią wode średnio 1,5 euro a ja pije jak oszalała to byśmy kupe kasy wydali. NIe mówiąc już o jedzeniu i alkoholu. My właśnie chcielibyśmy w te wakacje jakos taniej, stąd ta Turcja. W ogóle głupio, bo tacy nasi znajomi nie pojada z nami, bo mieszkanie w tym czasie odbierają i będa sobie urządzać, pilnować ekip itp.W niedzielę wydrukowaliśmy zdjęcia z Grecji, bo kupilismy taki album na pamiątkę, jejku aż miło popatrzeć i powspominać ![]() Madziulka Meksyk super Ja bym jeszcze chciała Peru, no ale póki co za wysokie progi A kupujecie wycieczke w Holandii czy w Pl? Z tego co się orientuję za granica taniej nie jest, ale może w hol jest?My się wybieramy do rodzinki do Paryża ![]() Lain mój tż wbił sobie w noge nie jeżowca, bo byśmy wiedzieli le takie małe kolce...pilnowaliśmy czy żyje Nie dało się tego wyjąć, no to chodził z tym w nodze az samo wyszło niedawno Ale w buty do wody warto zainwestować/
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-25 o 21:54 |
|
|
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to Dijon to fajne miasteczko, Strasbourg tez ladny, no i uwielbiam male burgundzkie miasteczka i wsie. i wszedzie winnice... pieknie jest w tamtym regionie ale francuskiego pieczywa nie lubie. bagietki owszem super, ale reszta taka, ze baaardzo tesknilam za polskim chlebkiem uwielbiam za to francuskie sery i wino.
|
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa otóż wcale żarcie nie jest takie drogie. Ja byłam w Zadarze no a to przecież nie jest wieś tylko miasto i chodziliśmy codziennie do restauracji i tam obiad taki po którym już się ruszać nie mogłam kosztował 40kun czy jak tam ta ich waluta się nazywa co w przeliczeniu na złotówki jakieś 17 czy 18zł daje więc wcale tak drogo nie jest! nie spróbowaliśmy wszystkich dań bo byliśmy tylko tydzień ale którego bym nie jadła to byłam w 100% usatysfakcjonowana. wyszło nas bardzo tanio a wrażenia niezapomniane- no i wróciłam stamtąd jako narzeczona więc mam sentyment do tego miejsca
![]() co do tych kamieni to fakt że trzeba sobie takie buciki kupić ale są dostępne na miejscu za ok 20zl i we wszystkich kolorach więc to mi nie przeszkadząło z resztą ja sobie nadmuchałam materacyk i cały czas dryfowałam po morzu z tżtem
|
#3808 |
|
Rozeznanie
|
Ad. Egiptu)
Moja siostra była w tym roku w Hurghadzie przez tydzień. Jej się bardzo podobało pomimo, że tak poza kurortami dla turystów to wszędzie widać biedę. Ona była w lipcu więc temperatura była masakryczna. Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo wycieczek, to te organizowane przez biura podróży są zawsze z obstawą i często w te same dni i w tych samych godzinach, przez co są ławym celem dla terrorystów (a że jest obstawa, to tylko potwierdzenie, że autobusem jadą zagraniczni turyści), dlatego siostra poszła do miasta i tam wykupiła zwykłą wycieczkę do Luxoru. Siostry nie dopadła zemsta Faraona, bo jedli tylko w hotelu, a na mieście kupowali tylko colę. Podobno bardzo przydają się drobne dolary. Im więcej jedno, pięciodolarówek tym lepiej, bo na targu usłyszysz cenę po polsku, a jak dasz więcej kasy i będziesz chciała resztę, to Cię sprzedawca "nagle" przestaje rozumieć. Ach i jeszcze jedno. Rafy są przecudne, ale uwaga z dotykaniem, siostra wróciła z poparzoną nogą. Tyle najbardziej pamiętam z jej opowiadań. Ogólnie jest bardzo zadowolona. Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2008-11-25 o 22:10 |
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do Egiptu to mialam wspaniale wyobrazenia o zabytkach, piramidach itp... dopoki nie zobaczylam zdjec kuzynki z podrozu poslubnej, gdzie to zaraz pod piramida widac parking dla autokarow spieprzyli sprawe. za to kuzynka calym sercem poleca nurkowanie w Morzu Czerwonym. wiec jak juz tam pojade to chya tylko dla tego nurkowania ![]() nasluchalama sie tez opowiesci o targowaniu sie i srednio mnie to kreci prawde mowiac. chyba jestem zbyt leniwa zeby targowac sie kazda glupote. Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-25 o 22:14 |
|
|
|
|
#3810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja juz wszędzie euro widzę![]() Ja nie kupiłam butów do wody, bo w Polsce były czarne brzydoki A ja głupek chciałam ładne![]() Cytat:
Chociaż co do Turcji tez mam obawy, jedynie mnie pociesza, że wielu naszych znajomych tam było. Cytat:
Lain ja właśnie tez bym chętnie ponurkowała, ale te rejony mnie odstraszają:PMoja kol ma właśnie takie zdjęcie pod wodą jak nurkują, super ![]() A co piramid, jakoś mnie nie ciągnie - nie lubie masowych wycieczek a tak sobie wyobrażam zwiedzanie piramid. Jak bylismy w museum archeologicznym w Atenach to była wystawa z egiptu i widziałam hieroglify i mumie i mi wystarczy
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-25 o 22:19 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

Ja biorę 4,5 roku o ile się nie myle i robie tylko cytologię, próby wątrobowe, usg piersi i to takie od środka raz brrr.
Ja nie mam na szczęści skłonności do problemów tam

, początkowo brałam novynette $%#& i przez nie przytyłam 7kg ^%&%

myślicie że to dobry pomysł??? czy nie za bardzo??? 

, ALE z czasem nauczyłam się je umiejętnie przyklejać np. na podbrzuszu(jest to miejsce gdzie masz bieliznę i nie widać plastra!) i stosując już kilka opakowania naprawdę nic się nie klei do plastra.