![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: i zastalam pusty dom...
zamurowalo mnie, az mi sie lzy pojawily... co za palant delikatnie mowiac. Kochana trzymaj sie wiem, ze jest Ci ciezko i to bardzo, szczegolnie, ze bylo to niespodziewane.
![]() mialam podobna? sytuacje, opisywalam na wizazu historie, ale w skrocie - bylam z kims prawie 4 lata, slub na karku, wielka nieskonczona milosc, cud, miod, orzeszki, z ta roznica, ze mysmy nie mieszkali razem... pewnego dnia przyszedl, zabawil sie ze mna w lozku, odczekal chwile i oznajmil, ze nei chce ze mna byc... a 2 dni wczesniej wybieralismy obraczki... szok, 3 miesiace wyjete z zzyciorysu, jest lepiej, ale nie jestem w stanie nikomu zaufac. u ciebie jest o tyle 'lepiej', ze mozesz go teraz kopnac w tylek, dac tego kosza, niech spada za to co zrobil. u mnie niestety nie mialam takiej sytuacji, do tego, to wszystko co ja go nauczylam - kultury wobec kobiet, zachowania, wiary w siebie itd. przelal na inna laske. to przykre ![]() ... wiec poniekad wiem, jak mozesz sie czuc, jest to straszne, macie plany, rozmawiacie o tym, pamietam, mysmy dzien wczesniej rozmawiali gdzie pojedziemy na sylwestra (mowa byla o gorach)... nie rozumiem, po jakiego grzyba ONI tak klamia, zero odwagi, to nie jest facet... zreszta facet czy baba, to jest krzywdzenie drugiej osoby, bo wiadomo ze ta pierwsza raczej jest na tej lepszej pozycji, ma w tylku wszystko... tak samo ktoras z dziewczyn napisal ajak to widzi, tzn. chce odswiezyc zwiazek, wyprowadza sie, ale moze chodzic o to, iz ma dosc ale bedzie mial cie do seksu, oj kucze, ona to tak 'ladnie' ujela. tak wiec, albo od razu odcinasz sie od niego, ale rowniez rada innej wizazanki - sprawdz czy masz wszystkie swoje rzeczy, pieniadze na koncie itp... bo mysmy mieli wspolne i ten moj straszyl, ze zostawi mnie z debetem prawie 1000 zl ![]() rob to, co da ci wieksza satysfakcje i ulge, bo to ty jestes pokrzywdzona ![]() trzymaj sie i nie dawaj dupkowi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
![]() Wiem, że teraz Ci ciężko, ale radze poszukać na wspólokatora jakiegoś przystojniaka ![]() ![]() Edytowane przez Wroclovianka Czas edycji: 2008-11-25 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udusiłabym go w Twoim imieniu!!
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
No i stalo kolajna ofiara....bezdusznych skurrrr...
![]() ![]() ![]() Pierwszy miesiac byl dluzszy ale z racji tego ,ze bylam mloda osoba 21 lat zaczelam spotykac sie zludzimi i dalej zyc ....bol byl byl byl byl ale z kazda chwila coraz miejszy.....az wkoncu poznalam mojego tz mamy cu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
wlasnie i nastepne pocieszenie dla autorki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Co za bezczelny prostak! Nie dość, że podjął taką decyzję za was oboje, kompletnie nie licząc się z Twoim zdaniem to jeszcze Cię o tym nie raczył poinformować! I w dodatku wysłał Ci zawiadomienie smsem
![]() To przechodzi moje zdolności pojmowania, jak można zachować się w ten sposób! ![]() Ważne żebyś nie została teraz sama, wyjdź gdzieś ze znajomymi, pogadaj z bliskimi Ci osobami. Może zaproś kogoś? Będziesz się lepiej czuła przez te pierwsze dni jeżeli któraś z koleżanek u Ciebie zanocuje. I trzymaj się ciepło! Dasz sobie radę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
smieszne przez zalosne...
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Smutne i straszne.
Dowiedzieć się,że ktos kogo się kocha jest kimś innym niż ten za kogo go uważaliśmy. Wyszedł po angielsku, w celu odświeżenia związku. ![]() Myślę,że lepiej by już nie wracał. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Wiesz co? Lepiej od razu odpusc sobie ten związek. Facetowi najwyraźniej się znudziło i zamaist zachowac się jak poważny, dorosły człowiek i porozmawiac z Tobą zachował się jak dzieciak. Kopnij go wiesz w co, bo serio szkoda czasu na takich facetów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Mowi sie, ze facet pokazuje swoje prawdziwe oblicze dopiero kiedy para się rozstaje. Widac jakim jest czlowiekiem. W ten sposob sie nie zaltawia spraw, a juz tymbardziej nie tak odswieza sie zwiazek....
![]() Bardzo ci wspolczuje, ale musisz pokazac mu honor i klase.
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
...przy współpracy środkowego palca.
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
dziekuje wam wszystkim..
mieszkanie jest moje wiec nie wyprowadze sie z niego,musze sie po prostu przyzwyczaic do nowej sytuacji i oswoic zeby nie wsio przypominalo jego... zadzwonil do mnie i powtorzyl dokladnie to samo co napisal w smsie,peklam,wykrzyczalam ze go nienawidze ze nim gardze,ze jest najwiekszym bucem jakiego spotkalam i zaluje kazdego dnia ktory mu poswiecilam i ze nie zycze mu dobrze(wiem ze nie powinno sie tak mowic ale niemoglam inaczej)..wiecie co mi powiedzial?ze przzesadzilam,ze jestem beszczelna i teraz to on musi sie zastanowi czy jeszcze chce ze mna byc... dziewczyny powaznie swiat oszalal.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale jestem zla jak o czyms takim czytam !!! ![]() Trzymaj sie jakos ... Bedzie dobrze!
And if I am a number, I'm infinity plus one ... Edytowane przez eres Czas edycji: 2008-11-26 o 01:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
a ja jeszcze o tym slucham prawie na zywo..
ale wiecie co wczoraj napisalam mu ze jezeli jego wyprowadzka jest ostateczna to zeby mi oddal kklucze do dzisiaj,wzial reszte rzeczy i baya...nie oddal... nie wiem liczy na jakies come back?przeciez ja jestem taka beszczelna placzaca histeryczka... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Dobrze radzisz sobie bez niego, chyba nawet lepiej niż z nim.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Uzależnienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nic sie nie martw. Facet jest zwykłym gówniarzem skoro nie miał odwagi prosto w ocy Ci powiedzieć,że chce zakończyć Wasz związek. Jesteś młoda, na pewno znajdziesz kogoś lepszego. Głowa do góry, nie był Ciebie wart. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
[quote=Flofferek;9863021]zamurowalo mnie, az mi sie lzy pojawily... co za palant delikatnie mowiac. Kochana trzymaj sie wiem, ze jest Ci ciezko i to bardzo, szczegolnie, ze bylo to niespodziewane.
![]() mialam podobna? sytuacje, opisywalam na wizazu historie, ale w skrocie - bylam z kims prawie 4 lata, slub na karku, wielka nieskonczona milosc, cud, miod, orzeszki, z ta roznica, ze mysmy nie mieszkali razem... pewnego dnia przyszedl, zabawil sie ze mna w lozku, odczekal chwile i oznajmil, ze nei chce ze mna byc... Miałam podobną sytuację, nie było jeszcze ślubu w planach ale potraktował mnie tak samo, fiku miku i ledwo skończył mówi,że to koniec... frajerstwo i tyle... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Rany, już jeden taki debil mi się w głowie nie mieścił, a tu widzę, że więcej takich przypadków... Nic, tylko zaorać równo z polem.
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
ze co robi przepraszam? odświeża zwiazek? takie uciekanie bez slowa ma was wg niego od siebie zblizyc? co to za kosmiczna teoria i jak mogl wpasc na cos takiego? czy on sie w ogole liczy z toba i twoimi uczuciami? bo moim zdaniem nie...
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A on to teraz niby biedny pokrzywdzony? no trzymajcie mnie... w glowie mi sie nie miesci ze mozna tak sie zachowac... p.s przeprawszam za posta pod postem ale nie moglam tego nie skomentowac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana postaw na swoim bo on chce byc panem siebie i w dodatku Ciebie ![]() nie daj się... skoro tak poprostu powiedz że skoro tak, to niech odda Ci klucze albo po prostu wymień zamki i wtedy napewno nie bedzie mu do śmiechu ![]() A i związku nie da się tak szybko i ten wybrany przez niego sposób nie da sie odswiezyc zwiąku... Przemysl wszystko raz jeszcze... Flofferek ma rację... Trzymaj się cieplutko ![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Smutne i straszne . I bardzo dobrze ze teraz pokazuje wszystko co ma a uszami , będzie Ci łatwiej odciąc się od niego co niewątpliwie musisz zrobic . Zabrzmi brutalnie , ale lepiej teraz niż po ślubie i np z trójka dzieci . Wymienic zamki i zapomniec o delikwencie .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
pppaPryska: współczuję trudnej sytuacji, ale mimo wszystko lepiej teraz, niż po ślubie. Facet okazał się niedojrzały i niepoważny, sposób na "odświeżenie" związku to raczej próba usprawiedliwienia zachowania. Wykręcanie kota ogonem, że to Ty jesteś bezczelna - sposób na zwalenie winy na Ciebie. Wielu facetów ma tendencję do grania "świętych", oni zawsze są niewinni, chcieli dobrze, tylko że te baby...
Wiem, że w tej chwili ciężko Ci w to uwierzyć, ale przebrniesz przez to wszystko. Na pewno najmocinej boli to zaskoczenie, bo skoro nie spodziewałaś się takiego zachowania ze strony faceta, to stawiasz sobie teraz setki pytań w stylu "Dlaczego?", "Co zrobiłam nie tak?". Facet, jak zauważyły dziewczyny, był po prostu tchórzem, zapewne od dłuższego czasu nosił się z zamiarem zakończenia związku, a udawał że wszystko jest ok... ze strachu przed Twoją reakcją. Najprawdopodobniej bał się po prostu, że będzie musiał się tłumaczyć, że czekają go rozmowy, wyjaśnienia w cztery oczy. Łatwiej było "zniknąć" a potem opowiadać o chęci odświeżenia związku. Niestety obawiam się, że to kolejny fortel - tu pisze niejako z doświadczenia własnego. Przed laty mój ex odwalił coś podobnego, w ramach "naprawy naszych relacji" postanowił się ze mną nie kontaktować . Bo musi przemyśleć, trochę odpocząć, poukładać sobie wszystko... ![]() ![]()
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny dobrze radzą - już dziś wymieniaj te zamki,a rzeczy wystaw przed drzwi, niech sobie przyjedzie i je odbierze, bo jak nie to je wywalisz albo ktoś je poprostu sobie weznie. No i pod żadnym pozorem mu nie otwieraj. Bezczelny typ ![]() Edytowane przez Wroclovianka Czas edycji: 2008-11-26 o 08:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Kochana!
Bardzo mi przykro, ze tak Cie skrzywdzil ten chlopak. Jak dla mnie to totalny, egoistyczny du*ek. Nie chce Ci pisac, co powinnas zrobic, bo to Twoje zycie. Ja na pewno bym Go olala, zerwala kontakt. I koniecznie zmienila zamki w drzwiach. Nie prosilabym o zwrot kluczy, bo zawsze moze sobie dorobic wlasne i moglabym miec problemy - nie wiadomo, co jeszcze zapragnie wyniesc z mojego mieszkania:/ A argument o 'odswiezaniu' zwiazku w taki sposob, potraktowalabym jako 'gwozdz do trumny' - upewnilabym sie na 100%, ze albo jest egoistycznym bubkiem totalnie olewajacym uczucia innych albo sie mna bawi. To najdziwniejszy sposob odswiezania zwiazku, o jakim slyszalam:/ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Zmień zamki, pogoń go w cholere, że tak powiem.
Chcesz być z takim dzieciakiem nieodpowiedzialnym? Za x lat gdy bedziesz miala dzieci z nim, tez sobie postanowi odswiezyc związek? Jak dzieciom wtedy wytlumaczysz gdzie ich ojciec jest? Przestan, jestescie ze sobą 2 lata, a ten odświeza związek wyprowadzając się bez wczesniejszego uprzedzenia? To co po 10 latach będzie robił, do Afryki do jakiegoś buszu się wyprowadzi? Dziewczyno, daj sobie z nim spokój.
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
W zyciu nie dalabym mu drugiej szansy!
Odcielabym sie, nie warto marnowac czasu dla kogos kto takie decyzje podejmuje sam i to w jaki sposob! spakowal sie, znikl i co? moze mial takiego focha?? Zmienilabym zamki w drzwiach i nie odzywala za zadne skarby, dopiero by sie zdziwil.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() nie no, masakra ![]() ![]() jaki on był wcześniej? bo jeśli podobny, to nie wiem, jak mogłaś z nim wytrzymać ![]() ![]() ![]() I wymiana zamków to super pomysł ![]() Jemu się póki co najwyraźniej wydaje, że Ty pofikasz trochę, pohisteryzujesz, a jak księciunio łaskawie postanowi się Tobą zaintresować, to na gwizdnięcie przybiegniesz, machając ogonkiem ![]() Skąd się tacy biorą w ogóle???? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.