|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: tymczasowe forum PREZENTOWE
Również uważam, że to świetny pomysł. Szkoda tylko, że narazie nie natknęłam się na coś naprawdę godnego uwagi. No, ale w sumie co się dziwić grudzień dopiero za dwa tygodnie.
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama jestem "za" ale szczerze mówiąc zaglądnęłam tam 2 razy, a dopiero jak sama będę czegoś szukać, pewnie będę bywać tam częściej. |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Na inny forach o tematyce świątecznej widziałam, że pod "dziergane bombki" wkłada się przeźroczyste. Widziałam takie w timari.
Adresy sklepów znajedzmy tu : http://tiimari.pl/ . A ja sama poszukuje jakiegoś malutkiego zestawu do "frencza" na święta. Chodzi tu nie tylko o lakiery, ale też pilniczek itd. Jak ktoś się natknie to proszę o jakieś informacje
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
dla żartownisiów -wpisz w google śmieszne prezenty.można znaleść sporo ciekawych gadzetów.
|
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam problem z prezentami dla calej rodziny
![]() Moje pomysly dla brata: posciel, opaska na oczy do spania (swiatlo w drugim pokoju mu przeszkadza )perfumydla meza: zestaw srubokretow, cos do majsterkowania (od niedawna mieszkamy razem i jakos nie bylo okazji kupic) dla chrzesniaka: ciastolina (ale nie jestem pewna czy to dobry pomysl, on ma dopiero 2,5 roku ale zabawek ma tyle ze juz sama nie wiem co moge mu kupic) klocki lego dla taty: portfel, pomysl z podgrzewaczem do kawy na USB jest swietny dla mamy i siostry nie mam zielonego pojecia, dziewczyny macie jeszcze jakies pomysly??
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

)perfumy