|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Ale mam zaleglosci w scencie
nie nadrobie ich....Ide spac bo jutro czeka mnie ciezki dzien,przychodzi nowy pracownik i bede go musial we wszystkie procedury a w szczegolnosci Cyfrowego Polsatu Bo nie mam zbytnio cierpliwosci do tlumaczenia po 3 albo i wiecej razy tego samego...Echhhhh juz mi sie zaczyna humor psuc nie dosc ze w czwartek mam egzamin na prawko i powoli juz sram w gacie to jeszcze taka przyjemnosc mnie czeka Tylko usiasc i plakac nad moja niedola Ta praca zaczyna mnie powoli meczyc,czuje ze sie wypalam mimo ze jestem w tym dobry co robie i lubie to...Chyba czas sie porozgladac za inna praca i inna branza niz branza agd-rtv...Madziczka czytalem ze robisz prawo jazdy? Odnosnie egzaminu wewnetrznego ja nie mialem zadnego
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast znam kilka nienormalnych lubiących histeryzować. Jak dotąd miałam szczęście mieć tak wyprofilowane buty nawet na wysokiej szpice ze są wygodne. Raz tylko byłam w kozaczkach koleżanki po ktorych wiem co to znaczy wracać w zimie na boso do domu. Z tym ze to było po 5 godzinach intensywnego "tańcowania" w nich. Cytat:
1. Dobry pomysł z tym laniem wosku. Oczywiście na nogi ![]() Innych zabaw z woskiem nie przewiduje w tym roku. 2. Chyba zasymujuje ciążę (mam na to kilka dni tylko nie wiem jak to mojemu P. udowodnie ze jestem skoro jeszcze do tej pory nie miałam "festiwalu kobiecosci") to moze dostane perfumy? 3. Powinnaś. W 100% powinnas dostac perfumy.
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam zaległości, nie tylko w scencie...
![]() no nie wiem, Papuziu, nie wiem...Na pewno jakoś będzie, ale czy dobrze i pięknie... Kochani, przepraszam, wetnę się na sekundę, wpadłam na chwilę po to, by podziękować Wszystkim za dobre słowo, przytulaski i dodawanie otuchy. Jak to dobrze, że jesteście...
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2008-11-25 o 22:30 |
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnikiem obleję - trudno - będę zdawać aż do skutku. Poza tym niezależnie od wyniku tego wewnętrzengo egzaminu, mam się umawiać na jazdy już - przynajmniej tak mnie poinformowano
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2826 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziewczyny, nie bierzcie wszystkiego tak poważnie Chodziło mi o postawę typu "liczy się tylko efekt - cierpienie jest wpisane w koszty" ![]() Cytat:
--- Założyłem panel dyskusyjny pt. "Andrzejki 2008", ale w innym wątku, więc wyedytowałem i przyszedłem tutaj A tutaj... tutaj temat ukradła mi Glamourous Co się więc tyczy mnie, planów sprecyzowanych ni ma Ale już ja nie pozwolę na to, aby siedzieć na
|
||
|
|
|
#2827 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak raz to skumasz, to będziesz te skrzyżowanka automatycznie rozkminiać ![]() Ja miałam wewnętrzny przed zapisaniem się na jazdy, zdałam 17/18. Przerobiłam te testy tyle razy, że znałam pytania niemal na pamięć. Aktualnie mam za sobą 12 godzin jazd i wczoraj usłyszałam: "No, ty to się nauczysz jeździć" Więc chyba jest lepiej ![]() Cholera jasna. Opryszczka mnie zaatakowała trzeci raz (!) w tym miesiącu. Wykończy mnie to świństwo
|
|
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Melkmeisje - ja jestem trochę zdziwiona, bo numer do instruktora dostałam wczoraj i pani kazała mi dzwonić u umawiać się nie czekając na ten egzamin wewnętrzny. Widocznie, co ośrodek to inne zasady. A egzaminu tego wewnętrzengo nie zdam. I nie przemawia przeze mnie fałszywa skromność, ani się nie kryguję. Po prostu wiem, że nie da rady.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-25 o 23:12 |
|
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzik- to 200 gr. dziennie to duzo calkiem...pomysl taka kosteczka maselka ubywa z biodra czy brzuszka codzien a w tygodniu to ponad kilogram- w miesiac 6 kilo i to bez diety tylko przez suwanie wagi po podlodze warto wyprobowac...
Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-25 o 23:10 |
|
|
|
|
#2830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na egzaminie mialem 0/18 bledow i wyszedlem z sali po 90sec od rozpoczecia egzaminu jako 1![]() Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matko, idę stąd, bo dziś strasznie śwntuszę ![]() Tezo - teraz mnie naprawdę zdołowałeś i sobie stąd idę na 100%
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-25 o 23:17 |
|
|
|
|
#2832 | ||||||
|
Wiedźma
|
Ha! Mam Cię!
Teraz sama się przyznałaś, że jedzie Ci czołg i wobec tego - jesteś zgravbniocha, tylko się nieprzyzwoicie krygujesz. PS Zostawiłam Ci nieprzyzwoity poddzingowy komciak. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mnie lekarz tłumaczył (po tym jak spadłam ze spłuczki w kiblu, na którą wlazłam w celu umycia okna), że upadek nie uszkodzi płodu. Co najwyżej spowoduje poronienie. No to ja podziękuję jednak. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2833 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2834 |
|
BAN stały
|
Zanim przeczytam, co napisalyscie to sie pochwale
![]() Mialam praktyke i oblalam z wlasnej winy To glupie, ale naprawde jestem szczesliwa, ze to moja wina. ![]() Poza tym, dostala dzis w autobusie list od "cichego wielbiciela", ktory czesto podobno mi sie przygladal, a ze wstydliwy to koncu napisal list i czekal az mnie spotka. Dziwne, przerazajace, ale na swoj sposob urocze Tak sie zastanawiam co mu odpisac (podal maila) zeby nie poczul sie zle, bo ja juz mam mojego TZta Przyznam, ze troche sie balam otworzyc ten list, ze trachu, ze jakis zboczeniec wsadzil tam fotki swojego "dorobku" ![]() A jutro zaczynaja sie probne matury
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath - próbuję odpowiadać na te pytania "logicznie"i zgodnie z wiedzą, którą posiadłam z filmików i książki, po czym sprawdzam potem w odpowiedziach i się okazuje, że moja logika nie jest kompatybilna z zasadami ruchu drogowego
![]() A poważnie - mam ostatnio coś słabsze psychicznie dni i kolejne błędy w 13 już zestawie doprowadzają mnie do płaczu. Mam PMS to sobie popłaczę - bo na codzień "Madzik Monster nie płacze"
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio co tu wejdę, to jakieś sprośności... ![]() Zboczuchy jedne... I nie, to nie jest tak, że ciągnie swój do swego
|
|
#2837 | |||
|
BAN stały
|
Małpa
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odkomciłam Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-25 o 23:51 |
|
|
|
|
#2839 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
) próbne w marcu były Dziewczyny, tu się nas obraża ![]() Cytat:
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2840 |
|
BAN stały
|
Nie trzeba, w pewnym sensie jestem dumna, ze "dojechalam" do ostatniego manewru
Za 4 powinno sie udac, a jak nie to 5 bedzie![]() U mnie sa teraz, potem w lutym a potem chyba jeszcze raz jakos. Z jednej strony to dobrze, mozna zobaczyc jaka sie ma wiedze i juz teraz zaczac mocniej uczyc. Z drugiej, ciezko mi sie ostatnio uczy, a przez moja glowe, chyba dzienne studia musze zastapic zaocznymi...
|
|
|
|
#2841 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale może odpisz chłopakowi, delikatnie, o tym TŻcie coby nie miał traumy. Cytat:
ze stresu - często tak odreagowuję.2 minutowa fontanna a potem spokój ![]() słucham genialnego kanału na Last.fm: Radio Eartha Kitt, znalazłam przez piosenkę "Santa Baby" [nie mogłam się zdecydować czy napisać to tu, czy w "Czym pachniesz" ]
|
|
#2842 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-26 o 00:01 |
|
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie moje kotki zrobiły się na zimę misiaki kochane
Dziś spałabym sama, ale Edward mi towarzyszył. Ułożył się na poduszce M. i spał ze mną do rana. Nawet sobie rękę na nim grzałam przed zaśnięciem Jak do nas trafił to zupełnie inny kot był, miał takiego stresa, że pierwsze dwa tygodnie z szafy prawie nie schodził. A teraz proszę To cieszy, jak widzę, że kot się do nas przekonuje i nabiera zaufania.Mam na dzisiaj silne postanowienie pójścia wcześniej spać ![]() Czy wiecie skąd się biorą zaległości? Od jakiegoś tygodnia lub dwóch czas mi gdzieś ucieka. Na Wizażu siedzę mniej, to powinnam mieć więcej czasu na inne rzeczy. A tu czeka na mnie zaległe pranie, prasowanie, czynności pielęgnacyjno-upiększające (typu fryzjer) i pięćset innych dupereli. Od jakiegoś czasu planuję sprzedać co nieco na allegro, ale też ciągle nie znajduję chwili żeby choć zdjęcia porobić. I żebym to ja się jeszcze wysypiała porządnie. Ale nie, spać też chodzę później niż zwykle. Moja teoria jest taka: mam gdzieś w domu czarną dziurę, która zasysa część mojego wolnego czasu Żadne inne wyjaśnienie nie przychodzi mi do głowy
|
#2845 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzińdybry
Znacie jakąś Goździkową? Głowa mi popękała. Czy ktoś wie, jak Guerlain koduje tegoroczne perfumy? Chciałabym się skusić na pewną używkę i nie wiem czy warto. |
|
|
|
#2846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiedziałam że to nie jeden pechowy dzień, a bedzie tydzień cały kiepski. I co, rano telefon, ukradli bratu CB radio z autobusu, który stał na bazie, gdzie teoretycznie nikt nie ma wstępu poza kierowcami bo jest stróż. Mało tego zostawili wypitą flaszkę po kocem
|
|
|
#2847 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Princesko - za próbne matury trzymam
( i nie wątpię, ze dobrze bedzie Kagan - polecam Nurofen Forte, u mnie to jedyne co działa, szybko i skutecznie
|
#2848 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ostatnio mi też nic nie pomaga - Festiwal Kobiecości spóźnia mi się 5 dni, głowa boli tak, że czuję się, jakbym miała odbezpieczony granat w głowie.Nie działają na to żadne leki, czekam aż mi jakaś żyłka pęknie w końcu Przepraszam za wisielczy humor
|
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
witam wszystkich - u mnie wielkie odliczanie do konca pracy...jeszcze 2 poranne wstawania...
juz sobie obiecalam ze jak bede miala chwilke wolna to naucze sie tego wielokrotnego cytowania waszych wypowiedzi i bede pisac az milo ![]() Princesko- wielbicielowi milo ale konkretnie uswiadom ze serduszko do ktorego kolacze jest juz zajete...po co ma sobie chlopak nadzieje robic, a i zeby miedzy Toba i Twoim TZ do jakis nieporozumien na tym tle nie doszlo... za mature trzymam kciuki, bedzie dobrze tyle osob to przezylo wiec nie jest to az tak okropne Wszystkim usilujacym zdac prawo jazdy przyznam sie ze w calym swoim zyciu nigdy mnie nie ciagnelo do prowadzenia samochodu. w irlandii jest taki glupi i niebezpieczny system ze zdaje sie egzamin teoretyczny (tylko), dostaje provisional driving licence i mozna od razu na droge- ze znakiem L i towarzyszacym doswiadczonym kierowca. i mozna tak do 6 lat na tym provisional jezdzic zanim czlowiek musi podejsc do egzaminu praktycznego ( ktory nawet jak sie obleje w ciagu tych 6 lat to nadal mozna wsiasc w samochod i wrocic nim do domu po oblanym egzaminie praktycznym...)- chore co nie? no wiec ja praktyczny zdalam, wzielam nawet pare lekcji ale z jakas dziwna pakistanska instruktorka ktora caly czas za mnie operowala sprzeglem...wiec ja sobie myslalam ze juz tak doskonale jezdze, ruszam, nie gasnie mi silnik ani nic. zlapalam TZ za fraki i zabralam go na przejazdzke. na pierwszym skrzyzowaniu oczywiscie nie moglam ruszyc, silnik gasl mi 4 razy, kierowcy za mna pipcza, maz sie wydziera, wiec wysiadlam i zostawilam go razem z samochodem na tym skrzyzowaniu. i na tym sie moje proby zostania kierowca zakonczyly. maz mnie prosi juz od 3 lat zebym wznowila proby ale jestem niewzruszona ![]() co do przeciwbolowych- na moje bole glowy nie dziala absolutnie nic
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

nie nadrobie ich....Ide spac bo jutro czeka mnie ciezki dzien,przychodzi nowy pracownik i bede go musial we wszystkie procedury a w szczegolnosci Cyfrowego Polsatu
Bo nie mam zbytnio cierpliwosci do tlumaczenia po 3 albo i wiecej razy tego samego...Echhhhh juz mi sie zaczyna humor psuc nie dosc ze w czwartek mam egzamin na prawko i powoli juz sram w gacie to jeszcze taka przyjemnosc mnie czeka
Ta praca zaczyna mnie powoli meczyc,czuje ze sie wypalam mimo ze jestem w tym dobry co robie i lubie to...Chyba czas sie porozgladac za inna praca i inna branza niz branza agd-rtv...
Odnosnie egzaminu wewnetrznego ja nie mialem zadnego

Chodziło mi o postawę typu "liczy się tylko efekt - cierpienie jest wpisane w koszty"
Ale już ja nie pozwolę na to, aby siedzieć na 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Dziewczyny, tu się nas obraża
( i nie wątpię, ze dobrze bedzie
Przepraszam za wisielczy humor