Scent Bar VI - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-25, 22:17   #2821
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20
Dot.: Scent Bar VI

Ale mam zaleglosci w scencienie nadrobie ich....Ide spac bo jutro czeka mnie ciezki dzien,przychodzi nowy pracownik i bede go musial we wszystkie procedury a w szczegolnosci Cyfrowego Polsatu wdrozyc...zajefajny zaszczyt mnie spotkal,jak bedzie jakis nie kumaty to go zastrzeleBo nie mam zbytnio cierpliwosci do tlumaczenia po 3 albo i wiecej razy tego samego...Echhhhh juz mi sie zaczyna humor psuc nie dosc ze w czwartek mam egzamin na prawko i powoli juz sram w gacie to jeszcze taka przyjemnosc mnie czekaTylko usiasc i plakac nad moja niedolaTa praca zaczyna mnie powoli meczyc,czuje ze sie wypalam mimo ze jestem w tym dobry co robie i lubie to...Chyba czas sie porozgladac za inna praca i inna branza niz branza agd-rtv...
Madziczka czytalem ze robisz prawo jazdy?Odnosnie egzaminu wewnetrznego ja nie mialem zadnegotylko na kartce mialem napisane ze zdalem choc tak naprawde nie bylo tego...A jezdzic umiem na szczescie jeszcze rozrozniam drogi glowne i podporzadkowane a i znaki nawet znam
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 22:26   #2822
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Ja tam nie znam normalnych ludzi, którzy wolą płakać.
edit:
Eenax, w kwestii butów mam identycznie. Tyle, że szpilki wolę te bardziej wygodne, czy tez mniej niewygodne - bo dobrze wyprofilowane szpilki, nawet wysokie, da się nosić bez płaczu.
Tez nie znam normalnych lubiących płakać.
Natomiast znam kilka nienormalnych lubiących histeryzować.

Jak dotąd miałam szczęście mieć tak wyprofilowane buty nawet na wysokiej szpice ze są wygodne.
Raz tylko byłam w kozaczkach koleżanki po ktorych wiem co to znaczy wracać w zimie na boso do domu. Z tym ze to było po 5 godzinach intensywnego "tańcowania" w nich.

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
no dobra juz starczy o mnie bo az mi glupio ze zamieniam bar w dyskusje ciazowo- serowa, lepiej powiedzcie co planujecie na andrzejki? Kto leje wosk w zaciszu domowym (niekoniecznie na nogi...) a kto imprezuje? o wlasnie, to mi przypomina ze mialam przymierzyc kiecke i zobaczyc czy jeszzcze do czegos sie nada...

hah a przepraszam wlazlwszy na jakas stronke posiwecona ciazy przeczytalam porade dla przyszlych mam-Podaruj sobie coś pięknego:
Efektowna biżuteria, nowy zapach, seksowna bielizna – nie tylko na dzień kobiet, ale koniecznie dla ciebie! Bo jesteś piękną kobietą.

musze pokazac mezusiowi- skoro tak pisza ta na pewno powinnam dostac nowe perfumy!
0. Andrzejki pewnie spędzę jak co roku u kolegi. I jak co roku będzie się do mnie uśmiechać kilka osób jako do tej co nie pije. Ale w tym roku chyba długo bawic sie nie bede ze wzgledu na Ewę.

1. Dobry pomysł z tym laniem wosku. Oczywiście na nogi
Innych zabaw z woskiem nie przewiduje w tym roku.

2. Chyba zasymujuje ciążę (mam na to kilka dni tylko nie wiem jak to mojemu P. udowodnie ze jestem skoro jeszcze do tej pory nie miałam "festiwalu kobiecosci") to moze dostane perfumy?

3. Powinnaś. W 100% powinnas dostac perfumy.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 22:28   #2823
sasia73
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Ale mam zaleglosci w scencie
Też mam zaległości, nie tylko w scencie...

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Sasiu, jeszcze będzie dobrze i pięknie.
no nie wiem, Papuziu, nie wiem...Na pewno jakoś będzie, ale czy dobrze i pięknie...

Kochani, przepraszam, wetnę się na sekundę, wpadłam na chwilę po to, by podziękować Wszystkim za dobre słowo, przytulaski i dodawanie otuchy.
Jak to dobrze, że jesteście...

Edytowane przez sasia73
Czas edycji: 2008-11-25 o 22:30
sasia73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 22:31   #2824
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
W ciąży to może jednak na wygodę?
Ja za Sabbath, też stawiam na wygodę! Kobieta w ciazy jest pod specjalnym nadzorem, i nic innego sie nie liczy ,tylko wygoda
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 22:31   #2825
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madziczka czytalem ze robisz prawo jazdy?Odnosnie egzaminu wewnetrznego ja nie mialem zadnegotylko na kartce mialem napisane ze zdalem choc tak naprawde nie bylo tego...A jezdzic umiem na szczescie jeszcze rozrozniam drogi glowne i podporzadkowane a i znaki nawet znam
Tezo, też rozróżniam drogi główne i podporządkowane. W testach dobijają mnie pytania typu, jak masz narysowane 4 autka na skrzyżowaniu i pytanie, który pojazd przejeżdża pierwszy, drugi. Niby znam teorię, znam zasady, a wykładam się na tych pytaniach aż huczy

Pewnikiem obleję - trudno - będę zdawać aż do skutku. Poza tym niezależnie od wyniku tego wewnętrzengo egzaminu, mam się umawiać na jazdy już - przynajmniej tak mnie poinformowano

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 23:03   #2826
gryx82
BAN stały

Cytat:
...a wy wszystkie przekochane jestescie i ty Gryksiu tez wiec juz sie nie baw we wpychanie wagi pod lozko czy gdzies tam bo to naprawde nie o kilogramy w zyciu chodzi
No ja wiem, że nie o kilogramy chodzi Ale... to wpychanie wagi poprawia mi ostatnio humor jak mało co - codziennie 200 gramów mniej

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
ja też, nie.
Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie bierzcie wszystkiego tak poważnie Chodziło mi o postawę typu "liczy się tylko efekt - cierpienie jest wpisane w koszty"

Cytat:
Napisane przez sasia73 Pokaż wiadomość
Kochani, przepraszam, wetnę się na sekundę, wpadłam na chwilę po to, by podziękować Wszystkim za dobre słowo, przytulaski i dodawanie otuchy.
Jak to dobrze, że jesteście...
Proponuję częściej "wcinać się" i "wpadać"

---

Założyłem panel dyskusyjny pt. "Andrzejki 2008", ale w innym wątku, więc wyedytowałem i przyszedłem tutaj A tutaj... tutaj temat ukradła mi Glamourous

Co się więc tyczy mnie, planów sprecyzowanych ni ma Ale już ja nie pozwolę na to, aby siedzieć na w domu Neva!
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 23:05   #2827
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Tezo, też rozróżniam drogi główne i podporządkowane. W testach dobijają mnie pytania typu, jak masz narysowane 4 autka na skrzyżowaniu i pytanie, który pojazd przejeżdża pierwszy, drugi. Niby znam teorię, znam zasady, a wykładam się na tych pytaniach aż huczy

Pewnikiem obleję - trudno - będę zdawać aż do skutku. Poza tym niezależnie od wyniku tego wewnętrzengo egzaminu, mam się umawiać na jazdy już - przynajmniej tak mnie poinformowano

Jak raz to skumasz, to będziesz te skrzyżowanka automatycznie rozkminiać
Ja miałam wewnętrzny przed zapisaniem się na jazdy, zdałam 17/18. Przerobiłam te testy tyle razy, że znałam pytania niemal na pamięć.
Aktualnie mam za sobą 12 godzin jazd i wczoraj usłyszałam: "No, ty to się nauczysz jeździć" Więc chyba jest lepiej

Cholera jasna. Opryszczka mnie zaatakowała trzeci raz (!) w tym miesiącu. Wykończy mnie to świństwo
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 23:08   #2828
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
No ja wiem, że nie o kilogramy chodzi Ale... to wpychanie wagi poprawia mi ostatnio humor jak mało co - codziennie 200 gramów mniej
Myślałam, że wsuwanie i wysuwanie wagi jest bardziej wyczerpujące.

Melkmeisje - ja jestem trochę zdziwiona, bo numer do instruktora dostałam wczoraj i pani kazała mi dzwonić u umawiać się nie czekając na ten egzamin wewnętrzny. Widocznie, co ośrodek to inne zasady.

A egzaminu tego wewnętrzengo nie zdam. I nie przemawia przeze mnie fałszywa skromność, ani się nie kryguję. Po prostu wiem, że nie da rady.

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-11-25 o 23:12
Stary 2008-11-25, 23:08   #2829
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:

---

Założyłem panel dyskusyjny pt. "Andrzejki 2008", ale w innym wątku, więc wyedytowałem i przyszedłem tutaj A tutaj... tutaj temat ukradła mi Glamourous

Co się więc tyczy mnie, planów sprecyzowanych ni ma Ale już ja nie pozwolę na to, aby siedzieć na w domu Neva!
Gryksiu to ja mze wykasuje moj post czy cokolwiek napisze ze to byl cytat z ciebie zeby zadoscuczynic...tylko nie podawaj mnie na policje proooooooooooooosze

Madzik- to 200 gr. dziennie to duzo calkiem...pomysl taka kosteczka maselka ubywa z biodra czy brzuszka codzien a w tygodniu to ponad kilogram- w miesiac 6 kilo i to bez diety tylko przez suwanie wagi po podlodze warto wyprobowac...

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-11-25 o 23:10
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 23:14   #2830
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:

Ja z tymi krzyzowkami nie mialem problemu,nawet je polubilema na egzaminie mialem 0/18 bledow i wyszedlem z sali po 90sec od rozpoczecia egzaminu jako 1

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Ja miałam wewnętrzny przed zapisaniem się na jazdy, zdałam 17/18. Przerobiłam te testy tyle razy, że znałam pytania niemal na pamięć.
Aktualnie mam za sobą 12 godzin jazd i wczoraj usłyszałam: "No, ty to się nauczysz jeździć" Więc chyba jest lepiej

Cholera jasna. Opryszczka mnie zaatakowała trzeci raz (!) w tym miesiącu. Wykończy mnie to świństwo
Wspolczujemoze hasco-vir albo plastry na opryszczke,ja zauwazylem ze ten badziew mi wychodzi wtedy kiedy jestem przeziebiony,albo zblizam sie wielkimi krokami do choroby
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 23:15   #2831
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Gryksiu to ja mze wykasuje moj post czy cokolwiek napisze ze to byl cytat z ciebie zeby zadoscuczynic...tylko nie podawaj mnie na policje proooooooooooooosze

Madzik- to 200 gr. dziennie to duzo calkiem...pomysl taka kosteczka maselka ubywa z biodra czy brzuszka codzien a w tygodniu to ponad kilogram- w miesiac 6 kilo i to bez diety tylko przez suwanie wagi po podlodze warto wyprobowac...
To nie ma rady - trza znaleźć coś do posuwania. A raczej posuwającego

Matko, idę stąd, bo dziś strasznie śwntuszę

Tezo - teraz mnie naprawdę zdołowałeś i sobie stąd idę na 100%

Frank Zappa

Czas edycji: 2008-11-25 o 23:17
Stary 2008-11-25, 23:16   #2832
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
mój ma
Ha! Mam Cię!
Teraz sama się przyznałaś, że jedzie Ci czołg i wobec tego - jesteś zgravbniocha, tylko się nieprzyzwoicie krygujesz.

PS
Zostawiłam Ci nieprzyzwoity poddzingowy komciak.

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Natomiast znam kilka nienormalnych lubiących histeryzować.
No własnie stąd to uściślenie u mnie.

Cytat:
Napisane przez sasia73 Pokaż wiadomość
no nie wiem, Papuziu, nie wiem...Na pewno jakoś będzie, ale czy dobrze i pięknie...
W końcu będzie. Choć każdy chyba ma momenty, kiedy wyobraźnie nie daje rady tego przerobić...
Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Ja za Sabbath, też stawiam na wygodę! Kobieta w ciazy jest pod specjalnym nadzorem, i nic innego sie nie liczy ,tylko wygoda
I przy okazji bezpieczeństwo.
Mnie lekarz tłumaczył (po tym jak spadłam ze spłuczki w kiblu, na którą wlazłam w celu umycia okna), że upadek nie uszkodzi płodu. Co najwyżej spowoduje poronienie. No to ja podziękuję jednak.
Cytat:
Madzik, nie wkuwaj. Zrozum. To, wbrew pozorom, bardzo logiczne pytania.
Cytat:
Dokładnie.

Cytat:
Świetnie jest. I oczywiście, że się nauczysz. Jeśli nie Ty, to kto miałby tymi samochodami jeździć?
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 23:20   #2833
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Ja z tymi krzyzowkami nie mialem problemu,nawet je polubilema na egzaminie mialem 0/18 bledow i wyszedlem z sali po 90sec od rozpoczecia egzaminu jako 1

Wspolczujemoze hasco-vir albo plastry na opryszczke,ja zauwazylem ze ten badziew mi wychodzi wtedy kiedy jestem przeziebiony,albo zblizam sie wielkimi krokami do choroby
No właśnie mam Hascovir, więc liczę na to, że trochę szybciej i łagodniej przez to przejdę, ale niestety - swoje trzeba wycierpieć, nie ma cudów

Cytat:
Świetnie jest. I oczywiście, że się nauczysz. Jeśli nie Ty, to kto miałby tymi samochodami jeździć?
Mistrzem kierownicy, to ja na pewno nie będę, ale biorąc pod uwagę fakt, że zostało mi jeszcze 20 godzin, czyli prawie dwa razy tyle, ile wyjeździłam do tej pory, jestem w stanie uwierzyć, że dam radę
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 23:23   #2834
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Zanim przeczytam, co napisalyscie to sie pochwale

Mialam praktyke i oblalam z wlasnej winy Taka jestem szczesliwa, ze gzaminator okazal sie przesympatycznym facetem, a ja poprostu zrobilam glupote i ze spokojnym sercem zapisze sie na kolejny Dobrze, ze nie trafil sie facet pokroju tamtego

To glupie, ale naprawde jestem szczesliwa, ze to moja wina.

Poza tym, dostala dzis w autobusie list od "cichego wielbiciela", ktory czesto podobno mi sie przygladal, a ze wstydliwy to koncu napisal list i czekal az mnie spotka. Dziwne, przerazajace, ale na swoj sposob urocze Tak sie zastanawiam co mu odpisac (podal maila) zeby nie poczul sie zle, bo ja juz mam mojego TZta
Przyznam, ze troche sie balam otworzyc ten list, ze trachu, ze jakis zboczeniec wsadzil tam fotki swojego "dorobku"

A jutro zaczynaja sie probne matury
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 23:23   #2835
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Sabbath - próbuję odpowiadać na te pytania "logicznie"i zgodnie z wiedzą, którą posiadłam z filmików i książki, po czym sprawdzam potem w odpowiedziach i się okazuje, że moja logika nie jest kompatybilna z zasadami ruchu drogowego

A poważnie - mam ostatnio coś słabsze psychicznie dni i kolejne błędy w 13 już zestawie doprowadzają mnie do płaczu.

Mam PMS to sobie popłaczę - bo na codzień "Madzik Monster nie płacze"

Frank Zappa

Stary 2008-11-25, 23:26   #2836
Nola_
Zakorzenienie

Cytat:

Ostatnio co tu wejdę, to jakieś sprośności...
Zboczuchy jedne...

I nie, to nie jest tak, że ciągnie swój do swego
Stary 2008-11-25, 23:27   #2837
gryx82
BAN stały

Cytat:
Myślałam, że wsuwanie i wysuwanie wagi jest bardziej wyczerpujące.

Małpa

Cytat:
Zastanowię się

Cytat:
Umarłem...

Cytat:

Dziś...
Stary 2008-11-25, 23:35   #2838
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Ha! Mam Cię!
Teraz sama się przyznałaś, że jedzie Ci czołg i wobec tego - jesteś zgravbniocha, tylko się nieprzyzwoicie krygujesz.

PS
Zostawiłam Ci nieprzyzwoity poddzingowy komciak.
No to jestem załatwiona

Odkomciłam

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2008-11-25 o 23:51
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 23:40   #2839
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Zanim przeczytam, co napisalyscie to sie pochwale

Mialam praktyke i oblalam z wlasnej winy
To nie trzeba pocieszać?

Cytat:
A jutro zaczynaja sie probne matury
Powariowali Za moich czasów () próbne w marcu były

Cytat:
Napisane przez Nola_ Pokaż wiadomość
Ostatnio co tu wejdę, to jakieś sprośności...
Zboczuchy jedne...
Dziewczyny, tu się nas obraża

Cytat:
I nie, to nie jest tak, że ciągnie swój do swego
Stary 2008-11-25, 23:51   #2840
princeska69
BAN stały

Cytat:
To nie trzeba pocieszać?
Nie trzeba, w pewnym sensie jestem dumna, ze "dojechalam" do ostatniego manewru Za 4 powinno sie udac, a jak nie to 5 bedzie

Cytat:
Powariowali Za moich czasów () próbne w marcu były
U mnie sa teraz, potem w lutym a potem chyba jeszcze raz jakos. Z jednej strony to dobrze, mozna zobaczyc jaka sie ma wiedze i juz teraz zaczac mocniej uczyc. Z drugiej, ciezko mi sie ostatnio uczy, a przez moja glowe, chyba dzienne studia musze zastapic zaocznymi...
Stary 2008-11-25, 23:55   #2841
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
Przyznam, ze troche sie balam otworzyc ten list, ze trachu, ze jakis zboczeniec wsadzil tam fotki swojego "dorobku"
omatko
ale może odpisz chłopakowi, delikatnie, o tym TŻcie coby nie miał traumy.

Cytat:

Mam PMS to sobie popłaczę - bo na codzień "Madzik Monster nie płacze"
spoko, ja wczoraj się poryczałam jak przyszłam z pracy ze stresu - często tak odreagowuję.
2 minutowa fontanna a potem spokój

słucham genialnego kanału na Last.fm: Radio Eartha Kitt, znalazłam przez piosenkę "Santa Baby" [nie mogłam się zdecydować czy napisać to tu, czy w "Czym pachniesz" ]

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 23:59   #2842
princeska69
BAN stały

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
omatko
ale może odpisz chłopakowi, delikatnie, o tym TŻcie coby nie miał traumy.

Wlasnie mysle "jak" pewnie jeszcze nie raz go spotkam wiec po co ma uciekac w tlum
Wykapie sie i skleje pare slow
Stary 2008-11-26, 00:00   #2843
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
spoko, ja wczoraj się poryczałam jak przyszłam z pracy ze stresu - często tak odreagowuję.
2 minutowa fontanna a potem spokój
Z tym, że nie płaczę, żartowałam oczywiści. Płaczem odreagowuję wszystko - oczywiście nie przy ludziach i nie publicznie. Ale jak już jestem sama, wypłakać się na maksa muszę. To, jak wiadomo, rozładowuje napięcie, stres, przykrości.

Frank Zappa

Czas edycji: 2008-11-26 o 00:01
Stary 2008-11-26, 09:21   #2844
agnyska81
Zakorzenienie

Jakie moje kotki zrobiły się na zimę misiaki kochane Dziś spałabym sama, ale Edward mi towarzyszył. Ułożył się na poduszce M. i spał ze mną do rana. Nawet sobie rękę na nim grzałam przed zaśnięciem
Jak do nas trafił to zupełnie inny kot był, miał takiego stresa, że pierwsze dwa tygodnie z szafy prawie nie schodził. A teraz proszę To cieszy, jak widzę, że kot się do nas przekonuje i nabiera zaufania.

Mam na dzisiaj silne postanowienie pójścia wcześniej spać

Czy wiecie skąd się biorą zaległości? Od jakiegoś tygodnia lub dwóch czas mi gdzieś ucieka. Na Wizażu siedzę mniej, to powinnam mieć więcej czasu na inne rzeczy. A tu czeka na mnie zaległe pranie, prasowanie, czynności pielęgnacyjno-upiększające (typu fryzjer) i pięćset innych dupereli. Od jakiegoś czasu planuję sprzedać co nieco na allegro, ale też ciągle nie znajduję chwili żeby choć zdjęcia porobić. I żebym to ja się jeszcze wysypiała porządnie. Ale nie, spać też chodzę później niż zwykle.
Moja teoria jest taka: mam gdzieś w domu czarną dziurę, która zasysa część mojego wolnego czasu Żadne inne wyjaśnienie nie przychodzi mi do głowy

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 10:03   #2845
Kagan
Wtajemniczenie

Dzińdybry
Znacie jakąś Goździkową? Głowa mi popękała.
Czy ktoś wie, jak Guerlain koduje tegoroczne perfumy? Chciałabym się skusić na pewną używkę i nie wiem czy warto.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 10:08   #2846
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Moim zdaniem to bylaby super sprawa. Moze warto byloby puscic ten pomysl "dalej"?
Bardzo bym się cieszyła gdyby powstało pod-forum Wspólnozakupowe. Każde zakupy, każdy podział flaszki osobny wątek. Kluby są mniej widoczne, a przy wątkach w podforum raczej nikt by nie przegapił wspólnych zakupów.

Cytat:
:

Wiedziałam że to nie jeden pechowy dzień, a bedzie tydzień cały kiepski.
I co, rano telefon, ukradli bratu CB radio z autobusu, który stał na bazie, gdzie teoretycznie nikt nie ma wstępu poza kierowcami bo jest stróż. Mało tego zostawili wypitą flaszkę po kocem nie zostawiłabym tego tak.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 10:10   #2847
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Princesko - za próbne matury trzymam ( i nie wątpię, ze dobrze bedzie ) a co do wielbiciela - to miłe. Napisz mu delikatnie, ze doceniasz komplement itp., ale jesteś już zaangażowana.

Kagan - polecam Nurofen Forte, u mnie to jedyne co działa, szybko i skutecznie
Stary 2008-11-26, 10:11   #2848
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość

Kagan - polecam Nurofen Forte, u mnie to jedyne co działa, szybko i skutecznie
U mnie niestety przez rodzaj pracy ( stres i dziwne godziny ) mało co działa. Najlepiej Ketonal forte, ale stram się go stosować bardzo sporadycznie.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 10:35   #2849
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
U mnie niestety przez rodzaj pracy ( stres i dziwne godziny ) mało co działa. Najlepiej Ketonal forte, ale stram się go stosować bardzo sporadycznie.
Kagan - mnie zawsze pomaga ibuprom forte, ale przy ketonalu forte to pewnie witamina C, dla ciebie

Chociaż ostatnio mi też nic nie pomaga - Festiwal Kobiecości spóźnia mi się 5 dni, głowa boli tak, że czuję się, jakbym miała odbezpieczony granat w głowie.Nie działają na to żadne leki, czekam aż mi jakaś żyłka pęknie w końcuPrzepraszam za wisielczy humor

Frank Zappa

Stary 2008-11-26, 10:37   #2850
glamourous
Zakorzenienie

witam wszystkich - u mnie wielkie odliczanie do konca pracy...jeszcze 2 poranne wstawania...
juz sobie obiecalam ze jak bede miala chwilke wolna to naucze sie tego wielokrotnego cytowania waszych wypowiedzi i bede pisac az milo

Princesko- wielbicielowi milo ale konkretnie uswiadom ze serduszko do ktorego kolacze jest juz zajete...po co ma sobie chlopak nadzieje robic, a i zeby miedzy Toba i Twoim TZ do jakis nieporozumien na tym tle nie doszlo... za mature trzymam kciuki, bedzie dobrze tyle osob to przezylo wiec nie jest to az tak okropne

Wszystkim usilujacym zdac prawo jazdy przyznam sie ze w calym swoim zyciu nigdy mnie nie ciagnelo do prowadzenia samochodu.
w irlandii jest taki glupi i niebezpieczny system ze zdaje sie egzamin teoretyczny (tylko), dostaje provisional driving licence i mozna od razu na droge- ze znakiem L i towarzyszacym doswiadczonym kierowca. i mozna tak do 6 lat na tym provisional jezdzic zanim czlowiek musi podejsc do egzaminu praktycznego ( ktory nawet jak sie obleje w ciagu tych 6 lat to nadal mozna wsiasc w samochod i wrocic nim do domu po oblanym egzaminie praktycznym...)- chore co nie?
no wiec ja praktyczny zdalam, wzielam nawet pare lekcji ale z jakas dziwna pakistanska instruktorka ktora caly czas za mnie operowala sprzeglem...wiec ja sobie myslalam ze juz tak doskonale jezdze, ruszam, nie gasnie mi silnik ani nic. zlapalam TZ za fraki i zabralam go na przejazdzke. na pierwszym skrzyzowaniu oczywiscie nie moglam ruszyc, silnik gasl mi 4 razy, kierowcy za mna pipcza, maz sie wydziera, wiec wysiadlam i zostawilam go razem z samochodem na tym skrzyzowaniu. i na tym sie moje proby zostania kierowca zakonczyly. maz mnie prosi juz od 3 lat zebym wznowila proby ale jestem niewzruszona

co do przeciwbolowych- na moje bole glowy nie dziala absolutnie nic
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości