|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Moge sprobowac zrobic za Ciebie
tylko pewnie mnie to przerosnie ale czuje dzis wene tworcza.
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Koziołki
![]() ![]() ![]() melduję się ![]() wiecie co? znalazłam w szafie spódnicę, ogólnie jest super, ołówkowa, szara elegancka z wysokim stanem,ale coś przekonać się do niej nie mogę jak mam ją na sobie
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik wrzuc zdjecie
![]() Czesc Susannko ![]() Jeszcze mam w planie wielkie prasowanie , segregacje smieci i umycie garow w zlewie........
|
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
No to ona
Ma taki fajny szeroki pas na górze i kieszonki z przodu... na ostatnim zdjęciu jest też moja kamizelka,którą miałam Wam pokazac a chyba w końcu nie pokazałam ![]() Dla mnie ta spódnica jest taka za elegancka staro się w niej czuję![]() a TŻ był zachwycony ![]() zdjęcia malutki,bo z moim cudownym internetem większe mi sie nie załadują PICT0484.jpg PICT0485.jpg PICT0486.jpg |
|
|
|
#3785 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przekładam na nasz "firmowy" język listy materiałowe wiązek kablowych ![]() Cytat:
widzę że jesteś w dobrym nastroju Cytat:
Cytat:
Zastanawiam się czy długość nie byłaby lepsza ciut krótsza ![]() Sama poluję na jakąś ołowkową rzeczywiście jest bardzo elegancka ale w zasadzie zależy też do czego ją założysz ![]() TŻ zachwycony bo masz zachwycające łydki
|
||||
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia spódnica mi się podoba
Ale ja bym ja trochę skróciła. Za długa jest teraz.
|
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z Kode
Posegregowalam smieci bleeeeeee zazwyczaj robi to TZ -cik no ale go chwilowo nie ma.Te kable Koduś to chyba nie taka prosta sprawa ![]() Aaaa i pytalam o szynszylki i beda mlode dopiero na wiosne. |
|
|
|
#3788 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
on by chciał,żebym ja non stop chodziła w koszuli i eleganckich spodniach/spodnicach a łydki nie są zachwycające jedna jest grubsza,bo mam na niej przesuniętą torebkę stawową po wypadku i brzydko to wyglada![]() Cytat:
![]() Narazie ide do krawca skrócić wreszcie moje satynowe spodnie, bo tak się już wybieram od stycznia a na święta chcę je zabrać ze sobą![]() Cytat:
albo eleganckie na maksa,albo typowo młodzieżowe bokserki![]() powiedziałm TŻtowi,że na sylwestra założę moją zieloną sukienkę z Anglii (t,ą za funta ) a on powiedział,że absolutnie nie,że nie pójdzie ze mną,jak ja ją założe |
|||
|
|
|
#3789 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" mnie rozśmieszyło ![]() prosta prosta chociarz na początku to był dla mnie kosmos bo nie znam włoskiego![]() Aarchi serio jesteście zainteresowani? ![]() ja po wczorajszym stwierdzam że to są zwierzątka z charakterkiem Maksa pół godziny wczoraj próbowaliśmy złapać...miotłą wypędzałam go spod łożka a TŻ jak go w końcu złapał to zeskoczył mu z rąk na podłogę ale nic mu się nie stało apotem Maks siedział w klatce w domku obrażony jak podeszłam to odwracał głowkę po dwóch godzinach mu przeszło![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
TŻtowi koduś chodzi o to,że jemu ta sukienka się nie podoba!
Ani krój, ani kolor |
|
|
|
#3791 |
|
Wtajemniczenie
|
witam ale tu dziś gwarno od rana
![]() archi ja z chęcią Cie wyręcze w prasowaniu, ostatnio mi to pomogło na ból głowy a akurat dziś znowu mnie męczy Kode jak szynszyle będą miały młode to doiero mogą dac upust swoich charakterów |
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Sus tu możesz zobaczyć http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2677
![]() Madziu nie przejmuj sie tym co mówi Tż, oni nie znają się na modzie ![]() I pięknie wyglądasz w tej spódnicy masz boską figurkę ![]() Koduś super opisujesz te szynszylki zabójcze są ![]() A no i hej wszystkim Gdzie podziewa się Yovi
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koziołki kupiłam sobie gazetkę Bingo,bo była z kopertówką, a ja nie mam kopertówki i jestem bardzo zadowolona świetna jest! 8,90 kosztowała![]() No i kupiłam bratu drugą część kolekcji Queen wczoraj z nim rozmawiałam na temat Queen, bpo zainteresowałam się trochę nimi, i wypytywałam go o różne rzeczy, jejku jaki on był przeszczęsliwy,że ja się pytam o to jest taki kochany chciałabym,żeby pojawiła sie przed moim wyjazdem jego ulubiona płyta... kurde trzymajcie kciuki![]() muszę mu kupić płytę "innuendo"
|
|
|
|
|
#3794 | |||
|
Zakorzenienie
|
Klapnięta jestem
![]() Cytat:
Kto będzie dłużej spał? ![]() Cytat:
Ja też, ale bezskutecznie jak na razie ![]() Cytat:
Coś mi się obiło o oczy, że miał przyjść ktoś je oglądać ![]() Gdzie Aga leniwiec?
|
|||
|
|
|
#3795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Yovi odezwij się.madziu ![]() chyba nikt. TŻ będzie jeździł na szkolenie przez tydzień więc będzie później wracał ![]() ja dawno nie łaziłam po sklepach więc moje łowu odbywają się bez łowienia może w sobotę pochodze po żywcu![]() Cytat:
![]() zaczynam się pomału stresować bo co będzie z nimi jak pojedziemy na święta ![]() to chyba nie możliwe aby jeszcze spała
|
||
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm myślę, że ma/miała dziś dużo zajęć i nie miała/ma czasu zajrzeć albo coś naskrobać. Pewnie później zrobi nam wykład z całego dnia
i oczywiście obowiązkowo będzie coś z " Kupiłam sobie dziś lakier Wella (a właściwie dwa), bo były dwa w cenie jednego i mmm boski jest! pięknie pachnie i fajny wygląda nadaje włosom mój Tż chyba ze 3x powtórzył że ładnie wyglądam z takimi włoskami a ja je tylko spryskałam i potarmosiłam rączkami Dopiero wróciłam do domu i już znikam mama chce żebym skoczyła z nią na miasto
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
apropo włosów to ja jestem w trakcie testowania mycia ich odżywką a nie szamponem ![]() czekam na "cynk" od TŻ- ta i jedziemy na pizze - ale jestem głodna
|
|
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
witam koziolki
jestem wzruszona ze o mnie pamietacie ![]() oj taak dawno mnie nie bylo ...niestety ostatnio nie mam na nic czasu... jedynie spanie, nauka... spanie, nauka itd ![]() praktycznie juz nawet ucze sie przez sen... jedyne co to w sobote zrobiłam sobie przerwe i TŻ zabral mnie na dyskoteke... oj wybawiłam sie za wszystkie czasy mam do was prosbe pisze prace na temat e-learning... uczenie sie przez Internet... musze miec jakis dobry, pomyslowy i chwytliwy tytul... wykladowca zwraca na to duza uwage... moze byc cos w postai przyslowa o szkole, cytatu, powiedzenie itp pomozcie
http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2008-11-26 o 17:23 |
|
|
|
#3799 | ||||||
|
AGA :)
|
Cytat:
Tylko tez, podobnie jak już pisały dziewczyny, bym skróciła daj do krawca i noś! bo ślicznie w niej wyglądasz. Z tym to mogę Cię wyręczyć Prasować lubię o dziwo Ja też, ale ceny mnie przerażają :/ Leniwiec?? ![]() To chyba nie o mnie Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Taaak, byłam na uczelni. Studiuje się potem z mamą na zakupy ![]() kupiłam sobie paski wybielające blend a med, korzystając z tego że w Ross są teraz o 15zł tańsze i kosztują 45zł. zobaczymy jak się sprawdzą i obyło się bez ![]() ale dzien sięjeszcze nie skonczył :P Cytat:
i polubiłam go zapach ma naprawdę fajny,a promocja kusząca ![]() Cytat:
wygladaja 100 razy lepiej niz 'wyczesane' chociaż i zrobienie nieładu czasami zajmuje sporo czasu Cytat:
Nie słyszałam, opowiedz nie są tłuste potem? i jakie to ma działanie ogólnie? Smacznego !
|
|
|
#3800 |
|
|
Witaj Yovi
![]() z weną twórczą co prawda to u mnie dziś nie bardzo:/ ale pomyślę na kiedy to masz? tutaj kode tak fajnie rymuje może ona coś wymyśli jak już się naje
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no na ostateczny tytul mam jeszcze troszke czasu prace pisze na przed swietami ale tytul po swietach..
|
|
#3802 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() oby przyniosły rezultat te Twoje kciuki ![]() Cytat:
wybaczamy nieobecność,bo w końcu termin poprawki zbliża się nieuchronniezej to ostatnio z nią słabiusieńko![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale kupiłam same pierdoły
|
|||
|
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj jak ja lubie Ross ![]() no ale odwyk
http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2008-11-26 o 17:45 |
|
|
|
|
#3804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetny ten sweterek a t-shirt tez by się przydał Cytat:
![]() Cytat:
no po prostu pusta głowa...pusta pusta pusta!Właśnie odsmarzyłam pierogi i wcinam. Pycha Od soboty jem tylko pierogi ![]() No i też jak madzia zaczełam kupowac prezenty świąteczne. Póki co dla bratowej od TŻ'a... błyszczyk Victoria's Secrte... dla siebie tez kupiłam taki sam a coooo.
|
|||
|
|
|
#3805 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak im się podoba to bez suszenia i układania są proste (nie tak całkiem, ale proste) a czasami się troche pokręcą ale będzie super teraz bo będę je tym lakierem traktować, to będą wyglądac jeszcze lepiej ![]() Mycie odżywką? czyli jak :| ? Cytat:
muuuua! ![]() Jak cos mi przyjdzie do główki to dam Ci znac ![]() Cytat:
w większości postów go gdzies tam umieścisz, ale to takie słodkie hehehe ^^To ten zwiększający obiętość ? no po prostu bomba jest , kupiłam dwa za niecałe 12 zł... kiedy jeden bodajże 9 zł kosztuje! Jutro ide na 18stke brata i zosbacze jak się spisze ![]() Ale oczywiście problem CO ZAŁOŻYĆ ?Wróciłam z miasta. Kupiłam sobie w rossmannie perfumki moje i moja rexone ukochana! I poza rossmannem dwa lakiery do paznokci, vademecum do geografii 2009 (droga ksiązka, jest tak w przedziale 65-80zł, ale moja mama po znajomości dostała ją za 52 zł ) i gruuuubaśne czarne rajstopy chociaż ostatnio mam ochote na jakies kolorowe, ten róż taki kuszący ![]() SUS boski ten blyszczyk :O A ja wlasnie maluje paznokcie
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny Będzie im miło za odwiedziny Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-11-26 o 18:32 |
|||
|
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ja wybieram sie po tusz do Rossmanna... jest w promocji do jutra wiec mam nadzieje ze TŻ jutro ze mna pojedzie ![]() a jakie perfumki ![]() ja planuje kupic C-Thru na swiata i Sylwestra... ja ostatnio polubilam czerwony lakier do paznokci... taki krwisto czerwony seksi![]() TŻ tez uwielbia ten kolorek wlasnie czekam na kolezanke... jedziemy pisac prace... tym razem bez piwka ale przy kawie
|
|
#3807 | |||||
|
|
Cytat:
![]() ja miałam do wczoraj ![]() uwielbiam jak mama zrobi w weekend i potem przez cały tydzien mogę się objadac ![]() Cytat:
ile kosztuje? Cytat:
Cytat:
Haha no prosze Cię ![]() ale widzisz, jakie to ja mam trudne życie? ciągle muszę się wkurzać ![]() Cytat:
![]() Ale promocja bardzo fajna, u mnie w netto była. Noooo tylko bez takich! masz tyle fajnych ciuchów że my tu czekamy na imprezowe zestawy i będziemy wybierać ![]() koniecznie rajki i kozaki, nie spodnie, masz bardzo fajne nogi i szkoda chowac Jaki kolor? ![]() Idę się kąpać i jeśc, głodna jestem a mama dziś serwuje naleśniki z serem i parówkami niby prosze a jak cieszy brzuszek
|
|
|
#3808 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To bardzo niegrzeczne ze strony tego faceta, że nie przyszedł i nawet nie dał znać ![]() Cytat:
![]() Smacznego ![]() Cytat:
W takim razie życzę owocnej nauki A co do tytyłu pracy to pomyślę na spokojnie skoro jest jeszcze czas Tak to prawda, bo to nie tak, że nie znalazłam żadnej ołówkowej. Znalazlam owszem, ale w takiej cenie, że na pewno ich nie kupię, a na wyprzedaże na pewno nie będzie już na mnie rozmiaru ![]() O Tobie Aguś o Tobie Ale powiem Ci, że ja nie jestem lepsza - od powrotu z uczelni gniję w łóżku ![]() sas, w czym nie pójdziesz to oczywiście będzie ślicznie ![]() Ale jak chcesz żebyśmy Ci coś doradziły to musisz wkleić jakieś zestawy |
||||
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie,że dzisiaj jest święto?
Madzik zrobił obiad sus fajnie wygląda ten błyszczyk
|
|
|
|
#3810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fabio Verso "My Life" Też lubie krwisto czerowny i właśnie taki dziś zakupiłam ![]() Cytat:
![]() Tanie, podwójne, ładny zapach, efekt = dobry zakup No dobra jak coś wymyśle to powklejam jakieś propozycje ^^ Bladoczerowno-różowy ładniusi ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

ale czuje dzis wene tworcza.

po wypadku
i brzydko to wyglada

masz boską figurkę 

może w sobotę pochodze po żywcu