|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Witam!
Piszę pierwszy raz i bardzo liczę na waszą pomoc. Jestem na etapie szukania zespołu! I mam pytanie czy u którejś z Was grał zespół Akord,albo któraś z Was słyszała jak grają, jak prowadzą wesele i czy goście byli zadowoleni. |
|
|
|
#3362 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie będą grali ogladałąm płte z ich nagraniem i spodobałli mi się!
|
|
|
|
|
#3363 |
|
Raczkowanie
|
A jaki mają repertuar? Czy oprócz disco polo i typowo weselnych piosenek grają też jakieś nowe kawałki? Czytałam gdzieś, że grają muzykę typową dla ludzi starszych.
A jak z oczepinami? Fajnie prowadzą? |
|
|
|
#3364 |
|
Raczkowanie
|
Beda grali tez u mnie. Plyta bardzo mi sie podobala, to ludzie na poziomie. Graja duzo starszej muzyki, ale nie tylko. wszystko mozesz z nimi uzgodnic. Ostatnio widzialam tyle beznadziejnych kapel, Akord to zespol z wyzszej polki.
|
#3365 |
|
Raczkowanie
|
słyszałam w ich wykonaniu utwory zespołu Budka Suflera(bardzo fajnie) itp. Oni (4 osoby w zespole, każdy z nich śpiewa)dostosowują swoje głosy do piosenek, jeśli twierdza ze nie zaśpiewa żadne z nich np. "Kanikuły" to poprostu tego nie śpiewają żeby "cHały" nie robić!poza tym mozna ich usłyszeć w jakiejś knajpie Witeź!nie wiem dokładnie gdzie to jest, graja tam w niedziele!
|
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
Witeź jest to osiedlowy dom kultury- to nie knajpa.
Grają tam chyba na jakis dancingach... to jest na ul Karczówkowskiej 20. |
|
|
|
#3367 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za informacje
|
|
|
|
#3368 |
|
Raczkowanie
|
byłaś tam moze kiedyś??słyszałaś jak grają i widziałaś jak sie ludzie bawią??
|
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
nie bo ja będę miała DJ gdyz orkiestra nie ukrywam jest droższa 3 razy ... a goście bawia się tak samo dobrze...
|
|
|
|
#3370 |
|
Przyczajenie
|
Niestety musze Cie zasmucic.. bylam na weselu z Acordem i... byli tragiczni
zero kontaktu z goscmi! nie mial kto rozpacząc wesela, gdyż oni stwierdzili, ze pierwszy toast jest nie potrzebny ;/;/;/ w ogole nie chodza za stoly! propozycje gości co do utworów od razu odrzucaja ze swoimi jakimis docinkami;/ no i swoja prace puentuja tym, ze.. ledwo wychodza z sali... widocznie tez sie dobrze bawia i korzystaja z tego co na stole... masakra
|
|
|
|
#3371 |
|
Raczkowanie
|
To ja już nie wiem co mam robić.
A co powiecie o zespole Frazes aktualnie to Rejs bo zmienili nazwę?
|
|
|
|
#3372 |
|
Raczkowanie
|
Widze,ze mowa o zespolach,
u mnie gral AXIS-BAND i powiem wam, ze do dzis mam telefony od moich gosci, ktorzy byli nim zachwyceni i pytaja skad ja ich wzielam. Procz tego, ze graja, prowadza cala impreze, chodza za stoly, wężyka z trębaczami na czale prowadza wkolo budynku ,to jeszcze przebieraja sie do wystepow w rozniaste stroje i peruki ![]() Bylo szalowo!!! Edytowane przez izus123 Czas edycji: 2008-11-25 o 20:58 |
|
|
|
#3373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3374 |
|
Przyczajenie
|
ja mowie o zespole Acord czu Akord (oni pewnie nawet sami nie widza jak to pisac;p) z JĘDRZEJOWA!!! w zespole jest 4 panów i 1 pani! Dziewczyny naprawde tragedia! BYlam starsza na tym weselu i zalezalo mi na tym, zeby goscie sie bawili... jak gadalam z pania wokalistka na boku to mi rece opadaly... jakie podejscie w ogole... ;/ wszystkie piosenki na jeden rytm... przerwy co godzine na godzine... ludzie najlepiej bawili sie przy jednym tylko utworze: "zespoł akord zegna was..." TRAGEDIA!!!! a o tym ile wodki w sobie i nie wiadomo jeszce gdzie wyniesli nie wspomne...
|
|
|
|
#3375 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja znalazłam fajna orkiestrę , polecila mi moja siostra cioteczna, mieli byc na jej weselu bo jej bardzo zależało ale niestety mieli jej termin zajęty. Podobno bardzo fajna. Oglądałam płytkę z wesela na którym grali SPOKO mi odpowiada. Rozmawiałam z jednym z nich, podpisałam umowę i wpłaciłam zaliczkę. Mam nadzieje że będę zadowolona. Siostra mnie uspokaja także tylko na jej opini mogę polegać.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3377 |
|
Wtajemniczenie
|
Tzn. jesli chodzi o nazwę to mówił mi ale nie pamiętam.
![]() Szczegóły... Ja np. jestem z miasta i bardzo żadko się zdarza żeby np. wyprowadzała orkiestra młodego czy młodą z domu... u mnie tak będzie, oczywiście biesiada przy stołach ( to jak najbardziej), przyspiwewki np. do młodej i teściowej. Jest pięciu facetów mniej więcej przed czterdziestką. Grają kazdy rodzaj muzyki oczywiście po za angielskimi piosenkami a to dlatego że nie chcą żeby nas uszy bolały od piosenek po angielsku w ich wykonaniu ( chodzi mi o wymowę). Nic więcej tak naprawdę więcej nie moge powiedzieć, bo to moja siostra była na weselu gdzie oni grali i jej sie bardzo podobało, no... skoro jej się podobało to mi pewnie też.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój zespół AKORD jest z Kielc!Pan M. Panas jest ich przedstawicielem(jeśli mogę się tak wyrazić), to kapela "wojskowa"!także wymieniając kogoś precyzujmy, żeby nie było niepotrzebnych nieporozumień- (bo juz się wystraszyłam)!
|
|
|
|
|
#3379 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Od jakiegoś czasu jestem zarejestrowana ale jeszcze nie miałam okazji wypowiadac sie na forum, do tej pory spedzalam czas na przysluchiwaniu sie waszym rozmowa.Ale od tej pory mam zamiar aktywnie uczestniczyc. Licze na Wasza pomoc w organizacji mojego wielkiego dnia, oczywiscie ja rowniez sluze pomoca
)i narazie na tym stanelo,szukamy orkiestry ale moj przyszły maz czesto jest zagranica i poki co to bylismy na probie zespolu Twist ale zeby sie zdecydoewac musze miec porownanie z innymi,ciag dalszy poszukiwan przed swietami jak wroci i dlatego chcialam Was prosic o pomoc w znalezieniu jakiego fajnego zespolu,licze na Was dziewczyny |
|
|
|
#3380 |
|
Raczkowanie
|
izus123 super zdjęcia a te jak w skakujecie rewelacyjne
![]() Ja też obiecałam kilka więc wklejam
|
#3381 |
|
Rozeznanie
|
Dagunia śliczne zdjęcia
|
#3382 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze
|
#3383 |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam się, zdjęcia daguni śliczne!!! Potwierdza się moje zdanie że studio CK robi śliczne zdjęćka
|
|
#3384 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze
|
#3385 |
|
Konto usunięte
|
dagunia24 zdjęcia są kapitalne. Ślicznie wyglądaliście! Jestem pod ogromnym wrażeniem
!
|
|
|
|
#3386 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze
|
#3387 |
|
Raczkowanie
|
Ja również jestem zdania ze Twoje zdjęcia Dagunia sa świetne,zwłaszcza to z pąkiem róży w dłoniach. A możesz napisać jakiego miałaś fotografa?
|
|
|
|
#3388 |
|
Raczkowanie
|
nio chyba ostatnie bo mogłabym tak jeszcze z godzine wysyłać
![]() oohh nie, jeszcze kilka ale te już będą ostatnie
|
#3389 |
|
Raczkowanie
|
i na tym koniec.
|
#3390 |
|
Raczkowanie
|
daguniu powtórzę się jeszcze raz że foteczki prześliczne, cudowne
Wszystkiego Naj Naj Naj!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

ogladałąm płte z ich nagraniem i spodobałli mi się!

zero kontaktu z goscmi! nie mial kto rozpacząc wesela, gdyż oni stwierdzili, ze pierwszy toast jest nie potrzebny ;/;/;/ w ogole nie chodza za stoly! propozycje gości co do utworów od razu odrzucaja ze swoimi jakimis docinkami;/ no i swoja prace puentuja tym, ze.. ledwo wychodza z sali... widocznie tez sie dobrze bawia i korzystaja z tego co na stole... masakra
A co powiecie o zespole Frazes aktualnie to Rejs bo zmienili nazwę?

,

)i narazie na tym stanelo,szukamy orkiestry ale moj przyszły maz czesto jest zagranica i poki co to bylismy na probie zespolu Twist ale zeby sie zdecydoewac musze miec porownanie z innymi,ciag dalszy poszukiwan przed swietami jak wroci i dlatego chcialam Was prosic o pomoc w znalezieniu jakiego fajnego zespolu,licze na Was dziewczyny