Czy stanik musi być przekleństwem? - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-26, 14:35   #4831
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Dot.: Czy stanik musi być przekleństwem?

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Ja myślę, że jest dobry. Ładnie w nim dekolt wygląda Nie przejmuj się tym, że czasami masz trochę pusto na górze, bo to nie przeszkadza i na pewno nie jest dużo tej pustości, bo masz duże piersi. Zresztą gożej by było, gdyby były za małe miseczki, a jak są ciut za duże (od czasu to czasu, bo na zdjęciu tego nie widać) to nie przeszkadza. A po drugie piersi jeszcze Ci urosną
no właśnie nawet jak odstaje ta koronka to tego pod bluzką nie widać dlatego zostawiłam .. no i licze że troszeczke chociaz mi coś zmigruje, ale zastanawiam się czy troszeczke go nie podwinąć ... bo miseczka dla mnie troche za wysoka a jak zawijam tą górną część pod spód to i nie odstaje i ładniejszy dekolt
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 14:45   #4832
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;9868674]Przyszły do mnie dzisiaj 2 paczki jedna z mileny, druga z monache
z monache zamówiłam 3x panache:
- sienna za mała
- conffeti nawet się nie dopięłam :| strasznie ciasny
- harmony (próba 2) rozmiarem dobry, ładnie zgarniał wszystko, ale nie podobał mi się kształt biustu ;/ dlatego też ostatecznie go odrzuciłam

z mileny przyszły glamour i sylvestrine - pierwszy fajnie zgarniął z podpachy wszystko, ale brzydko się ukłądał a drugi zostaje ze mną ... wzięłam rozmiar 70G i o dziwo niby dobry, ładnie wygląda pod bluzką, jak wygarnę wszystko to ładnie pierś wypełnia miseczkę (przynajmniej ta większa :P) ale po paru skłonach/ruchach górna część odstaje przez co mam wrażenie że jest za duży :/ już sama nie wiem dołączam fotki no ale i tak to najlepsze co mam więc na razie musi wystarczyć
myślicie że za duży jest czy ok? bo wg kalkulatora powinnam brać 70F (72/93)[/QUOTE]

Odstawac u gory moze tez z powodu slabej regulacji ramiaczek, zobacz czy tak sie bedzie dzialo jak przepniesz na krzyz
Nie wyglada na za duzy

A confetti sprobuj z przedluzka, jesli miseczki sa dobre
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 15:16   #4833
CruelOrchid
Wtajemniczenie

Flamenco z Mileny pojawiło się właśnie w sprzedaży
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 15:36   #4834
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Cytat:
Napisane przez CruelOrchid Pokaż wiadomość
Flamenco z Mileny pojawiło się właśnie w sprzedaży
O fajnie, wczoraj sprawdzalam, to jeszcze nie bylo
10 PŻ
Stary 2008-11-26, 16:02   #4835
CruelOrchid
Wtajemniczenie

Ja dostałam na maila że już dostępny.. tylko pojawił się problem:P dopiero sobie uświadomiłam że "bakłażan" to fiolet a nie brąz i nie wiem który kolor wybrać..nie ma fotki bakłażanowego
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 16:28   #4836
majka_mw
Rozeznanie

[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;9868674]Przyszły do mnie dzisiaj 2 paczki jedna z mileny, druga z monache
z monache zamówiłam 3x panache:
- sienna za mała
- conffeti nawet się nie dopięłam :| strasznie ciasny
- harmony (próba 2) rozmiarem dobry, ładnie zgarniał wszystko, ale nie podobał mi się kształt biustu ;/ dlatego też ostatecznie go odrzuciłam

z mileny przyszły glamour i sylvestrine - pierwszy fajnie zgarniął z podpachy wszystko, ale brzydko się ukłądał a drugi zostaje ze mną ... wzięłam rozmiar 70G i o dziwo niby dobry, ładnie wygląda pod bluzką, jak wygarnę wszystko to ładnie pierś wypełnia miseczkę (przynajmniej ta większa :P) ale po paru skłonach/ruchach górna część odstaje przez co mam wrażenie że jest za duży :/ już sama nie wiem dołączam fotki no ale i tak to najlepsze co mam więc na razie musi wystarczyć
myślicie że za duży jest czy ok? bo wg kalkulatora powinnam brać 70F (72/93)[/quote]

sliczny ten staniczek ze zdjec

majka_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 17:12   #4837
nelyen
Zadomowienie

imp18 - ładnie leży ten Silverstrine, gratulacje;]

kurcze, jak ktoś dorwie flamenco, to niech mówi, bo mnie kusi ten stanik, ale nie widzę na siebie rozmiaru, jeśli on miałby być tak ściśliwy jak Silverstrine... co na 70/85? bo zaczynają przy obwodzie 70 od miseczki D... lepiej brać moje standardowe 65E?
nelyen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 17:17   #4838
Provocateur
Rozeznanie

Chciałam tylko dać znać Olsztyniankom, że w sklepie na Zatorzu "Fatałaszek" (jak wpiszecie w google to wyskoczy ich strona) widziałam staniki angielskie, duze, jestem początkująca ale skojarzyłam napis Panache z tym,co tutaj piszecie, rozmiary były c,d,e i jakieś inne pod nazwą "superbra" Aha, kosztują 25 złotych, ja na siebie niestety nie znalazłam (75F),ale na pewno będę częściej sprawdzac
Provocateur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 17:21   #4839
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nelyen Pokaż wiadomość
imp18 - ładnie leży ten Silverstrine, gratulacje;]

kurcze, jak ktoś dorwie flamenco, to niech mówi, bo mnie kusi ten stanik, ale nie widzę na siebie rozmiaru, jeśli on miałby być tak ściśliwy jak Silverstrine... co na 70/85? bo zaczynają przy obwodzie 70 od miseczki D... lepiej brać moje standardowe 65E?
ja mam ciasno 72 (bo tak luźniej to ok 74/75nawet) i w silverstrine 65 się nie dopięłam, ale z przedłużką już tak więc możesz brać 65 ale kup sobie na wszelki wypadek przedlużkę
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 17:24   #4840
nelyen
Zadomowienie

[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;9870985]ja mam ciasno 72 (bo tak luźniej to ok 74/75nawet) i w silverstrine 65 się nie dopięłam, ale z przedłużką już tak więc możesz brać 65 ale kup sobie na wszelki wypadek przedlużkę [/quote]

heh, chciałabym móc oddychać w stanikuXD kurcze, nie wiem, poczekam na opinie chyba... ale dzięki^^
Stary 2008-11-26, 17:55   #4841
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca

A ja byłam dzisiaj w Intimo w Krakowie Przymierzyłam masę freyi...65FF. Najlepiej leżały Mille i Arabella (ale różowa ), trochę mi się wcinała w biust fiszbina w Rio.
W końcu wyszłam z tym http://www.knowmysize.co.uk/Products...ra/528774.aspx bo jedyny, który mi się podobał oprócz Mille ale tamten zabijał ceną a za mój dałam 85 zł
65 G i jest baaardzo ścisły w obwodzie a miseczki są dobre ale jak nie schudnę to do pierwszej migracji bo są takie akurat
Musiałam się kiepsko mierzyć jak w kalkulatorze wyszło mi 30DD
Stary 2008-11-26, 18:04   #4842
Aska87
Raczkowanie

własnie przeczytałam na lobby, że dopasowana zamierza wprowadzic staniki ruby pink! Czy któraś z was posiada staniczek tej firmy??
Stary 2008-11-26, 18:47   #4843
Yaza
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aska87 Pokaż wiadomość
własnie przeczytałam na lobby, że dopasowana zamierza wprowadzic staniki ruby pink! Czy któraś z was posiada staniczek tej firmy??
Ja mam - Ursulę. Plus za wąziutkie fiszbiny, minus za koszmarne kacze dzioby i niskiej jakości materiał, który gryzł mnie w piersi.
"When you loved the one who was killing you, it left you no options. How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one? If your life was all you had to give your beloved, how could you not give it?

If it was someone you truly loved?"
Yaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 18:54   #4844
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

"Panache również ma swoją perełkę. Chyba nie przesadzę stwierdzeniem, że Eliza, model kolekcji jesień - zima 2008 jest właśnie tą perłą. Eliza jest chyba najdelikatniejszym modelem całej kolekcji. I aż trudno uwierzyć, że szyta jest zarówno na duże, jak i małe biusty.
Model Eliza produkowany jest w rozmiarach 65D-90K, do kompletu można wybrać stringi lub szorty. Biustonosz ma krój balkonowy. Podstawę miseczki dodatkowo wzmocniono warstwą materiału, dla pewności, że delikatny materiał spełni swoje zadanie. Co sezon producent urozmaica produkcję o wersję limitowaną. Są to nietypowe kolory, występujące tylko w tym konkretnym sezonie. Normalnie można zakupić Elizę w kolorze czarnym i ivory. W kolekcji jesień-zima 2008, aby rozgrzać atmosferę jesieni, Panache zaproponował czekoladową Elizę.

Ale uwaga! obwód biustonosza jest mocno rozciągliwy, dlatego decydując się na zakup, warto przymierzyć o rozmiar miejszy obwód niż ten, który zazwyczaj wybieramy. Należy również pamiętać, że zmniejszając obwód, należy zwiększyć miseczkę, a więc zawsze, gdy wykonujesz niestandardowe obliczenia ze swna swoim biustonoszu, rób to z głową. Korzystaj z tabeli, podającej brytyjską rozmiarówkę, a Twój biust na pewno się za to odwdzięczy."
http://monache.pl/?p=481#more-481
Takie coś wyczytałam na tej stronce. Czy wszystkie Panache są tak bardzo rozciągliwe, czy tylko ten model Eliza?
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 19:02   #4845
Aska87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yaza Pokaż wiadomość
Ja mam - Ursulę. Plus za wąziutkie fiszbiny, minus za koszmarne kacze dzioby i niskiej jakości materiał, który gryzł mnie w piersi.

a co z obwodem??
I czy moge spokojnie kierowac sie tabela rozmiarow brytyjskich czy tez firma posiada wlasna rozmiarówke??

www.dopasowana.pl/data/include/cms/tabela-samych-brytyjczykow.gif
Stary 2008-11-26, 19:15   #4846
Yaza
Rozeznanie

Ursula miała chyba lekko zaniżone miski, ale przez te dzioby ciężko powiedzieć, bo zamiast kul robiła graniastosłupy/ziemniaki. Obwód na moje 65 cm pod biustem - zaryzykowałam 65 - na początku był nawet ok, potem szybko się rozszedł.
"When you loved the one who was killing you, it left you no options. How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one? If your life was all you had to give your beloved, how could you not give it?

If it was someone you truly loved?"
Yaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 19:46   #4847
luizka__
Rozeznanie

Cytat:
Ja miałam RubyPink Iris Aqua. Stanik jak dla mnie śliczny (najładniejszy jaki miałam). Niestety RubyPink nie produkuje staników w obwodzie 28, ja kupiłam rozmiar 30DD, który był trochę za szeroki i go sprzedałam. Gdyby był ten stanik w moim rozmiarze, napewno bym go kupiła jeszcze raz. Miski i obwód standardowe, wysoka jakość, super wygląd.

Imp18, mam pytanie o to twoją Milenkę silverstrine. Piszesz, że obwód jest ściśliwy, a na ile haftek jest zapięcie? Bardzo mi się podoba na Tobie ten stanik. Może się na niego skuszę....

Mi dzisiaj przyszła Milena Lemon Sorbet 60H i Masquarade Hestia 30E. Jestem teraz w pracy i staniki przymierzałam tak na szybko, ale chyba oba będą do zwrotu niestety

Może zacznę od Hestii. Wizualnie bardzo ładna, jakość wysoka, ale obwód standardowy, a nawet moim zdaniem może mieć tendencję do rozciągania. Zakupiłam ten stanik tylko dlatego, że pani w dopasowanej powiedziała, że obwód jest zdecydowanie bardziej ścisły niż w Porcelain 30. Niestety jest taki sam, a ja muszę sobie wbić raz na zawsze do głowy: NIE WOLNO MI KUPOWAĆ STANIKÓW W ROZMIARZE 30 (65) BO SĄ NA MNIE ZA SZEROKIE!!! Za każdym razem sobie to powtarzam, po RubyPink, po Inferno i teraz po Hestii. Co do misek to na mnie chyba przy małe - ale to muszę jeszcze raz go zmierzyć. Ostatnio biust mi zmigrował, zaczęłam inaczej zakładać stanik (wciągać z boku fałdki) i z rozmiaru 28F przeszłam na 28FF (30E ma tyle w biuście co 28FF a i tak jakiś mały jest na mnie)

Jeśli chodzi o Lemon Sorbet, to jakościowo taki sobie, no i ma strasznie wąski obwód (zapięcie tylko na jedną hafkę). Jest ścisły, ale mam wrażenie że taka jedna hafka to źle będzie trzymała i zaraz mi się rozejdzie. Fiszbiny nie przylegają mi do mostka, ale żeby coś więcej napisać, to muszę go jeszcze raz przymierzyc.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg RP10008A.jpg (132,9 KB, 55 załadowań)
Stary 2008-11-26, 19:51   #4848
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Milena Silvestrine ma zapiecie na 2 haftki z 3 stopniowa regulacja.

Ja mam scisle mierzone pod biustem 76 a ciasno na wydechu 72 i stanik z obwodem 70 jest na mnie w sam raz, jeszcze go nie nosilam, to nie wiem czy sie rozciaga
10 PŻ

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2008-11-26 o 19:53
Stary 2008-11-26, 20:00   #4849
Konto usunięte

Cytat:
ja niedługo będę w posiadaniu :P więc dam znać

Cytat:
Takie coś wyczytałam na tej stronce. Czy wszystkie Panache są tak bardzo rozciągliwe, czy tylko ten model Eliza?
wg mnie nie, zresztą dzisiaj miałam dowód (pisałam wcześeniej) przy 72pod 65 są idealne na najluźniejszym zapięciu a w jednym się nie dopięłam wogóle - dopiero z przedłużką

Cytat:
Napisane przez luizka__ Pokaż wiadomość
Imp18, mam pytanie o to twoją Milenkę silverstrine. Piszesz, że obwód jest ściśliwy, a na ile haftek jest zapięcie? Bardzo mi się podoba na Tobie ten stanik. Może się na niego skuszę....
zapięcie jest na 2 haftki ale co ciekawe od miseczki chyba I są 3 haftki :P (przynajmniej w glamour (czy jak to się pisze) bo wziełam 2 rozmiary i jeden miał 2 haftki a drugi 3
a co do silvestrine to czytałam, że nie tylko mi się tak u góry marszczy więc po prostu moze taki model (na fotkach nie widać marszczenia bo było po wygarnięciu wszystkiego robione, ale znaczne jest po chwili noszenia - na szczęście jak pisałam już - pod bluzką tego nie widać a piersi i tak mają ładny kształt więc tak czy siak polecam
Stary 2008-11-26, 20:02   #4850
majka_mw
Rozeznanie

juz sobie upatrzylam nowy staniczek szukalam szukalam i w koncu i tak znow zdecydowalam sie na st tropez pour moi? z tym, że tym razem wezme wieksza miseczke no i kolorek inny, wczesniej bralam roż, a teraz karmelek mnie zachwycil
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg r450860-p609481-front.jpg (13,8 KB, 34 załadowań)

majka_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 20:02   #4851
Provocateur
Rozeznanie

Mam do Was dwa pytania
1. pod biustem mi się robią takie fałdki tłuszczu, mam je zawsze,nawet jak bylam szczuplejsza, kupilam sobie obcisly stanik i te wałki straaaaaaaaasznie sie odznaczaja pod bluzkami, po prostu masakra czy ktos tak ma i to taka nasza "uroda" czy ja jakos zle nosze ten stanik?
2 i drugie pytanie - większa, angielska rozmiarówkę mozna dostac w Tesco,(Florence&Fred), czy jeszcze jakies inne supermarkety mają takie staniki w ofercie??
Provocateur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 20:13   #4852
nelyen
Zadomowienie

nic nie wiem, żeby w tesco było coś takiego, ale szczerze, dawno nie zagladałam. Warszawiankom moge polecić odwiedzanie sklepu z ciuchami wszelakimi (niby second hand, ale 3/4 to nówki z metkami papierowymi) na Ordynackiej (zaplecze Nowego Światu) ostatnio widziałam tam trochę brytyjczyków, M&S, fayeform, czy jak to sie pisze i playtexy, w przyzwoitej rozmiarówce, nawet coś na siebie znalazłam, ale mi sie nie podobał. polecam zajrzeć czasem, a nóż się coś znajdzie?
Stary 2008-11-26, 22:56   #4853
syrenka
Wtajemniczenie

Cytat:
"Panache również ma swoją perełkę. Chyba nie przesadzę stwierdzeniem, że Eliza, model kolekcji jesień - zima 2008 jest właśnie tą perłą. Eliza jest chyba najdelikatniejszym modelem całej kolekcji. I aż trudno uwierzyć, że szyta jest zarówno na duże, jak i małe biusty.
Model Eliza produkowany jest w rozmiarach 65D-90K, do kompletu można wybrać stringi lub szorty. Biustonosz ma krój balkonowy. Podstawę miseczki dodatkowo wzmocniono warstwą materiału, dla pewności, że delikatny materiał spełni swoje zadanie. Co sezon producent urozmaica produkcję o wersję limitowaną. Są to nietypowe kolory, występujące tylko w tym konkretnym sezonie. Normalnie można zakupić Elizę w kolorze czarnym i ivory. W kolekcji jesień-zima 2008, aby rozgrzać atmosferę jesieni, Panache zaproponował czekoladową Elizę.

Ale uwaga! obwód biustonosza jest mocno rozciągliwy, dlatego decydując się na zakup, warto przymierzyć o rozmiar miejszy obwód niż ten, który zazwyczaj wybieramy. Należy również pamiętać, że zmniejszając obwód, należy zwiększyć miseczkę, a więc zawsze, gdy wykonujesz niestandardowe obliczenia ze swna swoim biustonoszu, rób to z głową. Korzystaj z tabeli, podającej brytyjską rozmiarówkę, a Twój biust na pewno się za to odwdzięczy."
http://monache.pl/?p=481#more-481
Mam Elizę ivory i chocolate. Moim zdaniem nie są rozciągliwe, obwody w normie. Wg moich doświadczeń z Panachy rozciągliwe są: Sienna i Confetti. Eliza, Tango są w normie/ścisłe.
Co do delikatności Elizy, należy zastrzec, że w większych miseczkach (powyżej G? GG?) mają one dodatkową warstwę materiału, która czyni z nich mocno i wysoko zabudowane pancerniki
syrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 23:16   #4854
kilianna
Zakorzenienie

Jakiś czas temu pisałam o Panache Harmony, że przyszło do mnie i fiszbiny są za wąskie, dzielą mi piersi. Ale odgięłam trochę fiszbiny i stanik leży super. Naprawdę nie można tego porównać ze stanikami, które wcześniej nosilam. Myślałam do tej pory, że to normalne że np, taki Triumph tak mi się rozciąga w obwodzie i sądziłam, że leży normalnie i tak ma być. Teraz już wiem w jakim błędzie żyłam. Panache Harmony jest super, chociaż wydaje mi się, że mocno spłaszcza mi piersi. Ale co tam, wygodnie się nosi, świetna jakość, super trzyma biust Już się czaję na następny DOBRZE DOBRANY stanik a wciąga takie śledzenie różnych modeli na stronach www
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 23:20   #4855
nelyen
Zadomowienie

ech, a co mam zrobić, jak w moim porcelain (bezrmiączkowy panache) miseczka jest w miarę ok, obród w miarę ok, ale wkurza mnie to, że końce fiszbin lądują mi na opatkach? jak to przygiąć, bo wtedy i miseczka by zyskała...?
Stary 2008-11-27, 09:43   #4856
luizka__
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Provocateur Pokaż wiadomość
Mam do Was dwa pytania
1. pod biustem mi się robią takie fałdki tłuszczu, mam je zawsze,nawet jak bylam szczuplejsza, kupilam sobie obcisly stanik i te wałki straaaaaaaaasznie sie odznaczaja pod bluzkami, po prostu masakra czy ktos tak ma i to taka nasza "uroda" czy ja jakos zle nosze ten stanik?
2
To znaczy że masz za małe miseczki w staniku. Te "fałdki tłuszczu" trzeba zebrać i włożyć do miseczki. Po pewnym czasie noszenia dobrego stanika, z dobrą miską i wciąganiu fałdek do stanika, fałdki znikną.

Ja jeszcze raz przymierzyłam swój zakup. Hestia ma miski dobre, ale co z tego jak obwód na mnie za szeroki, a szkoda bo stanik super.
Lemon Sorbet w ogóle nie leży, niby jest ścisły jak się go zakłada, ale obwód słabo trzyma. Oba do zwrotu.

Cytat:
ech, a co mam zrobić, jak w moim porcelain (bezrmiączkowy panache) miseczka jest w miarę ok, obród w miarę ok, ale wkurza mnie to, że końce fiszbin lądują mi na opatkach? jak to przygiąć, bo wtedy i miseczka by zyskała...?
Za dużo chyba nie zdziałasz. A co to znaczy w miarę ok? Za duże, za szerokie? Może obwód masz za szeroki i dlatego aż tak daleko są fiszbiny?
Stary 2008-11-27, 10:05   #4857
201611241302
Konto usunięte

Mam swój pierwszy stanik z obwodem 65 i muszę przyznać, że na początku myślałam, że za ciasno mi będzie, jednak to kwestia przyzwyczajenia..i teraz już wiem, że nosiłam za luźne ; ] A jest to szaro-różowa Polka masquerade( za 98zł z promocji ) bardzo mi się podoba, piorządnie wykonany.
201611241302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 13:59   #4858
Ninquelote
Wtajemniczenie

Luizka możesz zmierzyć do ilu rozciąga się Hestia?
Nie wiecie czy Effuniak mogłaby na zamówienie uszyć usztywnianego straplessa?
Ninquelote jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 15:01   #4859
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzasminka Pokaż wiadomość
Mam swój pierwszy stanik z obwodem 65 i muszę przyznać, że na początku myślałam, że za ciasno mi będzie, jednak to kwestia przyzwyczajenia..i teraz już wiem, że nosiłam za luźne ; ] A jest to szaro-różowa Polka masquerade( za 98zł z promocji ) bardzo mi się podoba, piorządnie wykonany.
A jaki masz obwód pod biustem? Bo ja mam 75cm i boję się zamówić 65. Nie wiem, czy się nie uduszę. Chyba wolę wybrać 70...
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 15:09   #4860
urocza so
Raczkowanie

Jestem w wielkim szoku, po przeczytaniu części wątku - całość zajełaby mi wieki - pobiegłam do sklepu i co? moje 80C/85B zamieniam na 75E!!! chociaż udało mi sie znaleźć tylko jeden model w tym rozmiarze - juz wiem że muszę przez internet kupować - to jestem pewna że to jest mój rozmiar )
Zatem cała bielizna idzie do wymiany - a już w weekend coś mnie tchnęło kiedy bawiąc się na disco musiałam non stop poprawiać stanik i sprawdzać czy mi sie nie rozpiął - był aż tak luźny!!!
Jestem przeszczęśliwa bo w zyciu bym nie powiedziała "mam miseczkę E!!! i to bez operacji...
to zabieram sie za szukanie fajnych sklepów internetowych z bielizna....
cudowny watek.....

urocza so jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości