|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
ide luluac :papa:
|
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
ale tylko 1 seria, a są 3
a ja siedze i ogladam Comedy Central wciagam sie ostatnio w rozne seriale |
|
|
|
#2823 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#2824 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
Ale nie martwcie sie niedlugo do nas zawita
|
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Witam piękności
![]() Ale nababazgrałyście wczoraj, jak sobie winkowałam z dziewczynami moimi ![]() Dzisiaj mam nadzieję też coś powinkować, bo lubię winko U was też sypie ten śliczny śnieżek puszek? Uwielbiam go
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na takich forach czesto bywaja wredne @ ![]() sama bylam swiadkiem eh.. tak w ogole witam kochane i lece na zajecia
|
|
|
|
|
#2827 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Dzien dobry, ja wczoraj zasnelam w trakcie rozmowy z tz
ale zadzwonil do mnie i mnie obudzil bo podejrzewal ze zasnelam no normalnie jaja wiec sie z nim pieknie pozegnalam i poszlam spac Kurcze a nie czulam sie jakas mega zmeczona, ta zima tak na mnie dziala teraz sie budzilam o 6,7,9 az wstalam ok 9.30 kurcze a zajecia dzis mam na 13
|
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
a ja na 14
ale o 13 muszę jechać, zapisać się w końcu do biblioteki.. 17 grudnia mam pierwszy egzamin aaaa. a ja NIC nie umiem, a muszę min. dwie grubaśne książki przeczytać ![]() w ogóle obudziłam się dziś z przytkanym nosem mam nadzieję, że nic się nie szykuje!
|
#2829 |
|
Moderatorka z pazurem
|
ja tez smarkam i ucho mnie boli bo wczoraj wiaaaaaaaaaaaalo ze hej
Juz w grudniu egzamin?
|
|
|
|
#2830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w takim razie czekamy a nią z niecierpliwością miłego dnia
|
|
#2831 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Rowniez zycze milego dnia, zaraz zmykam na uczelnie
|
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, nie nstawialam budzika i wlasnie wstalam ::O:O: a jest 11,30 !!! cholerka ale mam spanie;/ a za oknem deszczyk
Jej ogladnelam wszystkie zdjecia Izy i wyglada mega swietnie i Roses Ty tez ))))) No i kasiaMniam ![]() ![]() wiecej osob nie mam na naszej klasie Wy egzaminy, a ja musze posprzatac i wybiore sie na spacerek, choc jest bardzo zimno,,,i mam wielka nnadzieje, ze deszcz przestanie padac i mnie nie zlapie w trakcie drogi do miasta :PPP
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
fafi zobacz na gg
mogę rzecz tylko ku... kur...!ja się obudziłam z gorączką, bólem mięśni, dwoma jeżami zamiast migdałków, bólem płuc i takim bólem głowy i zatok, że myślałam, że rozp... to mieszkanie w drobny pył... trochę ogarnę kuchnię i spadam do apteki po jakieś maxi gripy i inne pierdoły...
Plus Size-owy wątek gadulcowy ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-11-26 o 12:50 |
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka i Roses i ja Was nie mam na nk
a ja dzis wstalam o 12 zaspalam na praktyke, cwiczenia i wyklad :P ale ide na seminarium ![]() Limonatka tak wczesnie egzamin?? ![]() milego dnia kobitki
|
|
|
|
#2835 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na zdjęcia Izy poczekamy aż wróci i sama się pochwali no to miłego spacerku ![]() Cytat:
szkoda... ale jak pisałam jak nie teraz to innym razem zdrowiej
|
|
#2836 |
|
Raczkowanie
|
/eh wlasnie Zima.Ja tez bym spala i spala ale niemoge bo przeciez dziecko nie spi buuuu.Boli mnie wsystko od kilku dni.Mam straszne surcze miesni.Brak witamin, magnezu..i brak checi do zycia..
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
właśnie wróciłam z małych zakupów. Kumpela prosiła żebym pomogła jej dobrać stanik, bo znalazła sklep, w którym mają 60D i nie wmawiają jej, że powinna nosić 75A stanika niestety nie kupiła, bo modele mało fajne były, ale już wie czego szukać za to oczywiście polazłyśmy do Inglota... kupiłam ciemnofioletowy lakier do paznokci i bibułki powstrzymałam się i nie wzięłam fioletowego eyelinera... przy okazji postanowiłam zajrzeć na pocztę z avizem, które noszę w porfelu i jak wyszłam i już wracałam do domu, mało nie poległam. Jakiś przystojny, elegancki pan po 40tce, lekko siwiejący (ale tak sexy ) z obrączką na palcu idąc w moją stronę najpierw mnie mierzył od góry do dołu, a jak już przechodził obok, z rozbrajającym uśmiechem zapytał czy my się przypadkiem nie znamy ale uczulona na żonatych jestem, więc powiedziałam grzecznie, że nie i poszłam w swoją stronę :P czuję się dowartościowana a ja mam pierwszy egzamin 8 grudnia
|
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka86 Ty do lekarza nie do apteki !!!! kurde zmieny pogody no i wszytskie mi dziewuszki zachorujecie
No ja mam pare osob z wizazu na naszej klasie tzn 3 :PP Was tez sobie chetnie poogladam na priva napiszcie jak Was znalezc, Gastone u Nas przecie nie ma zmieny pogody ciagle pada i tak juz od lata Ja jestem zdrowa, jest lekki deszzy, ale co mi tam, ide sie przejsc, wstapie do paru sklepow.bawilam sie wczoraj z tz i probowal ciagnac mi reke i puscil i jak bumerang poleciala...sie w twarz uderzylam i warge rozcielam, teraz mam spuchnieta, czy to juz podchodzi pod przemoc w rodzinie ?adriah wiem, ze sa przystojni mezczyzni po 40, np clooney i mojego tz tato tez jest przystojnym mezczyzna, ale chyba nie powinnam tego mowic
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście, że są przystojni panowie po 40tce
tylko ta obrączka.. :/ ale dobra, siedzę cicho, mój Tata po 40tce jest a na poczcie znalazłam prezent mikołajkowy Brat miał w szkole losowanie oczywiście, wylosował koleżankę, która wylosowała jego w zeszłym roku. Dostał maskotkę żabę, która do tej pory leży w kuchni, bo przyszedł, cisnął nią i poszedł zły do siebie wtedy powiedział, że dorzuci czekoladę i ma z głowy
|
|
|
|
#2840 |
|
Flawless
|
Hahaha też dość często oglądam seriale z CC ;D
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
ja to sie srednio dowartosciowana czuje :/ stalam dzis pod uczelnia i fajke palilam, sluchalam mp3 ale i tak uslyszalam jak grupka facetow przechodzila i jeden z nich "ale boczek" :/ a reszta "hahaha" ale w sumie mam to w du***
jak im sie nie podoba to niech spadaja :P to tylko o nich zle swiadczy a nie o mnie no!
|
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
madzia - ja też nie mam lasek na NK - mam tylko kasię i izę
fafi - sorki, że tak wyszło no ![]() agatko - nie no nie pomoże mi nic lekarz, mam już taką wprawę z zatokami, że mam leki wszystkie moje tutaj w Kielcach. madzia - no ja słyszałam "pachwinka, boczek, pasztet, maciora itp" i po prostu już to spływa po mnie totalnie, a jeszcze jak się dowiedziałam, że to wszystko przez moją chorobę to im się uśmiechałam i mówiłam "boczek nie boczek, ale za to jaki charakter"
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
ja bylam wieloryb i swinia
![]() tym samym mamy tutaj male prywatne zoo
|
|
|
|
#2844 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na noc polopirynka, i witaminki i liczę, żę jutro nie będzie gorzej!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dla facetów właśnie hehe. takie wyszukane zabaweczkiCytat:
![]() zapisalam się dziś do biblioteki a tam taki dziwny gość pracuje mlody, ale taki nieuprzejmy był. a potem non stop się na mnie gapił, jakbym miała pod bluzkę zwinąć jakże interesującą książkę z zarzadzania wrrrr no wkurzył mnie facet.lecę po żarówki bo mi się spaliła w pokoju wrrr ![]() no i pupa, sklep z żarówkami już zamknięty
Edytowane przez Limonatka Czas edycji: 2008-11-26 o 17:35 |
|||||
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
nie moge sie do mojego TZ dodzwonic oba numery wyłączone:| juz 2 dzien, zaczynam sie stresowac
![]() edit: no sprawa sie wyjasnila dostalam sms: Love Pola, jestem w Paryzku pod wiezą Eifla
Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2008-11-26 o 18:54 |
|
|
|
#2846 |
|
Wtajemniczenie
|
adrijah masz egzamin w moje urodziny
madzia nie przejmuj sie masz racje, ja tez slyszalam juz takie epitety na swoj temat, a nawet gorsze:P niech spojrza buraki na siebie ![]() a ja wrocilam od dzieciakow, juz w domku czekala na mnie kawusia eh jak dobrze miec takiego kochanego łobuza
|
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
to szykuj się, że będę Ci życzyć żebym to zaliczyła
Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2008-11-26 o 19:13 |
|
|
|
#2848 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a masz rację to tylko świadczy o nich a raczej o ich głupocie ja kiedyś na taki komentarz odpowiedziałam półgłówkowi że "z taką twarzą to na Twoim miejscu bym się nie wychylała z takimi komentarzami" oj nie przejmuj się! mi to nawet na rękę bo popołudniu mam iść na jakąś impreze/kawe coś takiego więc musiałabym się gonić więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! umówimy się innym razem może wtedy będę miała kasę i będę mogła ją z wami wydać a może i Limo się z nami zabierze Cytat:
ale za to jakie piękne ZOO, śliczne wielorybki, piękne świnki same OHy i AHy ![]() Cytat:
oj kochanego masz tego łobuza, tylko pozazdrościć
|
|
#2849 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Adrijah co sie nie chwalisz ze sie dzis spotkalysmy?
A wiesz ze zapomnialysmy pogadac o basenie?
|
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
jeju jak ja bym chciała żebyśmy wszystkie razem się spotkały
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

wciagam sie ostatnio w rozne seriale 
tęsknię za nią! 

teraz sie budzilam o 6,7,9 az wstalam ok 9.30

ale o 13 muszę jechać, zapisać się w końcu do biblioteki..

ale uczulona na żonatych jestem, więc powiedziałam grzecznie, że nie i poszłam w swoją stronę :P