Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-26, 16:49   #361
Zottel
Raczkowanie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
opowiadaj jak sie mezem zyje.. jak wam sie uklada i wogol tak cie dawno niebylo
Musze wam powiedziec ze nie tak duzo sie zmienilo, bo juz od dluzszego czasu razem mieszkamy. Ciagle jeszcze nie mam nowego dowodu, dopiero na swieta odbiore, jak do Polski przyjade. Ale fajnie jest jak sie komus cos opowiada i mowi "moj maz"
A w ogole jeszcze wam nie mowilam ze sami bedziemy nasze obraczki robic! 31. stycznia mamy termin

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
O jejku nie mogę się doczekać jak będę w domku za pół godziny bo mam żeberka na obiad/kolację!!!!
Już tak mi się przez to dłuży czas że szok bo wyczekuję tej chwili kiedy zjem te pyszności ... mniammmm
Zottel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 16:51   #362
Daysy85
Zakorzenienie

Jak to będzieci sami robić???? Uchyl rąbka tajemnicy
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 16:55   #363
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Ja nie wiem czy te matki są tak zazdrosne o swoich synów, czy co?
Moja mama to idealna teściowa dla mojego TŻta, nie dość że mieszka 400km od niego, to jeszcze nigdy złego słowa na niego nie powiedziała, nie wpieprza się, nie jest wścibska, aż sama mam ochotę jej o nas opowiadać. A moja teściowa szkoda gadać...
U mnie jest taka sama sytaucja...moja mama dla TZ jest super.A matka TZ masakra

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 16:59   #364
anuulaa
Wtajemniczenie

Ja też już się nie mogę doczekać tego "Mój Mąż!!"
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 17:01   #365
kaema
Raczkowanie

Cytat:
O jejku nie mogę się doczekać jak będę w domku za pół godziny bo mam żeberka na obiad/kolację!!!!
Już tak mi się przez to dłuży czas że szok bo wyczekuję tej chwili kiedy zjem te pyszności ... mniammmm
Och okrutna kobieto!!

Ja od 3 tygodni jestem na diecie i w sumie jem pyszne rzeczy ale rzadko to na co akurat mam ochote ;(

a takie żebereczka......
kaema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 17:18   #366
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

ja mam ten sam problem, bo u nas slub 06.06. i zapraszamy kuzynke ktora 13.06 (czyli tydzien po nas) wychodzi za maz i znajomych, ktorzy pobieraja sie niecaly miesiac po nas - 11.07., ale chyba napisze tak jakby byli juz malzenstwem-na pewno sie nie obraza i bedzie im milo i wesolo
a co do winietek, to jakie jest Twoje zdanie? bo jesli podzielasz zdanie TZ to mama niech sie nie wtraca, ale jesli uwazasz tak jak mama to musicie przejrzec wszystkie za i przeciw, ale z tz a nie z mama, bo to Wasz slub
hehe po pierwsze, jeśli mają ślub po tobie, to nie ma się co zastanawiać, tylko pisać osobne nazwiska, bo jak to napisala
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Myślę, żeby pisać osobno nazwiska, przcież nie wiadomo jak wybiorą, może nazwisko kobiety? albo dwuczłonowe .

a co do winietek-ja w zasadzie zawsze byłam przeciwna, ale będziemy mieli ok 80 gości, bylam juz na takim wesel i był koszmar-przez pół godz od wejścia na salę byl chaos. Nie wiem co mam zrobić, z moja mama się rozmawiać nie da, ja wiem, że to nasz ślub a nie jej, ale ona płaci niestety
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzien dobry kochane

no wlasnie winietki........ czy robic czy nie oto jest pytanie... a jak ktos sie obrazi bo usiadl tam gdzie ne chcial co tu robic no..
to niech się przesiądzie
Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Pewnie to zależy od rodziny. Na większości wesel co byłam, były winietki i nikt się nie obrażał. Wiadomo, że ludzie są sadzani tak, żeby mieli dookoła siebie takie towarzystwo jakie chcą, mniej więcej zna się te relacje w rodzinie. Natomiast raz byłam na weselu, gdzie nie było winiet i co? I zrobił się straszny chaos, wszyscy ruszyli, pomieszali się i okazało się, że świadkowie nie siedzą nawet koło młodych i w ogóle taka trochę kiszka była.
dzięki za pomoc, chyba jednak będą i u nas....

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
To ma pecha Mną nigdy się nikt nie przejmował - że będę nie zadowolona z przydzielonego miejsca. To moje wesele i niestety mogą przeboleć że nie siedzą gdzie by chcieli.

Ja winietki robię.
no wlaśnie, mną sie też nigdy nie przejmował...i co to kogo obchodziło, ze siedziałam z rodzicami mając 17 lat?

Cytat:
"ale sie Pani ostatnio przytyło hoho a to dopiero przed Świetami ... " albo jakieś coś w tym slytu... raz udaj chociaż idiotke z niewyparzoną buzią!

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
a teściowa.... ją bym tylko zestrzeliła. Bo dla niej lepszego wesela od wesela jej pierwszego syna ( było w sierpniu br.) napewno nie będzie.
mam podobnie..w grudniu zeszłego roku brat TŻ się żenił i mama TZ ma teraz jakies porównanie...tyle, że on miał salę za darmo (po znajomości), płacil 110 zl za osobę (po znajomości) , zespół gral za darmo (kolega z wojska), kamerzysta był za darmo (z pracy), fotograf za darmo (sąsiad), fryzjer i makijaż za darmo (sąsiadka), ksiądz za 100zł (wujek)...i co? a u nas nie ma takiej możliwości...no sorrrry nie moja wina i ciągle gada, ze za dużo wyniesie wesele, ze wymyślam jakies głupoty (czy ja wiem, czy to że chce mieć fotografa na weselu w sali to głupota?)

swoja drogą, jak juz mowa o fotografowaniu...za plener zaplacimy 400zł, a za kamerzystę i foty z wesela 9do 3.00 nad ranem) 1400, więc chyba nie tak tragicznie....

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 17:41   #367
kliwia
Zakorzenienie

bylyiśmy na ostatnich naukach z księdzem. Dostaliśmy zaświadczenie
Padłam!!
Bo na tym zaśiwadczeniu jest takie coś:
Przygotowanie do sakramentu małżęństwa

obrazek

Tż urodzony dnia.....
zamieszkały.....
brał udział w kursie katechizacji przedmałżeńskiej i wysłuchał 11 konferencji, na 22 objętych programem.

zonk!!!!

otwieram i w środku jest tak:

Przygotowanie bliższe
(do sakramentu małżeństwa odbywa się w II i IV poniedziałek miesiąca o godzinie 18.00)
Obpowiązuje udział w 3 kolejnych spotkaniach.
Spotkanie I
1. Dogmatyka sakramentu małżeństwa............... ........podpis
2. Miłość i przekazywanie życia.................... ................podpis

Spotkanie II
1. Etyka małżeńska................ ......................... .............podpis
2. Kultura życia seksualnego.............. ......................... podpis

Spotkanie III
Etyczne i nieetyczne sposoby kierowanie płodnością............... . podpis

......................... ......................... ......................... ......podpis odpowiedzialnego

Kolejna strona to
Nauka katolickiego planowania rodziny (trzy spotkania w poradnictwie rodzinnym)
Do każdego podpis.

Na ostatniej strponie 10 rad szczęśliwej rodziny

Oznacza to że orpócz tych 11 spotkań z księżmi, dodatkowo będą trzy, na których łącznie będzie 5 tematów omawianych,, plus poradnia rodzinna 3 spotkania
No i trzy msze, w których braliśmy udział.

Koszt: 40zł za oba.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-11-26 o 17:45
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-26, 17:46   #368
Zottel
Raczkowanie

Cytat:
Jak to będzieci sami robić???? Uchyl rąbka tajemnicy
W okolicy jest taki zlotnik ktory oferuje kursy dla par mlodych, gdzie mozna samemu zrobic obraczki. Oczywiscie wszystko profesjonalnie, pod okiem fachowcow. My zdecydowalismy sie na proste zlote obraczki a przez to ze sami je zrobimy beda mialy specjalne znaczenie. Moge wstawic linka do tej strony, tylko ze ona jest po niemiecku. http://www.trauringkurse.de/trauringkurse.php

Edytowane przez Zottel
Czas edycji: 2008-11-26 o 18:27
Zottel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 17:49   #369
kaema
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
bylyiśmy na ostatnich naukach z księdzem. Dostaliśmy zaświadczenie
Padłam!!
Bo na tym zaśiwadczeniu jest takie coś:
Przygotowanie do sakramentu małżęństwa

obrazek

Tż urodzony dnia.....
zamieszkały.....
brał udział w kursie katechizacji przedmałżeńskiej i wysłuchał 11 konferencji, na 22 objętych programem.

zonk!!!!

otwieram i w środku jest tak:

Przygotowanie bliższe
(do sakramentu małżeństwa odbywa się w II i IV poniedziałek miesiąca o godzinie 18.00)
Obpowiązuje udział w 3 kolejnych spotkaniach.
Spotkanie I
1. Dogmatyka sakramentu małżeństwa............... ........podpis
2. Miłość i przekazywanie życia.................... ................podpis

Spotkanie II
1. Etyka małżeńska................ ......................... .............podpis
2. Kultura życia seksualnego.............. ......................... podpis

Spotkanie III
Etyczne i nieetyczne sposoby kierowanie płodnością............... . podpis

......................... ......................... ......................... ......podpis odpowiedzialnego

Kolejna strona to
Nauka katolickiego planowania rodziny (trzy spotkania w poradnictwie rodzinnym)
Do każdego podpis.

Na ostatniej strponie 10 rad szczęśliwej rodziny

Oznacza to że orpócz tych 11 spotkań z księżmi, dodatkowo będą trzy, na których łącznie będzie 5 tematów omawianych,, plus poradnia rodzinna 3 spotkania
No i trzy msze, w których braliśmy udział.

Koszt: 40zł za oba.
eeee.... ze co??? To cos was brzydko mówiąc przekrecili....
Stary 2008-11-26, 17:50   #370
anuulaa
Wtajemniczenie

Kliwia, współczuję
Stary 2008-11-26, 17:52   #371
azzis
Zakorzenienie

kliwia to będziecie wyedukowani

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 17:54   #372
kliwia
Zakorzenienie

kaema noo i tylko ten kościół organizuje nauki. w moim mieście.
Zawsze była mowa o tych 11 spotkaniach nauk, plus poradnia. Nie słyszałam o tych dodatkowych 3 spotkaniach jeszcze z podpisem. To chyba jakieś nowum.

Poradnię naciągne Tż żeby zrobić jeszcze teraz. Na świeżo. I jak się uda to ne spotkania z tym księdzem (w grudniu by to wypadało 8 i 22 i jedno w styczniu.)
Bo potem będzie wisieć nad nami wizja nawiedzonej babki z poradni. Więc lepiej zagryźć zęby i od razu

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-11-26 o 17:55
Stary 2008-11-26, 18:00   #373
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Kliwia- znaczy, ze co? ze jeszcze raz musicie chodzic na jakis kurs?? ło matko-wspolczuje!!
Zotell-super sprawa z tymi obraczkami
Kasia- gratuluje zaklepania terminu
a co do winietek to my i nasi rodzice jestesmy zdecydowanie przeciwni, moja rodzina tez (tzn te osoby z ktorymi rozmawialam o tym). u nas utarte juz jest ze swiadkowie i mlode osoby siedzą najblizej młodej pary a rodziny zawsze dziela sie na "rodzina młodej" i "rodzina mlodego"-podzial jakby naturalny Na zadym weselu na jakim bylam (a bylam juz na bardzo wielu) nie bylo winietek i nikt sie nie pozabijał. moja rodzina zawsze siedzi w podobnej konfiguracji. A ze 3/4 gosci to bedzie moja rodzina to sie nie boje ze sie pobija o miejsca Nigdy tez nie zdazyla sie taka sytuacja ze pierwsze co to goscie pchaja sie do stolu- najpierw jest toast na srodku sali a dopiero potem wszyscy ida do stolow. tak bylo na kazdym weselu...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 18:08   #374
kliwia
Zakorzenienie

nesca noooo orp0cz tego co bylo jeszcze dodtakowe, z ktorych na naszym zaświadczeniu trzeba zebrac podpisy, plus podpisy z poradni

Cholera nie zdążyłam zamówić zaproszeń!!! Aukcja się skończyła brrrr ale się wnerwiłam :/
Już wysłałam zapytanie do sprzedającego

Ja chcę te zaproszenia
Stary 2008-11-26, 18:16   #375
myszka_maj
Zakorzenienie

A nasz ksiądz nie wymaga poradni .

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 18:18   #376
kaema
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
A nasz ksiądz nie wymaga poradni .
Pozazdrościć

Bo jak tu tej Pani w Poradni wytłumaczyć ze my juz doskonale wszystko wiemy i jak ma jakieś pytania to my jej chetnie wyjasnimy
Stary 2008-11-26, 18:20   #377
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaema Pokaż wiadomość
Bo jak tu tej Pani w Poradni wytłumaczyć ze my juz doskonale wszystko wiemy i jak ma jakieś pytania to my jej chetnie wyjasnimy
dokładnie

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 18:39   #378
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

Cześć dziewczynki...ja znowu siedzę przy All Sprzedał mi się już pierwszy złoty łańcuszek Dobrze...póki co wszystko idzie dobrze szukam teraz jakiegoś wzoru pudełeczka żeby ładnie zapakować
00euphoria00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 18:41   #379
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
ale jestem niewyspana i zla nio i juz pod ponad 2godz w pracy..normalnie wlzazla nam z ogrodu mysza i to kaurat do naszego pokoju nie spalam cala noc bo sie normalniekrecila po pokoju i zezarla pol wafelka z lawy mamy lapki w pokoju ale nic a nic tyllko syszlalam jak sie kreci mowie wam masakra

nie no ja Was bardzo przepraszam ale muszę się wstawić za myszą. To nic dziwnego, że weszła do domu bo myszy szukają schronienia na zimę. Rozumiem, że można nie życzyć sobie takiego lokatora w domu ale błagam w imieniu myszy o porozstawianie bezpiecznych pułapek, które ją po prostu uwiężą w klateczce i będzie ją można gdzieś przeprowadzić.
Np coś takiego:
http://www.psiaki.pl/sklep/product_i...roducts_id/147

... aczkolwiek ja bym myszce pozwoliła u mnie przezimować U mojej ciotki kiedyś myszka całą zimę spędziła w skrzyni pod kanapą konsumując podawane jej jedzonko i wcale szkód nie porobiła a na wiosnę się wyprowadziła

kliwia współczuję Wam tej poradni

U nas też jest podobna sytuacja, moja mama bardzo lubi TŻ, nie ingeruje w nasze sprawy, nie jest wścibska i wszystkim mówi jakiego to ja sobie dobrego człowieka znalazłam Natomiast mama TŻ jest osobą, która narzuca swoje zdanie innym, to co ona uważa za dobre jest dobre dla wszystkich i koniec. Dodatkowo wkurzają mnie teksty w stylu "a ile was to będzie kosztować?" wyrażane z oburzeniem w kontekście np. tego że chcemy mieć własne konie - bo ona nie rozumie tego, że ktoś może kochać zwierzęta. Jak nam np. daje jakieś jedzenie (a wciska nam zawsze jakieś zapasy, jak u niej jesteśmy) to zawsze mówi: "tylko nie dawajcie tego kocurom", no a mnie aż skręca. Nie rozumiem kompletnie jak można nie akceptować kompletnie czyichś pasji i zainteresowań... pewnie tak jest jak sie nie ma żadnych własnych i żyje się tylko zwykłą codziennością.

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 18:55   #380
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Motley- dzwonilas moze do tego kosciola w łagiewnikach zapytac o nauki? bo moj TZ jutro tam podjedzie i sie dowie co i jak to moge Ci napisac kiedy beda.
A co do tesciow to moi rodzice z mama TZ sie raz spotkali-rodzice TZ sa po rozwodzie i TZ nie utrzymuje z ojcem kontaktow i nie zamierza go zapraszac ani infromowac o slubie (jego decyzja ja sie nei wtracam). wtedy to moi rodzice zaprosili tesciowa do nas.... a ona jakos nie spieszy sie z rewanzem (ale co poradzic). ale ogolnie jest bardzo fajnym człowiekiem (moze dlatego ze rzadko ja widze )
Stary 2008-11-26, 18:57   #381
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Motley- dzwonilas moze do tego kosciola w łagiewnikach zapytac o nauki? bo moj TZ jutro tam podjedzie i sie dowie co i jak to moge Ci napisac kiedy beda.
właśnie nie bo miałam dzisiaj taki zakręcony dzień, że mi umknęło Będę wdzięczna za info jak się czegoś dowiesz

Stary 2008-11-26, 18:59   #382
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
właśnie nie bo miałam dzisiaj taki zakręcony dzień, że mi umknęło Będę wdzięczna za info jak się czegoś dowiesz
nie wiem czy jutro bede na necie ale jesli nie to w piatek Ci napisze na pewno.
Stary 2008-11-26, 19:03   #383
motley
Zadomowienie

dzięki, fajnie że o mnie pamiętasz

Stary 2008-11-26, 19:03   #384
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 00euphoria00 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki...ja znowu siedzę przy All Sprzedał mi się już pierwszy złoty łańcuszek Dobrze...póki co wszystko idzie dobrze szukam teraz jakiegoś wzoru pudełeczka żeby ładnie zapakować
Prześlij mi adres swoich aukcji

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 19:10   #385
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
dzięki, fajnie że o mnie pamiętasz
trzeba sobie pomagać

Euphoria ja tez poproszę linka
Stary 2008-11-26, 19:13   #386
atomufka
Zakorzenienie

euphoria ja tez poprosze link

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 20:02   #387
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Witaj spowrotem, ostatnio się właąnie zastanawiałyśmy, gdzie tą Zottel wsiorbało

Odważna decyzja, ale bardzo dobrze zrobiłaś. To mu da do myślenia!

Przyszła do mnie ta moja sukienka z Tajlandii ---> http://www.allegro.pl/item477897929_..._sukienka.html
Jest naprawdę piękna, choć troszkę oszukują na tym zdjęciu, bo ona ma bardzo duży dekolt, a modelka ma coś pod spodem. W dotyku jest bardzo delikatna, cienka i mięciutka. Ledwo w nią weszłam haha ale się udało. Świetnie podkreśla figurę, tylko martwi mnie to, że jest tak bardzo pognieciona, a tego materiału nie można prasować, bo jest taki w harmonijkę zaprasowany.
aaa fajna ta sukienka, ale dekold faktycznie za duży. Może się te zgniecenia usuną po wypłukaniu jej w wodzie?

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Ja też już się nie mogę doczekać tego "Mój Mąż!!"
ja też

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
mam podobnie..w grudniu zeszłego roku brat TŻ się żenił i mama TZ ma teraz jakies porównanie...tyle, że on miał salę za darmo (po znajomości), płacil 110 zl za osobę (po znajomości) , zespół gral za darmo (kolega z wojska), kamerzysta był za darmo (z pracy), fotograf za darmo (sąsiad), fryzjer i makijaż za darmo (sąsiadka), ksiądz za 100zł (wujek)...i co? a u nas nie ma takiej możliwości...no sorrrry nie moja wina i ciągle gada, ze za dużo wyniesie wesele, ze wymyślam jakies głupoty (czy ja wiem, czy to że chce mieć fotografa na weselu w sali to głupota?)
ja rozumiem, że można skorzystać ze znajomości, ale na miłość boską co on im zrobił, że mu wszystko za darmo robili! jak ich przekonał? przecież to tez jest praca i trzeba im za to zapłacić. Rozumiem jakby policzyli mniej, ale całkowicie za darmo, dziwna sprawa.

Cytat:
Napisane przez Zottel Pokaż wiadomość
W okolicy jest taki zlotnik ktory oferuje kursy dla par mlodych, gdzie mozna samemu zrobic obraczki. Oczywiscie wszystko profesjonalnie, pod okiem fachowcow. My zdecydowalismy sie na proste zlote obraczki a przez to ze sami je zrobimy beda mialy specjalne znaczenie. Moge wstawic linka do tej strony, tylko ze ona jest po niemiecku. http://www.trauringkurse.de/trauringkurse.php
super pomysł
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 20:21   #388
kasiaher
Wtajemniczenie

klwia tym tekstem o imprezie
a potem tekst o odstrzelonej teściowej

masz ty kobitko niezłe poczucie humoru
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 20:43   #389
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
aaa fajna ta sukienka, ale dekold faktycznie za duży. Może się te zgniecenia usuną po wypłukaniu jej w wodzie?

ja też

ja rozumiem, że można skorzystać ze znajomości, ale na miłość boską co on im zrobił, że mu wszystko za darmo robili! jak ich przekonał? przecież to tez jest praca i trzeba im za to zapłacić. Rozumiem jakby policzyli mniej, ale całkowicie za darmo, dziwna sprawa.

super pomysł
No właśnie dla mnie też to dziwne, a kolega z wojska chyba sam nie grał na weselu. Reszta zespołu na pewno nie grałaby za darmo. Przecież to każdego praca i nie chce mi się wierzyć, że nic nie płacił. Rozumiem 1 rzecz może się udać za darmo, ale nie całe wesele.
Stary 2008-11-26, 21:04   #390
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
nie no ja Was bardzo przepraszam ale muszę się wstawić za myszą. To nic dziwnego, że weszła do domu bo myszy szukają schronienia na zimę. Rozumiem, że można nie życzyć sobie takiego lokatora w domu ale błagam w imieniu myszy o porozstawianie bezpiecznych pułapek, które ją po prostu uwiężą w klateczce i będzie ją można gdzieś przeprowadzić.
Np coś takiego:
http://www.psiaki.pl/sklep/product_i...roducts_id/147

... aczkolwiek ja bym myszce pozwoliła u mnie przezimować U mojej ciotki kiedyś myszka całą zimę spędziła w skrzyni pod kanapą konsumując podawane jej jedzonko i wcale szkód nie porobiła a na wiosnę się wyprowadziła

.
Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
O Chryste, u mnie też by była noc z głowy...

.
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć
dasz radę, powodzenia jutro

ojej myszy, tez bym nie zasnęła
nio i problem polega na tym, ze to nie jest jedn amysza ale jakas rodzina mysz jest ich pelno chce sie wyprowadzic
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
chyba tak ja mam chwile bo mojego kolegi nie ma i moge pogadać.
Własnie dzwoniłam do foto. Powiedział mi że za foto. i kam 1900 zł a trzy miesiące temu jak gadałam na TŻ weselu brata z nim to powiedział 1500zł .
Kurcze już sama nie wiem kogo brać.
mam foto który bierze 800zł ale on jest sam także jeszcze kamerzyste muszę znależć.
hm jak dla mnie cena ok sama tyle place za kamerzyste i fotografa w tym cale wesele slub od blogoslawienstwa zarowno kamjak i zdj, poza tym teledyski, teraz w grudniu bedzie zt randka krecona, plener i ok 1000 zdjec

Cytat:
Cześc moje kochane Gwaizdki
Kasiaher znam tą sytuację ale z innej strony. Moja babcia faworyzuje siostrę mojego taty , przepisała na nia dom i w ogole... a moj tata i druga jej córka to gorsze dzieci są!
Wiem co to znaczy i jak się można w takiej sytuacji czuć...

Dziś przyszłam połtorej godziny później do pracy, wybiegłam z domu bez śniadania a teraz zjadłam pyszne fryteczki z dresingiem....
Kiedyś pozyczyłam mamie kase 500zl i kiedyś 100 a wczoraj taki kolega mojego brata oddal mojej mamie 600zł i mama mi je oddala więc 500 wpłacę na konto.
100zł wzięłam ze sobą na miasto i kupilam sobie 2 pary spodni -jedne za 30, drugie za 35 to u mnie na targu je kupiłam, od Bułgarów bo oni mają taką taniochę ale takie fajen te spodnie mi się udało kupić że szok... a bon na 50 poczeka na lepsze czasy
Jejku ale jestem szczęśliwa
!
super kochana, ze zakupy wreszcie sie udaly

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
17.04.2010 w hotelu
nio wreszcie Kasiula

a ja wlsanie zyje w napieciu moja przyjaciolka wlasnie zaczela rodzic dzownila do mnie 5 min wody jej odeszly nomalnie sie denerwuje strasznie tym bardziej ze nie wiemy czy to chlopczl czy dziewczynka
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości