|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | ||||
|
AGA :)
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Cytat:
Cytat:
Ja się zaczaję na wyprzedaż, ale też wątpię że dostanę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja kiedyś kupiłam tam całkiem przpadkiem właśnie z tanszej serii Night Impression i się zakochałam! bardzo dlugo sie utrzymuja jak na takie tanie perfumy i slicznie pachną. i już mam chyba 2 czy 3 buteleczkę ich teraz chciałabym odmiany i planowałam kupic coś markowego, no ale jak można mieć ładny zapach za grosze to nie pogardze
|
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz powklejam kilka zestawów
to tylko takie o, wstępne a niektóre tylko żeby pokazać jakiś element :P jesli macie jakieś propozycje to walcie śmiało... zmienić to, zastąpić tym czy tym... :P na pewno chcę założyć kozaczki nie śmiejcie się z moich póz czy głupich min ![]() 1. Spódniczka z Cropp'a i bluzeczka Primark. 2. Ta sama bluzeczka, spódniczka jeansowa River Island (czy jak to się pisze:P) i sweterek Zoul. 3. Ta sama bluzeczka i spódniczka jeansowa. 4. Ta sama bluzeczka i spodenki. 5. Te same spodenki i bluzeczka Evie. 6. Taki sam zestaw plus sweterek Zoul.
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś a gdzie widziałaś te spódniczki? Bo ja w orsay'u ze 3 i chyba jakąś w H&M.
Muszę wiedzieć, gdzie polować na tych wyprzedażach nie ![]() Bo wiem, że się o to nie obrazisz, bo wiesz, że to żartobliwe Poza tym już Ci kiedyś pisałam, że my podobne jesteśmy pod kątem lenia |
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
7. Spodenki i bluzeczka TopShop.
8. Spodenki i bluzeczka Next. 9. Biała koszula, spodenki i pasek House. 10. Bombka i bluzeczka Next. 11. Bombka, biała koszula i pasek House. 12. Bombka, czarna koszula i pasek House.
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
13. Czarna koszula i spodenki.
14. Tu chodziło o żółty pasek. 15. Bluzeczka H&M i czarne rurki Bershka. 16. Rurki Bershka i bluzeczka New Look. Śmiało mówcie co myślicie, to sa takie zestawy że yyyh. Nie postarałam się. Nie chciało mi się z szafek ciuchów wyjmować i komponować Leniuch jestem,a co tam mam jeszcze brązowy pasek, dwa czarne (jeden z motylkiem, drugi taki z diamencikami) i taki pleciony srebrny. Bluzek troche, biały swteterek, czarnego nietoperza i tamtego szarego krótkiego sweterkowego... i yhh za dużo by wymieniać ![]() EDIT: ZAPOMNIAŁAM DODAĆ ZDJĘC
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny Będzie im miło za odwiedziny Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-11-26 o 21:10 |
|
|
|
#3817 | ||
|
|
ooo
własnie o tym pisałam ![]() dziękuje też za opakowanie, jutro powącham i pewnie zakupię ![]() Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1227728587 bardzo podoba mi się ta spódniczka ! tylko trzeba by pokombinować z góra ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1227728587 i tu też bardzo fajna spodniczka! i sweterek, tylko jakaś bardziej 'imprezowa' bluzeczka do tego ![]() i ja bym ubrała bardziej kryjące rajtki, ale ja to mam manię na punkcie prześwitujących rajtek ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1227728587 a ta bluzeczka nie pasowałaby do tej brązowej? bo wiadomo że inaczej na zdjeciu a inaczej real Cytat:
![]() oczywiście że się nie obrażę, kto kogo przezywa sam się tak nazywa,
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta bluzka i ta spódniczka to nie ten sam styl ![]() Z resztą pokombinuje
|
|
#3819 | |
|
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1227729135 świetna bluzka ! i do niej jeansowa spodnica http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1227729135 ale fajna spodniczkaaaa! i ogolnie fajny zestaw http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1227729135 tu bomba ! tylko może być Ci gorąco w tej bluzeczce jak bedziesz tanczyć. i troche ugrzeczniony zestaw przez nią ale generalnie bardzo mi się podoba ![]() puchatko link dla Ciebie: http://www.cogdziezaile.pl/index.php?p=11516 ta mi się bardzo podoba
|
|
|
#3820 | |
|
|
Cytat:
![]() no, ale kochana! masz w czym wybierać !!
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troche smiesznie wygląda ten sweterek na ta różową bluzeczkę ![]() Ta 18stka będzie w barze, tam gdzie pracowałam. Tańczyć raczej nie będziemy chociaż są plany żeby potem polecieć na disco więc może a może ta spódniczkę i tamta cekinkowa bluzeczke co miałam na 18scte przyjaciółki ? nie wiem sama już :P mam jeszcze jakies bluzki i jakieś spódniczki ale nie chce mi sie juz grzebać i robic zdjęc
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać zdjęc do postu wyżej heheh
już są
|
#3823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedawno wymyśliłam, że zrobię nadzienie ze szpinaku i sera feta i to wszystko zapakuję w ciasto pierogowe ![]() Cytat:
Sas muszę na spokojnie popatrzeć na te zestawy bo póki co cholerna reklama Nokii mi włazi w pole widzenia i czytania ![]()
|
||
|
|
|
#3824 |
|
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1227730204
TO !! tak mi wpasowało najbardziej w to co lubię ale zamiast spodni możesz ubrać gerty, zgrabniara jesteś więc możesz sobie pozwolić Pamiętam tą cekinową bluzeczkę, podobała mi się http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1227730204 ojej a ta ta bluzeczka jaka ładna!
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko po domu zrobiły się na nich białe plamki, jakby je ktoś wybielaczem potraktował
|
|
#3826 | |
|
|
Cytat:
no ale ze spodniami zestaw jest tak smao świetny bluzka bardzo mi się podoba jej, ale mi niedobrze, tak mi się zachciało słodkiego i zjadłam kilka małych babeczek, tych z bitą smietaną jakby w srodku. i tak mi teraz cięzko:/ o masakraaa
|
|
|
#3827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojjj biedna będziesz bo zobaczysz ile nas jest tyle zdań ![]() Dlatego właśnie śmiałam się to napisać ![]() Cytat:
Dla mnie jednak pewnie byłaby ciut za długa - kurdupel ze mnie ![]() ![]() Dlatego ja patrzyłam za czymś ciut krótszym i na stronce od Ciebie wynalazłam moje typy: Orsay http://www.cogdziezaile.pl/index.php?p=9332 Diverse http://www.cogdziezaile.pl/index.php?p=1027 (tylko taka wycierana mogłaby nie być) Tej z NY to nie kojarzę, żebym widziała w sklepie, ale może w piątek tam będę to się rozejrzę Zaraz półfinał YCD
Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-11-26 o 21:26 |
||
|
|
|
#3828 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Yovi pewnie że pamietamy
Cytat:
![]() z tego co pamietam to na audytora zewnętrznego - czego bardzo mu zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Ag Ty pamietasz moje wierszyki ![]() tylko że one mało twórcze były bo ze mnie taka poetka jak z koziej d.... trąbka ![]() czyli odżywką ..zamiast szamponem ![]() Ale nie każda odżywka się do tego nadaje ..bo większość tych "dobrych" ma silikony i jest za mocna Tak sobie myślę że przez ten wizaż to jestem nieźle oświecona w pielegnacji włosów może w końcu ogarnę to moje siano![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak znajdę wątek to prześlę ![]() Madziuuuu a ja mam dziś święto bo nie musiałam gotować obiadu ![]() Sas zestawiki zaraz oglądne i się wypowiem Ale fajnie - duuużo zdjęć |
|||||
|
|
|
#3829 |
|
|
puchatko ta z orsaya jest świetna! i moim zdaniem bardzo uniwersalana, bo ta z NY to typowa elegantka a ta ktora pokazałaś nada się do wielu zestawien
jutro moze bede w CH to pojdę ją obczaić kode o ja też poznałam sporo nt. pielegnacji włsów, cery i w ogole ogole ![]() a wierszyki pamiętam! jakże by i nie!
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Sas mnie się podoba najbardziej zestaw nr.2 - super to ciucholandowe bolerko
zestaw nr.6 ale spodenki zamieniłabym na jeansową spódniczkę ![]() podoba mi się bluzeczka z zestawu nr.7 - ciekawe jak wyglądało by na nią założone bolerko z 1 + spódniczka w kratkę albo jeasnowa![]() do spódniczki bombki fajnie by wyglądała gładka bluzka + czarne bolerko ![]() Ale się uparałam na to bolerko ale myślę że na tą porę roku jest dobre na początek imprezy gdy jeszcze nic nas od środka nie grzeje![]() Ag świetna ta czarna ołówkowa ![]() puchatko ta jeasnowa - boska tylko te ceny ![]() Ag ja przez wizaż do twarzy używam tylko kosmetyków aptecznych
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-26 o 21:41 |
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś, koduś, właśnie cena to 100zł minimum jak widzę, więc ja na razie pasuję
Poczekam na wyprzedaże, może uda mi się wyrwać na nie w pierwszych dniach i coś się fajnego upoluje jednak |
|
|
|
#3832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzięki dziewczzyny za rady! jestescie Kochane Tymczasem ja uciekam
|
|
#3833 |
|
|
koduś ja tez się przestawiłam raczej na apteczne
![]() puchatko dokładnie, 100zł też mnie raczej zniechęca :/ więc czekamy razem na wyprzedaże
|
|
#3834 |
|
|
koduś ja tez się przestawiłam raczej na apteczne
![]() puchatko dokładnie, 100zł też mnie raczej zniechęca :/ więc czekamy razem na wyprzedaże
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się muszę przestawić na apteczne bo coś mi wyskoczyło ostatnio? Masakra
A ciągle nie mogę dojść do apteki po tego Effeclar'a
|
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
o Archi wstała
![]() A mi się dzisiaj nie chciało myć włosów a już oklapnięte były więc je tylko zmoczyłam i wysuszyłam pod ręcznikiem metodą pluping czy jakoś tak i jestem zaskoczona
|
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Sas ja mysle ze ta kolorowa bluzeczka konczaca sie na biuscie plus szaro-zielona spodniczka
Edit: cos nie dowidze jeansowa spodniczkaDobry wszystkim wstalam najpierw o 4 ale na szczescie znow zasnelam
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-26 o 22:06 |
|
|
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ahhh ta nowoczesna technologia
|
|
|
|
|
#3839 |
|
|
właśnie
![]() kode oświecisz nas? ![]() archi dzień dobry !
|
|
#3840 |
|
Raczkowanie
|
Heja!
http://www.loverbeast.com/pl/c/?v[]=Kozioro%26%23380%3Bce&v[]=Kozioro%26%23380%3Bce&Su bmit=Sprawd%26%23378%3B! powpisujcie sobie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)