|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 4
Cytat:
tylko wiecie, ja myślałam, że mnie już nic ze strony facetów nie zdziwi, a jednak... jak czytam te posty..to po prostu nie wierzę, że tak można..
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain |
|
|
|
|
#2462 |
|
Zadomowienie
|
Straszne to jak niewiele trzeba zeby od miłości przejść do strachu, niechęci, a nawet może jak tak dalej pójdzie swojego rodzaju obrzydzenia, odrzucenia!!
Ja swojego eksa złapię kiedyś, wywiozę na jakąś wieś zamknę w piwnicy i niech siedzi i da mi życ!!
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg |
|
|
|
#2463 |
|
Rozeznanie
|
jezu, odezwał sie... powiedział, ze to nie ma sensu i ze mnie nie kocha..ale sie odezwał... jego głos... jest dla mnie jak powietrze...oddycham nim, bez niego umrę...
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
hej, hej kochane.
Nie mogłam sie powstrzymać żeby do Was nie zajrzeć i przytulić się trochę .zielona tak, tak-do piwnicy, na łańcuch i obowiązkowo chłosta codziennie o 5 rano
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#2465 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie,tak sobie teraz myślę,że chciałabym z kimś być ale... nie być w to zaangażowana emocjonalnie. za bardzo bałabym się,się sytuacja może się powtórzyć i że znów mogę tak cierpieć... myślicie,że to możliwe- być z kimś szczęśliwym bez zaangażowania,bez uczucia...? tak,wiem,pewnie pytanie retoryczne,yh... ale zobaczcie jakie by to było fajne...
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czokled, ja tez na to wpadłam dzisiaj. Na związek bez zaangażowania. Tak zeby ktoś był, zeby zabił to co sie ze mną dzieje... ale nie wiązać z nim planów na przyszłość. Jest nawet kandydat - sam się pcha,ale... obawiam się po pierwsze tego że ja się i tak zaangażuję, bo nie umiem chyba inaczej. Jestem zlepkiem emocji i chyba nie potrafię być, jak to powiedział mój były "zimną suką", a po drugie tego że zranię niewinnego faceta ![]() AaAaaaAAaAAA
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg |
|
|
|
|
#2467 |
|
Wtajemniczenie
|
no tak,ja też bym nie chciała nikogo ranić,ale obawiam się,że to niemożliwe po tym czego doświadczyłam ostatnio-teraz to ja będę mieć problemy ze sobą i z byciem z kimś. i zazdroszcze Ci tego kandydata,to pomaga pewnie trochę,świadomość,że jest jednak ktoś,dla kogoś coś znaczysz. a ja,cholera,dziś w nocy płakałam,pierwszy raz od,huhu,tygodnia ponad : /
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mój kandydat?? Nie wiem co o nim myśleć... znamy się strasznie długo już, z 4 lata? Ale ja byłam przekonana że on mnie nie lubi i że wogóle mu zawadzam w tym towarzystwie, a on był przekonany że ja chcę być z jego kolegą, więc się nie wtrącał;D Nie wiem co to z tego bedzie, narazie były przechodzi sam siebie... ciekawe co wymysli jutro:/Oj, kochana ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#2469 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
u mnie dzisiaj jest źle....... miałam sen, w którym przychodzę do domu a mój były siedzi u mnie i czeka na mnie, potem całuje mnie i przytule a ja jestem w wielkim szoku i nawet normalnie rozmawia z moją mamą... ![]() ![]() ![]() wczoraj powiedział mi czas sie ustatkować..... czyli co ze mam isc w odstawke jak zabawka która sie znudziła bo jej właściciel ma lepszą nową....naprawde tak sie poczuje jak on z ajdzie sobie inną.... tylko zastanawia mnie jedno skoro nie chce byc ze mną to po co sie po zerwaniu odzywał mówiac ze chcialby dac nam jeszcze szanse, nie rozumiem.... teraz juz bym pewnie o nim nie myślała a tak to chce bardziej do niego... ![]() ![]() chce mu powiedziec a raczej spytac sie czy zauwazyl ze przestalam sie starac... bo jak sie starałam to nic z tego nie było.... i wogole chce sie spotkac i porozmawiac i zakonczyc to raz na zawsze albo wrocic albo nie wiem co.... a Wy co byscie zrobiły?
|
|
|
|
#2470 |
|
Raczkowanie
|
Eh, ja tez skąś znam ten strach.
Tyle tylko ze on odzywa sie pierwszy do mnie... (a ja chiodz sobie zakazuje, tylko na to czekam) a pozniej udawadnia mi jakim jest nieodpowiedzialnym, egoistycznym człowiekiem.. Czytam ten wątek regularnie, ale Twoja historia skłoniła mnie, żeby się ujawnic Mam poprostu wrażenie, że piszesz o moim Exie, ewentualnie o jego bracie bliźniaku Czekam na wiadomośc, chociaż wiem, że koniec tej historii może byc tylko fatalny, innej opcji poprostu nie ma.
|
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2472 |
|
Raczkowanie
|
Bądź wolny od złudnych przeszkód i wyzwolony od lęku, który one rodzą, a osiągniesz najczystszą nirwanę...
Każdy dzień zbliża nas do śmierci... Edytowane przez coffeinka85 Czas edycji: 2008-12-29 o 21:55 |
|
|
|
#2473 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki trzymajcie się
U mnie wydaję mi się, że coraz lepiej..oby tak dalej )
|
|
#2474 |
|
Zadomowienie
|
Co za dzień. Normalnie ..
Wszystko się obraca przeciwko mnie. Wysłałam mu życzenia. Dnia 24 się rozstaniśmy. Od 25 byliśmy ze sobą. 26 ma urodziny. Takie 3 ważne daty. Ich nie zapomnę. Nigdy. I wszystko do dupy i nie ma po co żyć .. eh.
|
|
#2475 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do Twojego kandydata,to jejku,fajnie... ja bym się tam brała ; > |
|
|
|
|
#2476 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2477 |
|
Raczkowanie
|
Troche czasu mnie tu nie bylo, ale wracam z nowymi wiadomosciami
w poniedzialek dowiedzialam sie ze moj eks ma juz nowa, wlasciwie to nie wiem czy nie mial jej juz wczesniej jak niby mielismy przerwe Spotkalam sie z nim i nagadal mi duzo bzdur, ze niby chce byc teraz sam, ze nie chce zadnej milosci (on mysli ze ja nie wiem ze kogos ma) i powiedzial ze jeszcze cos do mnie czuje ale my to juz przeszlosc. Nie wiem po co on tak klamal Dziewczyny czy faceci musza zawsze okazac sie tacy niedojrzali? Facet ma 25 lat a zachowuje sie jak gowniarz i to wszystko po 3 latach zwiazku. Koszmar
|
|
|
|
#2478 |
|
Wtajemniczenie
|
kinka21,
to nie jest przyjemne kiedy eks zaczyna mieć nową, wydaje mi się, że u 'mojego' ten stan wolności też długo nie potrwa... ale tak sobie myślę, że może przez to uda mi się go w końcu znienawidzić, bo ciągle nie potrafie mieć do niego pretensji, bo był dla mnie taki dobry, kochany i niby mówił że nie chciał mnie skrzywdzić... a tak to byłoby już jawne kłamstwo i krętactwo- przy zerwaniu powiedział, że lepiej jak będzie sam, i że on chyba nie jest gotowy do związku. i cyyyk-przez to może by do mnie w końcu doszło, że takim aniołkiem to on nie był... chociaż oczywiście nie chciałabym żeby byli razem. może Ty też pomyśl o tym w ten sposób, albo w jakiś podobny? że, no nie wiem, skoro tak nisko się ceni (nowa dziewczyna, pewnie nie dorastająca Ci do pięt ) to bez sensu żebyś była z takim człowiekiem, skoro zasługujesz na lepszego.... staraj się we wszystkim dostrzegać jakieś plusy
|
|
|
|
#2479 |
|
Raczkowanie
|
Tlumacze sobie to tak ze skoro tak szybko polecial do innej to nie jest wart ani jednej mojej lzy, ale to okropnie boli. wczoraj bylam silna i bylam okropnie zla na niego a dzisiaj siedze i rycze bo on do konca dal mi odczuc ze kocha, zawsze mialam w nim oparcie a teraz to juz w ogole zwatpilam w niego jak w czlowieka, mam wrazenie ze on nie ma zadnych zasad
i smie mowic jeszcze do mnie ze bedziemy sie spotykac jak kumple na kawce no poprostu zenada
|
|
|
|
#2480 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2481 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Kochane
![]() Kryzys chyba nadciąga i to wielkimi krokami... Ostatnio którąś już noc śni mi się eks... A dziś ZADZWONIŁ................ Rozmowa luźna, pt. "co słychać"... Naszego tematu nie poruszaliśmy, bo i tak wiemy, że to nic nie zmieni. Ale jak Go usłyszałam to wszystko mi się przypomniało.... mój kochany MIŚ i wszystkie wspólne chwile... To pierwszy facet, z którym nigdy się nie pokłóciłam, nigdy mnie nie okłamał, nie zrobił żadnej przykrości i który naprawdę dawał mi odczuć, jak bardzo chce być ze mną... I ryczeć mi się chce, że nie możemy być razem!!!
|
#2482 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam tak samo wszyscy na okolo mi mowia ze on taki zakochany byl, ze tak sie staral i tez sie raczej nie klocilismy, bylismy naprade szczesliwi a teraz nawet nie probowal naprawic tego ze sie cos nie uklada tylko plecial do innej I tez mi sie dzisiaj snil i zawsze sa to takie mile sny ze jak sie budze to jestem wsciekla ze to nie prawda
|
|
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie wiesz jak cie rozumiem. caly dzien nie moge pozbierac sie po wczorajszym spotkaniu ![]() Przed chwila poprosilam go o zerwaniu kontaktu i wiem, ze juz sie nie odezwie. ale moze dzieki temu jakos dojde do siebie ;(
|
|
#2484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak ja was rozumiem ja wiem ze to okropne co mi zrobil ale jak tylko sie do mnie odezwie to od razu mam lepszy humor i to mnie denerwujw bo chcialabym go znienawidziec Tez chyba zeby sie nie zadreczac musialabym calkowicie zerwac z nim kontakt.
|
|
|
|
|
#2485 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam z Nim dobry kontakt, spotykamy się nawet od czasu do czasu w grupie znajomych. I w sumie to z jednej strony chcę tego kontaktu, bo jestem ciekawa co u Niego i chciałabym przejść do normalnych relacji między nami (normalnych tzn. bez wracania do "nas"), a z drugiej strony wiem, jakie to trudne i brak kontaktu pomaga mi normalnie funkcjonować, nie zadręczać się tak i ruszać dalej.
Dlatego staram się nie odzywać i On też raczej się tego trzyma. Co nie znaczy że się unikamy czy tego nie chcemy. Po prostu tak będzie lepiej. I łatwiej. Obydwoje staramy się jakoś dalej żyć, tyle że bez siebie... ![]() ![]()
|
#2486 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Jestem tutaj pierwszy raz...Opowiem wam krotko jak wygladała moja miłość i jak sie skończyła.Poznaliśmy się na czacie miałam wtedy 14 lat on 15 lat po jakims pol roku pisania spotkaliśmy sie.Bylo super fajnie wszystko,jednym problemem było to że jego rodzice mnie nie akceptowali(z nie wyjsnionych powodow).Teraz w grudniu były by 4 lata.Zerwalismy z sobą w maju .Jego powód "nie chce narazie z nikim byc tak mi lepiej" a odrazu a raczej juz wczesniej miał kogoś wiec powod daremny . Napisał mi życzenia na 18 urodziny napisalismy pare e-mail ale stwierdziałam ze takie cos nie ma senu.Podsumowując jak to kolezanka powiedziała"wychowaliscie sie razem" duzo mnie z nim łączy miłych wspomnien i przezyc ale trzeba żyć dalej...Narazie odpoczywam od NICH.... sorki jak przeszkodziłam
|
#2487 |
|
Zadomowienie
|
czokled, zaraz się ktoś znajdzie, zobaczysz, tylko pokaż im wszystkim jaka jesteś super. Może sprowokuj sytuację żeby ON widział jaka jesteś super. Ze się nie łamiesz, że super się bawisz itp
Kup sobie coś fajnego, jakiś ciuch w którym bedziesz bosko wyglądac, albo super cień, zrób nowy kolor na głowie... I koniecznie imprezka żeby zobaczyć jak na ciebie patrzą... jak cię jedzą wzrokiem, mówią jaka to nie jesteś cudowna... haha a przez 2 lata nie usłyszałam nic takiego;/Cieszę się jeżeli moje wypociny chociaż na chwilkę troszkę poprawiły ci humor ![]() A co do tego kandydata to boje się że zrobię mu krzywdę,a to na prawdę dobry chłopak,ale na dłuższą metę nie dla mnie... Ale... budzi we mnie poczucie bezpieczeństwa, otacza mnie tymi swoimi wielkimi rękami i ja wiem ze to najbezpieczniejsze miejsce. Cholera no!! :/
|
|
|
#2488 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór kochane!
nie mogę dzisiaj zebrać myśli, albo mam jakąś niezidenyfikowaną pustke w głowie.... utknęłam w jakimś martwym punkcie..zawiesiłam się.. i ani drgnie dalej...
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain |
|
|
|
#2489 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie kochane
Przeprasza ze was dziś troszke zaniedbam ale czasu cos mało... A problemów wiele.Jak juz wam wcześniej pisałam moj były odzywa sie od kilku tygodni... Co dziennie wieczorem pisze do mnie... A robi to czule i z troską, kilka razy sie widzieliśmy. (ja nigdy nie proponowałam mu spotkania czem nawet sama sie wykręcałam) No wiec cała w skowronkach chodziłam. Ale dość o tym... Przeżyłam szok gdy zobaczyłam jego dzisiejsze opisy na gg. Wbiło mnie w podłogę i jakoś nie mogę z niej powstać. A mianowicie "chodz nie urodziłaś mnie kocham Cie jak matkę." albo "moje miejsce jest przy niej i nigdzie indziej"... No wiec gdzy dzis rozmawialiśmy niby normalnie skomentowałam to ależ ty zakochana a on ? Odesłał mi beznadziejnego emotikona i stwierdził ze musi isc na hale (tak- często tam chodzi no ale mógłby mi to wytłumaczyć) W końcu zasługuje na To. a teraz moje właściwe pytanie! Co zrobić gdy odezwie sie do mnie później? Bo odezwie sie na pewno. Wiercić dalej temat czy czaka az on coś piśnie? ![]() ![]() ![]() ![]() Znów MOGŁABYM ODDAĆ WSZYSTKO ABY BYŁ MI OBOJĘTNY!
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' Edytowane przez ehjano Czas edycji: 2008-11-26 o 20:37 |
|
|
|
#2490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do koloru na głowie to a i owszem,na początku grudnia wybieram się do fryzjera a co do Twojego wielbiciela to kurcze nie wiem co Ci doradzić... bo to,że trochę Cię do niego ciągnie może być też spowodowane tym,że chcesz jakoś zapełnić miejsce po eksie,że źle Ci samej... przynajmniej ja tak się czasem czuje,i podejrzewam,że jakikolwiek związek w tym momencie by u mnie właśnie na tym polegał. więc może poczekaj trochę,daj sobie czas,pospotykajcie się,i... zobaczysz wtedy co dalej : ) a właśnie,ile u Ciebie minęło od rozstania? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

.

Mam poprostu wrażenie, że piszesz o moim Exie, ewentualnie o jego bracie bliźniaku

Stylistka paznokci 

A mianowicie "chodz nie urodziłaś mnie kocham Cie jak matkę." albo "moje miejsce jest przy niej i nigdzie indziej"... No wiec gdzy dzis rozmawialiśmy niby normalnie skomentowałam to ależ ty zakochana a on ? Odesłał mi beznadziejnego emotikona i stwierdził ze musi isc na hale (tak- często tam chodzi no ale mógłby mi to wytłumaczyć) W końcu zasługuje na To. a teraz moje właściwe pytanie! Co zrobić gdy odezwie sie do mnie później? Bo odezwie sie na pewno. Wiercić dalej temat czy czaka az on coś piśnie? 
a co do koloru na głowie to a i owszem,na początku grudnia wybieram się do fryzjera