|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
kobieta za ladą
|
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)
Cytat:
|
|
#4412 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)
Cytat:
ja bralam platne bo wlasnie chcialam jej i po troche sobie zaoszczedzic stresu ale wiem ze dziewczyny tu braly na NFZ i wcale nie narzekaly... z reszta same niech powiedza Cytat:
|
||
|
|
|
#4413 |
|
Zadomowienie
|
Mała no Ci Twoi teściowie to przesadzili! Normalnie jakby mi ktoś taki numer wykręcił to bym do domu nie wpuściła tylko w drzwiach bym im powiedziała że teraz nie mam czasu bo kąpanie karmienie i jestem zmęczona i dowidzenia
|
|
|
|
#4414 |
|
Wtajemniczenie
|
No to lecimy z tym koksem....
1. w szpitalu 2. 1 miesiac 3. 2 miesiace 4. 3 miesiace 5. 4 miesiace |
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
też zawsze się zastanawiam kto ją ubiera (eks-lisówę znaczy się) wygląda zawsze jak baba z remizowej potańcówy
|
|
|
|
#4416 |
|
Wtajemniczenie
|
Dudi kochana ja wiem jak...ale nie wiedziec czemu boje sie ze zle zareaguje....
Ja tez zdania składam jakjakis paralityk |
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ale robicie smaka na te winka ajerkoniaki
![]() ![]() ![]() taka sobie ja mam też taki fotelik ale do Krystianka w lutym będzie miał 4 lata a on się jeszcze tam mieści i ma 15 kg ja nie zamierzam kupować następnego fotelika tylko zrobię zamianę Karolek odziedziczy od brata a jemu kupię podniesienie mój się mocuje tak że jedna część pasa idzie pod fotelikiem a druga za fotelikiem jest takie metalowe uszko i oto zakładasz pas Judi ale supcio Tymuś akrobata też będę jutro ćwiczyć z Karolkiem A co do spania to wam powiem jeszcze że Karolek jest karmiony co 2 godzinki i między karmieniami musi sobie uciąć choćby małą drzemkę by normalnie funkcjonować |
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Evelę.
tutaj troche o jezdzie przodem dzieci, do kier. jazdy Normalnie nie wiem o czym ja mysle, znowu nie dalam linka hehe. http://images.google.com/imgres?imgu...7SKPB%26sa%3DN Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2008-11-26 o 21:45 |
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra jakas. A do tego te zyly na lapach- jak u mojego meza normalnie.
|
|
|
|
#4420 |
|
Wtajemniczenie
|
Mala trza bylo tak szybko zamknac drzwi jak otworzylas
![]() Witaj Evelin, wsparcie mozna tu dostac a jak a ha o kupkach pisze sie tu mało bo przyjdzie wersta i da nam po głowie![]() Aha i my jestesmy szalone mamusie wiec musisz brac nanas poprawke![]() Napisz cos wiecej o małej |
|
|
|
#4421 |
|
Przyczajenie
|
Witam mamuśki
można się do was przyłączyć? jestem mamą prawie 5-cio miesięcznego Szymka..i tak własnie jak poczytałam o czym piszecie to jakbym widziała siebie...no ogólnie syncio to fajny chłopak,wiadomo uff więc jakoś bliżej mi do was sorry za takie dlugie marudzenie tak od razu,ale korzystam z okazji ,że mój potomek śpi, pozdrawiam Ola
|
|
|
|
#4422 |
|
Zadomowienie
|
Ale Gino przystojniak!
Evelin ja brałam z NFZ i nie było żadnych problemów. Mały popłakał trochę i tyle. |
|
|
|
#4423 |
|
Wtajemniczenie
|
no poszczałam sie! ale fakt tam chyba jacys wybrakowani stylisci pracuja Afro by im pokazała!!nawet raz tz ktory nie oglada takich programow az sie mnei spytal czemu ta pani nosi dziwne kreacjie i dzis sie pyta co ona stoi jak by jej ktos w odbyt kij wsadzil...
|
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
taka oczywiscie tutaj link do fotelika mniej wiecej widac jak sie go wpina
ashh witaj! alez dzis wysyp nowych umeczonych mamusiek! |
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
ooo cześć nowe Matki Polki
![]() boszszszsz jak mi się chce siku przydałby się jakiś wężyk z cewki do wc, bo nie chce mi się leźć taki kawał może wsiąknie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
Stoi jak stoi, ale jak ona chodzi w tych obcasach?!! Moj tz jak tylko zaczyna sie nowy odcinek, to z niej leje i podsumowuje jej nowy stroj.
|
|
|
|
#4427 |
|
kobieta za ladą
|
na ciepło
![]() na porcje tak z 2 opakowania makaronu z zupek chinskich zalewasz to wodą gorącą (tak troszku zeby zrobiły sie miękkie) i olejkami z tych zupek na patelni podsmażasz parówki z cebulką czosnkiem i solą i pieprzem dodajesz keczup i mieszasz polewasz makaronik na wierzch np posiekana natka pietruchy wsio jeszcze dał taka prażoną cebulę na wierzchmniam
|
#4428 |
|
Wtajemniczenie
|
o kim wy piszecie...bo ja jakas głupia i ne czaje
![]() ashh witam! fajnie ze sa nowe mamusie |
|
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Witam dwie nowe mamcie Tylko uważajcie bo my tu planujemy zbiorowe samobójstwo ![]() ![]() no chyba że nasze dzieciaki zaczną normalnie spać heheMała no skopałabym jej 4 litery i już !!! To ssą dziadkowie,.,,,?????? Paulette Gino to śliczny dzidziol... ma twarz jak normalnie jakiś mister śliczny !!!!!!!!!!!!!!
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4431 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4432 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez musze isc ale boje sie za jak wroce za kilka minut to bede miala za duzo do nadrabiania hahahahahhaha ledwo skoncze pisac a juz trza nadrabiac-)))poprosze o cewnik-))
Witaj Ashh widzialam ze sie ostatnio czailas na pasku-))))No we mamy dawac fotencje maluchow-) Przez was nei ogladam ycd a przed godzina przelaczylam na tvn co by nie przeoczyc no i nic nie poogladalam jeszce.. |
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
Boszzzzz izolacja goscia owineli!! Czy w tym programie nie maja budzetu czy co?? Jak on wyglada, nawet juz sie odkleila heheh.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4434 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez musze isc ale boje sie za jak wroce za kilka minut to bede miala za duzo do nadrabiania hahahahahhaha ledwo skoncze pisac a juz trza nadrabiac-)))poprosze o cewnik-))
Witaj Ashh widzialam ze sie ostatnio czailas na pasku-))))No we mamy dawac fotencje maluchow-) Przez was nei ogladam ycd a przed godzina przelaczylam na tvn co by nie przeoczyc no i nic nie poogladalam jeszce.. |
|
|
|
#4435 |
|
Wtajemniczenie
|
Ju z wiem doczytalam...ja na szczescie nie mam okazji na nia patzrezc poza DDTVN bo YCD nie oglądam..ide na ten serial w koncu
|
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Wersta no fakt, cewnik super sprawa, choc na początku nie było miło, ale jak mnie znieczulili i potem znieczulenie zeszło to juz nic nie czułam, a najlepsze ze ja tak duzo sikałam ze mi wymieniali ten woreczek dwa razy czesciej niz lasce co lezała obok
![]() witaj Evelin, zaglądaj do nas, tu same porąbane baby dlatego jest tak miło ja szczepiłam penatximem bo....bo tak ale zadne rota i inne sobie odpusciłam. Zdrowka dla Twojej kruszynki, wklej jakies foty cobysmy mogły sie blizej poznac ![]() ashh Ciebie równiez zapraszamy u nas sie na pewno lepiej poczujesz bo nasze ssaki nam wykręcają numer za numerem ![]() Veronko dzieki, ja sie pytałam tzn jaki masz foteli bo nie wkleiłas linka, ale chyba masz inny bo mój sie nie sciąga. Ale widze ze Kristi mnie wybawi ![]() ![]() góra wiem jak tylko ten dół, mam włozyc pas w tą lukę pod fotelikiem? zrobie fotke najlepiej to bys mi porządnie wytłumaczyła ok? ![]() Mala tesciowa super, a co TZ na to? fajnie widac jak Gino sie zmienia
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2008-11-26 o 21:57 |
|
|
|
#4437 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki babeczki za mile powitanie. O kupkach moge pisac dlugo i ciagle bo przerabiam temat w terazniejszosci ale nie bede was takim gow.... tematem zadreczac ![]() Moja malutka ma prawie 3 miesiace ale jest duzzaaa uuu, urodzila sie juz 60cm i 3930 a teraz uwaga ---- ponad 6500 co wy na to? Jesli chodzi o szczepienie to faktycznie ciezka sprawa bo lekarka mnie ostatnio nastraszyla ze te z nfz sa nieoczyszczone i roznie moze byc. Troche mi zal malej zeby ja tyle razy kluli. Juz i tak odwiedzila tylu lekarzy w swoim krotkim zyciu ze hoho. Ale jest kochana jak mi sie uda to dolacze wam zdjecie ( no bo co dumna jestem)
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
witamy nowa mamusie
Lista mamusiek jest na 1 stronie jesli chcesz na niej zawisnac styknie podac dane jakie tam sa wymagane a ja cie wklepie ![]() Mała, no to tesciowie dali czadu!! Moze wspomnialabys co nie co tztowi to moze by naprostowal troche dziadkow, no bez jaj, ot chocby sliniaczki kupili, albo jakiegos misia na moja tesciowke nie narzekam, mam tyle ubranek, maskotek, podus, spiworkow, mat edu, lezaczkow i innych takich ze w zyciu bym sie nie wyplacila za to wiecej mi kupila niz ja jak kompletowalam wyprawke Wersta, padam ci do stop, teksty masz bezbledne od srania zarem, po ciecie zyl czy tez potancowa z remizy ![]() Dudi to samo, kaj ty sie uchowalas kobieto? ![]() a ja po zjedzeniu 4 parowek, 2 bananow, jogurta jogobelli z zielonymi jablkami, kubka herbaty, dalej jestem glodna hmmm co by tu mlasnac... oooo juz wiem ide po martini
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja szczepilam infanrix hexa i rotarix. A we wtorek dojdzie do tego jeszcze prevenar. |
|
|
|
|
#4440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Anisia martini się nie najesz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

Od 20-tej...Ale to nie koniec wrazen...Tak! Zgadlyscie!! Nawiedzila mnie tesciowa i to z tesciem
Uwaga o godz. 19-tej!! Oslupialam jak ich zobaczylam w drzwiach i mowie, ze o tej godzinie to ja kapie dziecko i nie spodziewalam sie juz gosci..A co-nie moglam sobie odmowic 

może wsiąknie