Scent Bar VI - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-27, 08:41   #2911
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie
Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Annmarie - Ryłko ma bardzo wygodne buty - mnie łazi się jak w papciach nieomal. Druga firma, której nawet 10 cm szpilki noszę bez treningu po kilkanaście godzin bez bólu to Graceland.
Cytat:
Napisane przez BeYourself Pokaż wiadomość
Zgadzam się co do Ryłko i Graceland, bardzo wygodne.
Dziękuję
Graceland mam buty zimowe, a jakoś nie przyszło mi do głowy sprawdzić szpilek
Pójdę w weekend wypróbować i G. i Ryłko

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Dostaje rozstroju zoladku z nerwowZa 12h czeka mnie egzamin praktyczny na prawo jazdyJuz 2 raz bede zdawacZA 1 razem jadac na luku do tylu przejechalem pacholek i tyczke i mialem automatycznie egzamin przerwany i to byla oczywiscie moja wina za pozno zaczalem skrecac kola
Hihi, ja też za pierwszym razem oblałam na tym samym - tuż przed końcem "placu"...
A za drugim - trafiłam na innego egzaminatora, choć to samo auto Gość spóźnił się 2 godziny, ale co tam - zdałam

Trzymam kciuki

Mam kupon zniżkowy (jeden) ważny do niedzieli do Brastopu (http://brastop.com) - na 17,5%. Ja niedawno zrobiłam zakupy, więc nic nowego nie planuje, a jakby któraś chciała, to mogę się podzielić (przez PW). Za sam sklep ręczę - robię u nich zakupy od roku i nie nacięłam się nigdy.
Stary 2008-11-27, 08:45   #2912
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Annmarie, ja jeszcze mogę polecić S-But-a. Mam ich dwie pary szpilek, obydwie super wygodne - jednych zresztą kiedys wklejałam fotkę.
Stary 2008-11-27, 08:48   #2913
agnyska81
Zakorzenienie

Wetnę się, bo tylko na chwilkę jestem. Na nadrabianie przyjdzie czas później.

Uprzejmie donoszę w sprawie serowej, że kupiłam wczoraj serek z niebieską pleśnią Lazur i też jest z pasteryzowanego mleka. Szkoda, że mi się w sklepie nie przypomniało, to bym sprawdziła jak wygląda sprawa z innymi. Wydaje mi się jednak, że nie jest trudno dostać pleśniowe z pasteryzowanego mleka

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 09:03   #2914
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Uwielbiam wykłady Siedzę wtedy z kumplem całkiem z tyłu, opowiadamy absurdalne głupoty i tylko nagła cisza i wzrok całej sali utkwiony we mnie mówią mi "Nie śmiejesz się tak cicho, jak sądzisz"
hehe to ja tak często mam na ćwiczeniach, ja nie wiem skąd mi się bierze wtedy że tak dużo gadam...bo normalnie to ja za gadatliwa nie jestem

Witam wszystkich miłego dnia!
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 09:23   #2915
polkadxdx
Zadomowienie

Wtrące się tu tak nieśmiało z pytaniem: na Waszych pocztach też już zaczęła się świąteczna gorączka? Trafia mnie coś normalnie, czekam na dwie paczki wysłane w piątek i poniedziałek rano i dalej nic!!! Paczki oczywiście pachnące, na dodatek strzały w ciemno, więc moja irytacja rośnie wraz z ciekawością .
polkadxdx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 09:31   #2916
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polkadxdx Pokaż wiadomość
Wtrące się tu tak nieśmiało z pytaniem: na Waszych pocztach też już zaczęła się świąteczna gorączka? Trafia mnie coś normalnie, czekam na dwie paczki wysłane w piątek i poniedziałek rano i dalej nic!!! Paczki oczywiście pachnące, na dodatek strzały w ciemno, więc moja irytacja rośnie wraz z ciekawością .
ja tez czekam na przesylke wymiankowa, ktora na dodatek miala zostac wyslana chyba z 2 tygodnie temu i nie wiem czy to poczta czy o co chodzi???miala przesylka isc na adres w polsce

Agnyska- dzieki za te serki milo mi ogromnie ze ktos pomyslal o moim ciazowym marudzeniu

wszystkim milego dnia powodzenia na egzaminach , zajeciach i innych zyciowych wyzwaniach
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 09:44   #2917
polkadxdx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
ja tez czekam na przesylke wymiankowa, ktora na dodatek miala zostac wyslana chyba z 2 tygodnie temu i nie wiem czy to poczta czy o co chodzi???miala przesylka isc na adres w polsce

Agnyska- dzieki za te serki milo mi ogromnie ze ktos pomyslal o moim ciazowym marudzeniu

wszystkim milego dnia powodzenia na egzaminach , zajeciach i innych zyciowych wyzwaniach
Nic tylko bombę podłożyć pod UP.
Glamourous, ja to w ciąży marudziłam na potęgę i to z premedytacją jeszcze .
Stary 2008-11-27, 09:52   #2918
glamourous
Zakorzenienie

znaczy sie moge pozawracac glowe mojemu tz bez wyrzutow sumienia? dajesz na to dyspense ?

wlasnie przeczytalam na innym watku o powrocie OI - nie mialam w calym swoim zyciu przyjemnosci z tym zapachem ale jak tylko dorwe chetnie sie zapoznam z ta pania w drapowanej kiecce...dajcie znac jak bedziecie wiedziec gdzie mozna to cudo obwachac
Stary 2008-11-27, 10:32   #2919
mariolasl
Zakorzenienie

Teza, mocno, mocno trzymam kciuki!

Glamourous, nowa OI jest w innym flakonie, całkiem prostym, bez drapowanej kiecki.
Stary 2008-11-27, 10:38   #2920
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Wlasnie wrocilem z jazdy,siedzialem 2,5h na placu i robilem ten cholerny lukZrobilem go ponad 50 razy i moze mi wyszlo z 8 razy dobrzeJestem zalamany....Pewnie znow nie zdamPo kiego grzyba sie ludziom przydaje lukDo bra lece pod prysznic...Odezwe sie jakos potem i powiem co i jak
Poki co nie dziekuje za 3manie za mnie kciukow
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 11:18   #2921
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Eee, a to marudzenie jest?
A tak serio to zgłębiam temat, bo sama sobie nie wyobrażam życia bez serków wszelakich. Orientuję się więc zawczasu (no, wiesz jakiego "zawczasu" ).

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-27, 11:27   #2922
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Eee, a to marudzenie jest?
A tak serio to zgłębiam temat, bo sama sobie nie wyobrażam życia bez serków wszelakich. Orientuję się więc zawczasu (no, wiesz jakiego "zawczasu" ).
no wiem jakiego zawczasu ale czy ty nie wspominalas ze w ogole nie czujesz powolania macierzynskiego? czy moze mi sie pomylilo...w kazdym razie ja nie jestem fanka wedlin i jak juz mam zjesc kanapke to serek to podstawa

Teza- wirtualny kop w d...na szczescie moge trzymac kciuki caly czas bo pracowac mi sie nie chce...

Mariolasl- widzialam takie proste butelki OI na stronce douglasa niemieckiego, to chyba o takie chodzi?

http://www.douglas.de/douglas/D%C3%B...000011227.html

Kiecka byla sliczna ale w gruncie rzeczy liczy sie to co kryje w sobie buteleczka, wiec jesli to TEN zapach to nawet w rozpylaczu do kwiatkow moze byc...wiem ze to twoje ukochane perfumy- pewnie jestes zachwycona ze bedziesz mogla zapasy uzupelnic.

dzejzys alez ludzie sa nietaktowni- kolezanka mi sie skarzy ze jest przemeczona, niewyspana, ma kupe roboty w pracy i taka zestresowana ze hohoh... powiedzialam jej na to tylko tyle: ciesz sie ze w ogole masz prace bo ja juz nie. co do niewyspania i stresu sie juz nie wypowiedzialam...

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-11-27 o 11:36
Stary 2008-11-27, 11:54   #2923
agnyska81
Zakorzenienie

Princesko - Edzik był trochę dzik, bo poprzednia pani oddała go do schroniska, w którym przerażała go ta ilość kotów. Opiekunki mówiły, że na początku znalazł sobie jakieś zaciszne miejsce, z którego prawie nie wychodził. Był biedaczek wychudzony, bo nawet jedzenie go tam nie interesowało

Glamourous - no aż tak drastycznie to nie Pisałam tylko, że się dziećmi nie zachwycam przesadnie, ale te które znam bliżej (z mojej rodziny) bardzo lubię Ale tak w ogóle to chciałabym bardzo w niedługim czasie zacząć się starać

Hehe, chyba jeszcze nie zbankrutuję - dostałam dziś 400 zł z socjalnego

Stary 2008-11-27, 12:23   #2924
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Glamourous - no aż tak drastycznie to nie Pisałam tylko, że się dziećmi nie zachwycam przesadnie, ale te które znam bliżej (z mojej rodziny) bardzo lubię Ale tak w ogóle to chciałabym bardzo w niedługim czasie zacząć się starać

ah no tak ja tez nad wozkami znajomych nie ciamkam w sumie...no ale nad swoim to co innego
tylko irrytuje mnie moj TZ ktory caly czas zwraca sie do naszego dzieciecia jako chlopca buc jeden, pytam go- a co jesli to dziewczynka a on ze nie chlopiec bo on chce chlopca. okropnosc ze tez faceci nie maja w sobie odrobinki wrazliwosci- przynajmniej moj nie ma...

U mnie tez dzis swieto Matki Boskiej Pienieznej po weekendzie chyba zaczne robic jakies zakupy prezentowo- swiateczne
Stary 2008-11-27, 13:24   #2925
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Ja to samo...czekam..czekam i nic
Stary 2008-11-27, 13:34   #2926
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Ale mnie ucieszylas ta informacja o OI ja sie w niej zakochalam i chce cala setke, a ,moze nawet dwie Na wszelki wypadke chyba zrobie zapas, jakby potem znow ceny mialy tak przerazac. A wiedz czy juz na stale wchodzi czy zno jako limitowanka?
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 13:39   #2927
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Sorki! Filmik ogladałam w telewizji, a co do Twojego nosa, to wydaje mi sie,że masz za suchą śluzówkę i przez to pękają drobne naczynka krwionośne,a one potrafia krwawić Zastosuj zel nawilzający w sprayu do nosa Alfarin i rutovit tbl.
Szkoda ze w TV. Z wielka chęcią bym pokazała ten filmik.

Dzieki Alfarin sobie anabenę jak wyjdę na spacerek z Ewą.
Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
No mnie po Ketonalu przestaje boleć Ale to tak jest, że co organizm, to inna reakcja - ze zwykłych leków to dla mnie Ibuprom tylko, a Apap to mogę jeść prawie jak cukierki - reakcji nie ma żadnej. Z kolei moja Mama - tylko Apap.
Na mnie ibuprom działa tylko w opcji Max.
Apapu i Paracetamolu oraz Codiparu moge sobie jesć dowoli i ... i nic.
Po Ketonalu mam miękkie nóżki i czuje się jak pijana.
Po lekach "opiatycznych" mam wizje i schizy.

W sumie jak cos boli to biorę Ibuprom. Jak bardzo boli to Ibuprom i srodek nasenny zwalajacy nawet konia z nóg.

Cytat:
Tez bym chciała 400 zeta to 1 i 1/2 flaszki

Cytat:
tylko irrytuje mnie moj TZ ktory caly czas zwraca sie do naszego dzieciecia jako chlopca buc jeden, pytam go- a co jesli to dziewczynka a on ze nie chlopiec bo on chce chlopca. okropnosc ze tez faceci nie maja w sobie odrobinki wrazliwosci- przynajmniej moj nie ma...
Co sie przejmujesz mój P. caly czas zwracał sie do mojego brzucha jak do dziewczynki. On tak bardzo chciał miec córeczkę ze chyba faktycznie sobie ja wyprosił.
A na pytanie co by było jak by to nie była dziewczynka tylko chłopczyk odpowiedział "wychowam jak swoje".

A tak serio to jest tylko takie chłopskie gadanie. Gada sobie gada a tymczasem jedyne co chce to by maluszek był zdrowy

---------------------------------------------------

Za oknem szro buro a ja sobie poprawiam humor opychajac sie czekolada.
Juz kolejny dzień zamiast brac sie za siebie i likwidowac zbedne fałdki to sie staram o nowe. Dziś staram sie przy pomocy czekolady z chili.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 13:40   #2928
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Ale mnie ucieszylas ta informacja o OI ja sie w niej zakochalam i chce cala setke, a ,moze nawet dwie Na wszelki wypadke chyba zrobie zapas, jakby potem znow ceny mialy tak przerazac. A wiedz czy juz na stale wchodzi czy zno jako limitowanka?
Beatko, pani w Harrodsie powiedziała, że to jest reedycja.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 13:50   #2929
princeska69
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Beatko, pani w Harrodsie powiedziała, że to jest reedycja.

Dziekuje To w Harrodsie juz sa tak?
Stary 2008-11-27, 13:51   #2930
polkadxdx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ja to samo...czekam..czekam i nic
Tak, właśnie poczułam magię świąt: zaczyna się korek na poczcie, jak poinformowała mnie Pani w okienku.

Glamourous, mój mąż jeszcze gdy byliśmy na etapie planowania twierdził. że będzie córka. Cały czas też gadał z brzuszkiem w rodzaju żeńskim , ja na to, że na bank będzie chłopak ale i tak wiedział swoje. "Bo tak sobie zaplanowałem" - taki był argument. Mamy córkę, ale jego plany to akurat najmniejsza tego zasługa . Zazdroszczę dzidziusia, samej mi się marzy teraz drugie do pary .
Stary 2008-11-27, 14:08   #2931
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, właśnie poczułam magię świąt: zaczyna się korek na poczcie, jak poinformowała mnie Pani w okienku.

Glamourous, mój mąż jeszcze gdy byliśmy na etapie planowania twierdził. że będzie córka. Cały czas też gadał z brzuszkiem w rodzaju żeńskim , ja na to, że na bank będzie chłopak ale i tak wiedział swoje. "Bo tak sobie zaplanowałem" - taki był argument. Mamy córkę, ale jego plany to akurat najmniejsza tego zasługa . Zazdroszczę dzidziusia, samej mi się marzy teraz drugie do pary .
ach not to dobrze ze mi to mowicie bo myslalam ze tylko moj zeswirowal.
Stary 2008-11-27, 14:08   #2932
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziekuje To w Harrodsie juz sa tak?
W Harrodsie już są dosyć dawno Ja swoją kupiłam teraz jak byłam.

Edytowane przez Kagan
Czas edycji: 2008-11-27 o 14:12
Stary 2008-11-27, 14:14   #2933
princeska69
BAN stały

Cytat:
W Harrodsie już są dosyć dawno Ja swoją kupiłam teraz jak byłam.
a powiesz mi ile kosztuje?
Stary 2008-11-27, 14:16   #2934
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
a powiesz mi ile kosztuje?
Pewnie, że powiem 55f za 100ml.

I muszę się pochwalić. Mam w swoim mieście w końcu perfumerię Douglas Otworzyli nowe centrum handlowe, takie z prawdziwego zdarzenia
Stary 2008-11-27, 14:23   #2935
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
I muszę się pochwalić. Mam w swoim mieście w końcu perfumerię Douglas Otworzyli nowe centrum handlowe, takie z prawdziwego zdarzenia
Będzie gdzie testować. Zazdroszczę trochę.
U mnie jedynie w jednej z drogerii jest kilka sztuk perfum, w drugiej same niedobitki ze 4 sztuki na krzyż. Nie ma perfumerii, ale w takiej małej mieścinie jak moja można tylko pomarzyć. Jest jedynie Natura z sieciowych.
Zresztą poszłam kiedyś zapytać o cenę Cacharel Gloria 30ml do tej drogerii mającej perfumy, bo widziałam na wystawie wieczorem, spojrzenie Pań mówiło wszystko, co ja chcę, czy ja wiem o co pytam, po co pytam, skoro mnie nie stać. Cenę się dowiedziałam, jednak poczułam się niezbyt komfortowo.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 15:33   #2936
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Zresztą poszłam kiedyś zapytać o cenę Cacharel Gloria 30ml do tej drogerii mającej perfumy, bo widziałam na wystawie wieczorem, spojrzenie Pań mówiło wszystko, co ja chcę, czy ja wiem o co pytam, po co pytam, skoro mnie nie stać. Cenę się dowiedziałam, jednak poczułam się niezbyt komfortowo.
jeeezu nienawidze tych bab ktore najpierw cie mierza wzrokiem jakby chcialy sprawdzic czy jest dla kogo sie wysilac i przybierac usmiech firmowy. a jak uznaja ze jestes niegodnie ubrana to cie traktuja z gory jakby same (na stanowisku ekspedientki) byly krolowa Elzbieta co sie zniza do rozmowy z zebrakiem jakims
albo to lustrowanie w sklepach z ciuchami - rozmiar- no szczerze ale nic mnie bardziej nie zniecheca do zakupow niz takie baby...ale od tego jest zdaje sie osobny watek

wlasnie sie dowiedzialam ze jutro razem ze mna odchodza jeszcze 2 osoby- same zlozyly wymowienie ( o jednej wiedzialam, druga- totalne zaskoczenie) zeby uniknac tego co mnie spotkalo. wiec xmas party sie chyba zmieni w leaving party
Stary 2008-11-27, 15:40   #2937
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Melduje ze kolejny raz nie zdalemlecz to wina mojej glupoty luk mi wyszedl idealnie i ruszanie na wzniesieniu z recznego tezWyjerzdzajac z wordu byla brama i ona wystawala ponad 20cm wiecej niz powinna i nie zdazylem jej wyminac i pani po hamulcach i mowi egzamin przerwanyNawet nie mam do nikogo zalu,po prostu to jest dla mnie zabawneJuz mi nawet zoladek normalnie funkcjonuje,jem wlasnie galaretke w cukrzeJestem taki glodny ze masakra
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 15:44   #2938
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
jeeezu nienawidze tych bab ktore najpierw cie mierza wzrokiem jakby chcialy sprawdzic czy jest dla kogo sie wysilac i przybierac usmiech firmowy. a jak uznaja ze jestes niegodnie ubrana to cie traktuja z gory jakby same (na stanowisku ekspedientki) byly krolowa Elzbieta co sie zniza do rozmowy z zebrakiem jakims
albo to lustrowanie w sklepach z ciuchami - rozmiar- no szczerze ale nic mnie bardziej nie zniecheca do zakupow niz takie baby...ale od tego jest zdaje sie osobny watek
Dlatego też w tej drogerii raczej nic nie kupuję, zresztą i tak teraz większość rzeczy zamawiam przez internet.
Przypuszczam że miałam "przyjemność" z właścicielkami. Powinny dbać aby klient czuł się dobrze i był właściwie obsłużony, ale niestety widocznie nie wyglądałam na osobę która zasługuje na miły ton głosu, bez lekceważenia i pogardy.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/

Edytowane przez bluegirl
Czas edycji: 2008-11-27 o 15:46
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 15:47   #2939
Zuziunia
BAN stały

Tezo nie przejmuj się...

Ja spałam...ale mi dobrze

Niestety staż tylko na 3m-ce ale dobre i to.
Stary 2008-11-27, 16:13   #2940
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Będzie gdzie testować. Zazdroszczę trochę.
U mnie jedynie w jednej z drogerii jest kilka sztuk perfum, w drugiej same niedobitki ze 4 sztuki na krzyż. Nie ma perfumerii, ale w takiej małej mieścinie jak moja można tylko pomarzyć. Jest jedynie Natura z sieciowych.
U mnie jest identycznie. Małe miasto i wszyscy sie znaja z widzenia. Do Natury juz nie chodzę wąchać i pytać ile kosztują, bo nigdy tam nie kupiłam i nie kupię zadnych perfum,a próbki maja na sprzedaz po 8zł. za fioleczkę.Twierdzą,że nie dostaja próbek tylko same kupują do sklepu. Na Allegro wydaję mase pieniędzy na próbki i miniatury,zeby móc przetestowac zapach. Zazdroszczę mieszkającym w dużych miastach...Ja mam tylko morze, którego nienawidzę
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości