![]() |
#2911 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() Graceland mam buty zimowe, a jakoś nie przyszło mi do głowy sprawdzić szpilek ![]() Pójdę w weekend wypróbować i G. i Ryłko ![]() Cytat:
A za drugim - trafiłam na innego egzaminatora, choć to samo auto ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki ![]() Mam kupon zniżkowy (jeden) ważny do niedzieli do Brastopu (http://brastop.com) - na 17,5%. Ja niedawno zrobiłam zakupy, więc nic nowego nie planuje, a jakby któraś chciała, to mogę się podzielić (przez PW). Za sam sklep ręczę - robię u nich zakupy od roku i nie nacięłam się nigdy.
![]() |
#2912 |
niecnotliwa dziewica
|
Annmarie, ja jeszcze mogę polecić S-But-a. Mam ich dwie pary szpilek, obydwie super wygodne - jednych zresztą kiedys wklejałam fotkę.
#2913 |
Zakorzenienie
|
Wetnę się, bo tylko na chwilkę jestem. Na nadrabianie przyjdzie czas później.
Uprzejmie donoszę w sprawie serowej, że kupiłam wczoraj serek z niebieską pleśnią Lazur i też jest z pasteryzowanego mleka. Szkoda, że mi się w sklepie nie przypomniało, to bym sprawdziła jak wygląda sprawa z innymi. Wydaje mi się jednak, że nie jest trudno dostać pleśniowe z pasteryzowanego mleka ![]()
#2914 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Witam wszystkich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zadomowienie
|
Wtrące się tu tak nieśmiało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agnyska- dzieki za te serki milo mi ogromnie ze ktos pomyslal o moim ciazowym marudzeniu ![]() wszystkim milego dnia powodzenia na egzaminach , zajeciach i innych zyciowych wyzwaniach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Glamourous, ja to w ciąży marudziłam na potęgę i to z premedytacją jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
znaczy sie moge pozawracac glowe mojemu tz bez wyrzutow sumienia? dajesz na to dyspense
![]() wlasnie przeczytalam na innym watku o powrocie OI - nie mialam w calym swoim zyciu przyjemnosci z tym zapachem ale jak tylko dorwe chetnie sie zapoznam z ta pania w drapowanej kiecce...dajcie znac jak bedziecie wiedziec gdzie mozna to cudo obwachac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
Teza, mocno, mocno trzymam kciuki!
Glamourous, nowa OI jest w innym flakonie, całkiem prostym, bez drapowanej kiecki.
#2920 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie wrocilem z jazdy,siedzialem 2,5h na placu i robilem ten cholerny luk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poki co nie dziekuje za 3manie za mnie kciukow ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak serio to zgłębiam temat, bo sama sobie nie wyobrażam życia bez serków wszelakich. Orientuję się więc zawczasu (no, wiesz jakiego "zawczasu" ![]()
![]() |
#2922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teza- wirtualny kop w d...na szczescie moge trzymac kciuki caly czas bo pracowac mi sie nie chce... Mariolasl- widzialam takie proste butelki OI na stronce douglasa niemieckiego, to chyba o takie chodzi? http://www.douglas.de/douglas/D%C3%B...000011227.html Kiecka byla sliczna ale w gruncie rzeczy liczy sie to co kryje w sobie buteleczka, wiec jesli to TEN zapach to nawet w rozpylaczu do kwiatkow moze byc...wiem ze to twoje ukochane perfumy- pewnie jestes zachwycona ze bedziesz mogla zapasy uzupelnic. dzejzys alez ludzie sa nietaktowni- kolezanka mi sie skarzy ze jest przemeczona, niewyspana, ma kupe roboty w pracy i taka zestresowana ze hohoh... powiedzialam jej na to tylko tyle: ciesz sie ze w ogole masz prace bo ja juz nie. co do niewyspania i stresu sie juz nie wypowiedzialam... Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-27 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
Princesko - Edzik był trochę dzik, bo poprzednia pani oddała go do schroniska, w którym przerażała go ta ilość kotów. Opiekunki mówiły, że na początku znalazł sobie jakieś zaciszne miejsce, z którego prawie nie wychodził. Był biedaczek wychudzony, bo nawet jedzenie go tam nie interesowało
![]() Glamourous - no aż tak drastycznie to nie ![]() ![]() ![]() Hehe, chyba jeszcze nie zbankrutuję - dostałam dziś 400 zł z socjalnego ![]()
#2924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko irrytuje mnie moj TZ ktory caly czas zwraca sie do naszego dzieciecia jako chlopca buc jeden, pytam go- a co jesli to dziewczynka a on ze nie chlopiec bo on chce chlopca. okropnosc ze tez faceci nie maja w sobie odrobinki wrazliwosci- przynajmniej moj nie ma... U mnie tez dzis swieto Matki Boskiej Pienieznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
BAN stały
|
Ale mnie ucieszylas ta informacja o OI
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki ![]() Cytat:
Apapu i Paracetamolu oraz Codiparu moge sobie jesć dowoli i ... i nic. Po Ketonalu mam miękkie nóżki i czuje się jak pijana. Po lekach "opiatycznych" mam wizje i schizy. W sumie jak cos boli to biorę Ibuprom. Jak bardzo boli to Ibuprom i srodek nasenny zwalajacy nawet konia z nóg. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A na pytanie co by było jak by to nie była dziewczynka tylko chłopczyk odpowiedział "wychowam jak swoje". A tak serio to jest tylko takie chłopskie gadanie. Gada sobie gada a tymczasem jedyne co chce to by maluszek był zdrowy ![]() --------------------------------------------------- Za oknem szro buro a ja sobie poprawiam humor opychajac sie czekolada. Juz kolejny dzień zamiast brac sie za siebie i likwidowac zbedne fałdki to sie staram o nowe. Dziś staram sie przy pomocy czekolady z chili.
![]() |
#2928 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Zadomowienie
|
Tak, właśnie poczułam magię świąt: zaczyna się korek na poczcie, jak poinformowała mnie Pani w okienku.
Glamourous, mój mąż jeszcze gdy byliśmy na etapie planowania twierdził. że będzie córka. Cały czas też gadał z brzuszkiem w rodzaju żeńskim ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Wtajemniczenie
|
W Harrodsie już są dosyć dawno
![]() Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-11-27 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jedynie w jednej z drogerii jest kilka sztuk perfum, w drugiej same niedobitki ze 4 sztuki na krzyż. Nie ma perfumerii, ale w takiej małej mieścinie jak moja można tylko pomarzyć. Jest jedynie Natura z sieciowych. Zresztą poszłam kiedyś zapytać o cenę Cacharel Gloria 30ml do tej drogerii mającej perfumy, bo widziałam na wystawie wieczorem, spojrzenie Pań mówiło wszystko, co ja chcę, czy ja wiem o co pytam, po co pytam, skoro mnie nie stać. Cenę się dowiedziałam, jednak poczułam się niezbyt komfortowo.
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo to lustrowanie w sklepach z ciuchami - rozmiar- no szczerze ale nic mnie bardziej nie zniecheca do zakupow niz takie baby...ale od tego jest zdaje sie osobny watek ![]() wlasnie sie dowiedzialam ze jutro razem ze mna odchodza jeszcze 2 osoby- same zlozyly wymowienie ( o jednej wiedzialam, druga- totalne zaskoczenie) zeby uniknac tego co mnie spotkalo. wiec xmas party sie chyba zmieni w leaving party |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
Melduje ze kolejny raz nie zdalem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypuszczam że miałam "przyjemność" z właścicielkami. Powinny dbać aby klient czuł się dobrze i był właściwie obsłużony, ale niestety widocznie nie wyglądałam na osobę która zasługuje na miły ton głosu, bez lekceważenia i pogardy.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2008-11-27 o 15:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
BAN stały
|
Tezo nie przejmuj się...
![]() Ja spałam...ale mi dobrze ![]() Niestety staż tylko na 3m-ce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.