Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-27, 10:14   #4501
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV

my za ta nasza mala klitke dalismy rok temu 275tys.. myslimy za kilka lat wymienic to mieszkanie na wieksze w lublinie ale dopiero wtedy kiedy wybuduja lotnisko w swidniku. inaczej nie raczej tedy dom pod krakowem. jedno mieszkanie tz sprzeda a w tym co teraz mieszkamy bedziemy siedziec dopoki dom nie bedzie do zameszkania. potem to wynajmiemy komus taki z grubsza plan.

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 10:22   #4502
minisia
Zakorzenienie

minia niech zgadnę - masz romans

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
http://suwaczki.maluchy.pl/li-19141.png
minisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 10:26   #4503
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
Napisane przez minisia Pokaż wiadomość
minia niech zgadnę - masz romans
Ja obstawiam, że to mąż ma romans

Szefowa wydziału ds. niemożliwych
Xantia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 10:42   #4504
minia99
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to minia99

Nie nasze "romanse" już nas nie ruszają.

Tym razem prokuratura nas ściga i juz mi samochód podobno zajęli bo wczoraj taksówką do domu wracałam .
Brak słów...
minia99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 10:44   #4505
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
Napisane przez minia99 Pokaż wiadomość
Tak myslałam!! Zdeprawowani jesteście do cna

Cytat:
Tym razem prokuratura nas ściga i juz mi samochód podobno zajęli bo wczoraj taksówką do domu wracałam .
Brak słów...
to z takimi przestępcami mamy do czynienia!! O !!

Stary 2008-11-27, 10:46   #4506
Julia321
Raczkowanie

Hejo,
tak nawiązując do tematu mieszkań to ja słyszałam z kilku niezależnych źródeł, że ceny mają jeszcze spadać w 2009 roku, ale w 2010 maja już iść w górę. A to dlatego, że deweloperzy pozamrażali inwestycje w związku z kryzysem i tak jak w 2009 roku rynek jeszcze będzie napchany mieszkaniami, tak w 2010 zacznie brakować. My właśnie chcieliśmy sprzedać nasze drugie mieszkanie i nie zdążyliśmy przed kryzysem. Na razie wynajęliśmy, ale w Poznaniu ceny są z tego co widzę dużo wyższe. Mieszkanie 46 metrów, dwa pokoje z aneksem na strzeżonym osiedlu wynajęliśmy za 1500 zł plus czynsz ok 350 plus prąd. A co do spadających cen, to wg mojej agentki spadają ceny mieszkań w blokach z płyty, dlatego naszej ceny wyjściowej nie kazała opuszczać tylko czekać na dobrego klienta. Zobaczymy.
Julia321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 10:51   #4507
minia99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Xantia Pokaż wiadomość

Upssss sypnęłam się .
No juz mi troche humor wrócił, dzięki minisia, xantia jak to mówi TŻ zdystansowałam się i jest git . Praktycznie nigdy się takimi plotami nie przejmuję ale dzisiaj coś pękło i zrobiłam dziką awanturę, kurde to praktycznie monolog był . Kiedys się przejmowałam ale TŻ ładnie mi wytłumaczył, że tylko o "ciekawych" ludziach ciągle gadają no i tak to sobie tłumaczę...
Jeszcze dzisiaj do gina idę więc dosłownie ten dzień będzie prawie do d...y

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-27, 10:58   #4508
olunek
Zadomowienie

GG do olunek

hej ja tylko na chwilke...
co do mieszkan to ja mam chyba najmniejsze...40 metrow 2 pokoje ,kuchnia , łazienka. wlasnosciowe hipoteczne ale narazie nam stacza bo ciasne ale wlasne no tak do konca wlasne bedzie za 2 lata jak splacimy kredyt..
4 lata temu kosztowalo 50 tys kredyt na 30 lat rata malejaca 550zl nadplacalismy po drodze a teraz rata juz jest 220zl miesiecznie w nastepnym roku 150 a za dwa lata niecale 100zl ale moze uda nam sie splacic do konca przyszlago roku. potem moze wezmiemy kredyt na dom lub wieksze mieszkanie. a gdybysmy chcieli teraz sprzedac nasze to poszloby za okolo 160 tys miesiac temu przy ubezpieczeniu mielismy wycene. miesieczne rachunki ( czynsz , smieci , woda, prad, gaz,internet i inne takie )430zl +220 rata = 650zl

mis nauczyl sie otwierac drzwi siega juz klamki no i bawi sie w otwieranie i zamykanie i nauczylam go mowic dziekuje najpierw mowi mi da da ( daj ) a jak mu cos dam to klania sie po kolana i mowi dzie juje smiesznie to wyglada ..

DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK....
paula darcy

dukan
68......67.....65..... .63....61.....58.....57:l ove:.....55

Edytowane przez olunek
Czas edycji: 2008-11-27 o 11:00
olunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 10:59   #4509
JOANNA16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evemamaoliwki Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny za gratulacje

A teraz kilka portrecików Oliwci, dzisiaj pstrykane
ale się zmieniła
sliczna jest

Gratuluję zdania prawka
Stary 2008-11-27, 11:03   #4510
ajanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Xantia Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Julia321 Pokaż wiadomość
Na razie wynajęliśmy, ale w Poznaniu ceny są z tego co widzę dużo wyższe. Mieszkanie 46 metrów, dwa pokoje z aneksem na strzeżonym osiedlu wynajęliśmy za 1500 zł plus czynsz ok 350 plus prąd.
ta cena to jest całkiem w-wska
ajanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 12:28   #4511
Aelitka
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny...

piszę do was bo kurde ktoś mnie musi pocieszyć

moja kuzynka miała dzisiaj cesarkę. 24 tydzień ciąży..... dziewczynka waży jakies 500g..... popodłączana do czegoś tam, pewnie do wszystkiego co można...nie wiem, nie znam się. powiedzcie mi, jaka jest szansa żeby wszystko się dobrze skończyło? znam co prawda jedną dziewczynę (też jakaś moja kuzynka), która urodziłą się w 6 miesiącu i teraz ma już 26 lat i fest baba z niej, zdrowa itd.. i chociaż to w kanadzie było, mam nadzieję, że na tyle już dogoniliśmy tamtejszą medycynę że będzie dobrze, prawda?.....

strasznie się martwię
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-27, 12:43   #4512
minia99
Zadomowienie

aelitko nikt chyba jednoznacznie niczego nie powie, bo każde takie maleńkie dziecko rodzi się inne. Ja mam sąsiada, który urodził się tez tak wczesnie i ważył 4800 g będę to pamiętała zawsze bo wzięłam sobie wtedy do ręki torebkę cukru, i nie potrafiłam sobie yobrazić, że Maciek waży połowe z tego. Teraz chłop z niego jak dąb, zdrowy i wszystko ma na miejscu. Tak więc pewnie pozostaje czekać i modlić się żeby wszystko było dobrze. Napewno potrzeba teraz duuuużo czasu.
Całym serduchem jestem z Wami i wierzę , że będzie oki
Stary 2008-11-27, 12:47   #4513
Aelitka
Wtajemniczenie

Ahh, wiem że każdy przypadek jest inni i niczego tak naprawdę nie można powiedzieć, boję sie dodatkowo bo podobno to, że wody płodowe jej odchodziły może znaczyć że dziecko ma jakieś wady mam nadzieję, że jednak nie.. Nic więcej ponad to co napisałam nie wiem. Oby wszystko poszło dobrze...
ja sobie nawet nie wyobrażam jak takie maleństwo wygląda widziałam kiedyś na zdjęciu tą moją kuzynkę z kanady, jak ją wujek na ręcę (jednej!) trzymał i mu się w dłoni mieściła....
mam nadzieję, że wszystko się dobrze skońćzy. najgorsze to czekanie...

dziękuje za odp....
Stary 2008-11-27, 12:48   #4514
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Aelitko, Aluni chrzestna jak leżała w szpitalu po cesarce z młodszą córką, to "sąsiadka" z łóżka obok miała właśnie cesarkę jakoś tak w połowie ciąży, urodziła się dziewczynka, 400 gram. Było to prawie 8 lat temu. Do dziś utrzymują ze sobą kontakt i dziewczyna jest super - inteligentna, bystra, ciekawska, chodzi na balet i milion innych zajęć pozalekcyjnych. Acha - urodziła sie w szpitalu wojewódzkim w Olsztynie . Trzymam .

Stary 2008-11-27, 12:51   #4515
Aelitka
Wtajemniczenie

dzięki!

takie "pozytywne" przypadki podnoszą na duchu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-27, 12:57   #4516
minia99
Zadomowienie

No to musisz opowiadać o takich przypadkach kuzynce, żeby jej było choć odrobinkę lżej
Stary 2008-11-27, 12:59   #4517
Kancia
Zakorzenienie

hej lasencje

widze, ze dyskusja o mieszkankach u nas wynajem to około 1500-1800 za 2 pokoje megamasakra do tego media, prąd osobno.
my wynajmowaliśmy mieszkanie za grosze 450 zł plus oplaty ale po znajomosci. Co do nowych mieszkaqn to niestety 300 tysi za 2 pokojowe to troche sporo... zreszta nie wyobrazam sobie kresytu na 30 lat. My mielismy kredyt na 5 lat i juz mnie nosilo więc szybko splacilismy
my za mieszkanko placimy 500 zł czynszu plus oplaty (net, prąd,ogrzewanie, woda)

aelitka trzymam wielkie kciuki za maleństwo

Adrian na słuzbie u babci a ja się własnie taplałam w wannie

byłam na szmatkach i kupiłam Ciapkowi ładna kurtałke za 5 zł
no i odebrałam wyniki insuliny nie jest dobrze

Edytowane przez Kancia
Czas edycji: 2008-11-27 o 13:01
Kancia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 13:05   #4518
Patrilla
Zakorzenienie

Red face Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV

miałam doła, ale widzę, ze inni mają dużo gorzej a serio - Aelitka dziewczyny silne są będzie dobrze trzymam kciki za maluszka i rodziców
co do mieszkań My z moja mama moglibyśmy oboje mieszkać tak stwierdziliśmy ale z 2 mamą lub mężem mojej mamy już nieeeee
my mamy 50 metrów w tzw dobrej dzielnicy 15 min od Starego Miasta zielona dzielnica - bloki 4 piętrowe (starsze i ludzi dużo starszych kupić tu mieszkanie graniczy z cudem) 3 pokoje i mini kuchnia i mini łazienka i niestety 4 piętro teraz warte ok 220 tysięcy w Toruniu mieszkania chyba są stosunkowo drogie to miasto studenckie

dzis z Pola idziemy na urodziny do kontrowersyjnego Tytusa Małz wyjechał na szkolenie do zakopanego na całeeee 4 dni buuuu

Cytat:
no i odebrałam wyniki insuliny nie jest dobrze
Kanciu trzyma się ale zazdroszczę wanny

tak wygląda nasza okolica
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (65,4 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez Patrilla
Czas edycji: 2008-11-27 o 13:06
Patrilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 13:07   #4519
kasia_mw
Zadomowienie

GG do kasia_mw Send a message via Skype™ to kasia_mw

Jejku nie było mnie jeden dzień a tu 3 str. do czytania. U nas trochę lepiej. Krzyś przespał całą nockę bez zbytniego marudzenia, wstaliśmy po 8 , ale choroby ciąg dalszy dzisiaj. Wczoraj prawie cały dzień przeleżałam, a moje dziecko się mną opiekowało. Krzyś podawał mi chusteczki i wycierał nos. Przyszedł poklepał, pogłaskał, wszedł na mnie, poskakał, ale dzięki Bogu jakoś sam się sobą zajął, bo prawie cały dzień spędziliśmy sami, bo mąż był zajęty. Dom wyglądał jakby przeszło tornado, kuchnię ogarnęłam o 1 w nocy, bo mój tż to nawet talerza do zmywarki nie wstawi tylko na szafce zostawi albo w zlewie.

A dzisiaj mieliśmy się szczepić i nici.

minisiu straszne to co piszesz, ale czasami śmierć jest lepsza niż przeleżenie całego życia pod aparaturą w szpitalu.
lea to też tragedia, ale tak jak napisałam może to lepsze. Wiem rodzice przyżyją to okropnie.
aelitka spotkałam się z wcześniakami, ale nie z tak małymi. Jednak wnuczka naszego prezydenta żyje, może i to maleństwo będzie miało równie dobrą opiekę.
xantia dzięki.
katia twój mąż to tak jak mój obrażalski. Ja jak i nasi rodzice nie chcielibyśmy mieszkać razem, ale jakbyśmy byli zmuszeni to jakoś to musiało by być. A Twój facet powinien puścić mimo uszu słowa pijanego faceta, on chyba powinien to zrozumieć.
eve jak Krzyś powstanie to pokażę mu zdjęcia sympatii i zobaczymy jak zareaguje.
patrilla a ja dzisiaj wstałam a tu szaro, wszystko się rozpuściło.

Edytowane przez kasia_mw
Czas edycji: 2008-11-27 o 13:12
kasia_mw jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-27, 13:10   #4520
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez minia99 Pokaż wiadomość

Brak słów...
miniu, dobrze Ci TŻ powiedział, tylko o ciekawych ludziach mówią.
a co się tyczy prokuratury.. czy jest u nas na wątku ktoś kto ma pojęcie o kodeksie karnym, o wymiarach kar, itp? ktoś bardzo mi bliski ma problemy, i tak się boję, że bez kilku lat się nie obędzie.

Cytat:
Napisane przez olunek Pokaż wiadomość

mis nauczyl sie otwierac drzwi siega juz klamki no i bawi sie w otwieranie i zamykanie i nauczylam go mowic dziekuje najpierw mowi mi da da ( daj ) a jak mu cos dam to klania sie po kolana i mowi dzie juje smiesznie to wyglada ..
zdolniacha.

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny...

piszę do was bo kurde ktoś mnie musi pocieszyć

moja kuzynka miała dzisiaj cesarkę. 24 tydzień ciąży..... dziewczynka waży jakies 500g..... popodłączana do czegoś tam, pewnie do wszystkiego co można...nie wiem, nie znam się. powiedzcie mi, jaka jest szansa żeby wszystko się dobrze skończyło? znam co prawda jedną dziewczynę (też jakaś moja kuzynka), która urodziłą się w 6 miesiącu i teraz ma już 26 lat i fest baba z niej, zdrowa itd.. i chociaż to w kanadzie było, mam nadzieję, że na tyle już dogoniliśmy tamtejszą medycynę że będzie dobrze, prawda?.....

strasznie się martwię
kochana, całym sercem jestem z Waszą kuzynką i jej maleństwem.
pomodlę się za nich.

U nas odwilż, godzinny spacer , a spodnie napiły mi się wody az po kolana.

Teraz jestem u kuzynki, teściowa pilnuje śpiącego Maksia.
Potem musze skoczyć do mamy, a jak już wrócę do domu to dziecię pewnie wstanie i będę padnięta, ani chwili wytchnienia.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 13:16   #4521
minisia
Zakorzenienie

Aelitko mocno, mocno, bardzo mocno, najmocniej jak tylko mogę trzymam kciuki za maleństwo, oby wszystko się dobrze skończyło
Wiem jak wygląda takie maleństwo pół kologramowe, bo widziałam takie na własne oczy... Dziecko żyje, jest zdrowe, inteligentne, wesołe
Życzę też dużo siły dla rodziców maleństwa, bo będzie im to napewno potrzebne.

Co do mieszkania to my wynajmujemy w kamienicy 52m2 2 pokoje, kuchnia, łazienka, przedpokój - nie płacimy extra za wynajem.
335 zł - w tym jest czynsz, śmieci x3 osoby, woda x3 osoby, koszty ekspoatacji budynku.
Dodatkowo płacimy za prąd, net.
Ogrzewanie mamy centralne, ale to sobie sami założyliśmy i sami kupujemy węgiel.

A teraz k.....a mnie wzięła
Pamiętacie jak pisałam o naszej kanapie, która przyszła rozwalona - spisaliśmy reklamacje w Agacie i mieliśmy czekać na telefon od przedstawiciela w sprawie oględzin. Dzwonił dziś i powiedział, że skoro kanapa została uszkodzona w transporcie to oni za to winy nie ponoszą i mamy się sądzić z Agatą. On może nam dac 150zł rabatu i tyle ... Więc Robert mu mówi, że skoro twierdzi Pan, ze to nie wasza wina to po co Pan rabat proponuje
Powiedział, że może przyjechać i to wymienić, ale na nasz koszt - chyba go poje...ło
Powiedział też, że mogliśmy tej kanapy nie odbierać, a jak mówiłam gościowi z transportu, ze my tej kanapy nie chcemy i że mają ją zabierać spowrotem to on mi powiedział, że procedura jest inna, że oni nie mogą tego zabrać i reklamacje trzeba zgłosić w Agacie - czujecie takie coś
Ja kosztów ponosić nie będę - nie powiem, gdyby to było gdzieś z tyłu, na dole to wzięlibyśmy ten rabat i już, ale to jest z przodu, na rogu, na samym froncie
Więc czeka nas dziś wycieczka do Agaty i jestem tak wku....., że coś czuję, że będzie mega chaja
Sofa nie kosztowała 5 zł i zapłaciliśmy za towar nieuszkodzony, a nie z ubitym rogiem

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA

Edytowane przez minisia
Czas edycji: 2008-11-27 o 13:17
Stary 2008-11-27, 13:32   #4522
kasia_mw
Zadomowienie

GG do kasia_mw Send a message via Skype™ to kasia_mw

minisia ostrz pazurki, bo ja bym tak zrobiła
A co do jedzenia dla maluszków to proponuję placki z jabłkami. Krzyś bierze takiego w łapkę i zjada z mega apetytem. Muszę mu już dać zbyt ciepłe, bo taki niecierpliwy, stawiam na jego stoliku, a on dotyka i powtarza si si, aż przestygnie. To na drugie śniadanie czasami dostaje. A robi się szybko i łatwo. To jest z mlekiem, Krzyś nie powinien go ostawać, ale ja już robię małe odstępstwa od normy. Ciągle jesteśmy na Bebilonie pepti i jeździmy do alergologa.

Edytowane przez kasia_mw
Czas edycji: 2008-11-27 o 13:34
kasia_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 13:36   #4523
katia21
Rozeznanie

GG do katia21 Send a message via Skype™ to katia21

Cytat:
Napisane przez karolinqa23 Pokaż wiadomość
No ja chyba ich znam czyżby świat był naprawdę taki mały??ma jej mąż na imię Tomek???
Nie wiem jak ma jej mąż na imię ale ona nazywa się Monika Maryniok (teraz Przybyła) (jest na nk)
katia21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-27, 13:37   #4524
minisia
Zakorzenienie

Acha z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że lusterka zostały wysłane poleconym, priorytetem
minia tylko mnie nie uduś - zapomniałam o płycie
Ale jutro lub w poniedziałek będę na poczcie to Ci wyślę

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
Stary 2008-11-27, 13:39   #4525
Aelitka
Wtajemniczenie

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;9881498]
a co się tyczy prokuratury.. czy jest u nas na wątku ktoś kto ma pojęcie o kodeksie karnym, o wymiarach kar, itp? ktoś bardzo mi bliski ma problemy, i tak się boję, że bez kilku lat się nie obędzie.
[/quote]

lea ja studiuję prawo, może mogę ci pomóc, jak sama wiedzieć nie będę to poszperam i może coś znajdę!

minisia, polecam lekturę ustawy o ochronie praw konsumenta. teraz nie mam już czasu żeby się dokładnie nad tym zastanowić, ale z tego co wiem nie powinnaś odpuścić. zawsze masz prawo do naprawy/wymiany czegoś, co dotarło do ciebie uszkodzone. w kodeksie cywilnym tez to jest rękojmia, niezgodność towaru z umową (to w ustawie), a jeśli była to gwarancja.

dziękuje za wszystkie słowa otuchy, kochane jesteście
Stary 2008-11-27, 13:40   #4526
Patrilla
Zakorzenienie

minisia mogę tylko trzymać kciuki za twoja waleczność, bo sie nie obejdzie
kasia_mw jka ja byłam chora pola nie dawała mi taryfy ulgowej więc podziwiam i zazdroszczę
lea35 jak chcesz napisz na priva ogólnie o co chodzi, ale dopiero w poniedziałe małż wróci ze szkolenia to zerknie i powie coz tym i jak ...

Cytat:
patrilla a ja dzisiaj wstałam a tu szaro, wszystko się rozpuściło.
cos Ty u nas juz sladu po białym nie ma ...
Stary 2008-11-27, 13:40   #4527
karolinqa23
Zadomowienie

GG do karolinqa23

Cytat:
Napisane przez katia21 Pokaż wiadomość
Nie wiem jak ma jej mąż na imię ale ona nazywa się Monika Maryniok (teraz Przybyła) (jest na nk)
No tak to żona Tomka.Dobrze wiedziec że jego dzieciaczki już się mają lepiej.

karolinqa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 14:35   #4528
Kancia
Zakorzenienie

Patrilla dzięki

no za 2 h idziemy na kabarecik choć troszkę się zrelaksuje
Stary 2008-11-27, 14:42   #4529
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasia_mw Pokaż wiadomość
minisia ostrz pazurki, bo ja bym tak zrobiła
A co do jedzenia dla maluszków to proponuję placki z jabłkami. Krzyś bierze takiego w łapkę i zjada z mega apetytem. Muszę mu już dać zbyt ciepłe, bo taki niecierpliwy, stawiam na jego stoliku, a on dotyka i powtarza si si, aż przestygnie. To na drugie śniadanie czasami dostaje. A robi się szybko i łatwo. To jest z mlekiem, Krzyś nie powinien go ostawać, ale ja już robię małe odstępstwa od normy. Ciągle jesteśmy na Bebilonie pepti i jeździmy do alergologa.
to ja poproszę taki przepis krok po kroku.

minisiu, to gnojki!!! jeden drugim sobie tyłek wyciera, a klient poszkodowany!!

Cytat:
Napisane przez Patrilla Pokaż wiadomość
minisia mogę tylko trzymać kciuki za twoja waleczność, bo sie nie obejdzie
kasia_mw jka ja byłam chora pola nie dawała mi taryfy ulgowej więc podziwiam i zazdroszczę
lea35 jak chcesz napisz na priva ogólnie o co chodzi, ale dopiero w poniedziałe małż wróci ze szkolenia to zerknie i powie coz tym i jak ...

cos Ty u nas juz sladu po białym nie ma ...
twój mąż jest prawnikiem? wow!

to pozwolę sobie skrobnąć ci na priv kilka słów i bardzo, bardzo proszę o ocenę sytuacji.

już sobie wszystko pozałatwiałam, Maksiu jeszcze śpi.
zmykam skrobać priv do Patrilli.

EDIT: pati wiadomośc prywatna poszła.

Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Czas edycji: 2008-11-27 o 14:58
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 15:08   #4530
minisia
Zakorzenienie

lea mam znajomego prokuratora, więc jeśli chcesz to proszę napisz to w miarę możliwości Ci pomogę

Zjedliśmy obiadek, palkę musiałam puścić, bo tuli-lala Zuza do spania Hani wylądowała w zupie pomidorowej
Czekamy jeszcze na kominiarzy, jedziemy Hanie zawieść do mamy - będzie tam spała, bo jutro na ten pogrzeb jadę...
I do Agaty skurczybyki

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości