Panny Młode 2010 cz. II - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-27, 15:42   #4201
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

to juz niedługo, szybko minie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 15:44   #4202
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
boże żeby nikt nie czytał tych naszych wypowiedzi bo my takei skromne jesteśmy

nie! tylko nie siedzenie w domu
A kto ma kochać naszych tz jak nie my, he?
Ja lubie sprzątaćAle ze sprzątania własengo domu nie ma kasy niewiedzieć czemu

Kubusewa nie cierpie tej piosenki Police Ennio spoks, ale za wolno i jakby tak puścic cały kawałek z takim podkładem to chyba w zwolnionym tempie?
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 15:47   #4203
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
to juz niedługo, szybko minie

Kurcze ale Tobie szybciej!!! ale ci Kasia fajnie!!!!!!! tez bym chciała mieć mniej niż 1,5 roku do ślubu... a ja mam mniej niż 2 lata...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 15:50   #4204
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
dziewczyny niech już będzie jutro bo oszaleję tu chyba sama...
widze, ze czekamy na to samo juz niedlugo

my pewno dopiero kiedys siadziemy z TZem i powybieramy muzyke do filmu. wcale sie nie zdziwie jak duza czesc jego typow beda stanowily jakies trance'owe kawalki. ostatnio jest zajawiony taka muzyke i chcialby mnie wyciagnac na jakas taka imprezke hehe byloby interesujaco
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 15:50   #4205
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
A kto ma kochać naszych tz jak nie my, he?
Ja lubie sprzątaćAle ze sprzątania własengo domu nie ma kasy niewiedzieć czemu

Kubusewa nie cierpie tej piosenki Police Ennio spoks, ale za wolno i jakby tak puścic cały kawałek z takim podkładem to chyba w zwolnionym tempie?
Wiesz mysle ze nie jest za wolny.. w sam raz na kosciolek i te romantycznosci okolo przysiegowe
Stary 2008-11-27, 15:50   #4206
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze ale Tobie szybciej!!! ale ci Kasia fajnie!!!!!!! tez bym chciała mieć mniej niż 1,5 roku do ślubu... a ja mam mniej niż 2 lata...
no, ale pamietam jak na początku było 2 lata i 2 miesiące pamietam, ze wtedy pierwszy raz zrobiłam sobie taki suwaczek i co? już 10 miesięcy mineło

Stary 2008-11-27, 15:53   #4207
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
widze, ze czekamy na to samo juz niedlugo

my pewno dopiero kiedys siadziemy z TZem i powybieramy muzyke do filmu. wcale sie nie zdziwie jak duza czesc jego typow beda stanowily jakies trance'owe kawalki. ostatnio jest zajawiony taka muzyke i chcialby mnie wyciagnac na jakas taka imprezke hehe byloby interesujaco
lain ja CI powiem tylko tyle : trance rulez w anszym samochdozie i w domu TZ.. u mnie turkish i morricone dla odreagowania i powrotu do normalnych beatów
Stary 2008-11-27, 15:54   #4208
lusmarija
Wtajemniczenie

ja Was dziewczynki odwiedze dopiero jutro
ale jestem przezorna i juz sobie zapisałam na której stronie ostatni raz Was odwiedziłam choć zapewne jutro kolejne kilka stron przeskoczycie ale co zrobić

do jutra Gadułki

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 15:55   #4209
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ja Was dziewczynki odwiedze dopiero jutro
ale jestem przezorna i juz sobie zapisałam na której stronie ostatni raz Was odwiedziłam choć zapewne jutro kolejne kilka stron przeskoczycie ale co zrobić

do jutra Gadułki
do jutra

Stary 2008-11-27, 15:55   #4210
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ale jak laska założy majtki na sukienke to jej sie sukienka podwinie i widac pończochy albo majtki albo pupe jak ma stringi...

no własnie sukienka się nie podwija tylko jej rąbki wpadają w nogawki a na pupe się ładnie sama zawija uwierzcie mi! ja byłam w sukience i nic a nic mi nie było widac!! sprawdzałam to potem na filmie z wesela i żadnej dziewczynie nie było nic widać a cała sala pękała ze śmiechu

o przypomniala mi sie jedna rzecz z wesela koleżanki byl konkurs dla trzech facetów i każdy miał udawać jedną postac- jeden jeźdźcę, drugi boksera a trzeci baletnice. No i ten co udawał boxera to tak się niefortunnie nachylił czy kucnął że mu pękły spodnie przez cały szew na tyłku- od samej góry aż do kroku hahaha i świecił gołym tyłkiem dopóki mu brat nie przywiózł zastępczych ale goście popłakali się ze śmiechu jak po konkurencji ukłonił się z gracją... tyłkiem do gości hahaha żebyście to widziały
Stary 2008-11-27, 15:55   #4211
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Wiesz mysle ze nie jest za wolny.. w sam raz na kosciolek i te romantycznosci okolo przysiegowe
ja jestem po wczorajszym oglądaniu framentów na stronce kamerzysty i tam było zwolnione tempo i wszystko sie tak ciągnęłoooooooo
Ja pewnie też siądę z tz i jakies swoje kawałki damy.
Stary 2008-11-27, 15:56   #4212
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem po wczorajszym oglądaniu framentów na stronce kamerzysty i tam było zwolnione tempo i wszystko sie tak ciągnęłoooooooo
Ja pewnie też siądę z tz i jakies swoje kawałki damy.
Kwestia dobrego montażu samouciu
Stary 2008-11-27, 15:58   #4213
lain
Zakorzenienie

Cytat:
lain ja CI powiem tylko tyle : trance rulez w anszym samochdozie i w domu TZ.. u mnie turkish i morricone dla odreagowania i powrotu do normalnych beatów
heh ja jestem w stanie zniesc trance, nawet mi sie podobaja niektore kawalki, ale baz szalu moj TZcik to w ogole lubi skrajnie odmienne rodzaje muzyki. od black metalu w stylu Carpathian Forest (nie wiem czy ktos kojarzy) przez klasyke typu Metallica, Guns'n'Roses (wlasnie mu sciagnelam najnowsza plyte) po trance typu Tiesto i Armin van Buuren... wiec jak widac, pelna roznorodnosc odnajduje sie i na koncertach typu czarna msza (kojarzy ktos slawetny koncekrt w Krk?) i na jazdowych trance'owych imprezkach

a ja jestem taka bardziej rockowa (na starosc lagodnieje, bo kiedys wolalam ostrzejsze brzmienia)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-27 o 16:00
Stary 2008-11-27, 16:04   #4214
tancerka212
Zakorzenienie

a ja nie mam specjalnego gustu muzycznego... wszystko mi jedno czego slucham dlatego najczęściej słucham radia najbardziej chyba lubie piosenki przy których fajnie się tanczy to mi od razu noga chodzi w rytm układów tanecznych jakie kiedys znałam... a na pierwszy taniec piosenkę ma wybrać tż hehe powiedziałam mu to tak dla jaj ale jemu się to spodobało i poczuł się odpowiedzialny za to hehe ale znając życie to już zapomniał o swojej misji jak obroni magistra to ja mu przypomne na pewno
Stary 2008-11-27, 16:05   #4215
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Kwestia dobrego montażu samouciu
racja, ale mi chodzi o to, że 5 minut zwolnionego tempa bym nie wytrzymała chyba
A poza tym co Ty mi tu na mojego kamerzystę

Cytat:
heh ja jestem w stanie zniesc trance, nawet mi sie podobaja niektore kawalki, ale baz szalu moj TZcik to w ogole lubi skrajnie odmienne rodzaje muzyki. od black metalu w stylu Carpathian Forest (nie wiem czy ktos kojarzy) przez klasyke typu Metallica, Guns'n'Roses (wlasnie mu sciagnelam najnowsza plyte) po trance typu Tiesto i Armin van Buuren... wiec jak widac, pelna roznorodnosc odnajduje sie i na koncertach typu czarna msza (kojarzy ktos slawetny koncekrt w Krk?) i na jazdowych trance'owych imprezkach

a ja jestem taka bardziej rockowa (na starosc lagodnieje, bo kiedys wolalam ostrzejsze brzmienia)
a ja lubię właściwie każdy rodzaj muzyki, więc jestem w stanie zrozumieć różnorodny gust Twojego tżTeż lubię trance ale z reguły przewijam bo sa długie wstepyMam taka fajną płytke - przegrałam od brata, który z kolei ma ja od kolegi - taka fajna muzyczka spokojna - przypuszczam, że kolega brata nagrał ja do seksu
Stary 2008-11-27, 16:05   #4216
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:

A ja mam tak: o nie tylko nie to (wlaczanie karty w samochodzie)
Ale poczekaj puszcze Ci fajny kawalek: wyszukuje i jedzie w tym samym czasie........oooo i tiesto albo van buren. ojaaaaaaaaa
fajne ot jest nawet ale kurna nie calą drogę na węgry nostop no
Stary 2008-11-27, 16:09   #4217
tancerka212
Zakorzenienie

a mój tż tez sobie nagrywa płytki do auta i jak mnie odwozi do domu to zawsze mówi czekaj puszcze ci fajną piosenkę.. i cyk cyk cyk po utworach, każdy po 5 sekund łącznie z odgłosami przewijania a jak dojedziemy na miejsce to... oooo nie puściłem ci hehehe
Stary 2008-11-27, 16:12   #4218
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Mam taka fajną płytke - przegrałam od brata, który z kolei ma ja od kolegi - taka fajna muzyczka spokojna - przypuszczam, że kolega brata nagrał ja do seksu
heh no ja przez ostatnie pol roku to w tych chwilach slysze glownie DVD Tiesto z koncertu w Kopenhadze (ktore z reszta dla TZa osobiscie w prezencie sciagnalem - 16 giga ) troche juz mi sie znudzilo
a pamietam jak juz dosc dawno temu non stop leciala tylka plyta Rammstein - tez z koncertu wiec mozna sobie wyobrazic jacy my spokojni w tych sprawach jestesmy

Cytat:
fajne ot jest nawet ale kurna nie calą drogę na węgry nostop no
haha to musisz nabrac wiekszej sily przebicia ze swoja muzyka
Stary 2008-11-27, 16:14   #4219
tancerka212
Zakorzenienie

Rammstein podczas sexu????? no to wy nieźli jesteście hehehe
Stary 2008-11-27, 16:16   #4220
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a pamietam jak juz dosc dawno temu non stop leciala tylka plyta Rammstein - tez z koncertu wiec mozna sobie wyobrazic jacy my spokojni w tych sprawach
no czasem można

Stary 2008-11-27, 16:24   #4221
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
heh no ja przez ostatnie pol roku to w tych chwilach slysze glownie DVD Tiesto z koncertu w Kopenhadze (ktore z reszta dla TZa osobiscie w prezencie sciagnalem - 16 giga ) troche juz mi sie znudzilo
a pamietam jak juz dosc dawno temu non stop leciala tylka plyta Rammstein - tez z koncertu wiec mozna sobie wyobrazic jacy my spokojni w tych sprawach jestesmy

haha to musisz nabrac wiekszej sily przebicia ze swoja muzyka
ale my zwykle bez muzyki, bo jak cos leci to jak zaczniemy robić pod rytm to jest śmiesznie Ale jak Wy rammstein to nieźle dajecie Ale ja zdecydowanie wolę takie umiarkowane tempo muzyki, bo na takim rammsteinie jakbym zaczeła podświadomie gonić rytm to bysmy się chyba zajechali Ale za wolnych też nie lubię...w ogóle przy seksie nie potrzebuję - ewentualnie jako zagłuszacz jak tz mieszkał z kolegami
Tż do mnie jedzie i jedziemy do księdzaMuszę sie pomalowac, bo może sobie jakies fotki cykniemy jeszcze na zamku jak nam się bedzie chciało
Stary 2008-11-27, 16:26   #4222
tancerka212
Zakorzenienie

jej dziewczyny czy wy też musicie sie uczyc a wam się tak strasznie nie chce??? czy to tylko ja tak mam że już bym najchetniej w tym roku studia skonczyla i miala swiety spokoj... żeby mi się tak chciało tak jak mi się nie chce!!
jak tu się zmobilizowac??? dobrze że mam ślub do obmyślania bo bym oszalała z nudów... bez tżta to nic nie ma sensu jak wyjdę za mąż to dopiero zacznie się życie hehehe

Samoa ale ci fajnie że jedziecie sobie cos zaklepac ale ja z księdzem jeszcze poczekam chociaż do stycznia... chociaż jak bedziemy mieli oboje sesję to nie wiem czy nam w głowie będą ślubne przygotowania i cos mi się zdaje że do lutego się to przeciągnie..

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2008-11-27 o 16:28
Stary 2008-11-27, 16:27   #4223
szana
Zadomowienie

ale macie temat ja tam lubię różną muzykę najbardziej ostatnią tę z lat 60 hhhhh

kurcze dziewczyny mam taki problem z cerą ostatnio,że nie wiem co robić już jak przychodzi zima i zaczynają się szale czy typ podobne rzeczy noszone przy brodzie i ocierające się o policzki to na dole policzków,niedaleko ust dzieją się mi takie rzeczymam ropne zmiany i swędzi straszniekurczeeee co mam zrobić?wybaczcie,że wam tu o tym piszę ale musiałam się wyżalić bo nie wytrzymuję już jak czuje to swędzenie i jak spojrzę w lustro;/

mnie też się strasznie nie chce uczyć a tu leżą mi notatki i aż wołają żebym je otwarła i się pouczyła

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2008-11-27 o 16:30
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 16:30   #4224
onaella
Zakorzenienie

Kochane moje gaduły ja tylko na chwilę pochwalić się że dzis poszłam na żywioł i zaszlam do galerii u siebie w mieście zapytać się czy by nie chcieli moich kartek i co........... i chcieli
Pani wybrała 7 na próbe ale już mam zamowienie na następne

także zmykam coś pokleić

buziaki

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 16:31   #4225
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Kochane moje gaduły ja tylko na chwilę pochwalić się że dzis poszłam na żywioł i zaszlam do galerii u siebie w mieście zapytać się czy by nie chcieli moich kartek i co........... i chcieli
gratuacje!

Stary 2008-11-27, 16:32   #4226
tancerka212
Zakorzenienie

szana ja jestem znawcą takich rzeczy bo mam tłustą cerę więc problemy mam na codzien i muszę ekstremalnie dbac o skórę żeby na niej nic nie wyskakiwało. Chcesz jakiegoś sposobu na krostki??? bo z tym swędzeniem to nie wiem co począć ale na krostki mam sto sposobów. Spróbuj może na początek sudocrem. Dostaniesz go i w aptece i w rossmanie, nawet dzieciom się tym smaruje np pupe jak mają problem ze skórą
możesz też wysuszyć te zmiany np Afronisem- to taki płyn za 5zł co się go kupuje w aptece na trądzik- ja nie mam trądziku ale jak mam jakieś zmiany to sobie tylko ten kawałek skóry smaruję i szybko przechodzi.
a jaką masz cerę???
Stary 2008-11-27, 16:32   #4227
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Rammstein podczas sexu????? no to wy nieźli jesteście hehehe
hehe

Cytat:
Ale ja zdecydowanie wolę takie umiarkowane tempo muzyki, bo na takim rammsteinie jakbym zaczeła podświadomie gonić rytm to bysmy się chyba zajechali Ale za wolnych też nie lubię...w ogóle przy seksie nie potrzebuję - ewentualnie jako zagłuszacz jak tz mieszkał z kolegami
ale Rammstein to nie tylko szybkie kawalki z reszta my tego nie robimy do rytmu. muzyka jest raczej tlem, ktore nas nastraja w rozny sposob (w zaleznosci co leci)
ogolnie wole jak leci muzyka niz jak jest kompletna cisza

Cytat:
Tż do mnie jedzie i jedziemy do księdza
to krzyz na droge

Cytat:
jej dziewczyny czy wy też musicie sie uczyc a wam się tak strasznie nie chce??? czy to tylko ja tak mam że już bym najchetniej w tym roku studia skonczyla i miala swiety spokoj... żeby mi się tak chciało tak jak mi się nie chce!!
ja nie tyle musze sie uczyc co napisac gore dziwnych referatow i projektow. i ciezko sie do tego zabrac (aczkolwiek wczoraj wieczorem udalo mi sie odhaczyc jeden referacik jako napisany i nawet Wizaz nie przeszkodzil)

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość

także zmykam coś pokleić

buziaki
to trzeba to oblac
i zycze powodzenia w dalszej wspolpracy

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-27 o 16:33
Stary 2008-11-27, 16:35   #4228
tancerka212
Zakorzenienie

Onaella to super!!! ja ci mówię ze do naszego ślubu to juz bedziesz miała zakłąd do produkcji kartek i 100 stałych klientek z całej polski hehe
Stary 2008-11-27, 16:41   #4229
szana
Zadomowienie

Cytat:
szana ja jestem znawcą takich rzeczy bo mam tłustą cerę więc problemy mam na codzien i muszę ekstremalnie dbac o skórę żeby na niej nic nie wyskakiwało. Chcesz jakiegoś sposobu na krostki??? bo z tym swędzeniem to nie wiem co począć ale na krostki mam sto sposobów. Spróbuj może na początek sudocrem. Dostaniesz go i w aptece i w rossmanie, nawet dzieciom się tym smaruje np pupe jak mają problem ze skórą
możesz też wysuszyć te zmiany np Afronisem- to taki płyn za 5zł co się go kupuje w aptece na trądzik- ja nie mam trądziku ale jak mam jakieś zmiany to sobie tylko ten kawałek skóry smaruję i szybko przechodzi.
a jaką masz cerę???
dziękuję Tancerkonapewno skorzystam z rad !rano kupię w aptece co napisałąś i popróbuje a może stosowałaś kiedyś maseczkę z drożdży?bo ja słyszałam o tym ale niewiem czy sobie zrobić i czy mi to nie pogorszy stanu obecnegojeśli może być gorszy ja mam krostki a dodatkowo swędzi i niewiem czemu ale mam ochotę se wyrwac skórę;/ w zasadzie nigdy nie robiłam sobie żadnego testu ale chyba tłustą bo rano świecę się jak niewiem :P a jak to inaczej można rozpoznać?

Onelciu gratulacje

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2008-11-27 o 16:43
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 16:41   #4230
angluka
Rozeznanie

Onaella GRATULUjE
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości