|
|
#1891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Jestem Królwena. To mój zamek a Ty masz za małego kucyka żeby dojechać
Obejmij mnie i całuj zachłannie niech przy Tobie zatracę niespokojne zmysły Niechaj księżyc nam zazdrości namiętnej nocnej miłości Wtuleni, językami odkrywaliśmy nowe horyzonty Naszej miłosci. Pieściłeś zmysły me, dotykiem swych delikatnych dłoni Upojne noce pełne słodkich słów Jego dlonie sprawiaja ze mam dreszcze,jego jezyk sprawia ze jecze Moj szept jest dla ciebie, bo najwieksze swinstwa mowie szeptem Spleceni rozkoszą,zmęczeni słodyczą,zasypiamy smakując nasze oddechy Odziana tylko w uśmiech... Gotowa do grzechu... Nie ważna jest długość magicznej różdżki ale jej moc. Chodz, czekam na Ciebie rezebrana ze wstydu.Chodz,przeciez wiem, ze chcesz
|
|
#1892 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie że jesteście cudne.?
Pokoloruj mój świat. Na Twój ulubiony kolor. Wtedy będę szczęśliwa. Przytul mnie do siebie. Nigdy już nie wypuść Wtedy będę bezpieczna. Pocałuj mnie tak słodko. Chcę poczuć ten smak. Wtedy będę zakochana. Wtedy będę tylko Twoja... x3 Mój narkotyku, mój tlenie. Bo potrzebuję Ciebie jesteś moją inspiracją. Potrafię, być szczera sama ze sobą. Potrafię, wybaczyć ale szybko nie zapominam. Zaopiekuj się przyszłością moich marzeń. ...spadłeś z nieba mi. ;* I stają się niebem Twoje oczy... Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2008-11-27 o 12:30 |
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Będziesz miał szansę gdy w wibratorze wysiądzie enerdżajzer Zesłał ją Pan na ziemię by siała zamęt i zniszczenie... WANTED!!: gruby koleś w czerwonym płaszczu z białą brodą.... ;] Są grzeszki które popełnia się z przyjemności - Kto pogrzeszy?? Urodziłam się po to by stworzyć piekło dzika przyjemność po mojej stronie masz za małego konia by dotrzeć do mego zamku :p Jestem jak otwarta księga, tylko napisana bardzo trudnym językiem .. Jestem OAZĄ SPOKOJU... zaj.ebiście wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora Szukam drugiej połówki.................. ...................Może być 0,7
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2008-11-27 o 12:57 |
|
|
|
#1894 |
|
Zadomowienie
|
Onax3; świetne opisy. ; ))
* Wszystko wokół się zmienia, nawet Ty * Świat bez równości, prawdy i sprawiedliwości. * Wszystkosięzmieniaszkodażenagorsze światemrządzizło, czylipieniądze. * Trzeba żyć, nie ważne, że czasami jest ci przykro Przed oczami wspomnienia Ciągle nie wiesz jaka przyszłość. * Powoli wszystko kończy się, traci sens. * Coś się musi zacząć, żeby coś się mogło skończyć Oj, coś mi się nie udaje. Chora jestem i nie mam żadnych pomysłów.
|
|
#1895 |
|
Wtajemniczenie
|
mój ostatni:
" lepiej mieć stały dochód niż fascynującą osobowość " Oscar Wilde
|
#1896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystko zabrałam!!! opisy: W potokach krwi... W mrocznych kontach tego domu kryją swe sny kryją marzenia Może znajdziemy od naszych łez schronienie.. Może znajdziemy bajkowy świat w nim nadzieje.. Oszukani przez los
|
|
#1897 |
|
BAN stały
|
Widzę, jak patrzysz na mnie. Jak bym miała coś dla Ciebie.. Im więcej się starasz tym mniej to kupuję. Spuszczał spodnie i był zaskoczony, że nie upadam na kolana. Jak Cię nazywają? Cienias? Idź na całość raz, aż tchu będzie brak. wojna pomiędzy próżnościami. jestem wszyskim, czym one chciałyby być. zaufaj mi, wszystko co potrafisz robić Ja zrobię lepiej. I na przekór jej myślom, wiem, że teraz powinieneś być ze mną. maybe next lifetime // może w innym wcieleniu |
|
|
|
#1898 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
On pachnie mną.rozumiesz ? Tylko moja miłośĆ zarezerwowana dla niego. OdpuśĆ.Kocha mnie.To wystarczy. Może byś tak nie wpieprzała się w moje dotychczasowe szczęście takie delitane,bo w końcu przyjaciółka ![]() co do plot (poszukaj bo ostatnio dziewczynki coś dodawały na czyjąś prośbę) a tak to masz takie żeby sie nie powtarzaĆ: Załamana otaczającym debilizmem Zanim powiesz o mnie tanie kłamstwo,przejdz sie w moich butach i poczuj sam to iśc swoją drogą.. nie dac satysfakcjii wrogom Cytat:
Pokaż mi że bardzo chcesz... Długo czekaĆ nie będe...pokaż co kryjesz w spojrzeniu Cytat:
co do 1: TyWciążMyśliszŻeWszystkoN aprawisz!NieNaprawisz!Ooj JakMiPrzykro xD Rób co chcesz niczego nie żałuj,chciałeś wybrałeś w dupe mnie pocałuj Nie rozumiesz słowa 'żegnaj' ? To zajrzyj do słownika. ;] Przestań już za mną łazić chłopcze, bo sie przyzwyczaisz Nie podniecaj się tak. Wisły kijem nie cofniesz. Ja? Ciebie? wypchaj sie! Coś Ci leży na sumieniu? To idź do spowiedzi a nie przyłaź do mnie! Zapomnij, a przy okazji... nie trzaskaj drzwiami. Nie myśl sobie, że na zawołanie przybiegnę... Za późno.. Faceci są jak zmarszczki:myślisz że sie ich pozbyłaś a oni wracają i ode mnie skromnie bo pomysłów brak: Doceniłeś za poźno...przykro mi.żegnam Wczas ci sie o mnie przy pomniało xD Teraz to sobie możesz... Za późno.Twoja szansa już dawno przepadła,a więc nawet nie próbuj. A to tak łączac te dwie sytuacje ![]() Uciekam przed tym, co mnie goni i gonię tego, co przede mną ucieka ![]() ___________ And all I can taste is this moment And all I can breathe is your life ( i wszystko co moge smakowac to ta chwila, i wszystko czym moge oddychac to Twoje zycie) Życie jest piękne...jeśli prawidłowo dobierze się środki Antydepresyjne ![]() Men have feelings too but who really Cares!? (Mężczyźni także mają uczucia ale tak naprawdę kogo to obchodzi!?) ![]()
|
|
#1899 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, bardzo bym Was prosiła o opisy dotyczące tego, że mój chłopak zawsze gdy wraca ze szkoły i widzi mnie przez płot, jak stoję na boisku to nie zwraca na mnie uwagi? Z daleka niby patrzy, ale jak już jest blisko to nawet cześć, ani uśmiechu, nawet spojrzenia! Jakby się mnie wstydził
. Dzisiaj np. udawał, że jest bardzo zajęty rozmową z koleżanką.----------------------------------------------- Bez off: 1. Dla Ciebie - uśmiech anioła mam. 2. Słowa nie znaczą nic. 3. Dotykaj delikatnie, bezszelestnie, ciepłem palców - dotykaj.
|
|
#1900 |
|
Przyczajenie
|
Do uszka szepczę, aż czuję dreszcze. Chodź Cię popieszcze tak jak nikt jeszcze...
U'rSoSmall UCanLickMyA..a.. WithoutBeingOnUrKnees ![]() AllIWantIsToSeeUInATerrib lePain MakesMeSickWhenIHearAllTh eShitThatUSay ![]() Rip me up. |
|
|
|
#1901 |
|
Zadomowienie
|
och... dziękuję, ale Twoje i tak są o wielewielewiele lepsze. )Jednak gdy nasze spojrzenia... Spotkają się na moment, Odwracam wzrok, Uciekam od miłości, Boje się, że ty byś to zrobił pierwszy... Wszystko bez ciebie jest niczym. ... i mówić bez końca "to dla ciebie żyję".. Chciałabym być chociażby gwiazdami na niebie... Które oglądasz co noc.
Ot tak." 56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46. Kod rabatowy 5% na e-torebka c4d742ac Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2008-11-27 o 15:20 |
|
|
|
#1902 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie lubię, gdy się mnie ignoruje... Spojrzenie tak wiele Cię kosztuje? Pierwsze - nie ignoruj. Uśmiechnij się chociaż. Czy ja aż tak dużo wymagam? Co jest powodem Twoich uników? Nie lubię ignorantów. Przemyśl to sobie. Tak ciężko wydusić `cześć` na mój widok? Nie liczę na wiele. Wystarczy byś spojrzał. nie wiem, czy pomogłam. ;-* jedyne, co mi na myśl wpadło. Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2008-11-27 o 15:22 |
|
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znowu nie jest tak jak miało być. To dla Ciebie jest wyzwanie. Wolisz chłopaków z bloku i wyjść na jointa. Może typ nie jest zły, ale to jeszcze szczeniak. Świat jest mały i wielki zarazem. Tyle zmarnowałeś szans. I wiem, komu prędzej to serce pęknie.. Myślisz że jestem ślepa? Przy kolegach jakby nigdy nic. Pozdrów krewnych. 3maj się.
|
|
#1904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() masz więcej takich? ___ Uśmiecham się do pustego kubka po herbacie Syropy na spirytusie widocznie pomagają
|
|
|
#1905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny, czy macie coś jeszcze? ------------------------- 1. Dlaczego nie widzisz jak wdzięczna tobie jestem za miłość? 2. Upaść i nigdy nie powstać, płakać i nigdy nie przestać... 3. Kiedy do ludzia tuli się ludź, to ludź do ludzia musi coś czuć.
|
|
|
#1906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
masz swietne opisy a podkreślony mnie rozwalił ![]() moje: Legenda o Smoku uczy... by nie zaspokajać głodu byle baranem ![]() KOCHAM CIĘ 168 godzin w tygodniu to ja jestem jak milion dolarów ![]() Bądż sobą - Będziesz wielki To jest nadal niebezpieczna gra,kochac jednak to..adrenalina..
|
|
#1907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-------------------------- 1. Jeszcze wierzę, że przyjdziesz... 2. Od lat trwa wojna między Tobą a mną, Ty jesteś stroną dobrą, ja jestem stroną złą. 3. Choć czasem jedno piwo, za dużo, za dużo...
|
|
|
#1908 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
inne: słowa znaczą tyle ile osoba, która je wypowiada. Bądź poezją, bądź zaklęciem. tak szybko kręci sie świat nie wiele tego co trwałe.
|
|
|
|
|
#1909 |
|
Wtajemniczenie
|
But I think of you whenever life gets me down. / Ale myślę o tobie ilekroć życie mnie przygnębia.
I think of you whenever you're not around. / Myślę o tobie, ilekroć nie ma cię wokół. I saw you once on the street You didn't notice me. / Widziałam cię raz na ulicy, ale ty mnie nie zauważyłeś. He and I had something beautiful. / On i ja mięliśmy coś pięknego. I loved him so but I let him go 'Cause I knew he'd never love me back. / Kochałam go bardzo, ale pozwoliłam mu odejść Bo wiedziałam, ze nigdy nie pokochałby mnie z wzajemnością. I'm still reeling from the loss, Still a little bit delirious. / Nadal zataczam się po tej utracie Nadal trochę majaczę.
|
#1910 |
|
Rozeznanie
|
i nikt nam nie zabierze tych wspomnień.
Tak pięknie grasz mój kochany. nie ma życia na księżycu. na księżycu nie ma życia. dawniej księżyc cos ukrywał. dziś nic nie ma do ukrycia. ta miłość, to nie flirt na pokaz Więcej marzeń niż czasu, by je spełnić Więcej namiętności niż serce może zmieścić chcę twoje imię z gwiazdami zmieszać z krwią być w tobie. _____________ Coś o miłości szczęśliwej? <3
|
|
#1911 |
|
BAN stały
|
dziękuję ;-*Twoje również kocham ![]() kradnę zawsze ![]() ___ a coś o tym, że pewien chłopak rozmawiał ze mną ostatnio non stop a nagle cisza? takie niedosłowne, że mi brakuje tych naszych rozmów, choć były one niezobowiązujące? za dużo wymieniania, kocham Was wszystkie :-* |
|
|
|
#1912 |
|
Zadomowienie
|
Między ciszą a ciszą
Sprawy się kołyszą ![]() Ciszę wplatam we włosy I na palce nawlekam ![]() I tylko Ciebie wciąż wołam Słowo to zimny powiew Nagłego wiatru w przestworze.
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
( :
Przepraszam Dziewczyny, że nie odpowiadam na żadne prośby, ale ostatnio czasu co raz to mniej...
Pędzicie jak szalone. Trudno będzie mi za wami nadążyć, ale spróbuję. ![]()
|
|
#1914 |
|
Zadomowienie
|
przeprasaszam ze tak nie pisze czesto
![]() ale wczoraj sis miala wypadek samochodowy powazny wiec teraz b. czesto jestem w szpitalu .. i jeszcze ta nauka ;|| i problemy z netem raz jest a raz go nie ma ;| opisy : `Bo dziś znów nie było Cię ze mną, a Ty zaczaruj mnie, a Ty mi zawróć w głowie.!! ) ;* .
|
#1915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś źle bym się czuła przepisując te same opisy (dobra przyznaję, że jestem leniwa i mi sie nie chce nawet szukać xD) ![]() Cytat:
Jakbyś miała zaczepne, ale nie koniecznie erotyczne (bo się ktoś wystraszy ) to daj
|
||
|
|
|
#1916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Macie piękne opisy . ![]() I nie kieruje tego tylko do RealGirl89, ale też do innych wspaniałych dziewczyn ![]() Ale One wiedzą, że są wspaniałee .
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
1.Możesz kupić budynek,ale nie dom.
Możesz kupić pościel, ale nie sen. Możesz kupić zegarek, ale nie czas. Możesz kupić książkę, ale nie wiedzę. Możesz kupić stanowisko, ale nie uznanie. Możesz kupić życie, ale nie duszę. Możesz kupić seks, ale nie miłość. Możesz kupić inne, ale nie mnie. 2. Bo mam marzenia, z których nie wyrastam. 3. Ludzie bez serca, bez marzeń. 4. We mnie s e k s. We mnie g r z e c h. We mnie m a ł e d z i e c k o jest. 5. Ja mam ten styl, ten chód, ten wygląd, ten pewien krok,który zawsze potrafi przyciągnąć ten męski wzrok. 6. Nie będę tańczyła jak mi zagrają. Będę szła wolno, jak mnie poganiają. Będę sobą, choć nie kumają. Bo wiem, że władzy nade mną nie mają. 7. Nie znasz? Nie oceniaj. Znasz? Szanuj. Mów wprost, nie za plecami. Plotki? Tylko z zazdrości. Masz mnie gdzieś? Ach, nie martw się. Ja Ciebie też. 8. Jedni kochają, a nienawidzą drudzy. Oni twe marzenia obracają w gruzy. 9. Więc opluj, plotkuj, zbesztaj kotku - ja i tak się będę śmiała. 10. Lubisz o mnie gadać? Jak tak, naprawdę Ci gratuluję. Że nie masz wyrzutów sumienia, z próby niszczenia cudzego mienia. Fakt - pokazuje to Twoje prawdziwe oblicze, a iloraz Twej inteligencji na palcach jednej ręki zliczę. Może zajrzysz w swoje lusterko? I co? Jesteś tak idealną panienką? A Ty, chłopczyku drogi. Pomyśl, zanim pokażesz rogi. Pamiętaj, że wszystko przeciwko Tobie może się obrócić. I do swego dobrego imienia nie będziesz mógł wrócić. Mimo to powiesz, że su.ka ze mnie lub szma.ta? Powodzenia, i tak mi to lata! Twoja opinia mało mnie interesuje, bo znam swoją wartość i tym się kieruje. Pozdrów krewnych chłopcze.;] 11. i za szybko się uzależniam. od wszystkiego. jakby ktoś pytał, czy to dobrze odpowiadam że bardzo niedobrze ![]() 12. Perfekcyjna? Niee. Lepsza od Ciebie? Oczywiście. 13. Nigdy, przenigdy mi nie rozkazuj. Nie chcę słuchać nakazów, zakazów. Tego typu wyrazów nie znoszę. Więc na tym bazuj, od razu Cię proszę. Dedykuję to wszystkim ideałom.
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki opisy jak zawsze genialny
cudne jesteście bez dwoch zdań ![]() mam do Was kochane ogromną prośbę, macie może opisy takie, które zwalą chłopaka z nog? takie wredne i śmieszne np. Jestem Królwena. To mój zamek a Ty masz za małego kucyka żeby dojechać lub po raz kolejny frajerstwo godne podziwu moj Drogi! z Góry dziękuję ;*** x33
|
#1919 |
|
BAN stały
|
a coś ' o mnie ' ? takie dłuższe, śmieszne, szalone i w ogóle wszystkie jakie znajdziecie. i jakieś dłuższe cytaty o smutku, może i o przyjaźni i o szczęściu też.. znajdzie się coś ? bo bardzo potrzebuję. Kocham was wszystkie
![]() Życie jest jak telefon, jak dobrze kręcisz to Ci każdy numer wyjdzie... |
|
|
|
#1920 |
|
Zadomowienie
|
abunee dziewczyno BOOSKAA jesteeeś!
![]() normalnie kradnę... Szczególnie ten 'wiersz'
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) i chce ze mna byc.. ale ja teraz mam Go gdzies
. i chcialabym opisy o tym ze role sie odwrocily iiii czlowiek zaczyna doceniac dopiero po stracie(z naciskiem na to drugie :P)
. swojemu znajomemu powiedzial ze bardzo mu sie podobam, ale nie chce pakowac sie w zaden zwiazek bo niedlugo wyjezdza za granice i to raczej bez sensu.. ale czasami jak gadamy to jakos tak czuje jakby... jakby miedzy nami byla 'chemia'. i chodzi mi o to zeby typ w koncu zdecydowal sie czego tak naprawde chce. raz mowi do mnie tak, jakbym byla dla niego bliska osoba, a innym razem wcale sie nie odzywa

. Dzisiaj np. udawał, że jest bardzo zajęty rozmową z koleżanką.