|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
No cos ty Gabi nie caly dzien ma palimy przy sniadaniu i tyle ewentualnie wieczorkiem zeby milo bylo
Laski wymiekam posluchajcie jakie jaja http://pl.youtube.com/watch?v=vkTd8X...eature=related http://pl.youtube.com/watch?v=_N7nT_...eature=related Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2008-11-27 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Zakorzenienie
|
Kurde ale chodzą skurczysyny po świecie
![]() ![]() Jadę dziś do mojej pani promotor bo przecież nie odpisała a dziś ma konsultacje i kazała koleżance przyjść to i ja się załapię. Gabi ty jesteś kobieta bezpośrednia. Co byś na moim miejscu zrobiła. Pytałabyś się dlaczego tak z tymi dodatkami czy poszłabyś na L4 jak pisałam wczoraj. |
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Zakorzenienie
|
Olivka
ja bym najpierw poszła zapytać i to nie do tej kobiety, bo tak logicznie MA TO SENS??? Co ona Ci może powiedzieć? Idź do jej jakiegoś przełożonego, do kogoś kto zatwierdza te podwyżki i premie! Przygotuj sobie argumenty i powiedz, że mimo ochrony danych itd. dobrze wiesz, że ta czy tamta pani ma więcej itd. Daj do zrozumienia, że to nie fair (ale nie mów tego bezpośrednio, bo tego nikt nie lubi, kiedy zasłaniasz się innymi). Jeśli dostaniesz głupie odpowiedzi itd. WTEDY SMARUJ NA l4 i cześć!!! pamiętaj, że jak pójdziesz na L4 zamiast dowiedzieć się i popytać to na bank ominą Cię przy kolejnych premiach itd., bo nie dostaną wyraźnego sygnału, że TY TEŻ ISTNIEJESZ I SIĘ UPOMINASZ O SWOJE!!! Kasia rozmowy z teściową nie dosłuchałam, za bardzo wkur.... hiihihiiii Może ja też trzasne sobie taki wieniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Raczkowanie
|
ufffffffffffffffffffffff już odetchnełam troszkę, bo wyniki wyszły mi dobre.
Nawet mój za wysoki cholesterol się unormował (ostatnio nie słodzę napojów cukrem) i staram się ograniczyć słodkości (które tak kocham). A moja kolka pod prawymi żebrami jak była, tak jest nadal. Miłego dnia dziewczynki i życzę Wam dobrych humorków i samych dobrych wiadomości ![]()
#4175 |
Zakorzenienie
|
DLA WAS WSZYSTKICH KOBIETKI
coby dziś żyło się lepiej ... http://przytul.michu.cal.pl/?img=4&w....sia&p=k&lang= |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Wtajemniczenie
|
ello
melduje sie na watku...i na kawke zapraszam.. tak to jest jak sie ma wolne..to i wczoraj czasu na neta zabraklo;(...ale za to mam chleb wlasnej roboty..calkiem w smaku podobny do oryginalnego razowca...chociaz moglby troche wyrosnac bardziej ![]() Kathi-wspanialy wieniec -normalnie powdziwiam za podtrzymywanie tradycji! Powinnas czesciej robic takie cuda ![]() Tola - szkoda mi tej twojej szwagierki naprawde...mam nadzieje, ze teraz juz sie wszystko wyklaruje...a takiego szuje tylko powiesic... Loni - dobrze ze juz wszsytko ok u Ciebie.Sciskam na dobry dzien! a na kolke moze jakies ziolka? a moze po porstu dobra herbatka np. o smaku truskawek ze smietana ![]() Olivka - nie stresuj sie praca -tylko idz i wyjasnij sytuacje - bo taki nepotyzm to jakas bzdura. a pozatym trzymam kciuki za twoj dyplom i napsz dla mnie choc kilka stron dzisiaj ![]()
#4177 |
Zakorzenienie
|
Magda zamierzam napisać
![]() Gabi ale to ona jest moją bezpośrednią przełożoną, no i ona jest odpowiedzialna za to ile dostałam. Tak że jesli mam z kimś gadać to właśnie z nią. Zapytam się jej po prostu jakie były kryteria przyznawania dodatku. I jak to możliwe że te same osoby mają po dwa dodatki. Ona jest główną księgową więc bardziej kompetentnej os do tej rozmowy nie ma. Najwyżej mnie zwolnią ![]() Nie a tak serio wiem że jak pójdę na kolejne zwolnienie to mnie ominą, ale jak mnie nie pójdę to i tak mnie ominą jak zwykle. U nas jest kolesiostwo i sukłady jak już nieraz pisałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny jestem bezsilna...smutno mi..tylko nie pokazuje tego na zewnątrz. Nie mam się komu wygadać, przecież ciężarnej przyjaciółce nie powiem o moim smutku, a z rodziny nikt nie wie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
Raczkowanie
|
Gabi........ sia
![]() ![]() magdaka, niestety wszystko nie jest o.k., ale bardzo cieszę się, że dzisiejsze wyniki wyszły o.k. ![]() Co nas nie zabije to nas wzmocni, no nie? ![]()
#4180 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Zakorzenienie
|
No dobrze skoro zależy to od niej, ok. Ale pogadasz z nią, ona powie jakieś bzdury i dalej będzie robiła swoje. To może tak dla sygnału samego pogadaj z kimś kto rządzi całym waszym bajzlem! Chodzi o to, aby to ktoś wyżej pogadał z nią! o Tobie!!!
np. u mnie kierownik personalny daje niby podwyżki i to z nią się gada, ale podpisuje te podwyżki Dyro, więc jak ja chciałam podwyżkę poszłam do kierowniczki i oczywiście nic to nie dało, więc poszłam do Dyra z debilnym pytaniem, że ja już gadałam z kierowniczką i ona powiedziała, ze owszem ale nie teraz ale ja chciałam sie dowiedzieć TAK OGÓLNIE DLACZEGO I JAK. On oczywiście nic nie obiecał itd., ale kolejna moja wypłata była już wyższa!!! Bo jak on pogadał z kierowniczką dlaczego JA SIĘ U NIEGO SKARŻĘ to kasa (malutka bo malutka) ale się wtedy znalazła!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Raczkowanie
|
Zuziu, skoro Ty masz takie podejście to co ja mam powiedzieć w takim razie? Ty nie robiłaś jak na razie praktycznie żadnych badań diagnostycznych, i tak naprawde może się okazać że u Was wszystko jest o.k., tylko czasu troszkę trzeba. A ja już praktycznie zostałam postawiona przed faktem ![]() Ale i tak wiara i nadzieja we mnie nie gaśnie ![]() Chociaż mam chwile strasznego zwątpienia i nic mi się nie chce. Musimy sobie jakoś z tym wszystkim radzić no nie? Będzie dobrze, zobaczysz ![]()
#4183 |
Zakorzenienie
|
No zobaczę jeszcze, bo poszłam do kadrowej w ogóle dowiedzieć się kto przyznawał te dodatki i jak to wyglądąło- tak nieoficjalnie bo to fajna babka. Ona też jest wściekła na te dodatki.
No i wygląda na to że nie ma się co fatygować rozmawiać bo to przyznaje dyrektorstwo i kierownicy- razem. A że moja pipa owinęła dyra dookoła palca to marny mój trud. Poza tym kadrowa jako przedstawiciel załogi gadała z dyrem o tym że jak mogą dodtać osoby które już mają inne dod. i nic Więc i ja nic nie wskóram. będę czekać... aż wybuchnę pewnego pięknego dnia. Ale tej francy i tak nie popuszczę... Zuzia słonko ![]() ![]() ![]() Ale dziś już lepiej. Los nas doświadczył, ale nadzieja ciągle jest. Pomyśl że w tym wszytkim jest też trochę plusów: - nasze małżeństwa przechodzą ciezkie chwile ale przez to się cementują jeszcze bardziej - nauczyłyśmy się cierpliwości - bardziej nić ktokolwiek inny doceniamy jakim cudem jest poczęcie dziecka, a ile jest ludzi którzy tego nie doceniają - poznałyśmy swoje organizmy, a ile jest kobiet które zachodzą w kolejne ciąże a nie mają pojęcia jak to dokładnie przebiega - no i jedno z najważniejszych znalazłyśmy nowych przyjaciół- siebie nawzajem, ja osobiście nie miałam dotąd przyjaciółki z którą mogłabym tak pogadać jak z wami i które by mnie tak zrozumiały. Tak że głowa do góry ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------ Kobietki ale mnie jajniki bolą, kurcze może to owu ![]() normalnie takie silne ukłucia, że aż się zwijam.
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-11-27 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
A ja przedwczoraj rozmawiałam na gadu z kuzynką, która jest w 3 miesiącu ciąży, jest w moim wieku, ślubu jeszcze nie brała, a w ciążę zaszli łatwo. Tak się wkurzam na siebie, że takie rzeczy mnie dołują, no ale poradzić nic nie mogę. Zaraz jadę do miasta rozejrzeć się już za jakimiś prezentami na Gwiazdkę (mam problem z teściami, co im kupić
![]() Olivka, wkurzająca jest taka sytuacja w pracy. U mnie, niby nie budżetówka, ale polska firma, na najwyższych stołkach ludzie, którzy albo są przyjaciółmi albo rodziną prezesów. Mi samej prezes pożałował 200 zł brutto podwyżki, jak przedłużali mi umowę, ale co miesiąc daje mega premie dla dyrów i kierowników, kilkutysieczne premie, a nam szaraczkom nic. A gdzie podziewa się Jane? ![]()
#4185 |
Raczkowanie
|
Hej Gangowiczki - jajak zwykle wpadlam się tylko przywitac i pochwalic że w przyszła sobotę 06.12 organizuje mojemu mężusiowi przyjęcie-niespodziankę z okazji Jego 45 tych urodzin, bedzie okolo 30 osob mam nadziej ze sie wszystko uda.
PS a slyszalyscie o naczyniach Tuperrware.
#4186 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam pomysłu na prezent dla teściów.
CO do pracy to takie sytuacje są wkurzające, ale u nas jest budżetówka i ja nie dopuszcze do tego że ktoś dostaje za nazwisko. Porozmawiam sobie z ta koleżanką, sytuacja w pokoju i tak jest niemiła więc bardziej już być nie może. A niech zna moje zdanie i niech wie że ja to widzę co się dzieje.
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-11-27 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Donoszę że - żyje i mam się dobrze -moje temp dziś to 36.8 - boli mnie brzuszek dołem ![]() ![]() - znowu włączyłam czujnik przeciwpożarowy (zachciało mi się grzanek ![]() - wczoraj pomyliłam husteczki do demakijażu z husteczkami do zmywania pazurów i mam podrażnioną skóre gęby ![]() ![]() - dostałaliśmy list od landlorda że mamy ponownie złożyć wniosek o mieszkanie socjalne bo się jakiś ta przepis zmienił na naszą korzyść ![]() ![]() ![]() nio ![]() - Kasiu masz świetnego Syneczka ![]() ![]() ![]() - Gabi ![]() - Zuziunia masz całkiem jak ja. Rodzina nie wie że się INTENSYWNIE staramy a przyjaciele...hmmm nierozumieją... a tak w ogóle to prawdziwy przyjaciel też ma obecnie problemy i to raczej ja Go wysłuchuje ![]() - Olivia ja prawdziwej przyjaciółki też nigdy nie miałąm. Mój jedyny przyjaciel to facet ![]() ![]() ![]() Co do prezentu na gwiazdkę to małżowi już kupiłam część (krem z loeara) i upatrzyłam już sweterek ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
juz mnie tu nie ma ![]() Edytowane przez piwusia5 Czas edycji: 2008-11-27 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Zakorzenienie
|
Piwusia no to temp nadal wysoka. A kiedy ty coś będziesz wiedzieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Rozeznanie
|
![]() Czekam na list ze szpitala (miał być w ciągu tygodnia) z wyznaczonym terminem USG. Po badaniach mam się zapisać do GP i dopiero wtedy będę coś wiedzieć. Badania krwi zrobiłam już ale wgląd będe miać dopiero na wizycie u GP ( ![]()
#4190 |
Zakorzenienie
|
Laski! Tyle piszecie ostatnio, że coś nie nadążam...
![]() Nie obraźcie się, że napiszę tylko tak ogólnie, ok? Trzymam kciuki za wszystkie Wasze sprawy i całym sercem jestem z Wami! Wszystkim i każdej z osobna moc buziaczków i samych dobrych wiadomości! ![]()
#4191 |
Rozeznanie
|
jejku dziś znów do szkoły a jak mnie się niechce z domku wyjść
![]() Jak miałam jechać na wyspy to znajomi mi mówili że tu zim nie ma. 5 cm śniegu, wiatrzysko podnosi ben śniego, brrry a na dodatek znowu pada i to wielkie pokre płaty. A termometr wskazuje -3C ![]() ![]() oszukali mnie ![]() ![]() Ale z Piwusi leń ![]() ![]() Tola zdrowia Mamusi życzę ![]()
#4192 |
Zakorzenienie
|
hi
mój Mąż właśnie poszedł ogladać drzwi do łazienki i toalety które zamówiliśmy jakiś miesiąc czy dwa temu. Ciekawe co to za badziewia ![]() Będą drzwi tzn. trzeba znaleźć fachowca do remontu mojej obleśnej toalety ![]() Buziaki misiaki |
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Zakorzenienie
|
Witam witam i taz mam same dobre wiesci hihi
-PO pierwsze zle wyczytalam ze mamy 400 euro doplaty a wiec przyszla poczta i jest tylko 150 euro ![]() -Od rana dostaje przesylki dzieciecych laszkow ktore doprowadzaja mnie do lez i najchetniej juz bym malenka w nie ubierala -Przyszedl mi telefon za przedluzenie umowy NOKIA 5000 i jestem z tego powodu mega Happy bo za gratisa ![]() Nie ma znaczenia ze moje mieszkanie wyglada jak po przejsciu tornada bo porzadki robie w najbardiej zagraconym miejscu w naszym domu hihi Asia nie znam tych naczyn niestety |
![]() ![]() |
![]() |
#4194 |
Zakorzenienie
|
Syla jesteś i tym razem mi nie uciekniesz
![]() Byłam u promotorki i się wściekłam ![]() Oczywiście przesłałam jej poprawiony pierwszy rozdział już prawie 2 mies temu i nic, nie tknęła nawet. Oczywiście 2 który przesłałam na pocztę jak kazała nie odebrała nawet więc jej do rąk własnych dałam. A koleżanka wysłała 1 i 2 rozdział tydzień temu i jej przeczytała ![]() Więc dalej nic nie wiem no poza tym że pewnie się znów przyrypie że za mało pozycji literackich. No ale nic nie poradzę grunt to zdążyć przed 15 lutym ![]() Pilnuję właśnie 4 latka- siedziałam w pokoju przy szafce i przeglądałam materiały do pracy a on w tym czasie obił sobie całą buzię pieczątką mojego M. ![]() ![]() Ale mniej do śmiechu mi było czyścić to i tak dalej widać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4195 |
Zakorzenienie
|
ku*wa mać
czy my kiedyś kupimy coś co będzie dobre??? w tej chwili i nie wiem jak długo jeszcze nie mam drzwi ani w łazience ani w toalecie!!!!!!!!!!!!!!!!! ! nowe drzwi nie pasują na nasze futryny! bo futryny zdąrzyły się od października 2007 wypatrzyć!!! przez stare drzwi! nie mieliśmy wtedy kasy więc tylko futryny wstawiliśmy, drzwi teraz kupiliśmy i ku*wa mać trzeba kuć futryny na nowo- co rozwali pewnie pół korytarza i płytki na podłodze! i KUPA jestem wściekła |
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Zakorzenienie
|
Gabi spokojnie. Skoro z futryny już są może z drzwiami da się coś zrobić. Konkretnie to o co chodzi? Drwi są za szerokie albo za długie- w sensie ryzują o podłogę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Wtajemniczenie
|
Jestem, jestem Olivka
![]() ![]() Widze ze zmienilas kolor i powiem ci ze bardzo mi sie podoba. A te spodenki z szelkami, no super ![]() Twoja tempka ![]() Gabi moze cosik da sie wykombinowac z tymi futrynami???? Kurde starasznie duzo pisania gdybym tak chciala napisac do kazdej z was ![]() ![]() A u mnie, nie wiem czy madzia wam pisala (bo moglam przegapic) ale w ciazy nie jestem ![]() ![]() ![]() Nie wiem co juz o tym myslec? Tu powiedzieli ze nic sie z moimi jajnikami nie dzieje a w polsce takie rzeczy. W dodatku przepisala 3 rodzaje zastrzykow na ponad miesiac brania i zakazala w tym czasie staran ![]() Nie wykupilam ich bo po pierwsze nie mialby mi kto ich robic a po drugie nie chcialam przerwy. A teraz siedze i mysle czy oby napewno dobrze zrobilam??? Powiedziala ze sa dobre na owulacje, sluz i w ogole na wszystko. Moglam je chociaz wykupic i dopiero zastanowic sie co dalej, a teraz juz nie mam wyjscia bo wrocilam be nich ![]() ![]() A moj wykres jeszcze glupszy.
Nasze szczęście Lenka ur.18.08.2009 ![]() Edytowane przez syla39 Czas edycji: 2008-11-27 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4198 |
Zakorzenienie
|
No fakt dziwny ten wykres
![]() Kurcze z tymi zastrzykami sama nie wiem co Ci doradzić. Wiesz diagnozę zawsze lepiej potwierdzić, może pójdziesz jeszcze raz do gin tylko do innego. Przykro mi że beta taka mała ![]() ![]() Pytasz kiedy powinnam mieć @- hmmm dobre pytanie, żebym ja to wiedziała. Jak ktoś wie niech mi powie bo ja to nie mam pojęcia jak powinnam liczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj przyslali mi wkoncu kurtke z Quelle
![]() ![]() Gabi polecam dzrzwi PORTA czy jakos tak my teraz przy remoncie wymienialismy cena szt ok 900zl tylko ze Nasze sa mega duze bo mam wysoka chate 3,60m ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Zakorzenienie
|
Syla, a jak się nazywają te zastrzyki? swoją drogą to dziwi mnie taka rozbieżność diagnoz, ech. Trzymaj się
![]() Blondi, pochwal się kurtką ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.