Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-27, 20:31   #571
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

zaufanie swoja drogą..ale ostatnio dowiedzialam sie od moich kolegow ze obecnosc "Pani " na wieczorze kawalerskim to standard i pobno nie tylko konczy sie na striptizie moj TZ powiedzial ze jego wieczor nie bedzie tak wygladal.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 20:31   #572
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 00euphoria00 Pokaż wiadomość
dokładnie ! taniec erotyczna na kawalerskim czemu nie? ale korzystanie z usług Pani do towarzystwa czyli seks na kawalerskim stokrotne NIE !!!
mam identyne podejscie.. taniec czemu nie ale bez zblizen calowania, zdrady niewybaczam.. ale taniec..
moja sswiadkowa sama mi mowi ze mi jakiegos chlopa sprowadzi wkoncu to jedyny wieczor taki w zyciu...
Stary 2008-11-27, 20:36   #573
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
który welon lepszy??zaznaczam że w długim mi lepiej i wole bez koronki i pierdołek bo jak dla mnie welon jest zbędny będę mieć tylko z tego względu że będę Pani Młodą
do tej fryzury będzie pasował welon??
i muszę wybrać się do księdza msze zamówić brać kogoś pod uwagę wybierając godzinę czy jak my z TŻ chcemy??
jupik zobacz sobie ceny welonów na allegro tanie jak barszcz ja na allegro zamówię bo wiem że w salonie są drogie w ogóle jakie ceny są?
choćby te zobacz http://www.allegro.pl/show_user_auct...rom=&price_to=
pełno welonów na allegro i tanich
ja jestem za tym bez lamówki, przymierzałam z lamówką i głupio jakoś to wyglądało...a do tej fryzurki to już szczególnie ten delikatniejszy będzie lepiej pasował mszę wybierz tak, jak Wam pasuje, byle w miarę zgodnie ze zwyczajową porą ślubów w Twojej okolicy
a co do cen welonów na allegro- tak sobie popatrzyłam i przekonałaś mnie- własnie zamówiłam welon dokładnie to ten wybrałam
http://allegro.pl/item493609153_welo...60cm_nowe.html
taniutki i powinien być ładny- no bo w sumie co tu można popsuć? a dziś byłam z rodzicami w salonie oglądać welony- taki jak mi się podoba (prawie tak jak ten z aukcji, tylko jednowarstowy, za to bardzo gęsty) kosztowałby 80 zł no to sorki- ale za kawał firany to trochę sporo
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja chce miec podobna fryzure ale niechce welonu i tez uwazma go za zbednego.. a ze tesciowa napiera zebym go miala bo jak to niewypada bez i wogole.. wiec na przekor tymbardziej go niezaloze
do twojej sukienki to welon pasuje mi jak pięść do nosa, więc nie daj się teściowej! masz rację, że nie chcesz go załozyć!kwiat we włosach będzie sto razy lepiej pasował

Cytat:
mnie jakoś welon nie przekonuje wolałabym jakiś kwiatek we włosy

A chciałabym coś z takich fryzur:
ta ostatnia jest booooska

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
http://www.kawalerskie.pl

obejrzyjcie sobie ta galerie nie no szok
jakby mój TŻ zrobił sobie taki wieczorek, to na pewno jeszcze długo by został kawalerem! ukatrupiłabym go chyba! Jedynie te quady lub gokarty są fajnym pomysłem, ale walka w olejku czy wieczorek a'la Heffner- to mega przegięcie!Aha- a dla mnie korzystanie z usług striptizerek też jest zdradą-oglądanie obcych gołych albo półgołych lasek i mizianie zadkiem mojego TŻta przez obcą babę jest dla mnie nie do zaakceptowania.
Aha- zapomniałam powiedzieć, że piosenka Żaba i jeż jest po prostu świetna- gratuluję pomysłu na pierwszy taniec

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png

Edytowane przez jupik
Czas edycji: 2008-11-27 o 20:44 Powód: dopisek
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 20:43   #574
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość

jakby mój TŻ zrobił sobie taki wieczorek, to na pewno jeszcze długo by został kawalerem! ukatrupiłabym go chyba! Jedynie te quady lub gokarty są fajnym pomysłem, ale walka w olejku czy wieczorek a'la Heffner- to mega przegięcie!Aha- a dla mnie korzystanie z usług striptizerek też jest zdradą-oglądanie obcych gołych albo półgołych lasek i mizianie zadkiem mojego TŻta przez obcą babę jest dla mnie nie do zaakceptowania.
popieram

szafa

Stary 2008-11-27, 20:49   #575
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
zaufanie swoja drogą..ale ostatnio dowiedzialam sie od moich kolegow ze obecnosc "Pani " na wieczorze kawalerskim to standard i pobno nie tylko konczy sie na striptizie moj TZ powiedzial ze jego wieczor nie bedzie tak wygladal.
no widzisz podobno... ale na pewno niewiadomo.. m iise wydaje ze wsyzto zalezy od checi pana.. bo jesli sam ma zbyt duzy potencjal i w to ingerje zacheca to pewnie sie konczy ale jelsi tlko oglada i reszcie zabaw mowi zdecydowane nie to hmm mysle ze to jest do przyjecia..

Cytat:
do twojej sukienki to welon pasuje mi jak pięść do nosa, więc nie daj się teściowej! masz rację, że nie chcesz go załozyć!kwiat we włosach będzie sto razy lepiej pasował

Aha- zapomniałam powiedzieć, że piosenka Żaba i jeż jest po prostu świetna- gratuluję pomysłu na pierwszy taniec
zamoilas ladny welonik
a co do mojego chocby nazlosc jej to niewezme taka ze mnie cholera.. ale nielubie jak ktos narzuca mi swoje zdanie i na mnie cos wymusza.. niedam sie jej bo potem bedzie myslala ze moze i bedzie forowac swoje zdania w innych kwestiach... grunt ze tz i moja mama mowia ze welon jest zbedny

hmm nie wiem co z mizianiem tylkiem ale ogladanie z bezpiecznej odlelosci...? niewieze ze nigdy wspolnie nieogladaliscie azem pikantniejszego filmu..
wiem wiem napiszesz no wlasnie razem... no ale kurde jesli tylko podchodzi do tego z glowa i tyko ty mu w glowie to uwiez sam niebedzie mial ochot na dalsze zabawy a popatrzec...? hmm sama bym se kiedys obejrzala bo mnie to ciekawi a moze i bym cos dla siebie podpatrzyla
Stary 2008-11-27, 20:55   #576
motley
Zadomowienie

Cytat:
dzięki można zgapiać jak ktoś ma ochotę Ja mam tylko nadzieję, że organizatorka załatwi nam kogoś kto nam to zaśpiewa bo przecież to nagranie się nie nadaje a na weselu będzie DJ.

A co do tych striptizerek, walk w oleju itd. to u mojego TŻ by to nie przeszło... on by się spalił ze wstydu... strasznie jest biedaczek cnotliwy

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 20:59   #577
jupik
Rozeznanie

Cytat:
zamoilas ladny welonik
a co do mojego chocby nazlosc jej to niewezme taka ze mnie cholera.. ale nielubie jak ktos narzuca mi swoje zdanie i na mnie cos wymusza.. niedam sie jej bo potem bedzie myslala ze moze i bedzie forowac swoje zdania w innych kwestiach... grunt ze tz i moja mama mowia ze welon jest zbedny

hmm nie wiem co z mizianiem tylkiem ale ogladanie z bezpiecznej odlelosci...? niewieze ze nigdy wspolnie nieogladaliscie azem pikantniejszego filmu..
wiem wiem napiszesz no wlasnie razem... no ale kurde jesli tylko podchodzi do tego z glowa i tyko ty mu w glowie to uwiez sam niebedzie mial ochot na dalsze zabawy a popatrzec...? hmm sama bym se kiedys obejrzala bo mnie to ciekawi a moze i bym cos dla siebie podpatrzyla
Dziękuję, welonik prosty i pasuje do mojej sukienki, która jest dość ozdobna jak sądzę
A Twoja mama i TŻ na pewno lepiej wiedzą, co Ci doradzić, niż teściowaa nawiasem mówiąc- niektórzy nie łapią, że im bardziej wymuszają tym bardziej rośnie opór
a co do oglądania filmów- zaskoczę Cię, ale naprawdę nigdy ich z TŻtem nie ogladaliśmy w ogóle mój TŻ dość nietypowy jest, bo go to nie interesuje i nie kręci- a sugerowałam mu parę razy że może by jakiś "seans filmowy" wspólnie urządzić a on nawet sam nie oglada- ani filmów ani gazetek- mówił mi, że filmów to widział ze 2 a z gazetek poza Playboyem, który lubił sobie poczytać (to w ogóle słodki tekst nie ogląda odkąd razem jesteśmy, bo jak to powiedział "odkąd mam Ciebie to mnie inne kobiety nie interesują zupełnie". I wiecie co- to taki typ jest, że wiem, że tak jest naprawdę!

Edytowane przez jupik
Czas edycji: 2008-11-27 o 21:03 Powód: dopisek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-27, 21:05   #578
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
dzięki można zgapiać jak ktoś ma ochotę Ja mam tylko nadzieję, że organizatorka załatwi nam kogoś kto nam to zaśpiewa bo przecież to nagranie się nie nadaje a na weselu będzie DJ.

A co do tych striptizerek, walk w oleju itd. to u mojego TŻ by to nie przeszło... on by się spalił ze wstydu... strasznie jest biedaczek cnotliwy
piosenka jest boska.. slucham jej ciagle
hmmm to masz fajnego tz
Cytat:
Dziękuję, welonik prosty i pasuje do mojej sukienki, która jest dość ozdobna jak sądzę
A Twoja mama i TŻ na pewno lepiej wiedzą, co Ci doradzić, niż teściowaa nawiasem mówiąc- niektórzy nie łapią, że im bardziej wymuszają tym bardziej rośnie opór
a co do oglądania filmów- zaskoczę Cię, ale naprawdę nigdy ich z TŻtem nie ogladaliśmy w ogóle mój TŻ dość nietypowy jest, bo go to nie interesuje i nie kręci- a sugerowałam mu parę razy że może by jakiś "seans filmowy" wspólnie urządzić
ano dokladnie.. ja mam chyba jekies przedzenie do niej bo mam wrazenie ze wszyscko chce mi wcisnac na sile. zrestza ona faworyzuje swoje dzieci czeg ja nieznosze wiec moze z tad to moje uprzedzenie...
o faktycznie zaskocyzlas mnie.. no ale co czlowiek to jego wola
Stary 2008-11-27, 21:07   #579
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem za tym bez lamówki, przymierzałam z lamówką i głupio jakoś to wyglądało...a do tej fryzurki to już szczególnie ten delikatniejszy będzie lepiej pasował mszę wybierz tak, jak Wam pasuje, byle w miarę zgodnie ze zwyczajową porą ślubów w Twojej okolicy
a co do cen welonów na allegro- tak sobie popatrzyłam i przekonałaś mnie- własnie zamówiłam welon dokładnie to ten wybrałam
http://allegro.pl/item493609153_welo...60cm_nowe.html
taniutki i powinien być ładny- no bo w sumie co tu można popsuć? a dziś byłam z rodzicami w salonie oglądać welony- taki jak mi się podoba (prawie tak jak ten z aukcji, tylko jednowarstowy, za to bardzo gęsty) kosztowałby 80 zł no to sorki- ale za kawał firany to trochę sporo

ta ostatnia jest booooska

co sądzicie o tym bukiecie już jakoś drugi rok mi sie podoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z2142803X.jpg (27,2 KB, 22 załadowań)

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 21:11   #580
jupik
Rozeznanie

Motley- mój TŻ też by się spalił ze wstydu na takim wieczorku on w ogóle jest bardzo staromodny typ, z tych co wierzą że jedna dziewczyna na całe życie a swoją ukochaną traktują jak księżniczkę
Śliweńka- bukiet śliczny, tylko jeszcze musi do sukienki pasować

Stary 2008-11-27, 21:13   #581
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Motley- mój TŻ też by się spalił ze wstydu na takim wieczorku on w ogóle jest bardzo staromodny typ, z tych co wierzą że jedna dziewczyna na całe życie a swoją ukochaną traktują jak księżniczkę
Śliweńka- bukiet śliczny, tylko jeszcze musi do sukienki pasować
no to uklony ksiezniczko bynajmniej bedziesz iala cudownie pozazdroscic

edit.. aaa bukiecic piekny skromny i cudowny
Stary 2008-11-27, 21:17   #582
jupik
Rozeznanie

Cytat:
no to uklony ksiezniczko bynajmniej bedziesz iala cudownie pozazdroscic
dzięki, dzięki, audiencje przyjmuję między 15 a 17
a tak poważnie- mój TŻ to prawdziwy skarb czasem tylko podpadnie , bo jak wiadomo mężczyźni bywają niedomyślni...albo bezmyślni

Stary 2008-11-27, 21:20   #583
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

oj tak tylko czasami są niedomyślni z lenistwa a bezmyślni bo oni mają bardziej prostolinijny tok myślenia
00euphoria00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 21:24   #584
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki, dzięki, audiencje przyjmuję między 15 a 17
a tak poważnie- mój TŻ to prawdziwy skarb czasem tylko podpadnie , bo jak wiadomo mężczyźni bywają niedomyślni...albo bezmyślni
przyniose podarki
wiem wiem.. moj czasem tez ale to dobry chop a nawet bym okreslila moj ksiaze wiec troche wiem oczym myslisz

Cytat:
oj tak tylko czasami są niedomyślni z lenistwa a bezmyślni bo oni mają bardziej prostolinijny tok myślenia
hahaha podpisuje sie cala soba pod tym wyjasnieniem hahaha 100/100:
Stary 2008-11-27, 21:36   #585
jupik
Rozeznanie

euphoria- dobra definicja
a ja juz znikam- zaraz zaczną się "gotowe na wszystko" a jeszcze muszę herbatkę zrobić
do jutra i dobrej nocy wszystkim

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-27, 21:38   #586
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
euphoria- dobra definicja
a ja juz znikam- zaraz zaczną się "gotowe na wszystko" a jeszcze muszę herbatkę zrobić
do jutra i dobrej nocy wszystkim
dobranoc ja tez bede zaraz uciekac.. czkeam tylko na mame jak przyjdzie z pracy...
Stary 2008-11-27, 21:40   #587
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

Dobranoc dobranoc
Aniołki na noc

a ja sobie jeszcze pobuszuję :P
Stary 2008-11-27, 21:46   #588
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc dobranoc
Aniołki na noc

a ja sobie jeszcze pobuszuję :P
a ja czekam na mame a tej nie ma i nie ma..
Stary 2008-11-27, 21:50   #589
atomufka
Zakorzenienie

ja tez juz zmykam do lozka.Znow dostalam zapalenia pecherza szczepionka nic nie pomogla...mialam spokoj przez jakies 3 miesiace..a teraz znów wrocilo.ech ja to mam pecha.Dobranoc!

szafa

Stary 2008-11-27, 21:53   #590
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
ja tez juz zmykam do lozka.Znow dostalam zapalenia pecherza szczepionka nic nie pomogla...mialam spokoj przez jakies 3 miesiace..a teraz znów wrocilo.ech ja to mam pecha.Dobranoc!
a nie masz przypadkiem łóżka przy ścianie???? Możesz śpisz od strony ściany??? Bo mi zapalenie wraca jak Tż śpi w domu dłużej niż 3 noce z rzędu :0 bo śpię od strony ściany
Stary 2008-11-27, 21:54   #591
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

dziewczyny ja bym nie pozwoliła mojemu facetowi na takie kawalerskie......ponieważ on mi nie pozwala na striptizera.

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 22:01   #592
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja bym nie pozwoliła mojemu facetowi na takie kawalerskie......ponieważ on mi nie pozwala na striptizera.
Jesteśmy z podobnych okolic IZA
Stary 2008-11-27, 22:02   #593
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
a nie masz przypadkiem łóżka przy ścianie???? Możesz śpisz od strony ściany??? Bo mi zapalenie wraca jak Tż śpi w domu dłużej niż 3 noce z rzędu :0 bo śpię od strony ściany
nie łozko stoi na srodku pokoju
walcze z ta choroba juz 4 rok juz myslalam ze ta szczepionka mi pomoze ,ale niestetyzalamie sie chyba...

szafa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-27, 22:09   #594
anuulaa
Wtajemniczenie

Ja też bym nie chciała, żeby TŻ miał takie kawalerskie! Ogólnie pomysł z kładami jest świetny, ale trzeba mieć sporo kasy, żeby coś takiego zorganizować. Nie wyobrażam sobie, żeby striptizerka machała tyłkiem i cyckami nad twarzą TŻ, masakra. Z kolei moje koleżanki pytały się czy chcę, żeby mi ktoś zatańczył, a ja osłupiałam haha z jednej strony bym chciała, bo fajan zabawa i przygoda jeśli jest się w porządku, można popatrzeć. Ale z drugiej...skoro nie chcę, żeby TŻ miał tancerkę, to czemu ja bym miała mieć?

Kliwia, a jak bedziesz robiła ten welon? Zaciekawiłaś mnie, ja marzę o długaśnym welonie i kiedyś myslałam o uszyciu, ale nie umiałabym skroić materiału. Jeśli masz jakąś instrukcję, ja jestem chętna
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 22:13   #595
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

A właśnie wczoraj mnie mój szagier zaciągnła żebym z nim piosenkę nagrała ubawiłam się po pachy Nie dośc że im tekst napisałam to jeszcze mi kazali rymować....Ale bynajmniej wesoło było A on chce to wrzucić na swoją drugą amatorską płytę...a ja go wedy ubiję ...Dzieciaki to mają pomysły...ale podziwiam go za to ,że nie szlifuje ulic a sam uklada teksty i bardzo sobie język wyrobił (czytaj nauczył się korzystać ze słownika synonimów i poprawnej polszczyzny)
Stary 2008-11-27, 22:15   #596
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
bylyiśmy na ostatnich naukach z księdzem. Dostaliśmy zaświadczenie
Padłam!!
Bo na tym zaśiwadczeniu jest takie coś:
Przygotowanie do sakramentu małżęństwa

obrazek

Tż urodzony dnia.....
zamieszkały.....
brał udział w kursie katechizacji przedmałżeńskiej i wysłuchał 11 konferencji, na 22 objętych programem.

zonk!!!!

otwieram i w środku jest tak:

Przygotowanie bliższe
(do sakramentu małżeństwa odbywa się w II i IV poniedziałek miesiąca o godzinie 18.00)
Obpowiązuje udział w 3 kolejnych spotkaniach.
Spotkanie I
1. Dogmatyka sakramentu małżeństwa............... ........podpis
2. Miłość i przekazywanie życia.................... ................podpis

Spotkanie II
1. Etyka małżeńska................ ......................... .............podpis
2. Kultura życia seksualnego.............. ......................... podpis

Spotkanie III
Etyczne i nieetyczne sposoby kierowanie płodnością............... . podpis

......................... ......................... ......................... ......podpis odpowiedzialnego

Kolejna strona to
Nauka katolickiego planowania rodziny (trzy spotkania w poradnictwie rodzinnym)
Do każdego podpis.

Na ostatniej strponie 10 rad szczęśliwej rodziny

Oznacza to że orpócz tych 11 spotkań z księżmi, dodatkowo będą trzy, na których łącznie będzie 5 tematów omawianych,, plus poradnia rodzinna 3 spotkania
No i trzy msze, w których braliśmy udział.

Koszt: 40zł za oba.
Wow, nieźle...

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
nio i problem polega na tym, ze to nie jest jedn amysza ale jakas rodzina mysz jest ich pelno chce sie wyprowadzic
(...)a ja wlsanie zyje w napieciu moja przyjaciolka wlasnie zaczela rodzic dzownila do mnie 5 min wody jej odeszly nomalnie sie denerwuje strasznie tym bardziej ze nie wiemy czy to chlopczl czy dziewczynka
Sas, jak najszybciej zacznijcie z myszami walczyc, bo jak sie tak będa rozmnażać
Jak tam przyjaciółka i dzieciątko?

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Dziewczynki... rezerwujecie już teraz też podróż poślubną, czy czekacie do ślubu?
Na pewno nie będziemy czekali do slubu, myślę, że po Nowym Roku cos pomyślimy z rezerwacją...

Cytat:
(...)
za rok bedziemy dekorowac wlasne domy ( o ile bedziemy je miec :P )
no i bedziemy szykowac sie do swiat

a moze ktoras z nas bedzie w ciazy kto wie
ja bym chciala zrobic moim rodzica prezent na swieta za rok

powiedziec im ze jestem w ciazy
Takie przyszłoroczne Święta mi się marzą

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki

tak apropos zwierzat to wtrace cosik szybko - moj brat ma core (2 lata) i labradorke (chyba 3 lata) i cora jego ma artystyczna dusze, wczoraj podziwialam jak ladnie wymalowala labradorke mazakami caaaaale udo na rozne kolory artystka jedna, a wyobrazacie sobie jaka ta psina jest cierpliwa
Wyobrażam sobie, jak biedny pies musiał wyglądać.
Ja mam goldena i jak czasem patrzę co wyprawia z nim moja młodsza siostra, myśle sobie: "Boże, jaka ten pies ma cierpliwość" Nic go nie rusza!

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
(...).Dodajcie swoje propozycje na pierwszy taniec plissssssssss
Natalia Kukulska, Andrzej Piaseczny- Pozwolił nam los.

Cytat:
http://www.kawalerskie.pl

obejrzyjcie sobie ta galerie nie no szok
Pełno zdjęć rozwodowych
Takiemu kawalerskiemu zdecydowanie mówię: nie...
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 22:17   #597
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

Ze specjalną dedykacją od mojego synka

http://pl.youtube.com/watch?v=tuqDSNB78eI
Stary 2008-11-27, 22:45   #598
agnusek22
Wtajemniczenie

Jestem zła, bo własnie wróciliśmy z tańców i nie moglam załapać kroków jive'a

Idę spać...stopy mnie bolą niemiłosiernie a w dodatku PMS mnie dopadł i @ zbliża się wielkimi krokami...

Dobranoc gwiazdki

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 00:12   #599
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

Jak tu cicho o pierwszej w nocy
Stary 2008-11-28, 06:37   #600
Strobiluska
Zadomowienie

Cześć Kochane Gadułeczki *************

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
tą fryzure nawet sobie zdjęcie wywołałam by później fryzjerce pokazać
mowa o tej? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1227813201 ja tę wydrukowałam chociaż ja mam dłuższe włosy, więc pewnie będzie inaczej wyglądać, ale innych typów nie mam...w ogole te fryzury ślubne w necie wydają mi sie jakieś "nadęte" - to jedyne określenie jakie mi przyszlo do głowy

Cytat:
my sami wybieralismy godzine.. ale rodzice sugerowali... tz chcial 1 ja 14... zeby do fryzjera i kosmetyczki na spokojnie.. no i jest 14..
my mamy na 15.00 na szczęście TŻ nie robił problemów (a godzinę chciałam taką z tych samych powodów co Ty), więc ksiądz wpisał na 15.00 msza potrwa do ok 15.50, życzenia do ok 16.30, na sali będziemy po 17.00 więc jest w porzadku myślę

Cytat:
wydrkujuję sobie i powieszę nad łóżkiem, jak mnie TŻ wkurzy to sobie przypomnę twoje słowa

Cytat:
a dla mnie to poprostu kwestia zaufania i wiernosci... przeciez w kazdej chwili nas mzoe zdradzic jesli tylko bedzie chcial... takie pkazy wcale niemusza skonczyc sie zdraa katastrofa itd... tak naprawde jesli maja w zanadrzu chec zdrady to zrobia to czy z taka pania czy z kolezanka...
jasne, ale po co stwarzać jeszcze okazję do zdrady? nie no żartuję, jak ma zdradzić to zrobi to i z pania w kiosku... u nas na kawalerskim/panieńskim nie będzie striptiserów, tak usaliliśmy, z resztą, nawet oboje nie bardzo chcieliśmy tego typu atrakcje, jak mam ochotę popatrzeć na gołego faceta, to po prostu rozbieram TŻ i tyle, a zaleta jest taka, że mogę sobie patrzeć, dotykać do woli bo on moj

a jaeszcze a propos pierwszego tanca.... http://www.wrzuta.pl/film/7HYL8UG7x9..._niespodzianka

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-11-28 o 15:32 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać z funkcji "edytuj" bądź "multicytowania"
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości