Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :) - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-27, 23:01   #4921
anita00079
Wtajemniczenie

Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)

A skad mamy wiedziec ze to akurat Zocha moze pozyczylas podobną do foty
anita00079 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 23:01   #4922
wersta
Zakorzenienie

Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)

Cytat:
Napisane przez taka sobie Pokaż wiadomość
Zocha bezbłędna....tzn troche łychą pobłądziła ale jej wybaczymy a jakie ma opierzenie ładne

no idzie jej jak po grudzie to trafianie łyżką ciekawe kiedy się naumie
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 23:03   #4923
dorbar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kristi75 Pokaż wiadomość
Kristi to nie jest śmieszne, śmierdzi jak diabli
Stary 2008-11-27, 23:03   #4924
wersta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anita00079 Pokaż wiadomość
A skad mamy wiedziec ze to akurat Zocha moze pozyczylas podobną do foty
no nie mów, że zochy nie poznajesz
Stary 2008-11-27, 23:04   #4925
dorbar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wersta Pokaż wiadomość
no idzie jej jak po grudzie to trafianie łyżką ciekawe kiedy się naumie
moja to nawet dobrze jeszcze zabawki nie trzyma
Stary 2008-11-27, 23:04   #4926
taka sobie
Zakorzenienie

nadal mie wiem co z tym kefirem co gryziesz ząbki czosnku i popijasz kefirem? ja czosnek tez lubię, i cebulkę, ale TZ nie i przez to jakos jem sporadycznie bo on mnie potem z łóżka wywala

skakanka od 01.03....
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 23:06   #4927
wersta
Zakorzenienie

Cytat:
nadal mie wiem co z tym kefirem co gryziesz ząbki czosnku i popijasz kefirem? ja czosnek tez lubię, i cebulkę, ale TZ nie i przez to jakos jem sporadycznie bo on mnie potem z łóżka wywala

wyciskam w czosnkowej wyciskarce i wrzucam do kefiru + ciuta soli mniam!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-27, 23:06   #4928
dorbar
Wtajemniczenie

ja tez lubie czosnke. kiedys jak sie na wpierniczalam to brachol pytal mi sie co za kiche zjadlam ze tak smierdzi. Co za koles, ze nie poznala zapachu zcosnku
Stary 2008-11-27, 23:08   #4929
wersta
Zakorzenienie

Dorbarku, ale jest prawie mies młodsza, to ma czas
Stary 2008-11-27, 23:08   #4930
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

to ja już spadam do łóżka
dobranoc wszystkim
kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 23:08   #4931
anita00079
Wtajemniczenie

Cytat:
no nie mów, że zochy nie poznajesz
No niby podobna do tej co kiedys pokazywałas

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-27, 23:18   #4932
taka sobie
Zakorzenienie

Cytat:
wyciskam w czosnkowej wyciskarce i wrzucam do kefiru + ciuta soli mniam!
aaahhhaaaa raczej nie spróbuje

ja tez juz spadam, to juz moje ostatnie podrygi wiec ide spac póki mogę do juterka, a raczej do dzis bo juz po północy si ju

skakanka od 01.03....
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 23:23   #4933
anita00079
Wtajemniczenie

ja se jeszcze piwko sacze, ale tz chyba cos chce bo smyra mnie po syrach.. tak czasami okazuje uczucia
Stary 2008-11-27, 23:27   #4934
natoha
Raczkowanie

[quote=wersta;9890088]senks, no bobas jak bobas

kto by sie ekscytował jakimś bobasem umazianym marchewką
natoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 23:29   #4935
dorbar
Wtajemniczenie

[quote=natoha;9890258]
Cytat:
senks, no bobas jak bobas

kto by sie ekscytował jakimś bobasem umazianym marchewką
ja, ja
Stary 2008-11-27, 23:44   #4936
natoha
Raczkowanie

wersta wiesz , ze jestem Twoją fanką

oki, wyjec padł, całe 20 min wczesniej niż wczoraj
dobranoc kobietki
natoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 23:49   #4937
dorbar
Wtajemniczenie

nic tez mykam do łóżeczka.
miłych snów.
Stary 2008-11-28, 03:32   #4938
leleth
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorbar Pokaż wiadomość
wersta zeby umyj, moze nie bedziesz czuła.

dudi odpisał mi - karta kredytowa ale z limitem wakacje ale w polsce i seks bez ograniczen wedle zyczenia - i co mam na to pojsc?
im starsza jestem tym głupsza

zdecydowanie musisz najpierw sie dogadac co do warunkow...jaki limit... ile gwiazdek w hotelu i ile centymetrow.... i nic nie podpisuj dopoki nie wyprobujesz narzedzia!!!

jest 22:23 i tz usypia wyjca.... a wszystko to wina jego i TABORETA- odwoluje co napisalam o wychowaniu wyzej wymienionego!!! pojechalismy do rodzicow tzta na kolacje z okazji swieta dziekczynienie..od wejscia mowie zeby sie trzymali z daleka bo jeszcze 3 dni temu byli chorzy...ale oni sobie nic z tego nie robili.... wyrwali mi go doslownie i po sprawie... dwie godziny pozniej zaczelam ciagnac tzta za rekaw ze chce juz do domu jechac.... w tym momencie maly wpadl w szal i przez 20 minut normalnie wyl- taboret znowu mi go wyrywala z rak bo myslala ze ona da rade.... - uspokoil sie dopiero jak udalo mi sie go odzyskac... niestety zasnal mi na rekach i tz nie chcial sie nigdzie ruszac..... maly sie obudzil po godzinie i zaczelo sie noszenie na rekach - tesciu normalnie chyba sobie ponaciagal wszystkie meisnie dzwigajac te 8 kg... i do tego calowal go co chwila a na wargach mial obrzydliwa opryszczke!!! myslalam ze wyjde z siebie.... na deser jkeszcze trzyletni kuzyn tzta kaszlnal malemu prosto w twarz.... w pewnym momencie po prostu spakowalam tzta i wywalilam go za drzwi mowiac ze ma mi przyprowadzic auto... i to biegiem.... maly zasnal po drodze do domu... pora kapania sie przesunela o ponad godzine ... potem maly nie byl w stanie zjesc- pomoglo posadzenie go pionowo- wczesniej byl w stanie wypic tylko lyka i zaczynal krzyczec..... na szczescie zjadl potem wpadl w swietny humor i sie bawil ze mna do 22... a potem stwierdzilam ze to wszystko wina taboreta i tz i to on ma sie meczyc z usypianiem wiec mu przekazalam pieszczocha i wlazlam na wizaz.....
no i mu zapowiedzialam ze dzis z seksa nici bo ja z maminsynkiem sie ciupciac nie bede
Stary 2008-11-28, 06:05   #4939
evelin2000
Zadomowienie

Cytat:
kurcze, masła to nie odmowie sobie, przeciez nie bede suchego chleba jadla
kochanie ja sobie zastapilam margaryna roslinna badz musztarda
evelin2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 06:11   #4940
evelin2000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
no dobra dziewczyny nadrobiłam Was...

Któraś pytala czy karmię...odp. Niet a dieta to też nie to bo jem słodycze (nie mogę się oprzeć noo) ale chleb jem tylko na śniadanie, kolacji nie jem a jedynie jabłko lub śliwki suszone lub Activie( ciekawe czemu nie)

Padam na pysk... wiecie co ja kurde mam cos nie tego z gardłem... ciągle mnie boli... a przeciez kiedy miałam antybiotyk juz miesiac temu i nadal ból.. z nocy to musze wziac tabletke bo bym nie wytrzymała

a młodej coss odwaliło zasypiała z rykiem... i to po 22,od kilku dni jakas dziwna jest... moze to zębiska??

Mykam spać, plisss nie piszcie tak dużo bo nie dam rady znowu tyle czytac z rańca
na gardlo to ty lepiej sobie plucz wywarem z szalwi niz te tabletki po 3 razach gardlo ci przejdzie
Stary 2008-11-28, 07:24   #4941
afro_dyta85
Zadomowienie

Heloł Kochane! Senkju za wczoraj Normalnie na Was to można zawsze polegac.
Dziś mam dobry humor bo za 3 godzinki będę se prezenta mojego licytowac Jak się nie uda to mam jeszcze dwa pomysły w zapasie więc luzz.

Cytat:
dziś popijam kefirek z czosnkiem. kto chce buziaka ? szukam dźinsów idealnych - prawie nie mam spodni
Ja też szukam dżinsów tylko że wszędzie teraz pełno gópich rurków i gópich prostych a ja muszę miec rozszerzane bo w każdych innych wyglądam jak mała gruba klucha

Cytat:
Afro jaja urwij skurczybykowi , niech sam sprzata. W ramach przeprosin powinien dac Ci kase na zakupy bys mogła sobie coś superowskiego kupić.
Już mu zapowiedziałam że jeszcze raz się coś podobnego powtórzy to ja się pakuję zostawiam mu małego i jadę do rodziców na tydzień. Trochę się przestraszył

Cytat:
Dorbarku to powiedz ze karte kredytowa bez limitu i sex dwa razy dziennie co by za czesto nei było
a ha no i wakacje w Dubaju
że ja o tym nie pomyślałam jak zaczęłam z moim TŻtem

Cytat:
Doborku z jednej strony masz się fajnie bo na waszym etapie znajomości to facet spełni każde twe życzenie i nawet jest zdolny obwiązać się tą kokardą
Racja! Korzystaj póki możesz. Jakbym teraz mojemu kazała się obwiązac kokardką to by powiedział że jestem szurnięta i by poszedł spac

Cytat:
cholera, krolik z klatki mnie osikał
Ale zdolniacha

Cytat:
Napisane przez leleth Pokaż wiadomość
no i mu zapowiedzialam ze dzis z seksa nici bo ja z maminsynkiem sie ciupciac nie bede
Jessuu .... (trzeba zpamiętac)

Mój blog

Edytowane przez afro_dyta85
Czas edycji: 2008-11-28 o 07:25
afro_dyta85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 08:11   #4942
maladT
Zakorzenienie

nice jakieś pół godziny temu ja w największym śnie i co telefon... przestraszyłam sie i małej pociągnęłam z łokcia... ale nie płakała wiec chyba nie bylo mocno... dzwoniła moja mama... co tam ze sie prawie zabiłam lecąc do 2 pokoju i nie bedzie dzisiaj prądu... KOCHAM ENERGE S.A. kurde póki co jest, ale fajnie jakby do tej 11.20 byl no bo przecież BRUK RODZI!! właściwie to laska ma przesrane 2 dni rodzic i w zasadzie od początku

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 08:27   #4943
poulette
Wtajemniczenie

Cytat:
Poulette no niestety mój tez zmęczony, a ze pracuje w nocy to potrafi cały dzien przespac, wiec czasem zdążymy zamienic ze sobą ze dwa zdania, o jakiejs pomocy mogę pomarzyc
A moj pracuje w dzien i to tylko 4 razy w tygodniu, no i bez przesady praca w szkole to nie taki znowu oboz pracy (wiem, bo sama pracowalam).... Ale on normalnie pada !!!!

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
a to moja tym niebieskim(kurna szkoda ze nie czerwone)
Dudi, normalnie boska twoja mala !

Cytat:
Napisane przez evelin2000 Pokaż wiadomość
No to na zakonczenie ja tez swoja Ziutke wam jeszcze zaprezentuje no i spadam co by jutro miec sily przy sniadaniu poczytac was a mala zaknebluje i uspie
Sliczna dzidzia !

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
Poulette Gino na 3 fotce co dalas do wklejenia na 1 strone rozwalil mi serducho sie doslownie zakochalam przeeeepiekny dzidziol

Cytat:

I mnie się też Gino bardzo podoba na tej 3 fotce

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
noo Ginojest cudny
Dziekuje.... a co wy mu tak slodzicie ????

Cytat:
Poulette zazdroszcze dzisiejszej rozrywki ja dzis w ramach rownie nudnych spacerow kupialm sobie nie daleko na stacji metra parowke z keczupem...
Phh.... wczoraj to bylo nic..... DZIS JADE Z TESCIOWA NA TARG !!!!!!!!!!!!!! To sie bedzie dzialo, nie wiem czy sie macie mnie dzis wieczorem tu spodziewac, bo jak po tym padne z emocji, to normalnie w sobote w poludnie sie obudze....

No i u kolezanki widze i stacja matra i pan z parowkami.... metropolia normalnie !

Cytat:
Napisane przez leleth Pokaż wiadomość

jest 22:23 i tz usypia wyjca.... a wszystko to wina jego i TABORETA- odwoluje co napisalam o wychowaniu wyzej wymienionego!!! pojechalismy do rodzicow tzta na kolacje z okazji swieta dziekczynienie..od wejscia mowie zeby sie trzymali z daleka bo jeszcze 3 dni temu byli chorzy...ale oni sobie nic z tego nie robili.... wyrwali mi go doslownie i po sprawie... dwie godziny pozniej zaczelam ciagnac tzta za rekaw ze chce juz do domu jechac.... w tym momencie maly wpadl w szal i przez 20 minut normalnie wyl- taboret znowu mi go wyrywala z rak bo myslala ze ona da rade.... - uspokoil sie dopiero jak udalo mi sie go odzyskac... niestety zasnal mi na rekach i tz nie chcial sie nigdzie ruszac..... maly sie obudzil po godzinie i zaczelo sie noszenie na rekach - tesciu normalnie chyba sobie ponaciagal wszystkie meisnie dzwigajac te 8 kg... i do tego calowal go co chwila a na wargach mial obrzydliwa opryszczke!!! myslalam ze wyjde z siebie.... na deser jkeszcze trzyletni kuzyn tzta kaszlnal malemu prosto w twarz.... w pewnym momencie po prostu spakowalam tzta i wywalilam go za drzwi mowiac ze ma mi przyprowadzic auto... i to biegiem.... maly zasnal po drodze do domu... pora kapania sie przesunela o ponad godzine ... potem maly nie byl w stanie zjesc- pomoglo posadzenie go pionowo- wczesniej byl w stanie wypic tylko lyka i zaczynal krzyczec..... na szczescie zjadl potem wpadl w swietny humor i sie bawil ze mna do 22... a potem stwierdzilam ze to wszystko wina taboreta i tz i to on ma sie meczyc z usypianiem wiec mu przekazalam pieszczocha i wlazlam na wizaz.....
Mowilam, ze niektorzy sa niereformowalni....
poulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 08:36   #4944
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dziołchy znowu mnie ubawiłyście Leleth, czyli jednak co taboret to taboret i nie da się go zhumanizować

Wersta patrz kobito, już masz swój fan klub, spodziewałaś się kiedyś takiej sławy? Jakby co ja poproszę o autograf, możesz wysłać pocztą

Baby dziękuję za życzenia dla Olgierdy. My również życzymy wszystkiego naj Mario i Majeczce Rosną nam dzieciaczki w siłę

Evelin i Dudi cudowne macie córcie, sam miodzik

A wiecie nie mogłam się powstrzymać i otworzyłam pampki 4 o kurcze, faktycznie niewiele są większe od trojek jak tak przyłożyłam, a jakie są śliczne hihi wiem, że jestem nienormalna, ale zachwycam się tymi kochanymi obrazkami
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 08:55   #4945
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

No na szczescie prosba i grozba cos mozna jeszcze na tym forum zalatwic...W 7 minut nadrobilam wczorajsze wieczorne pisanie haha Czyli, ze nie szalalyscie za bardzo

Kasiulko - dzieki Ja nie pamietam czy zyczonka dla Olci poslalam bo tu taki zamet panuje - wiec jesli nie to niniejszym to czynie
I dla Mario rowniez. To dla Was bobasy

Wersta - lico Zochy w marchewce pikne
Ciekawe kiedy ja moja tak wymaze...

Moja panna mnie dzis wkurzyla rano bo: zesikala sie na przewijak ledwo jej czysta pieluche podlozylam polecialo az na plecy i cala reszte wiec do mycia byla na dokladke ulala tak, ze jej na wlosy z tylu poszlo...Wanne musialam instalowac kurza twarz a ja jeszcze prawie spalam
Wiec mam nadzieje, ze szanowne kolezanki rozbawia mnie dzis choc troszku
Stary 2008-11-28, 08:57   #4946
poulette
Wtajemniczenie

No a ja juz cala gotowa do wyjscia miesiaca !
Teraz tylko czekamy az szanowny Pan Gino raczy sie obudzic, potem flacha i jedziemy.
Nawet se makijaza walnelam i nawet mi dzisiaj w miare wyszedl, a co.... !
poulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 09:03   #4947
evelin2000
Zadomowienie

NO czesc dziewczyny jestem juz z tego pobrania krwi, 4 babichy nad moja niunia sie ustawily i ja trzymaly nie wiem baly sie ze Zuzka wstanie iu ucieknie im czy jak??? No pobraly ostatecznie mala troche plakala ale jak skonczyly wreszcie to mamusia przytulila i juz byl smiech. Dzielna ZUzu.

Ah jesli chodzi o mojego TZ to ja az sie czasem wstydze tych jego tekstow bo kiedys jak bylam panna jeszcze jakby ktory do mnie tak powiedzial albo tak sie zachowal jak moj czasem to bym go kopnela w zadek to tak jak u was.

Ja to niby na wczasach bo siedze w domu a on umeczony ze hoho, no czasem pomaga ale jak sie przy tym nagada. Dzieki seredczne za pochwaly dla mojej dziunki.'No musze ja budzic i tuczyc znowu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-28, 09:03   #4948
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Cytat:
Napisane przez poulette Pokaż wiadomość
No a ja juz cala gotowa do wyjscia miesiaca !
Teraz tylko czekamy az szanowny Pan Gino raczy sie obudzic, potem flacha i jedziemy.
Nawet se makijaza walnelam i nawet mi dzisiaj w miare wyszedl, a co.... !
To zycze powodzenia....Mnie tesciowka tez proponowala wczoraj wspolne wyjscie ale delikatnie ja zbylam...Ciekawe jak dlugo bedzie mi sie udawalo haha
Jesli do soboty Cie nie bedzie na wizazu uruchamiamy poszukiwania przez Interpol
Stary 2008-11-28, 09:04   #4949
evelin2000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość
To zycze powodzenia....Mnie tesciowka tez proponowala wczoraj wspolne wyjscie ale delikatnie ja zbylam...Ciekawe jak dlugo bedzie mi sie udawalo haha
Jesli do soboty Cie nie bedzie na wizazu uruchamiamy poszukiwania przez Interpol
Oh jak wy macie fajnie tesciowe was lubia i adoruja
Stary 2008-11-28, 09:07   #4950
dorbar
Wtajemniczenie

Witam i ja od rana dzisiaj
Mała już tzrecią noc z rzędu o 3 chciała jeść, nie wiem czy jej się coś pzrestawaiło bo przyzwyczaiłam sie już do tego, ze pzresypia całę noce.
M=usze pokarm odciagnac bo jutro na zakupy z koleznakami mykam, narazue zbieram

Leleth no zanim coś podpisze to musi mpje warunki spełnić. Najwyżej ucieknie

MaladT no nie przegap tego odcinka.

Poulette powodzonka.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości