|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
zmiana fryzury,koloru i makijazu prosze o pomoc
Chcialam zmienic fryzure obecnie mam poldlugie wlosy z grzywka na ukos,chcialabym jakas fajna fryzurke ale na dlugosc moich wlosw,jesli chodzi o kolor to nie wiem,obecnie mam braz ale farbowany a naturalne wlosy to ciemny blond cos w popielate.Moze jakis inny kolorek albo balejaz tylko z jakich kolorow sama juz nie wiem w czym mi bedzie dobrze.Jesli chodzi o makijaz to na codzien uzywam pudru i czarnej maskary. Za tydzien ide na slub i chcialam ladnie wygladac i jeszcze jestem swiadkiem.Bardzo Was prosze o pomoc
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: zmiana fryzury,koloru i makijazu prosze o pomoc
Na ślub makijaż jakiś delikatny, błyszczyk na ustach, a włoski może trochę podciąc i dodać lekkości włoskom i grzywce, bo wydaje się taka trochę ciężka. I kolorek na włoskach bardziej taki wyraźny, tzn. może brąz, ale ton ciemniejszy.
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Włosy? hm... idź do dobrego fryzjera, wycieniuje zrobi pazurki, będzie lżej, więc też ładniej. Makijaż.... to zależy od ubioru ;D jasne oczy, lepiej skup się na ustach, tak sądzę.
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
dokladnie jakis dobry cieply odcien brazu, ciemniejszy niz masz, moze czekolada, wyprobuj blyczczyki z rimmela na ten slub, powiekszajacy usta wolume booster jest super.
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
Lokalizacja: pochodze z Zar (lubuskie), a mieszkam od ponad 7 lat w Berlinie (niemcy)
|
hej
![]() nie jasna karnacje ja bym dorzucila popielate pasemka .. pocieniowac troszke wloski to nada im lekkosci, po bokach ostre pazurki i grzyywka a widze Cie w grzywce ktora idzie przez cale czolo zaczyna sie u gory i stopniowo schodzi na dol wpadajac w pazurki mozesz tez skrucic je o 3-4cm ![]() roz na policzki,delikatna szminka w brudnym rozu i na to blyszczyk moglabys zrobic henna by brwi byly wyrazniejsze,lecz nie czarna ![]() oczy tuszuj do gory... hmm idziesz na slub co do cieni to nie moge Ci pomuc, tak jak pisaly dziewczyny to zalezy od koloru kreacji ![]() ogolni e powinnas stosowac pasteele i jasne cienie ktore powieksza Twoje oczy ![]() pozdrawiam
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
Lokalizacja: pochodze z Zar (lubuskie), a mieszkam od ponad 7 lat w Berlinie (niemcy)
|
hehe tam na poczatku mialo byc ;P "masz jasna karnacje" sorki pomylilam sie;P
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie myslalam nad balejazem.A co do tych bri to henna ale na braz moze?
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
no na brąz, przciez nie czarną :P
|
|
#9 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
mysle ze brazowa henna wystarczy,czarna byla by zdecydowanie za ciemna... mogla bys sprubowac rowniez z grafitowa... ale wybor nalezy do Ciebie
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

a widze Cie w grzywce ktora idzie przez cale czolo zaczyna sie u gory i stopniowo schodzi na dol wpadajac w pazurki