|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
ja móie na P. plankton, płaszczka, burak, grubas
, matoł,itd ale to na żarty
|
#4322 | |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny witam was dopiero dzisiaj bo wczoraj mialam isc na zajecia ale babka nas puscila do domu i tak jakos się do kolezanki na piwko skoczylo z grupą i mialam zaraz wracac a tu kurna calonocna impreza z tego wyszła... no teraz dochodze do siebie hehe ale pamiętam że jestem PM2010.. i tyle
![]() Cytat:
|
|
#4323 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chodziło mi działac nie w sensie fukncjonować tylko działać w sensie załatwiać![]() Cytat:
No tak, skoro Was to czeka w najbliższym czasie to racja, ale zrozum, że jednak jest za granicą...jak wróci to rób fochy Jak ja mówie tż 'ale ty jesteś głupi' to juz w trakcie mówienia zaczynam się smiać, bo przeciez on jest taki kochany i minke taka robi wtedy, a jak juz zrobi mine ala debil to ja całkiem tracę panowanie ![]() Cytat:
Dam znać jak to wyszło A byłas na ich stronce?www.paulfilm.pl sa tam framenty filmów.
|
|||
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
EEEEEEEEEEEE ja myślałam, że to ja jestem ta najbardziej jędzowata
A w sumie to nieważne ![]() U nas jest tak TZ pożycza ode mnie walizki i zawsze bierze tę większą Ale w sujie zawsze jak gdzieś jedziemy pakujemy sięw 2 torby i u każdego są rzeczy obojga.... bo my się tak jakos pakujemy... dziwnie?? On bierze dla mnie szczoteczkę a ja dla niego Ja biorę jego piankę do golenia on podkrada mi krem do twarzy... Szczoteczki łątwo wyjaśnić... on ma u siebie moja wyjazdową szczoteczkę a ja u siebie jego wyjazdową... JA biorę ręczniki.. on sprzęty sportowe.. no i takie maniany ![]() Romantyzm kurna pierwsza klasa |
|
|
|
#4325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wcale nie taki biedny Dobrze, że nie jest tak, że on ma wielki bagaż a Ty go ciągniesz![]() My staramy się mieć jak najmniej bagaży i ładujemy do jednej torby+jedna mniejsza z kosmetykami. Kubusewa ja mam 5 szczoteczek do zębów u tz w mieszkaniu, u siebie i w torebce ![]() Cytat:
Ja nie mam specjalnych epitetów - my preferujemy takie żarty sytuacyjne A czasem jedno moje spojrzenie wystarczy
|
||
|
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię to
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raneczkiem i wieczoreczkiem.. no i przed wyjsciem
|
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam w torebce zawsze szczotekę do zębów, płyn do dezynfekcji rąk
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
nie to ja jestem nienormalna, na punckie czystości
|
#4331 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam taki ekwipunek, bo mam aparacik na ząbkach.Cytat:
nie martw się - faceta masz Ja tak szaleje z ząbkami przez ten aparat, bo normalnie bez aparatu miałam 3 szczoteczki
|
|||
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze tak siedze i siedze i stwierdzam że chyba nic mądrego nie wymyślę dzisiaj...
impreza była za fajna hahaha wczoraj obiecałam wszystkim że zaproszę ich na wesele heheh no to zabieram się za modyfikowanie listy gości niech już ten tż przyjedzie.... kiedy ten wieczór
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
aha jeszcze ja mówię na P. Tadzik, Hektor, Ryiek itd takie hitowe imiona mu nadaję
|
#4334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie no bez przesady prędzej wolalam nic nie zjesc niz zjesc i biegac do lazienki myc aparacisko oooooooooooo matko jak sobei przypomnialam od razu rozbolaly mnie zeby
|
|
|
|
|
#4335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W niedziele nazwałam go MIetkiem, więc w pon pojechał do fryzjera Z dedykacją dla Natj (ale dla reszty PM też) - nie ma sie co martwić -po ślubie się pomartwimy: http://wiadomosci.onet.pl/1870005,69...atki,item.html kubusewa aaa z apomniałam o mojej elektrycznej To mam 6 Ale wolę normalna szczoteczkę, nie wiem dlaczego. Elektryczna mnie nudzi
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-28 o 11:38 |
||
|
|
|
#4336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chociaż jak siedzę cały dzień na uczelni to szczotkę biorę, tak żeby zagłuszyć wyrzuty sumienia bo i tak nie zawsze jej używam. Leniem jestem strasznym ![]() A ogólnie to z drutem stuknął mi rok dwa dni temu. Chciałabym już ściągać ze względu na kasę, baaaardzo Samoa póki co u siebie zauważyłam że jestem bardzo czepliwa i wymagająca do D. jak jesteśmy na rozłące. Jak z nim mieszkałam, i jak do niego przyjeżdżam to jakoś tak... jest fajniej .Ale terapeuta by mi się już teraz przydał to pewne. Tylko jakoś tak nie mam odwagi. Jak D. przyjedzie to myślę że jakoś mnie "odważy" ![]() Nie chwaliłam się, byłam wczoraj na depilacji laserem bikini, CO ZA BÓL brrr. mam tatuaż w okolicy bikini i to było wręcz przyjemne w porównaniu z laserem Edytowane przez natj Czas edycji: 2008-11-28 o 11:41 |
|
|
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a aparatu nie mam ja moja elektryczną wyrzuciłąm do kosza, bo mnie wkurzała
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
A ta wibra
![]() ![]() Kasiu co się stało kopnęła CIę prądm?? PS u samoi na stronce video pana film nr 17 polecam do nauki wkładania pana pod pantofel
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-28 o 11:45 |
|
|
|
#4339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teraz np. zjem, ale wiem, że za chwile znów będę jadła to czekam az znów zjem i dopiero myję. Tak sama szczoteczka po każdym posiłku a wieczorkiem tak porządnie trzema szczoteczkami![]() Eeee to już powinnas ściagać, fajnie Ci Ja w styczniu zakladam dół, a 17 grudnia mam wizytę i będę miec jakis łuk podniebienny, mam nadzieję, że to nic strasznego A jakie masz gumeczki?Ja mam 1 i 2 metalowe ligatury a od trójki zieloniutkie![]() Cytat:
![]() Oooooo a gdzie byłaś i ile zapłaciłaś bejbe? A ten tatuaz masz tak, że widac czy tylko dla tz?![]() Haha za słabo wibruje Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-28 o 11:46 |
||
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
a ja teraz popatrzyłąm na suwaczek na pulpicie i zostało 505dni
|
#4341 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Kaska, nawet jak zjesz knopersa, precelka, herbatę z cukrem? Samoa, no właśnie, też tak mam ale obiadu nie jadam i cały czas coś podjadam. Ja myję 3 razy dziennie. Ale po każdym zjedzonym czymś nie byłabym w stanie ![]() No ale te 3 razy dziennie to z oprzyrządowaniem, irygatorem, wyciorkiem, płynem, nitką itp. Ale przyznam gdyby nie aparat to by była tylko szczotka i irygator |
||
|
|
|
#4342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z reszta ja nie moge sprzątać![]() a mi 568 Mama się ze mnie śmieje, bo jak wiem ile dni zostąło to jej mówię - nie martw się jeszcze tylko 578 dni musisz ze mna wytrzymać, dasz radę![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4343 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I nie jakoś tragicznie (póki mieszkam z tatą to dałam radę->) 300 zł A tatuaż, w sumie go nie widać, ale np. w stroju kompielowym to tak. Lubię go, zrobiłam go jako nastolatka i jak się nakombinowałam żeby było bez dowodu. |
|
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
![]() No nie moge co za piosenka http://www.youtube.com/watch?v=n78JHonCU_Y ![]() Powiedzialam TZ ze to wstawimy do filmu .. jak się będize ubierał w garniak ![]() wedle projektu pana paula z krakowa
|
|
|
|
#4345 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo iry. zatrzymuje a nawet cofa paradontozę, poza tym masuje dziąsła (co ważne przy drucie) i działa jak nitka dentystyczna dla leniwych |
|
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do mojego narcyzowatego TZ pasuje![]() zagrałabym w simsy, ale brat mi nie nagrał na moim kompie tylko u TZ w laptopie mam
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-28 o 12:04 |
|
|
|
|
#4347 |
|
Rozeznanie
|
a my wczoraj wieczorey gralismy juz odddd dawien dawna nie gralismy
taki wieczorek filmowo-karciany sobie zrobilismy
|
|
|
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam na swoim lapku tylko kurna mam umowe z tz ze poki nei zrobie dyplomu mgr nie moge pogrywac wiec nawet dobrze sie zlozylo ze mi promotor zaproponowal wczesniejsze napisanie pracki bede mogla wrocic do nalogu i aging off i graaaaaaaaaaamy :P |
|
|
|
|
#4349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beka![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do mojego TZ tez idealnie by pasowalo pokaze mu dzis wieczorem jak przyjedzie![]() dziewczyny a czym wy sciagacie pojedyncze mp3? bo ja zawsze mialam bearshare'a ale teraz po formacie nie chce mi sie laczyc z netem i szukam jakiejs alternatywy bo torrentem to troche meczace sciagac jedna piosenke...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

, matoł,itd ale to na żarty

więc może kupię ten puder mineralny,zobaczę ile kosztuje takie cudo
ale co to za kwasy? matko jak to strasznie brzmi hehe...niestety nie stać mnie na takie zabiegi u kosmetyczki