![]() |
#1651 |
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
A ja już powalczyłam
![]() ![]() O dziwo nie było skalii, zdziwiłam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1653 |
Konto usunięte
|
wydmy, parki narodowe nad morzem Bałtyckim, jakieś konflikty, które mieliśmy dopadować do kraju, mapka to oczywiste, cechy gospodarstwa ekologicznego, opisać z mapki ścieżkę szlaku od x do y, hmm więcej nie pamiętam
![]() to podstawa oczywiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Zakorzenienie
|
Konflikty były w maju na maturze, odgapiają.
![]()
#1655 |
Konto usunięte
|
Jak tak mogą
![]() hmm ciekawe czego się teraz spodziewać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
Ale ja dziś miałam dzień... Autobus którym miałam jechać na lekcje złapał gumę, i jechałam kolejnym za 40min, przyjechałam na przystanek o 8:20 a od 8:00 miałam mature z biologi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
Tak samo "Lalkę" na polskim odgapili.
![]() Bo w maju też była. ![]()
#1658 |
Rozeznanie
|
Ja już po matmie roz. Tak jak myślałam, nie było się czym martwić
![]()
#1659 |
Rozeznanie
|
Chemia rozszerzona klapa....
![]()
#1660 |
Raczkowanie
|
ja podst historii i porażka. Zazwyczaj jak robiłam testy to miałam tak okolo 70- 80 % Tutaj jakę będzie 30 to będzie świetnie. Byly bardzo dokładne pytania, z Anglii również a do tego najmniej się przykładałam. Zresztą i na starożytności poległam, na II wojnie światowej z kolejnością też- myśmy jeszcze tego w szkole nie przerabiali. Ale nie przejmuje sie niektóre rzecdzy bym umiała jakbym sie pouczyla npRzym i konflikty. Przynajmniej wiem Ze mam dużo do nadrobienia. Ogólnie to historia była trudna- bardzo dokładne pytania według mnie, niektórych rzeczy nawet nie było w podręczniku.
Ps. piszę ze szkoly ale zauważylam że na niektórych komputerach wizaż jest zablokowany jak niebezpieczna strona dla dorosłych (sic!) |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
I już mamy to za sobą
![]() Ktoś jeszcze pisał podstawową matematykę? Jakie odczucia? Ja pewnie uzbierałam te minimum 15 pkt. Udało mi się nie zostawić ani jednego pustego miejsca, ale nie wszystko rozwiązałam. Za to okazało się, że niemiecki skopałam bardziej, niż myślałam. Języki porażką Operonu? Edytowane przez Mini007 Czas edycji: 2008-11-28 o 11:14 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1662 |
Rozeznanie
|
hej wszystkim
![]() chociaż wiem, że nie będzie dobrze ale dam radę pozdrawiam maturzystów 2009 !!!!
![]() |
#1663 |
Zadomowienie
|
No jakoś napisalam matematykę. Nie było najgorzej. Chociaż wiem, ze na 100% zawaliłam zd 1 z wartością bezwzględną i z wykresem. Wykres narysowałam zly- zeby tylko był, bo za przekształcenie złego też jest punkt
![]() ![]() Reszta całkiem ok. Z cos w trapezie mordowałam się i mordowałam i w końcu odpuściłam. Podsumowując: nie pamiętam ile zadań skończyłam ale min.4. 2 zawaliłam reszta połowicznie lub więcej niż połowicznie. jestem optymistką ![]()
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2008-11-28 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Raczkowanie
|
Hmmm wczoraj byłam pewna, że się spale na tej rozszerzonej geografii, ale nie była taka zła. Spodziewałam się czegoś gorszego. Tylko jak zawsze poległam na pytaniach banalnych
![]()
#1665 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() Przy tym zadaniu o konfliktach jakie dałyście państwa? i czy przy zadaniu z wulkanem zostawiłyscie jedno wolne miejsce?? ta matura w porównaniu do polskiego (R) i angielskiego (P) to pryszcz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1666 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zostawiłam wolne miejsce, to najbardziej na lewo A Ty jak napisałaś? ![]()
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
matura z wosu tragedia!
funkcje organizacji terrorystycznych: LEWACKA?! Cóż to jest, org terrorystyczne z niemiec i Hiszpanii, pierwszy raz o nich słyszałam nawet na fakultetach braliśmy głównie Al Kaidę i IRE. I jeszcze jedną z Palestyny ale nie pamiętam już nazwy. Zadanie pisemne banalne, misje zagraniczne b. fajne ![]()
#1668 |
Raczkowanie
|
Po napisaniu biologii podstawowej z radością stwierdzam, że godziny spędzone przy telewizorze oglądając Dr. House nie poszły na marne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1671 |
Raczkowanie
|
Czy któraś z was pisała rozszerzony wos? Jakie wrażenia?
![]() Jak dla mnie to wszystko było trudne, oprócz pytania o socjalizację i pracy pisemnej ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#1672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie dorwałam rozszerzone arkusze z historii i WOSu, pewnie będzie trzeba w weekend rozpykać.
![]() ![]() A przede mną weeeeeeekeeeeeend!!!!!!! ![]() Idę piec pozegnalną babkę. (Będę się żegnać ze słodyczami od 1.XII) ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Nie była taka zła... pod jendym warunkiem - że się wszystko przerobiło. A ja tego nie moge powiedzieć o moim chemiku, który nawet estryfikacji z nami nie zrobił
![]() ![]()
#1676 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Już mówię: narysować rybosomu, faza odpoczynku serca, schemat oddychania, sposoby rozmieszczenia osobników, oddziaływania między populacjami, trochę z dietetyki, trochę o plusach GMO (ładnie tak uczniów urabiają - nigdy nie ma pytań o minusy), od zapłodnienia do implantacji, zasada komplementarności i zasady, porównać uzębienie, jedno pytanie z witamin na abcd. Nic więcej nie pamiętam. Edytowane przez lipschitz Czas edycji: 2008-11-28 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1677 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A w zad.z wulkanem zostawiłam jedno wolne miejsce, po lewej stronie. A jak obliczyliście wysokośc bezwzględną jeziora, ile wyszło (w zad. z mapą) ? Ogólnie myśle że nie była najprostsza ta matura, choć troche winie sama siebie bo mogłam bardziej przygotować sie. Czekam na 16.00- wyniki.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
To i ja sie podziele wrazeniami ;p. Matematyka w miare łatwa. Wszystko zrobilam i mysle, ze dobrze, chyba, ze jakies bledy w obliczeniach czy cos. A gegra to smiech na sali ;p. Ale na szczescie to moj dodatkowy przedmiot, wiec sie nie przejmuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1679 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a w tym zadaniu z konfliktami napisałam: Afganistan, Irak, Gruzja ![]() wysokość bezwzględną obliczyłam tak, że od największej liczby w tym jeziorze (bodajże 106,2) odjęłam najmniejszą (chyba 13,5) ale nie dam sobie głowy uciąć że dobrze to jest. Mi się wydaje że ta matura nie była zbyt trudna... ale moge się mylić ![]() też czekam na 16, chociaż nie wiem czy chce się dobić tak jak z moim polskim :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Zakorzenienie
|
Biologia rozszerzona trudna nie była, dla mnie mimo tego ze jestem dopiero na fakultetach na układzie pokarmowym była raczej prosta. Wiem ze gdybym sie uczyła to napisałabym bez problemu. Tak to wiem ze napewno połowe mam źle bo pisałam po swojemu, a nie po biologicznemu ze tak sie wyraże
![]() Zadanie z zaparciami powaliło mnie na łopatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.