![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Zlot Biżuteryjek? :)
Chora jestem, w łóżku leżę i tak z nudów przeglądałam zdjęcia dziewczyn ze zlotu scrapbookingu
![]() ![]() (serio zazdroszczę im, np. Warszawianki mają 2 razy w tygodniu spotkania - wspólne scrapowanie w pracowni jednej z dziewczyn, oprócz tego oczywiście pogaduchy. w innych miastach dziewczyny też często się spotkają...) Co Wy na to, żebyśmy my, Biżuteryjki miały również taki zlot? Czy w ogóle ktoś byłby chętny dojechać np. do Warszawy (uważam, że to najodpowiedniejsze miejsce, i wcale nie dlatego, że ja tu mieszkam ![]() Nie wiem gdzie - to zależy od tego, ile osób byłoby w stanie przyjechać, jeśli byłoby więcej osób zapytam Filkę (organizatorkę zlotu scraperek), gdzie one wynajmowały, ale ich było naprawdę sporo. Wtedy każda by się zrzuciła po jakiejś tam sumie, żeby wynająć jakąś salę. Na razie to taka luźna propozycja, bez specjalnego ustalania kiedy, gdzie, o której.. ![]() Marzy mi się taki zlot, oooj marzy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zlot Biżuteryjek? :)
Ja jestem za
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
I ja też z Warszawy!!!
![]() I mam pewien pomysł na jedną atrakcje ale o tym na razie szaaaaaaaaaaa! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem za, w sumie do Warszawy mogę dojechać, ale raczej na wiosnę, a nie w czasie takich śniegów i potencjalnie możliwej zamieci lub szklanki...
Mam wolne miejsca w samochodzie ![]() A hopea i inne wasze sklepy są otwarte w sobotę? ![]()
Edytowane przez KarmazynowyKamyk Czas edycji: 2008-11-28 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Niestety nie...a w dzień powszedni tylko do 16
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Niestety nieczynne
![]() ja też jeśli już to myślałam o maju, może czerwcu... tylko fajnie by było, gdyby było więcej osób ![]() ![]() Morgana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A może nasze ulubione sklepy internetowe zasponsorowałyby ten zlot, bo i dla nich by była to doskonała sposobność coś sprzedać i pochwalić się najlepszymi materiałami.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
oj nie wiem czy to byłoby możliwe... przede wszystkim dlatego, że nie wiadomo, czy chciałoby się przyjeżdżać dla np. 10ciu osób
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
No wiesz, ten pomysł urodził się dopiero 12 godzin temu, więc to niemowlę, wręcz osesek, więc dajmy mu czas dorosnąć
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
myślę, że jakby to był zlot tylko 10 stałych klientek, które i tak tam kupują to mogliby się wypiąć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy któraś ma czas zorganizowac tak wielkie przedsięwzięcie? Zresztą równie dobrze można iść sobie na giełdę. Ja jestem za tym, żeby to była zamknięta impreza, a Wiolka niech przyjedzie na spotkanie a nie do pracy.
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Ja bym się wybrała, ale bez soby dorosłej jako towarzystwa mnie nie puszczą
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się z chęcią pisała na takie spotkanie. No ale do Warszawy mam daleeeko... jazd samochodem to jakieś 3,5 godzinki jak nie więcej, a co dopiero autobusem... no chyba,że mój Kuba by przy okazji jechał do Warszawy w tygodniu, bo często jeździ.. ale to by było w godzinach wczesnego popołudnia,żeby w domu nie być o 23, więc odpadam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Madziu, rozumiem, moja mama też by mnie nie puściła, a jak znam życie i tak na ewentualy zlot przyjdzie ze mną
![]() ![]() ![]() może zabrałabyś się z Kamykiem? i razem z innymi dziewczynami ze śląska, hm? koszt dojazdu wyszedłby Was pewnie nie tak dużo, bo koszt benzyny/gazu by się podzieliło przez 5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Maqda ja jestem już stara, czyli dorosła...
![]() Wystarczy dla Twojej mamy? Zabiorę spod domu i odwiozę pod dom.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chętnie się spotkała, ale też mieszkam daleko i wszystko zależy od okresu (czy będzie kasa na bilet itp)
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja też bym się wybrała z chęcią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ale ja już przed 30'tką jestem...
![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Boże, to co ja mam powiedzieć, jak ty już się uznajesz za starą, chyba o trumnie mi się przyda pomyśleć. Oj, Kamyku, Kamyku....
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Oj tam, moja mama ma już półwiecze
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Wiecie co mi dziś horoskop powiedział?
"Jesteś gotowy do działania, pełen sił i wigoru. Masz szansę współpracować z innymi ludźmi. Razem możecie stworzyć coś wspaniałego." Czy mieli na myśli ten zlot?
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() osobiście bardzo chętnie wzięłabym w czymś takim udział i fajnie byłoby (chociaż chyba nie dla mogeo portfela) żeby byli tam i sprzedawcy wątpię tylko, że im się zechce :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() I jeszcze jedno moze na moją korzyśc przemawiać - od 12 lat jestem nauczycielką, wiec opieka nad młodzieżą i dziećmi również w czasie wyjazdów nie jest mi obca ![]() ![]() ![]() Edytowane przez piechotka Czas edycji: 2008-11-28 o 16:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
kurcze.. wawa jest daleko, a chetnie bym sie wybrala. Moze po sesji, skoro ma byc zlot dopiero w polowie 2009 roku, jak dobrze mi pojdzie, to rodzice sie uglaskaja i puszcza. Ale zrobmy to w weekend moze?
Magda, bede meic wtedy 23 lata, wiec cie zabiore ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Mnie też za nic nie puszczą, nie ma szans. Szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Wystawimy list polecający, może dadzą dyspensę?
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Chetnie bym się załapała
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.