|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Madziu
ta dietka powoli mnie przeraża! Niezbyt smacznie brzmi ![]() ale skoro skuteczna jest, to chyba tylko to się liczy |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | |
BAN stały
|
brzuch juz nie boli, kawy nie piję, cyce tylko bolą coraz mocniej
Cytat:
Fajnie że odbieracie obrączki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Zakorzenienie
|
DZIEŃ I
I śniadanie -100 g twarozku, 1 pomidor, 1/2 papryki II śniadanie -1 pomidor, 1/2 papryki, 30 g wędliny drobiowej, zielenina obiad - szaszłyk drobiowy (100g piersi z kurczaka) 50 g pieczarek, 100 g papryki, sałata podwieczorek - 250 ml soku pomidorowego z zieleniną kolacja - 250ml soku wielowarzywnego, 200 g brokół z odrobina masła DZIEŃ II I sniadanie -100 g piersi z kurczaka, pomidor, sałata, cukina II śniadanie -kalarepa obiad -250ml barszczu czerwonego, 140 g piersi z kurczaka, 150g surówki z kapusty podiweczorek - 250 ml soku pomidorowego kolacja -50g mozarelli, 150 g pomidora, bazylia, oliwa z oliek coś wcisnełam tabulator i myslaam ze zawału dostane ze sie skasowało ale na szczescie zapisało sie w watku. Gabi same pysznosci szaszłyk jest pycha, a dzis mam kna kolacje omlet pyszny bo wczoraj jadłam z groszkiem i cukinia stara
![]() Edytowane przez madziwnia Czas edycji: 2008-11-28 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
Gabi pyta na ile dni to jest wiec juz pisze na 2 tygodnie po tym czasie wizyta u dietetyczki i kolejny zetsaw inny juz z czyms nowym..i kontrola wagi u niej... i człowiek ze wstydu włąsnie pilnuje diety bo jak mi powiedziałą ze minimum 4 kg powinnam schudnac a by tak nie było to znaczy ze oszukiwałam??!! prawda
![]() Wiec tak długo stosujesz diete az uzyskasz wage jaką chciałąś.. ja mam 65 kg powiedziała ze do marca to spokojnie a moze i wczesniej bo to nie duzo... chyba sie upije jak dojde.... ![]() ![]()
![]() |
#4235 |
BAN stały
|
Madzia trzymam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
DZIEŃ III
I sniadanie -jajko, pomidor z cebulą II śniadanie -sałatka z pomidora- 100 g ogórka kiszonego, 30 g fety z zieleniną obiad -paprykarz drobiowy- 140g piers z kurczaka, 1 pomidor ,1/2 papryki, cebula podwieczorek -250 mlo soku z marchwi kolacja -papryka nadziewana twarozkiem- 50g twarożku z zieleniną, 1 duza papryka DZIEŃ IV I śniadanie -pomidor z farszem serowo-tuńczykowym (2 pomidory, 50 g twarozku, 50g tunczyka w sosie własnym) II śniadanie -jajko, pomidor obiad -180 g morszczuka w sosie pomidorowym z warzywami , surówka z marchwi podwieczorek -250 ml soku wielowarzywnego kolacja -omlet z groszkiem i papryka (1 całe jajo, 1 białko łyżka groszku, 1/2 papryki , sałata ja starłam pół cukini do omleta PYCHA!! WAŻNE!!!!!!!!!!! ![]() Codziennie 2- 2,5 l wody łyżka zieleniny, ja dodaje duzo szczypioru a czasami pietruszki świeżej... nie uzywamy smietany tylko jogurt naturalny, solimy z umiarem i pieprzymy.. natomist mozna używać do woli ziół, a to akurat lubie i zawsze robie!!! żadnych panierek.... gotowane i duszone albo w piekarniku.. no omlet sie smazy;p
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
Zakupiłam rano "MARWIT sok marchewkowy-jednodniowy", coby czymś zdrowym odżywić moją fasolkę.
Całe 250ml, piję i wykręca mnie na wszystkie strony. Ohyctwo! Swoją drogą, jednodniowy? A w sklepie od tygodnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
DZIEŃ V
I śniadanie - 30 g wędliny drobiowej, 100 g ogórka kwaszonego, 1/2 czerwonej papryki II śniadanie - 250 ml soku pomidorowego z zieleniną obiad -zupa krem z zielonego groszku, 130 g indyka, 130 g surówki z pory i papryki podwieczorek -leczo jarskie (100g ogórek kiszony, 100g papryki ,pomidor, cebula, przecier pom. sol pieprz) kolacja -250 ml soku wielowarzywnego, 200 g brokół z odrobina masła. DZIEŃ VI I śniadanie -100 g twarozku z zieleniną, ogórek II śniadanie -250 ml soku z marchwi obiad -zupa jarzynowa bez ziemniaków, 100g schabu z 100g pieczarek, surówka z kapusty pekinskiej, szczypior podwieczorek -koktajl pomidorowy (2 pomidory bez skórki, 100g swieżego ogórka, zmiksować dodac zieleniny i 30 g posiekanej fety) kolacja -200 g kalafiora z odrobina masłą, 2 białka KONIEC no dobra o co chodzi z tymi białkami na koniec, że jak niby mam to dodac??? kalafior gotuje i mieszam z masłem a białka???? ![]() ![]()
![]() Edytowane przez madziwnia Czas edycji: 2008-11-28 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
BAN stały
|
Chwalę sie pazurkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie cierpie sokow marchwiowych bardzo lubie marchew tarta z cukrem i brzoskwinia ![]() ![]() ja uwielbiam soki pomidorowe ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś kupiłam pierwszy raz a na nim napis: spożyć do 29.11.08, ale od kiedy on w sklepie? Nie chce mi się wierzyć, aby sieć "eko" wymieniała soki faktycznie co dzień!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() nio w sprawie tego USG to naprawde się wkurzyłam ![]() ![]() Wszystkim które jeszcze nie wiedzą NIE JESTEM NA 100 % w CIĄŻY robiłam najczulsze testy i wszystkie wyszły NEGATYWNIE Ja do tego GP to głównie po badania dotyczące płodność i po to by coś zaradziła na tak dużo spóźniający się okres bo boje się że znowu dostane krwotok ![]() ![]() Mam pytanie do Ciebie Syluś kiedy zaczeli traktować u Ciebie sprawe poważnie. Nie jestem na bieżąco ale chyba się stymulujesz jakimiś zastrzykami tak?? Madzia ja Cie podziwiam ![]() ![]()
juz mnie tu nie ma ![]() Edytowane przez piwusia5 Czas edycji: 2008-11-28 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
Piwusia
![]() Zuzia wow ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Zakorzenienie
|
Nie nie znam diety Twojej Madziu ale dietetyczce sie dziwie ze stosuje na Tobie taka diete Twoje jedzenie nie ma dziennie wiecej niz 600Kcal do tego jest to dieta nidkobialkowa Przy tak niskiej zawartosci kalorii Pamietaj trabia o tym wokol Dieta madra to dietoa 1200 kcal
Jeszcze jedno czy robilas przed dieta wyniki badan???? Dla mnie zadna to zbilansowana dieta Gwarantuje schudniecie na 100% przy tylku kaloriach trzymam kciuki za wyniki krwi po takim obciazeniu organizmu i pani ktora cie prowadzie nie powinna nazywac sie dietetyczka bo nikt nie namowilby do diety gdzie w 2 tyg chudnie sie 4 kilo Rozsadna dieta gdzie nie wracaja kilosy to dieta zbilansowana o najwyzszym zapotrzebowaniu na kalorie i kolchydraty rano a najnizszym i bialkowym wieczorem . Po tekiej diecie jest sie sytym zdrowym i nie tyje sie Madzia ale to moje zdanie wszystko wygladana to ze jak przestaniesz stosowac diete i wrocisz do nawykow starych ( swieta przed Toba ) to kilosy wejda na dupke podwojnie Moze sie wymadrzam ale moje zycie dieta jest i troche kursow zywieniowych mam za soba i tysiace diet na swoim koncie### CO DO BIALKA TO GOTUJESZ JAJKO NA TWARDEO I JJESZ Z TEGO BIALKO Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2008-11-28 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
Gabi ja też raz się skusiłam na ten sok. Okropieństwo, zupełnie nie dla mnie
![]() Kurcze już po Komisji ufff. Teraz jak zwykle ja muszę napisać protokół ![]() Zuzia ładne pazurki ![]()
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-11-28 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
Madzia przy takiej diecie to finansowo mozna nie dac rady
![]() ja ma znajoma co schudla 30kg ![]() ![]() Najlepiej pic duzo wody o nie jesc slodyczy duzo sie ruszac ![]() Kathi mam pyt kiedy robia usg przez brzuch? Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2008-11-28 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Ja kocham wszelkie soczki przecierane, ale po szklance góra dwóch to już nic więcej nie wepchne w siebie ![]() ![]() Aha ku przerażeniu małża mego znalazłam w moim mieście ciekawy sklep z tanimi kosmetykami ![]() ![]() ![]() ![]() W sobote poszaleje ![]()
juz mnie tu nie ma ![]() Edytowane przez piwusia5 Czas edycji: 2008-11-28 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
Blondynko ja mialam przz brzuch w 13 TC w szpitalu robione i potem w 18 3D tez pewnie reszta juz bedzie przez brzuchola
|
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
Madzia! Podziwiam Cię! Ja bym się może i mogła tak odchudzać, ale tylko pod warunkiem, że ktoś by mi te wszystkie dania przygotowywał. W przeciwnym razie, chyba bym oszalała. Naprawdę podziwiam!
Zuzia! Fajne paznokcie! Piwusia! Szalej, szalej! Aliszcze! Bidulko! Trzytmaj się! ![]() Olivka! Walcz o swoje, nie poddawaj się! A gdzie jest Fruzia?!??!??!?! Ja dziś znowu u rodziców i net i komp chodzą tu tak powolnie, że oszaleć można... No ale jakoś dałam radę! Buziaki! ![]()
#4251 |
Zakorzenienie
|
Kasia ja chodze na basen i przez całe 60 minut pływam może dlatgeo , a białka jest bardzo duzo w tej diecie, prawie samo biało.. zobacz rano tarozek, na obiad meso albo ryba na kolacje albo omlety albo i duuzo warzyw..., to pierwszy etap, w srode jade na wizyte i znowu dostane nowe posiłki dodatkowo wejda weglowodany chyba tak mi sie zdaje.. Kasiu moj kuzyn z zona bo ich znam duzo schudli, zmienił styl jedzenia bo wrćóił do dawnych posiłkoów ale juz inaczej je przygotowuja pilnuje sie .... 30 lat nie dbał o to jak i co jadł... efekty ponad 150 kg
![]() I poczta pantoflowa dowiedziałam się ze do tej dietetyczki wiele osób chodziło i efekty były sa i nikt nie tyje... A druga sprawa... ja nigdy nie ważyłam ponad 72 kg!!! a 80 kg to po prostu zbyt wiele jak dla mnie.. ale na włąsne zyczenie bo po slubie zajadałąm sie az do stycznia słodkosciami a ja za słodyczami raczej nie jestem.. i 13-14 kg w 9 miesiecy.... trzeba szybko zrzucic... a z utrzymaniem wagi nie mam problemu o ile bede sie pilnowała Pisała miedzy dietatmi żeby brtac poprawki na diete, czyli np ja wogóle nie mam pieczywa w diecie.. ale jem!!! 2 kromki chrupkiego i 1 kromke razowego na sniadania... a efekty tez sa... ![]() PS. tez jestem po technikum zywienia... ![]()
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
Madziu spoko bez nerwow przeciez pisze ze schudniesz napewno tylko tych kalorii jest ciut malo i te obietnice chudniecia niewiadomo ile to takie nie teges
Fakt jak juz nigdy nie wrocisz do starych nawykow to oki bedzie fajnie no i wazne ze obietnica bardziej zbilansowanej diety ![]() I jeszcze jedno hihi to dietka nielaczenia jest wiec jak rano do twarozku i warzyw walniesz chlebek to nie schudniesz ![]() A ja po zywieniowce nie jestem tylko jak wyladowalam u dietetyczki przed ciaza to pierwsze mialam wyniki robone i podob nie jak Iza mialam miec jakies testy na alergie robione a potem miala byc dietka ![]() Trzymam kciuki za efekty Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2008-11-28 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
E nie denerwuje sie tylko tam mam ze jak cos pisze to szybko i potem tak wychodzi... a ona mi nie pwoiedziała ze 4 kg mam schudnąc tylko ja sie spytała sama dla siebie.. ale ona powiedziała ze kazdy organizm jest inny a ja na dodatek duzo pływam wiec mam na kg nie patrzec bo białka duzo jem i na miesnie bedzie sie przerabiac wiec kg moga nie spadac a spodnie mogą byc luźniejsze np. o... tylko wiesz jak sie chce duzo info na raz przekazac to tak wychodzi.. ze nie wiadomo co;p
![]() wiem ;p;p;p ale co mam zrobic jak z chlebusiem lepiej wchodzi;p... hihihih wiem wiem że nie łaczenia.. ciiiicho juz nie bede ;p
![]() Edytowane przez madziwnia Czas edycji: 2008-11-28 o 12:22 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
Hihi wazne zebys dobrze sie czla i zeby przyjemnosc ci przynosila dietka i nic wiecej nie jest wazne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
No własnie boshe ile razy ja jakies diety zaczynałam, o dupe rozbić!... a ta przyanjmiej jest przyjemna .. w miare
![]()
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
Jej ja to się na dietach totalnie nie znam:/
Kasia mam do ciebie pytanko jako do naszego fachowca- tak realnie patrząc jest szansa przy tak późnej owulacji na zajście w ciążę, czy raczej jest to od początku skazane na niepowodzenie? Wiem ze nie jesteś jasnowidzem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja spadam, jutro bal ostatkowy.. boże o 20 i zaczyna sie podanym obiadem
![]()
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
A ja rozmawiałam z bratową i chyba jej tato nam bedzie robił tego naszego wymuszonego remonta
![]() ku*wa mać ale z drugiej mańki A. ma dostać tzw. barbórkę więc zastrzyk tysiąca czy dwóch wpadnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Zakorzenienie
|
O to fajnie
![]() ![]() Ja dostanę 250zł- dobre i co. Myślałam żeby przeznaczyć to na zakup jakiejś fajnej wody dla M. ale postanowiliśmy że robimy skromne prezenty ze względu na IUI i drogie leki, więc odłoże na Gonal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
ja nie wiem co u nas będzie z prezentami
raczej lipa kompletna My nigdy nie robiliśmy prezentów rodzicom itd., bo nie ma tego w zwyczaju, ale za to sobie wzajemnie nie żałowaliśmy, ale teraz ... Tyle, że A. może ten płaszczyk dostanie "od nas" a tak reszta idzie w toaletę ![]() OLIVKA dużo rozsądniej będzie jak oszczędzicie na prezentach, przy takim drogim leczeniu to sie dziwie, że w ogóle kupujecie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.