| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-11-27, 23:05 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Warszawa :) 
				 | jak zmniejszyć objętość ??

jest wiele postów o zwiększeniu objętości, ale ja nie znalazłam nic o ty jak sprawić zeby na głowie było jakby mnniej włosów ( nie było puszącego się kasku) ale nie wyglądały na oklapnięte, przetłuszczone .. Może ktoś pomóc ??    
|  2008-11-28, 15:21 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2004-11 
				 | 

Dot.: jak zmniejszyć objętość ??

Dla mnie jednym ze sposobów, aby uzyskać taki efekt jest wyprostowanie ich. Po użyciu prostownicy jest ich jakby o połowę mniej. Łuski są zamknięte, włosy stają się gładkie i lśniące, nie puszą się. Nie są oklapnięte, a idealnie ułożone   | 
|     |   | 
|  2008-11-28, 15:37 | #3 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-12 
				 | 

Dot.: jak zmniejszyć objętość ??

moze degazowanie pomoze? ja mam duzo wlosow i jak wyprostuje to racja wygladaja okej, gladkie i jest ich jakby mniej. ale jak zrobie wysoki kucyk to nie jest taki fajny cienki jakbym chciala. hmm musialabym polowe wlosow wyciac       
				__________________ do twardego stąpania po ziemi nie nadają się buty z miekką podeszwą. .. . ... | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

" <3
 " <3