|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Walczące o własne piękno!!
Cytat:
duzo masz niedowagi?
|
|
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no tylko te przeklete moje chyde rece reszta jakos ujdzie
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dziwną figurę. Nawet nie wiem, nie interesowałam się
Długie i chude ręce, dlugie i chue nogi . A po rodku przy sobie, tzn. brzuch naturalnie . Chciałam to jakoś zrzucić, ale miałam niedawno pobieraną krew i wyszło, ze mam anemię ..
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
ojoj to trzeba bardzo uważać
albo nosić luźniejsze bluzki;p
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, muszę się tylko dowiedzieć, co to tak dokładnie ta anemia.Kiedyś myślałam, że to jak ktoś nie je, ale to przecież anoreksja. A ja się odżywiam normalnie .. Może po prostu jakichś składników mi zabrakło ?
![]() edit: to już się dowiedziałam. Musze się lepiej odżywiać . Cytat:
Jak ja mam z prostownicy zrezygnowac, skoro włosy moje się tak wywijają ? :[
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2008-11-28 o 15:30 |
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zależy jak Ci się wywijają. U mnie najlepszym sposobem było zmniejszenie objętości, suszenie z góry suszarką (dodatkowo lepiej błyszczą ) i mgiełka z lakieru
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Zmienjszenie objętości czyli stopniowanie ? Ja mam włosy postopniowane . dość mocno
Używałam już ze 100 szmponów prosujących i żaden nie pomaga . I włosy wolno mi rosną. Jak mam je zachodować jak musze co chwila podcinać końcówki
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
moze ma ochote na mało wartosciowe jedzenie i co za tym idzie niedobory witamin itd
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Zapuszczam włosy i paznokcie;
Próbuję zrzucić ok. 10 kg; Naprawiam cerę; oczyszczam organizm; Mam nadzieję, że mi się uda ;D |
|
|
|
|
#103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I z zewnątrz nie widać przeciwnie. Kanapki ze wszystkim, co możliwe; do szkoły kawałki jabłka, uwielbia gotować i kombinować. I dlatego to jest dziwne. |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz, dla mnie chyba nie ma innego rozwiązania jak prostownica. Szampony nie pomagają, może delikatnie, a moje włosy się kręcą i wywijają we wszystkie strony. To jest okropne, zazdroszczę moim koleżankom, które mają proste. Do tego na prostowanie trzeba poświęcić sporo czasu, a ja go w ogóle nie mam.
![]() Objętość mam małą, zmniejszałam. Trochę pomogło, ale dalej nie jest za ciekawie.
![]() Kuracja włosów: * prostowanie keratynowe 21.07.10, 15.01.11 * długość: 50 cm ![]() Voila! Forget Saturday morning cartoons! - I watch ShaneDawsonTV "Uśmiech to pół pocałunku. Uśmiechnij się do mnie dwa razy. " |
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
ja nie wierzę w moc szamponów. A próbowałaś delikatnie pryskać lakierem? Albo pianką?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nie. Dla mnie kręcone włosy pasuj ą. Często je kręcę prostownicą, ale właśnie kręcone a ja mam jak już 1/5 "kręconości"
Żeby mi się ładnie kręciły, chociaż fale były to co innego . Bym prostowała tylko grzywkę. Albo nawet i nic . Grzywka na bok (tzn. na ukos, chciałam na bok, ale weź i się z fryzjerem dogadaj, na razie odrasta ) więc moze tragiczna nie będzie jak kręcona. Chociaż nie wiem, nie widziałam chyba nikogo takiego. A jak ja mam 'niewiadomoco' na głowie no to bez prostownicy ? Eh . ![]()
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Lakierem próbowałam, mam także piankę, nic z tego. Coś wymyślę.
![]() Kuracja włosów: * prostowanie keratynowe 21.07.10, 15.01.11 * długość: 50 cm ![]() Voila! Forget Saturday morning cartoons! - I watch ShaneDawsonTV "Uśmiech to pół pocałunku. Uśmiechnij się do mnie dwa razy. " |
|
|
|
|
#109 |
|
jak promyczek słońca....
|
Witam! To ja też się przyłączę.
![]() Mój cel: - zapuścić włosy (nie szkodzi, że farbuję, przynajmniej dbać, żeby odrostów nie było i odżywiać systematycznie) i nosić rozpuszczone, bo mi tak pasują a nie w koński ogon jak zwykle!!! bardzo bym chciała wrócić do naturalnego koloru ale mam kręcone włosy i to jest po prostu niemożliwe, bym tyle czasu chodziła z odrostami a ścięcie na jeżyka odpada ![]() - zwalczyć zaskórniki i przebarwienia po trądziku ![]() - zająć się pupcią i udami, bo coś się zaniedbałam i cellulit małymi kroczkami idzie... nie chcę schudnąć, jedynie uformować sylwetkę jako tako, by w bikini dobrze wyglądać - zieloną herbatę już piję systematycznie, przynajmniej 2 kubki dziennie ale ostatnio zaparzam sobie w dzbanku i wypijam litr albo więcej jednak z 1 parzenia mi najlepiej smakuje - cukier też ograniczyłam już z 2 łyżeczek do 1, tak całkiem bez jeszcze nie smakuje mi, ewentualnie 0,5 łyżeczki - chipsów, gazowanych napoi typu oranżada, cola od dawna nie spożywam, więc jest ok, jedynie może przestać jeść słodycze? hm... nie, wolę jeść w rozsądnych ilościach jak do tej pory ![]() - w ogóle nie używam oleju tylko oliwę - zadbać o pazurki, tzn. nie obcinać ich króciutko tylko piłować i zostawiać troszkę dłuższe, bo z króciutkimi mi źle trochę i malować je systematycznie - kupić wreszcie glinki i zacząć się "maseczkować" ![]() - regularnie dbać o brewki - znaleźć skuteczną metodę depilacji i depilować nogi systematycznie ![]() ale maszynki odpadają, bo muszę codziennie, depilatora nie mogę, plastrów nie umiem używać a kremy tak samo jak maszynki nieskuteczne, zaś na kosmetyczkę regularnie mnie nie stać ![]() a dla mnie w łydkach?
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
I to jest pomysł!
Pożyczę od taty maszynkę i po sprawie.
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
To i ja się dołączę
![]() Moje cele to; 1.pozbyć się wszystkich nieciekwaych rzeczy z twarzy 2.mieć zdrowe włoski moje włosy też sie wywiją, to jest straszne poprostu
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
"Nieciekawe rzeczy na twarzy" też mam. Muszę się tego pozbyć, okropieństwa!
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
U mnie najpierw nożyczki, potem faktycznie maszynka jednorazowa i problem z "włosomaniactwem" masz z głowy. Chyba, że teraz się przyczepię włosów w innych miejscach.
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
1. Zrobię kompleksowe badania lekarskie
![]() 2. Zetnę włosy (juz sie umówiłam na następny piątek) 3. Ograniczę ilość uzywanych kosmetyków do 10 sztuk (jestem na dobrej drodze) |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
ciezko bedzie ja u siebie doliczyłam aż 30 błyszczyków
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
O, ja też muszę to zrobić, ale ja ciągle kupuję lakiery do paznokci.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.

no tylko te przeklete moje chyde rece reszta jakos ujdzie

Długie i chude ręce, dlugie i chue nogi . A po rodku przy sobie, tzn. brzuch naturalnie .

Żeby mi się ładnie kręciły, chociaż fale były to co innego . Bym prostowała tylko grzywkę. Albo nawet i nic . Grzywka na bok (tzn. na ukos, chciałam na bok, ale weź i się z fryzjerem dogadaj, na razie odrasta ) więc moze tragiczna nie będzie jak kręcona. Chociaż nie wiem, nie widziałam chyba nikogo takiego. A jak ja mam 'niewiadomoco' na głowie no to bez prostownicy ? Eh .