|
|
#2011 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Zgadzam się z poprzednimi dziewczętami...tam gdzie rzeczywiście są długie posty (z wierszykami) można sobie podarowaĆ opcji 'cytuj'
![]() czytając to przyszło mi na myśl pomysł na opis Nienawidze zimy!!!!! Bo muszę szporowaĆ kase na solarium ![]() ___________ Kochany...ty co najwyżej możesz mi po laremid do sklepu polecieĆ.O ile! Może byś tak zabrał ten swój napalony lichy interes ![]() Jeżeli uważasz że stawiając mi drinka pójdę z tobą do łóżka...to jesteś debilem! musisz kupiĆ mi lekko z trzy ![]() Ej barbie...! jesteś po renowacji czy to tyle tapety? Blond pięknośĆ? Ja bym co najwyżej ją nazwała słomianowłosą tapeciarą Naprawde...słodki jesteś...ale zabieraj łapy z mojego tyłka i idź sie pobawiĆ grzybkiem ![]() a tak humor jakiś mam to powróciłam do dawnego zapomnianego stylu ![]()
|
#2012 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny .. !
pomożecie .. ? a wiec.. w sobotę miałam isc na impresske ale okazalo sie ze psa musze pilnować .. ;| bo miała dzisiaj zabieg i ktoś musi ja pilnować i oczywiście to ja musze ! typu : sobotnie nuudy .. i prośba 2 opisy obojętnie jakie ale w 3 osobie `przecież Ona go kochała.. nie muszą byc miłosne ![]() moze : kee AnusiaPn 12Stonka eccentricc TiScatteroUnaFoto r0zunia eccentriic 3martyna3 i inne .!!+ że ja i cały mój cholerny świat,to już nie teraźniejszy czas. ' ! "Kiedyś obiecałam ze nigdy was nie zostawię". Ja nie chciałem tego, proszę, wróć! Nie da się choć anioły są nad nami I tego dnia właśnie się spotkali Jednak nie tam gdzie planowali
|
#2013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więcej takich
- to miłość, miłość wielka, czy gigantyczna miłość? - jak... co przez to rozumiesz? - o miłości zapomnisz po dwóch miesiącach. o wielkiej miłości po dwóch latach. a gigantyczna miłość... - tak? - gigantyczna miłość zmienia twoje życie.. |
|
|
|
|
#2014 |
|
Rozeznanie
|
Czekam na Ciebie na Ziemi - piętro niżej od piekła.
Śnie swój sen o ogrodach, gdzie anioły strzegą bram!
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' |
|
|
|
#2015 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2.Bezkompromisowa, nie ma nic do stracenia.. 3.wypożyczona na ten wieczór.Przez psiaka ![]() 4.Sobotaaa w domuu.. jakaś taka sflaczała.. 5.Ona Znów się śmieję. Nawet w środku. 6.Wiedziała,że dla niej liczy się tylko ON. 7.Piesek jest jak człowiek z którym mozna porozmawiac //sobota![]() 8.Znajdziesz szczęscie,gdzies daleko od niejj. 9.Czuła się taka mała. 10.unprotected.. / bezbronna. 11.Chciała tak wiele zmienic .. 12.potrzebowali się teraz. Kiedy gubili się. 13.Nie pytaj czy Cie kocha. Prosze. 14.Potrzebne ci serce? Proszę bardzo. Weź jej. Weź wszystko, co posiada.. 15.Chciała Twoje imie z gwiazdami zmieszać. 16."a oni czekali na nowy wschód słońca"... - wiedzieli, że w końcu przyjdzie! proszee |
|
|
|
|
#2016 |
|
Raczkowanie
|
RealGirl89, mogłabys zmienic czcionke? troche ciezko sie czyta
ale opisy boskie!!! dziekuje, ze mi ostatnio pomoglas )potrzebny mi jestes, gdy mam zimne dlonie..
|
#2017 |
|
Raczkowanie
|
Mikołaju, w tym roku byłam bardzo grzeczna...zdaj za mnie sesję
![]() Naiwna wiara dziecka, że 6 grudnia przyjdzie Święty Mikołaj. Poproszę laptopa. ![]() Sorki,że mnie niema przy kompie.Czekam na Mikołaja i prezenty ![]() Czego sie gapisz? Lec gon Mikołaja Aaa!! nie mam komina ale dla Mikołaja to nie problem prawda??Mikołaja mi nie trzeba... gałęzi mam dosyć ![]() Mikołaju proszę Cię o śnieg i rozum dla facetów ![]()
|
|
#2018 |
|
Raczkowanie
|
Życie to swoista realizacja Programu Losu.
Pewnie byś mnie pokochał... miłość do której się przyzwyczaiła, dawno już została wyprana ze wszelkich kolorów. Ale nawet w jej śmiechu czegoś brakowało. Nigdy nie wydawała się prawdziwie szczęśliwa. Zdawało się, że nieustannie czeka na coś innego... pragnęła żyć prawdziwie i poczuć, że życie ma sens. zazdrościła im szczęścia. Owszem, miała wspomnienia. Po co dawać ludziom nadzieję? Uzależnił się od widoku jej oczu i ust. Błąkała się po piętrach szukając wspomnień. Wiedział tylko, że znów mu coś odebrano. Tym razem bezpowrotnie. tak, to jest trudne. bardzo wyczerpująca była ta huśtawka uczuć... i śmierć. śmierć też jest za darmo... i znów zdławię pusty śmiech. rzuć wszystko i choć się całować! i nie wiem czy wiesz. przy zapalonym świetle czasem czuję się bezpieczniej. więc. powiedz czy takiego mnie chcesz? przez kilka chwil... liczą się przyśpieszone tętna. wybacz, że dotyczy to mnie. przez kilka słów, przez łzy na sukience. zbyt wiele chcę. dłoń pełznie wśród resztek ciemnej czekolady... chwilami zastygasz w bezruchu. spójrz jak wygląda moja twarz... proszę, nie mów już więcej, że żyjesz za karę... jedno słowo. cichy szept... twój nietykalny grzech kołysze mnie we snach...
|
#2019 |
|
Raczkowanie
|
.... Bo ja kochaaam oczy Twoje ;* do szaleństwa...do wieczora ;*...
nad górami słońce świeci, srebrny księżyc za górami... ... a my się kochamy ... nasze dusze się złączyły... razem serca nam zabiły... ode mnie jak zawszę skromnie buźki
".Bo są dwa rodzaje bólu (...). Cierpienie fizyczne i cierpienie duchowe. Cierpienie fizyczne się znosi. Cierpienie duchowe się wybiera." Éric-Emmanuel Schmitt — Oskar i pani Róża Wygralam walkę o marzenia
: Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!![]() |
|
|
|
#2020 |
|
Rozeznanie
|
bananowalaska co do 2 prośby to mam coś takiego (oczywiście Wizaż)
siedziała ściśnięta pomiędzy przeszłością a utraconą przyszłością. poczuła że się dusi. nie powinna tam być Bo ona planem 'B' być nie chciała.. mała głupia dziewczynka, która da radę, bo musi. Nie pytaj czy jej dobrze. Nie dobrze jej z tym. Obiecał:"ja cie nie skrzydzę" - odparła "to tylko kwestia czasu"... Zbyt obca, by zostać siostrą zbyt bliska by być wrogiem... Była zawsze sobą i nigdy za to nie przepraszała Za mała by kochać za duża by płakać Tylko takie ![]() Może coś wybierzesz A ty nie przegap... bo niebo w oczach ma.. a wiatr na twarzy.. |
|
|
|
#2021 |
|
Raczkowanie
|
Zamazać wspomnienia..
Najbardziej Ci do twarzy z uśmiechem myśli głęboko w sercu, gdy budzi je wiatr Jedna historia, tysiące ulic i serc Odwróć się..nie jesteś wart, abyś na mnie patrzył uprawiamy miłość. wariatek się nie kocha Życie ma tyle kolorów, ile potrafisz w nim dostrzeć ...Zanim ukradniesz jej ostatni kolor ze snu czas dogania nas . ubezpiecz swoje sny.. Zesłał ją Pan na ziemię by siała zamęt i zniszczenie nie chcę płakać...tylko mi się tak..oczy mi się pocą Pęka we mnie owoc strachu I chciałabym być niewidzialna Nikt nie uwierzy, że się kiedyś kochali Tyle gwiazd..Błyszczących tylko nam.. Gdy o Tobie myślę puszczam muzykę głośniej
|
|
#2022 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to w soboteee....nudy z moim pchlarzem ![]() Za***i_ście romantyczna sobota...szkoda że ze psem!!! i co do 2 przychodzą mi do głowy tylko trzy Imitacji ona nie zechce, ona ma złote te serce i pomyśleĆ że nie wiedzieli o swoim istnieniu (jakoś tak to było chyba) myślałeś że będzie wzruszona?kochany nie ona! Cytat:
w sumie i tak mi sie tamta przebrzydła ![]() ______________ Nie afiszuj się już tak tą swoją 'męskością'...zabierz lepiej te maleństwo do domu
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2008-11-28 o 19:09 |
||
|
|
|
#2023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz więcej takich w 3 os.? Nie muszą być miłosnę. Ani o szczęściu. * Dobro przebiera się, by zagrać zło. * Zamknięta szczelwie w swej pamięci .. * Teraz moje słowa masz za nic. ; (( * Kiedyś byłeś tak blisko .. Kiedyś. </3 * I chce wierzyć, że potrafię żyć bez Ciebie.
|
|
|
#2024 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
* eccentriic. Uśmiechała się, bawiła ze wszystkimi, a tak naprawdę nie mogła o nim zapomnieć... Dbała, aby nie nosić czerni. Ani na sobie, ani pod oczami. Nieustannie skupiona. Do granic. Skoncentrowana, aby nie pokazać bólu. Śmiała się tylko twarzą. Powtarzała śmiech po innych. Było to widać, czasami się spóźniała. Mimo, że wmawiała sobie, że on nic dla niej nie znaczy, w głębi duszy go kochała. Bała się cierpienia, straty, rozstania. Oczywiście wszystko to w miłości jest nieuniknione, a jedynym sposobem, żeby się tego ustrzec, było w ogóle na tę drogę nie wkraczać. Żeby nie cierpieć, trzeba wyrzec się miłości. To tak jakby wydłubać sobie oczy, żeby nie oglądać ciemnych stron życia. gdy znów go spotyka, gdy mija go - cierpi. tylko tyle jestem teraz w stanie sobie przypomnieć.. przepraszam.. wena uciekła. Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
|
#2025 |
|
Raczkowanie
|
unseendream - wspaniałe. jak masz więcej w takim rodzaju to dodawaj. !! ;*
bananowalaska - takie krótkie, a takie fajniusi ^^ więcej ![]() mooje : I got my sights set on you and I'm ready to aim. | Mam wzrok ustawiony na Ciebie i jestem gotowa do celowania. I have a heart that will never be tamed. | Mam serce, które nigdy nie będzie oswojone. I knew you were something special When you spoke my name . | Wiedziałam, że jesteś czymś wyjątkowym, kiedy wypowiadałeś moje imię. Now I can't wait to see you again. | Teraz nie mogę się doczekać, żeby Cię znowu zobaczyć. I feel like I must have known you in another life. | Czuję, ze musiałam Cię znać w innym życiu. I felt this deep connection when you looked in my eyes . | Poczułam głębokie połączenie, kiedy patrzyłeś w moje oczy. The last time I freaked out I just kept looking down. | Ostatnio się wygłupiłam, patrzyłam tylko w dół. I st-st-stuttered when you asked me what I'm thinking about. | Jąkałam się, kiedy zapytałeś mnie co o tym myślę. Felt like I couldn't breathe You asked what's wrong with me. | Czułam się jakbym nie mogła oddychać, zapytałeś co ze mną jest nie tak. I got this crazy feeling, deep inside. | Miałam te szalone uczucie, głęboko w środku. I'm not a mind reader but I'm reading the signs That you can't wait to see me again. | Nie czytam w myślach, ale odczytuję znaki, że nie możesz się doczekać, żeby mnie znów zobaczyć. My problem isn't that I miss you Cause I don't. | Moim problemem nie jest to, że za Tobą tęsknie, bo nie tęsknie. place That soon time will erase in my heart. | Miejscem, które wkrótce czas wymaże z mojego serca. You're my type of guy, I guess. | jesteś moim typem faceta, tak sądzę. Your problem's not for lack of trying Cause you do. | Twój problem nie jest ze względu na brak starania się, bo to robisz. you're at your best when you're lyin' . | Jesteś najlepszy, kiedy kłamiesz. Now you're standin' here Saying things you think I wanted to hear. | Teraz stoisz tu, mówiąc rzeczy, o których myślisz, że chcę je usłyszeć. When you're standing near me I don't see so clearly. | Kiedy stoisz obok mnie, nie widzę wyraźnie.
|
|
|
|
#2026 |
|
Raczkowanie
|
Chodziliśmy nie szukając się, ale wiedząc, że chodzimy po to, żeby się znaleźć
Pozwól mi kiedyś popatrzeć twoimi oczami . ; * Wiesz, dlaczego upadamy? Żebyśmy mogli się pozbierać. Dzisiaj dzień mi się uda, chodź lajf is brutal, ja mam to gdzieś, ruszam znowu do przodu. Może tym właśnie jest miłość: pragnieniem drugiej osoby, aby zwrócić ci ciebie samego powiększonego przez jej wizję, upiększonego jej pismem a macie coś o rozłące ? że wyjeżdża ?
mogą być długie ale też krótkie . Proszę ; *
|
|
#2027 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko ja, mój pies i moje nieuczesane myśli ... Tylko tyle :/ Cytat:
)____ Dziewczynki ja też mam prośbę Mam nadzieję, że pomożecie ? Potrzebuję opisów, że czuję się nikomu niepotrzebna ... Może : eccentriic RealGirl89 abunee kee AnusiaPn _Anusia_ 12 Stonka jeanettex3 AnnWroc Friz WhenYouComeBackToMe nastychcik TiScatteroUnaFoto agattee tamia ZAKLETA KSIEZNICZKA MartyYysia1 Sabiiina r0zunia Czarnula4 styrana steri snowball i inne ![]() <3 Wierzę, że dacie radę ![]()
Pamiętasz, jak mówiłem, że będę kochał Cię do końca świata i o jeden dzień dłużej? Kłamałem... Zawsze będę Cię kochał. ![]() ![]() Edytowane przez Asieczek0411 Czas edycji: 2008-11-28 o 19:48 |
||
|
|
|
#2028 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pan głowną rolę gra w każdym śnie Cause right now you're the only thing that's making any sense to me / Bo właśnie teraz jesteś jedyną rzeczą, jaka ma dla mnie sens Boże, jeśli to jest próba, to ja ją wytrzymam! … Pustki po Tobie nie zapełni mi nikt. W kierunku Ciebie płyną me myśli Nie potrafię przestać myśleć o tobie I czasie z tobą spędzanym Jak zasnąć, gdy brakuje Twojej bliskości? Nie umiem zapomnieć O oczach twoich patrzących w mą stronę Tęsknię za tobą Ja chcę twej obecności Jesteś daleko, lecz zawsze blisko mnie... Tylko tyle znalazłam Może akurat coś się przyda Oczywiście większość z wizażu ) Trzymaj się
|
|
#2029 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poproszę więcej takich, jak te podkreślone czerwone ~Rozpaczliwie próbując powiedzieć Ci to wzrokiem
Edytowane przez Maggie93 Czas edycji: 2008-11-28 o 19:44 |
|||
|
|
|
#2030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2.animalistic, smearin' her lipstick. // animalistyczna, rozmazuje swój błyszczyk. 3.mówili obojętna . a ona tęskniła. 4.wsłuchiwała się dziś w te nuty, które kiedyś prowadziły ich .. 5.Zapomniała.. przecież nie ma Cię. 6.siedziała.. łudziła się, że przyjdzie.. 7.Coraz częsciej czuła nadmierny brak jego zapachu. 8..i śniła, że dla niego tańczy... a on ukradkiem bije jej brawo.. 9.Znudzona światem .. |
|
|
|
|
#2031 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2.Tak bardzo pali mnie samotność, że sama się poparzyłam. 3.I kiedy tak bardzo 'kogoś' potrzebuję, to niema nikogo.... 4.Tylko beznadziejnie ułomne pluszowe łapki gotowe objąć mnie wtedy,kiedy trzeba. |
|
|
|
|
#2032 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sliczniutkie i kradne powiekszone )Cytat:
)Cytat:
oczywiscie kradne ;*Cytat:
łał.. ! kocham ;*![]() Cytat:
;* ;DDCytat:
boskie .!tylko kochana powiedz mi jakie chcesz ;DD ? śmieszne miłosne ;D no i w jakim jezyku ;D najlepiej to w niemieckim ;d a pojedyncze słowa to ENG i FRA ;] ;* Cytat:
| tak verba ;D kocham ta VI czesc ahh ;DJestem na samym dnie. Nikt nawet nie usiłuje zapukać od spodu... 'Siedzę sama w tej wieży bez dna...' 'Gdzie każdy z nas może poczuć się taki SAM...' 'Tylko pstryk i już nie ma mnie.Czasem bardzo tego chcę.Zostawić wszystkich was' ;*
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2008-11-28 o 20:07 |
|||||||
|
|
|
#2033 |
|
Raczkowanie
|
"Rano otwierasz oczy, wstajesz i zaczynasz swój dzień. W ciągu dnia
wykonujesz szereg różnych czynności. Rozmawiasz z innymi ludźmi na różne tematy. Mówisz, że wszystko jest w porządku, że nigdy nie było lepiej. Mówiąc to uśmiechasz się. Wieczorem kładziesz się spać, przytulasz głowę do poduszki i myślisz. O czym ? O tym jak chciałbyś, aby było i o tym jak jest naprawdę.... Powiedzieć Ci jak jest naprawdę ? Rano otwierasz oczy, jednak przed oderwaniem głowy od poduszki zadajesz sobie pytanie "Po co ?" "Jaki jest tego cel ?" Nie potrafisz na to odpowiedzieć, kiedyś być może było inaczej, ale to było dawno. Mówisz, że wszystko jest w porządku, że nigdy nie było lepiej. Mówiąc to uśmiechasz się. Bardzo dobrze wiesz, że to tylko udawanie. Stwierdzasz, że Ty ciągle udajesz kogoś innego niż jesteś w rzeczywistości. Czasami chcesz wykrzyczeć wszystko to, co jest nie tak w Twoim życiu !!! Krzycz !!! Tylko kto to usłyszy ? Na ulicy widzisz grupę przyjaciół rozmawiających i śmiejących się. Pytasz siebie "Kiedy ja się tak naprawdę śmiałem? Na przejściu widzisz jakąś parę trzymającą się za ręce. Twoje serce coś ukuło. Zadajesz sobie pytanie czy kiedykolwiek znajdziesz kogoś, kto zaakceptuje Ciebie takim jakim jesteś? - kolejne trudne pytanie pozostaje bez odpowiedzi. Rozglądasz się wokoło siebie. Widzisz tłum ludzi nieustannie spieszących się. Myślisz sobie, że może oni spieszą się kochać ludzi bo tak szybko odchodzą ? Jesteś osobą bardzo wrażliwą, dostrzegasz mnóstwo rzeczy, których inni ludzie nie zauważają, zwłaszcza ludzką krzywdę... A powinno być tak: Rano po otwarciu oczu masz świadomość, że warto żyć. Cały swój dzień wypełniasz radością, uśmiechem, dobrocią, miłością. Dajesz siebie innym, wiesz, że Twoje życie jest bardzo cenne dla Kogoś innego. Kochasz i jesteś kochanym. Nie znasz słów: samotność, cierpienie, smutek, samobójstwo, niezdecydowanie. W Twoim sercu panuje ład i porządek. Masz jasny cel swojego życia. Chcesz krzyczeć: Dzięki Ci Boże za ten piękny świat !!!"
|
#2034 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2035 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama Wiem Najlepiej Jak To Jest Budzić Się Nikomu Niepotrzebna Rzucona w kąt jak niepotrzebna zabawka i mi do głowy jeszcze wpadło ![]() Taki ze mnie anioł.A taki nie potrzebny.Nikomu. _________ Zajeżdżasz tandetą jak menel wódą!
|
|
#2036 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miło, że w końcu się komuś coś spodobało z tego co tu pisze
|
|
#2037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
but nobady cares.. rodzisz sie i umierasz sam.. zawiesznona w nicości.. samotność jak goraczka noca dopada.. zrobie zamęt i znikne by nie widzial nikt.. Young girl don’t hide You’ll never change if you just run away ______ nie wiem kurna, zero natchnienia..
|
|
|
#2038 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zabieram. ![]() Cytat:
Liczę na Was. <33 * Nie wierzę w nic. Nic tylko Ty. </3 * Ostatnia łza. Dalej pójdę bez Ciebie. * Kasuje pamięć, dość już łez. * Nie myśl, że wszystko moje już masz. * Nie masz mnie i nigdy nie będziesz miał. * Może kiedyś znowu spotkamy się .. * I znowu zobaczę mój uśmiech, w nim nie będzie Ciebie. * Pójdę pod wiatr, jak najdalej.
|
|
|
#2039 |
|
Raczkowanie
|
o rozłące... proszę ; *
pilne.eeee ..
|
|
#2040 |
|
Raczkowanie
|
z niecierpliwości strun spragnionych
zapomniałam rozpocząć nowy dzień opowieść zmęczonych ust pewność, że my... ma zielone kocie oczy, tak samo jak Ty nieodległy w snach z przelotów wiatru,z garści cienia ukrywasz skrzydła wtulone minął zniewolenia czas wokół mnie jak nigdy moc i sens siła, co nagle wstrzymuje gest |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

ale opisy boskie!!! 
ale dla Mikołaja to nie problem prawda??

: Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!
Mam nadzieję, że pomożecie ?