|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Cytat:
![]() tylko moze ja zalozylabym do tego jakies wysokie kozaczki np na szpilce ![]() http://www.polki.pl/moda_ubrania_gal...lg_id=10002987 Cytat:
![]() ja z TŻ wczoraj sie pogodzilismy po tej akcji z hamburgerami a godz pozniej nowa klotnia ![]() ![]() PS. slicznie wygladałas ![]() Cytat:
![]() dziewczyny znacie moze jakies stronki gdzie sa jakies pomysly i spsoby wykonania jakichc ciekwych prezentow... jestem raczej beztalenciem a chcialabym zrobic taki prezent dla TŻ...
![]() http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2008-11-28 o 17:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Zakorzenienie
|
Jestem w końcu.
Strasznie ciężki dzień dziś miałam - i fizycznie i psychicznie, ale nie mam już nawet siły o tym pisać. sas, ślicznie wyglądałaś wczoraj, fryzurka super ![]() archi, fajne te tenisówki - takie zwykłe, ale maja w sobie to coś ![]() Koniecznie wklej jeszcze szwedy ![]() A kolegą męża się nie przejmuj! Dobrze, że odmówiłaś i już. A teraz niech on się martwi co Twój TŻ z nim zrobi ![]() madziu, śliczne karteczki ![]() kode, fajne te spódniczki i rybaczki ![]() Miałam dziś się wziąć za robienie zdjęć i wystawienie ciuszków na allegro, ale nie mam siły jednak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
Zakorzenienie
|
melduję się wieczorem
![]() zmykam ale wrócę ![]() Madziu śliczne karteczki ![]() ![]() Yovi o jaką kategorię prezentu Ci chodzi? masz jakiś pomysł mniej więcej co być chciała zrobić? ![]() Sas też bym się wściekła na przebarwienie bielizny ![]() puchatko cały dzień Ciebie nie było ![]() agniesiu czyli dwie kozice-Agnieszki nie maja stołów w domu ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-28 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój brat dostał wczoraj taka fajna pianke do ciała. Taką smakową i można na nią cukierki takie małe kolorowe posypać! i jest za***iaszcza! taka słodka i dobra i w ogóle można ją super wykorzystać ![]() Dziękuje ![]() ![]() Dziękuje ![]()
![]() |
#3995 |
Zakorzenienie
|
Nooo! chociaż jedna mnie rozumie ;( tyle ładnych majteczek miałam i juz nie sa takie ładne
![]() ![]()
#3996 |
Zakorzenienie
|
Ano cały dzień mnie nie było i teraz też już się zmywam - nie wysiedzę tu dziś niestety (choć archi ma być do 2
![]() sas, ja się nie znam ale pewnie wybielacz nic tu już nie da, a może tylko zniszczyć? |
![]() ![]() |
![]() |
#3997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Archi o naszej 12 w południe miała 20 wieczór więc godzina 2 w nocy to u nas 18 ![]() Teraz śpi ![]() puchatko nie odchodz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do archi masz chyba rację - ja już nie kontaktuję, stąd moja pomyłka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3999 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam się uczyć ale wciągneła mnie "fabryka gwiazd" ![]() A że oglądam ją na kompie to mogę i oglądać i tu zaglądać ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zniszczyć może i na pewno nic nie da ![]() ![]()
![]() |
#4001 |
Zakorzenienie
|
No to nie ma wyjścia sas, mama musi odkupić
![]() ![]() koduś jesteś ![]() I gdzie jest Aga??? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4002 |
Zakorzenienie
|
Jestem jestem jestem
![]() ![]() Yovi proponuje upiec tort ![]() Madzia bardzo milo ze robisz karteczki,ze tez Ci sie chce...... ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-28 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Zakorzenienie
|
kode, no
![]() Bo pójdę spać ![]() archi, u Ciebie już ranek zgadza się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4004 |
Zakorzenienie
|
yhym 5:17 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Zakorzenienie
|
Uuuu to bardzo wczesny ranek. To może się jeszcze połóż spać co
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4006 | |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() Cytat:
![]() no jestem jestem bejbe ![]() ![]() o kurcze ale godzina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Zakorzenienie
|
juz nie zasne bo sie stresuje lotem ![]() Co porabiacie ?I czemu w piatek wieczor siedzicie w domu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4008 |
Zakorzenienie
|
Archi ja siedzę bo wróciliśmy po 18 do domu
![]() ![]() ..i w zasadzie to nie mam siły na imprezowanie i inne bajery ![]() Delektuję się ciepłą kołuderką i lampką wina ![]() ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-28 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
Zakorzenienie
|
Ja siedzę w domu z powodu rzeczy, które dziś się działy.
A teraz zdenerwowałam się po raz kolejny bo właśnie zobaczyłam, że mam maila z firmy w której zamawiałam szafkę do łazienki i napisali, że próbowano mi już ją 2 razy dostarczyć (kurier) ale, że nie odebrałam! I ciekawe są pory dostarczania, np. 21.45 przedwczoraj, czy 20.40 dzisiaj, gdzie w obu przypadkach jestem w domu! No ludzie! No ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4010 |
Zakorzenienie
|
puchatko moja mama miała podobną sytuację z przesyłką
![]() chyba z mojej dzisiejszej nauki nici ![]() ![]() ![]() No właśnie gdzie jest Ag??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Zakorzenienie
|
Brzmi bardzo tajemniczo ![]() Wcale Ci sie Kode nie dziwie ze wolisz polezec ![]() Aguś......... |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Zakorzenienie
|
Jutro tam dzwonię bo trzeba ich przywołać do porządku normalnie!
![]() Tym bardziej, że na 1.12 widzę, że zaplanowali kolejną "próbę dostarczenia przesyłki". Z lornetką będę ich wypatrywać no! archi, dziś się wykończyłam i fizycznie i psychicznie, mieliśmy troszkę problemów z TŻtem (nie między sobą), jego tata trafił do szpitala, ale całe szczęście już ok. Jestem wypompowana z sił, więc nie chce mi się nigdzie śmigać w ten piątkowy wieczór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4013 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Madzik ze Ci się dziewczyno chce ![]() ![]() Łaaa już wcześniej odpisałam i się wszystko skasowało ![]() ... wklejam zdjęcie golfiku na żywo. No i przyszedł dziś do mnie błyszczyk (a właściwie 2) i kolor katastrofa! Zupełnie inny niż na zdjęciu z aukcji. Ale odeślę i zostaną wymienione na inne - babka jest na szczęście ugodowa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Przyczajenie
|
Witam ja tez jestem koziorozcem. Moja data urodzenia to 01.01.1983 r
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4015 | ||
Zakorzenienie
|
szkoda że nie ma się kto ze mną wina napić ( TŻ nie lubi
![]() Cytat:
![]() ![]() ja odkąd pracuje to nie lubię imprez w piątek bo zawsze padam szybko ze zmęczenia ![]() Co innego w sobotę ![]() No właśnie jutro andrzejki. Mieliśmy u nas robić impreze z wrózbami taką na 8 osób ale znajomym wypadły ważne i smutne rzeczy typu ( pogrzeb ![]() Chyba nie będę jutro andrzejkować a wy dziewczyny..wybieracie się gdzieś? ![]() Cytat:
![]() Jest naprawdę super ![]() ![]() ![]() Witaj Gosiek ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-28 o 20:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Zakorzenienie
|
Fajowy ten golfik i baaardzo Ci w nim dobrze Susanno
![]() Puszku no to faktycznie ciezki dzien mialas. Kode no ja nigdzie nie ide ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4017 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcia, które zamieściłaś wyglądają naprawdę zachęcająco, więc chyba też go zamówię ![]() Szkoda, że z błyszczykiem wyszła taka sprawa, ale dobrze, że babka jest ugodowa i wymieni. Tylko w jaki sposób będziesz wiedzieć, że teraz kolor będzie odpowiedni? Ja cierpię z tego samego powodu ![]() Cytat:
Ja też nigdzie nie idę na andrzejki, w niedzielę miałam iść na imieniny teściowej, ale jak to teraz będzie to nie wiem ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 | |
Zakorzenienie
|
[quote=architekt80;9900225]
Kode no ja nigdzie nie ide ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny wznoszę toast za dzisiejszy wieczór ![]() idę powiesić pranie bo pralka sie odzywa ![]() Przepraszam za burdel na biurku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Zakorzenienie
|
Super jest to zdjecie
![]() ![]() ![]() I widze ze butelka juz powoli pusta sie robi ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-28 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Zakorzenienie
|
sorki tak powinno być
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.