CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-28, 20:01   #1801
Layla79
Zakorzenienie

Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI

Dziewczyny, naprawdę nie ma co z góry się oskarżać, trzeba sprawdzić kod i wtedy wszystko będzie jasne, serio
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-28, 20:01   #1802
azadrubalja
Rozeznanie

Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Chloestic Pokaż wiadomość
mirro,

podala, zadzwonie jutro i to sprawdze

ja nie chce jej oskarzac, bo wiem, ze miala dobre intencje, ale w tym momencie przeszlo to moje oczekiwania

nie dawala mi w ogole znac, w koncu ja zmartwiona odezwalam sie, czy kosmetyk doszedl i dopiero w ten sposob dowiedzialam sie, ze jest cos nie tak......nie wystawila mi przekupki, nie ma podstaw na negatywa, bo wywiazalam sie z wymianki w 100%.......jej roz EL rowniez mi nie podszedl, w ogole go nie widac, jakby byl z plastiku, ale nie robie zadnej afery, przeciez nie mozna oddawac kosmetykow tylko dlatego, ze komus sie cos nie spodobalo eh, dalam nawet nr gg, aby na spokojnie to wyjasnic, bo przez pw, jedynie emocje ponosza....

nie chce pokazywac siebie w dobrym swietle, a ja zlym, dlatego, iz kosmetyki, ktore otrzymalam sa bardzo porzadne oraz wiem, ze nie chciala dobrze, jednak teraz to przeszlo wszystkie moje oczekiwania..

tak jak mowie, nie chce jej zaszkodzic absolutnie, dlatego nie podalam nicka, ale mam dosc oszczerstw w moja strone i szantazu negatywna przekupka heh

chce sprawe wyjasnic, sprawdzic date, puder nowy, zapach ok, fakt twardy, ale moim zdaniem on po prostu taki jest, jesli jest stary, nie ma problemu, wymienimy sie raz jeszcze, ale ja go kupilam miesiac temu i nie mialam podstaw uwazac, ze jest z nim cos nie tak, szczegolnie czytajac opinie na kwc

layla,

ja wlasnie nie rozumiem gdzie jest problem.....na wszystko sie zgodzilam, a ona uwaza, ze chcialam ja oszukac, to mnie boli

absolutnie mnie nie oskarza a jednak pisze ze zarzucam oszustwo, nic podobnego.
To rzeczowe podejscie to tylko w tym watku bo nie w mailach do mnie, ja jestem bardziej emocjonalna ale na pewno nie cyniczna.
azadrubalja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-28, 20:03   #1803
Chloestic
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez azadrubalja Pokaż wiadomość
witam

Ja jestem osobą, która wymieniała się z chloestic na kompakt shiseido, nie zamierzam ukrywać bo nie mam nic do ukrycia. Podkład ma naprawde bardzo gumowa konsystencję i nie da się uzywać, wcale nie czekałam z komentarzem, po prostu dostałam go później bo ja wysłałam pierwsza. Mój komentarz był taki jak zacytowała chloestic więc nie sądze, żeby był jakiś szczególnie nieuprzejmy, ot rozczarowanie. Natomiast później bardzo się zdenerwowałam (kolejne maile juz były srednio wesołe), stało się tak dlatego bo w odpowiedzi uzyskałam informacje, ze podkład był kupiony na truskawie i moge sobie sama wszystko sprawdzić. Pytanie - dlaczego osoba, która otrzymuje ma sprawdzać, tracić czas i pieniadze na telefony. Poza tym chloestic napisała: "to że ci kolor nie podchodzi to nie moja wina" - nie o kolor mi chodziło a poza tym taka odpowiedź nie jest w porzadku. Później moje maile były co prawda zabarwione emocjonalnie ale dotychczas nie weszłam na taką minę. Naprawde poczułam się źle. Chciała się wymienić z powrotem bo jestem w tej wymianie na minus ale chloestic postanowiła sie skonsultować w takim razie ja tez muszę o tym napisać. Poza tym napisała, że nie pozwoli abym kogoś krzywdziła. Nie moge więc milczeć. To, że mam mniej przekupek nie czyni ze mnie od razu nieuczciwej osoby. Ja sama nie wysyłam rzeczy, których uprzednio nie sprawdze więc nie zgadzam się z tym, że cały trud sprawdzania ma spaść na osobę, która otrzymuje. naprawde bardzo przykra sprawa. Chloestic próbowała mi zarzucić, że nie sprawdziłam i to moja wina (sprawdzałam). Napisała zresztą, że dla niej był za twardy - to dlaczego sama nie sprawdziła go przed wysłaniem.
Skoro sprawa jest juz na forum publicznym to musiałam sie wypowiedzieć.
Pewnie cała ta sprawa nie wpłynie korzystnie na moją ocene ale nie będe siedzieć cicho. Wysłałam jej coś co było dobre a ona mi pisze, że musi innych ostrzec przede mną. Niby załatwiła sprawę anonimowo ale wiadomo że jak wejdzie sie na jej watek to widać o kogo chodzi. Gdybym była taka przewrazliwiona i złośliwa to od razu bym wystawiała negatywa ale się wstrzymałam. niemniej strasznie mnie zeźliła. Jest mi bardzo przykro bo wszytkie dotychczasowe wizażanki były przemiłe a kosmetyki super. A tak dobra opinia, która sobie wypracowałam zostanie podwazona.

Nie wiem jak to ocenicie ale jestem w szoku z powodu tego całego zajścia. Gdyby zamiast wmawiać mi od poczatku, że nie mam racji postarała sie jakoś rozwiązać sprawę to pewnie inaczej by sie to skończyło.

co ma byc to będzie ale na cos takiego nie mogę sie zgodzić a negatyw jest w zawieszeniu do czasu jak uda mi sie sprawdzić datę wazności

moglabys chociaz nie klamac.....moze ja po prostu wkleje moje wiadomosci, bo to ja Ciebie poprosilam dzis z milion razy o to, abys podala mi kod i zadzwonie to sprawdzic, wczoraj napisalam na szybcika, co Ci nawet dzis wyjasnilam, bo sie spieszylam, gdyz wychodzilam i nie mialam czasu zmienic koloru czcionki nawet....napisalam, ze masz kod na opakowaniu, podalam Ci nr zamowienia i zaproponowalam, ze przesle maila z dowodem dnia zakupu.......
natomiast dzis radzac sie w tym watku, poprosilam Cie o podanie mi kodu, wiec prosze Cie nie klam.....o to pierwsza wiadomosc, ktora Ci wyslalam:

"Podklad jest nowy, masz do niego pudelko, masz kod, mozesz wszystko sprawdzic, mozesz isc do sklepu i wyprobowac konsystencje, zeby nie bylo wkleje Ci nawet dane wysylki, badz przesle na maila :
801743759

to nr, zamowienia, mozesz sobie sprawdzic na truskawce, wyslany zostal 22.10.2008.

Ten podklad ma taka konsystencje, mozna go uzywac na sucho i na mokro, mnie interesowalo na sucho, ale efekt byl zbyt slaby, na mokro nawet nie probowalam. Poczytaj o nim recenzje i nie tylko. Jest nowy, swiezy i nieuzywany, na to masz dowody, a to, iz nie podchodzi Ci kolor, czy jego konsystencja nie jest moja wina :/"

nastepnie ja Ciebie prosilam o podanie mi kodu i zaproponowalam, iz zadzwonie.

ja przede wszystkim napisalam Tobie, ze nie wymagam milczenia od Ciebie absolutnie, to nawet ja podalam Ci linka do tego tematu, abys mogla sie ustosunkowac, wiec prosze Cie nie klam po raz kolejny....
do tego przed wymianka chcialas wyslac pierwsza bo masz mniej przekupek, a ja napisalam Ci, ze to nie jest dla mnie problem i ze wysle rowniez tego samego dnia, bo Ci ufam....to jest po prostu paranoja co teraz wypisujesz, probujesz mnie oczernic juz nie tylko zarzucajac mi, ze chcialam Cie oszukac, ale i klamiąc, przeciez te wszystkie wiadomosci mozna sprawdzic, ja nie mam z tym problemu, bo wiem jak bylo i wiem co pisalam

poradzilam sie tutaj, gdyz uznalam, ze tak nie moze byc, iz komus nie spodoba sie kosmetyk i chce go zwracac....mi sie wiele razy rowneiz cos nie spodobalo, ale wizazanka za kazdym razem wywiazala sie z umowy i nie mialam podstaw pisac, ze cos jest nie tak......

do tego ja napisalam, ze krzywdzisz mnie taki podsumowaniem, a to wlasnie Ty odpowiedzialas, ze nie pozwolisz, abym ja komus krzywde wyrzadzila.....

chcialam to rozwiazac bez problemu, bez emocji, chcialam Ci pomoc, dalam nr gg, ale Ty zaczelas stwarzac nieprzyjemne sytuacje i pisac mi, ze Cie napastuje !!!!! moim zdaniem jestes po prostu niezadowolona z podkladu i chcesz go odeslac, ale tak nie mozna robic, nie na tym polega targowisko, iz sobie wytestujesz, cos Ci sie nie spodoba i rzadasz od osoby wymianki zwrotnej

Edytowane przez Chloestic
Czas edycji: 2008-11-28 o 20:07
Chloestic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-28, 20:07   #1804
mirra77
Zakorzenienie

Przekupka: 89 pkt / 100% pozyt.

Oolong, ale to nie chodzi o to, ze sie komus cos niepodoba. azadrubalja ma watpliwosci co do przydatnosci kompaktu i jego terminu waznosci (oczywiscie ma prawo). a chlo z kolei nie widziala w kompakcie nic podejrzanego i wszystkie przeslanki wskazywaly ze podklad jest ok. ot i cala sprawa.
problem najwiekszy wg mnie to taki, ze dziewczyny nie moga sie dogadac miedzy soba.
sprawdzcie ten kod i nie wkrecajcie sie juz w ta sprawe

mirra77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-28, 20:11   #1805
azadrubalja
Rozeznanie

[quote=Chloestic;9899373]moglabys chociaz nie klamac.....moze ja po prostu wkleje moje wiadomosci, bo to ja Ciebie poprosilam dzis z milion razy o to, abys podala mi kod i zadzwonie to sprawdzic, wczoraj napisalam na szybcika, co Ci nawet dzis wyjasnilam, bo sie spieszylam, gdyz wychodzilam i nie mialam czasu zmienic koloru czcionki nawet....napisalam, ze masz kod na opakowaniu, podalam Ci nr zamowienia i zaproponowalam, ze przesle maila z dowodem dnia zakupu.......
natomiast dzis radzac sie w tym watku, poprosilam Cie o podanie mi kodu, wiec prosze Cie nie klam.....o to pierwsza wiadomosc, ktora Ci wyslalam:

"Podklad jest nowy, masz do niego pudelko, masz kod, mozesz wszystko sprawdzic, mozesz isc do sklepu i wyprobowac konsystencje, zeby nie bylo wkleje Ci nawet dane wysylki, badz przesle na maila :
801743759

to nr, zamowienia, mozesz sobie sprawdzic na truskawce, wyslany zostal 22.10.2008.

kochana ja nie kłamie, napisałam, ze moje maile były póżniej nieprzyjemne ale dlaczego to ja mam wyjasniać datę przydatnosci produktu co mi da numer zamówienia z truskawy, ja nie napisałam, ze produkt jest fałszywy tylko, ze wg mnie wadliwy, nie spytałaś mnie o kod dopóki nie napisałaś o sprawie na forum.
Stary 2008-11-28, 20:17   #1806
Chloestic
Zakorzenienie

Cytat:
absolutnie mnie nie oskarza a jednak pisze ze zarzucam oszustwo, nic podobnego.
To rzeczowe podejscie to tylko w tym watku bo nie w mailach do mnie, ja jestem bardziej emocjonalna ale na pewno nie cyniczna.
azar, bardzo prosze Cie nie klam, bo zarzucasz mi oszustwo, to sa Twoje slowa :

"wcale nie chciałaś mi pomóc tylko na siłę udowodnić, że ten kopmakt jest wspaniały, gdybyś była w porządku to zaproponowałabyś sama zwrot ale ty go nie chcesz bo wiesz "co wysłałaś""

" W przeciwieństwie do ciebie umiem sie wymieniać nie wciskając kitu, jak dalej będziesz mnie obrażała to dostaniesz negatywa i tyle"

"Masz ostatnią szanse, albo mnie przeprosisz albo napisze to co należy o podkładzie. jezeli wymiana ma polegac na tym, że siedze cicho i piszę pozytywa za rzecz, która nie jest dobra to nie szkoda, że tu nie będe. niemniej bedę cie miała na oku."

ja Ciebie, ani nie obrazilam, podalam Ci moj nr gg, aby to wyjasnic i nie pisac tych emocjonalnych pm-ow, poprosilam Ciebie o kod, napisalam Ci, ze rozumiem, iz mozesz miec podejrzenia do podkladu, wiec to sprawdze, ale ja takich nie mialam, gdyz byl nowy, zapach byl ok, po prostu twardszy, ale czytajac opinie na kwc i sprawdzajac w sephorze nie mialam zadnych podstaw by twierdzic, ze jest z nim cos nie tak, podalam Ci lnika do tego tematu, abys sama sie mogla ustosunkowac.....do tego to ja pierwsza do Ciebie napisalam, co sie dzieje, czy cos sie stalo, bo sie denerwowalam.....
dla mnie jest to po prostu szokujace
Stary 2008-11-28, 20:20   #1807
Chloestic
Zakorzenienie

[quote=azadrubalja;9899520]
Cytat:
moglabys chociaz nie klamac.....moze ja po prostu wkleje moje wiadomosci, bo to ja Ciebie poprosilam dzis z milion razy o to, abys podala mi kod i zadzwonie to sprawdzic, wczoraj napisalam na szybcika, co Ci nawet dzis wyjasnilam, bo sie spieszylam, gdyz wychodzilam i nie mialam czasu zmienic koloru czcionki nawet....napisalam, ze masz kod na opakowaniu, podalam Ci nr zamowienia i zaproponowalam, ze przesle maila z dowodem dnia zakupu.......

801743759

kochana ja nie kłamie, napisałam, ze moje maile były póżniej nieprzyjemne ale dlaczego to ja mam wyjasniać datę przydatnosci produktu co mi da numer zamówienia z truskawy, ja nie napisałam, ze produkt jest fałszywy tylko, ze wg mnie wadliwy, nie spytałaś mnie o kod dopóki nie napisałaś o sprawie na forum.
azar, wkleilam cala ta wiadomosc juz tutaj i wszystko Ci wyjasnilam rowniez na pw, nie mialam wczoraj czasu, nawet koloru i czcionki nie zmienilam, tylko tyle,natomiast prosilam Ciebie dzis o kod kilka razy...takze nie rozumiem o co Ci chodzi? teraz reagujesz tak spokojnie, dlaczego w takim razie na pm caly czas droczylas sytuacje, napisalam Ci, iz jutro sprawdze date i jesli jest stary, to dokonamy wymianki zwrotnej, a Ty zaczelas mi pisac, ze Cie chcialam oszukac......i wlasnie przez to caly ten balagan...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-28, 20:21   #1808
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Przekupka: 195 pkt / 99% pozyt.

Nie mozna sie odmienic bo mi sie nie podoba czy ot tak sobie, chyba ze obie strony wyrazają takią chęć.

Prosze podac kod tutaj, zakonczy to dyskusję
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-28, 20:22   #1809
azadrubalja
Rozeznanie

no i to jest własnie styl chloestic, cytuje:

chcialam to rozwiazac bez problemu, bez emocji, chcialam Ci pomoc, dalam nr gg, ale Ty zaczelas stwarzac nieprzyjemne sytuacje i pisac mi, ze Cie napastuje !!!!! moim zdaniem jestes po prostu niezadowolona z podkladu i chcesz go odeslac, ale tak nie mozna robic, nie na tym polega targowisko, iz sobie wytestujesz, cos Ci sie nie spodoba i rzadasz od osoby wymianki zwrotnej

po prostu oskarza mnie o nieuczciwość, to nie mój styl zeby testowac i odsyłać, miałam sporo czasu zeby przetestowac w sephorze nie raz (kilka razy nawet, żeby sie upewnić), nie zdecydowałam sie na wymiane od razu.
A ja jedynie twierdze, że produkt jest wadliwy, moze był źle przechowywany nie wiem ale to nie powód zeby obarczać mnie konsekwencjami złego zakupu.
a ten słynny róż EL to był testerek dodany jedynie do cieni chanel. Jedno i drugie sprawdziłam na date calculator przed wysłaniem.
ehhh........cała ta sprawa jest przykra a chloestic bedzie sie bronic do upadłego, jeżeli ktokolwiek ma na to czas i ochote to mogę pokazać ten kompakt + cała naszą korespondencje, czuje sie niesprawiedliwie potraktowana i tyle
Stary 2008-11-28, 20:32   #1810
azadrubalja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Nie mozna sie odmienic bo mi sie nie podoba czy ot tak sobie, chyba ze obie strony wyrazają takią chęć.

Prosze podac kod tutaj, zakonczy to dyskusję
tu nie chodzi o to że sie nie podoba, on sie po prostu nie nadaje do uzytku,
ja myśle, ze to trzeba wyjaśnić bo biernością sie daje przyzwolenie na niekorzystne wymiany, ja nic nie robie ot tak sobie, i właśnie dlatego trudno mi do sprawy podejść lekko i bez emocji
Stary 2008-11-28, 20:32   #1811
Chloestic
Zakorzenienie

ale azar, przed czym ja sie bronie?? przed niczym, probuje Ci jedynie pomoc i wytlumaczyc cala sprawe, tylko tyle......ja sie nie mam przed czym bronic, jedynie przed Twoimi zarzutami, ze chcialam Ciebie oszukac, bo sa dla mnie po prostu przykre, nie masz nawet podstaw tak uwazac i dobrze o tym wiesz, bo produkt jest nowy i mam na to dowody........
do tego jak mozna pisac ; to jest styl chloestic..... przede wszystkim mnie nie znasz i nie mozesz oceniac kogos w taki sposob, ja nie mam zadnego stylu, jestem tutaj jedynie po to, aby sobie wymiankowac.....do tego czuje sie w 100% odpowiedzialna za to co wysylam, dlatego tez, chce sprawdzic ten kod, gdyz ja podklad kupilam miesiac temu, na co mam dowody i nie mialam podstaw twierdzic, ze jest stary....napisalam, ze jestli jest to dokonamy wymianki zwrotnej, a ja go sobie zareklamuje, natomiast Ty drazylas temat, zamiast sie na to po prostu zgodzic, stad ta cala afera i dobrze o tym wiesz, mozemy sie bawic we wklejanie pm-ow, ja nie mam nic do ukrycia absolutnie, mozemy dac podklad do wytestowania, dalam nawet linka do kwc, gdzie dziewczyny pisza, iz ciezko sie go naklada.......pisalam Ci, ze rozumiem Twoje watpliwosci i je sprawdzimy heh

ja bym Ci cienie wyslala, jednak uwazam, ze nie moze byc tak, iz ktos wytestuje sobie dany produkt, nie spodoba mu sie i oczekuje zwrotu, jeszcze oskarzajac dana osobe o wciskanie kitu....

gdybys zgodzila sie na sprawdzenie kodu, nie byloby w ogole sprawy

nie zamierzam sie klocic, chce to jedynie wyjasnic, dowod zakupu mam, kod rowniez, to on: BBBA , taki podala mi azar, niechetnie, dodajac przy tym:

"to, że produkt jest oryginalny nie znaczy jeszcze ze jest dobry, mógł byc źle przechowywany, to nie twoja wina ale po prostu nalezało go reklamowac a nie bawić sie w podaj dalej."

wiec jeszcze raz powtorze, nia mialam podstaw, nawet mi przez mysl nie przeszlo, ze jest z nim cos nie tak, czytalam opinie na kwc, sprawdzilam w sephorze, a tu kolejnu zarzut, ze chcialam ja oszukac eh

Ty sie czujesz pokrzywdzona? ciekawe w jaki sposob, ja bylam dla Ciebie mila, spokojna, chcialam pomoc, dalam gg, chcialam dzwonic i rozwiazac sytuacje sprawiedliwie, a Ty mnie caly czas oczerniasz, wystawilam Ci przekupke bo na nia zasluzylas i nadal tak uwazam, bo cienie sa w b, dobrym stanie, porzadnie zapakowane, jednak podejscie do wymianki masz nieodpowiednie moim zdaniem

Edytowane przez Chloestic
Czas edycji: 2008-11-28 o 20:41

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-28, 20:35   #1812
virtual_reality

Cytat:
tu nie chodzi o to że sie nie podoba, on sie po prostu nie nadaje do uzytku,
ja myśle, ze to trzeba wyjaśnić bo biernością sie daje przyzwolenie na niekorzystne wymiany, ja nic nie robie ot tak sobie, i właśnie dlatego trudno mi do sprawy podejść lekko i bez emocji
Pierwsze zdanie bylo odpowiedzią na pytanie ktore tutaj padało.
Prosze po raz ostatni, prosze podac kod i przestac sie licytować na słowa. Do niczgeo taka dyskusja nie prowadzi.
Skoro kosmetyk jest przeterminoway, osobiscie sprawdze kod w perfumeri.
Stary 2008-11-28, 20:45   #1813
Chloestic
Zakorzenienie

kod podalam wyzej, taki zostal mi przekazany przez azar, ja wyslalam podklad razem z pudeleczkiem, wiec nie mam do niego dostepu
Stary 2008-11-28, 20:46   #1814
azadrubalja
Rozeznanie

nie kochanie ty nie chcesz mi pomóc, po raz kolejny piszesz, że jestem nieuczciwa, cytuje:

ja bym Ci cienie wyslala, jednak uwazam, ze nie moze byc tak, iz ktos cos wytestuje obie dany produkt, nie spodoba mu sie i oczekuje zwrotu, jeszcze oskarzajac dana osobe o wciskanie kitu....

od tego sa testery w sephorze zeby przetesować

wychodzi z tego jakaś kłótnia przekupek na bazarze,

ostatnio wymieniałam się z magsh, przemiła osoba a cienie pierwsza klasa, co prawda nie do końca trafiłam z kolorem ale dostała ode mnie pozytyw w pełni zasłużony bo była to fantastyczna wymiana i nic nie zamierzam zwracać
po prostu super uczciwa i miła osoba

ale jak cie znam to zaraz napiszesz znowu, ze cos tam chciałam wytestowac, rece opadaja i nie tylko
Stary 2008-11-28, 20:48   #1815
ivanna
Zakorzenienie

Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.

azadrubalja - podaj wreście tu na forum ten kod a nie tylko się kłucisz, zobaczymy przydatność terminową podkładu i się okaże, sama nie chcesz dać sobie pomóc.
Stary 2008-11-28, 20:49   #1816
virtual_reality

Cytat:
nie kochanie ty nie chcesz mi pomóc, po raz kolejny piszesz, że jestem nieuczciwa, cytuje:

ja bym Ci cienie wyslala, jednak uwazam, ze nie moze byc tak, iz ktos cos wytestuje obie dany produkt, nie spodoba mu sie i oczekuje zwrotu, jeszcze oskarzajac dana osobe o wciskanie kitu....

od tego sa testery w sephorze zeby przetesować

wychodzi z tego jakaś kłótnia przekupek na bazarze,

ostatnio wymieniałam się z magsh, przemiła osoba a cienie pierwsza klasa, co prawda nie do końca trafiłam z kolorem ale dostała ode mnie pozytyw w pełni zasłużony bo była to fantastyczna wymiana i nic nie zamierzam zwracać
po prostu super uczciwa i miła osoba

ale jak cie znam to zaraz napiszesz znowu, ze cos tam chciałam wytestowac, rece opadaja i nie tylko

Prosilam 2 razy, 3 nie poprosze. Prosze mi wysłac kod i natychmiast zakonczyc dyskusje! (Prosba dotyczy azadrubalja) Czy ja jestem niewidzialna? Kolejne posty zostaną usuniete i przyznam punty za ignornowanie moderatora
Stary 2008-11-28, 20:52   #1817
Chloestic
Zakorzenienie

@azar

wiesz co......ja po prostu zamilkne, sprawdzimy czy produkt jest przeterminowany, jesli jest zareklamuje go, odesle Ci cienie i nic wiecej nie bede w stanie zrobic, nie mam zamiaru sie z Toba klocic, bo mi rece opadaja na to wszystko co piszesz.....
jesli produkt bedzie przeterminowany, dla mnie to bedzie nauczka, aby dokladnie sprawdzic co Tru wysyla, jesli nie bedzie, to mam nadzieje,ze wyciagniesz z tego wnioski, iz warto podchodzic do sprawy na spokojnie i nie oskarzac ludzi o oszustwo nie majac zadnych dowodow, bo bardzo latwo wyrzadzic komus niepotrzebna krzywde w ten sposob

@virtual
bardzo Cie prosze daj znac, czy sama mam to sprawdzic, czy Ty to zrobisz, dla mnie to nie jest zadnym problemem

tymczasem, lece do wanny i szykowac sie na imprezke andrzejkowa
Stary 2008-11-28, 20:52   #1818
Chloestic
Zakorzenienie

Cytat:
kod podalam wyzej, taki zostal mi przekazany przez azar, ja wyslalam podklad razem z pudeleczkiem, wiec nie mam do niego dostepu
ja juz podalam kod
Stary 2008-11-28, 20:55   #1819
azadrubalja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Pierwsze zdanie bylo odpowiedzią na pytanie ktore tutaj padało.
Prosze po raz ostatni, prosze podac kod i przestac sie licytować na słowa. Do niczgeo taka dyskusja nie prowadzi.
Skoro kosmetyk jest przeterminoway, osobiscie sprawdze kod w perfumeri.

kod jest BBBA, nie mam pojęcia co to za data bo date calculator nie ma shiseido, chcę jedynie zauwazyć, że kosmetyk może być nieprzydatny z powodu złego przechowywania np. w magazynie truskawy i to jest ich wina, natomiast to nie usprawiedliwia osoby, która wysyła bo skoro kopmakt jest tak twrdy, ze nie da sie go nabrac gabką to cos jest nie tak, nalezy reklamowac a nie wysłac w świat i w ty pies pogrzebany,

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-28, 20:59   #1820
Chloestic
Zakorzenienie

powtorze raz jeszcze, na kwc w opiniach jest napisane, ze ciezko sie go naklada, sprawdzilam w sephorze, wiec nie mialam podstaw sadzic, ze jest z nim cos nie tak, zakupiony dnia 22.10.2008

mozna go uzywac na mokro i na sucho, byc moze glownie chodzi o zastosowanie na mokro, gdyz podkresla sie jego 'pudrowosc'
Stary 2008-11-28, 21:06   #1821
azadrubalja
Rozeznanie

tak jak przewidziałam po raz kolejny atak z twojej strony, cytuje:

wiesz co......ja po prostu zamilkne, sprawdzimy czy produkt jest przeterminowany, jesli jest zareklamuje go, odesle Ci cienie i nic wiecej nie bede w stanie zrobic, nie mam zamiaru sie z Toba klocic, bo mi rece opadaja na to wszystko co piszesz.....
jesli produkt bedzie przeterminowany, dla mnie to bedzie nauczka, aby dokladnie sprawdzic co Tru wysyla, jesli nie bedzie, to mam nadzieje,ze wyciagniesz z tego wnioski, iz warto podchodzic do sprawy na spokojnie i nie oskarzac ludzi o oszustwo nie majac zadnych dowodow, bo bardzo latwo wyrzadzic komus niepotrzebna krzywde w ten sposob

kochanie, raczej go nijak nie sprawdzałas bo nawet nie znasz daty produkcji,
a wnioski wyciagnij ty, zeby dokładnie opisywac to masz do zaproponowania bo sama napisałas, że produkt był za twardy dla ciebie, powinno ci to dac do myslenia, ja cię nie oskarżam o oszustwo, to jest brak rzetelności

najgorsze jest to jak ta sprawę załatwiłaś, mozna popełniać błedy ale trzeba je umieć naprawiać

moze dzięki tej sprawie nastapi wieksza dyscyplina w wysyłkach, natomiast droga Chloestic mi napewno nie pomogłaś, już nie wliczam całego rozczarowania po próbie użycia i nerwów z całej tej sprawy

Stary 2008-11-28, 21:10   #1822
azadrubalja
Rozeznanie

Cytat:
powtorze raz jeszcze, na kwc w opiniach jest napisane, ze ciezko sie go naklada, sprawdzilam w sephorze, wiec nie mialam podstaw sadzic, ze jest z nim cos nie tak, zakupiony dnia 22.10.2008

mozna go uzywac na mokro i na sucho, byc moze glownie chodzi o zastosowanie na mokro, gdyz podkresla sie jego 'pudrowosc'
gdyby tak było jak mówisz to byś go nie kupiła, skoro sprawdziłaś, że jest twardy to po co zamawiałaś, a zarazem napisałaś że ci nie dopowiada bo jest twardy i dlatego wymieniasz, ble, ble, ble
Stary 2008-11-28, 21:14   #1823
ivanna
Zakorzenienie

Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
gdyby tak było jak mówisz to byś go nie kupiła, skoro sprawdziłaś, że jest twardy to po co zamawiałaś, a zarazem napisałaś że ci nie dopowiada bo jest twardy i dlatego wymieniasz, ble, ble, ble

Wiesz co Ci powiem? SZANUJ DRUGĄ OSOBE a nie piszesz rzeczy w stylu "ble, ble, ble..."
Stary 2008-11-28, 21:18   #1824
virtual_reality

azadrubalja otrzymujesz ode mnie punty za ignorowanie moich polecen, prosilam zamknąc dyskusje, dodatkowo posty w podobnym stylu bede traktowac jako atak na uzywkoniczke.
Ostrzegam ze konczy mi sie cierpliwosc. Jelsi nie macie konkretnych informacji na temat daty przydatnosci podkładu prosze zamknąc temat. Moge zamknąć go ja, ale poleje sie krew.

EDIT:
3 raz postu nie usune, dostaniesz kolejne punty za świadome utrudnianie mi pracy, co po zsumowaniu wyniesie bana tymczasowego, moze jest potrzebny, na ochłąnięcie.

Edytowane przez virtual_reality
Czas edycji: 2008-11-28 o 21:34
Stary 2008-11-28, 21:47   #1825
azadrubalja
Rozeznanie

odechciało mi sie wymian i czegokolwiek, wysłałam dobre rzeczy a jestem oskarzana o niueuczciwość, w dodatku punkt karny, po prostu beczka na sukces
Stary 2008-11-28, 21:53   #1826
virtual_reality

Cytat:
odechciało mi sie wymian i czegokolwiek, wysłałam dobre rzeczy a jestem oskarzana o niueuczciwość, w dodatku punkt karny, po prostu beczka na sukces
Chyba wyraziłam się jasno.
Stary 2008-11-28, 21:59   #1827
virtual_reality

Post Czarna Lista- "luźna" dyskusja

Idąc za przykładem z ciuszkowego zakładam luźny watek, tutaj sobie mozna pobiadolic na poczte itp.
Wątek czarna lista bedzie bardziej przejrzysty
Stary 2008-11-28, 22:11   #1828
DAISSY
Zadomowienie

Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Czarna Lista- "luźna" dyskusja

Dobry pomysł
DAISSY jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-28, 22:51   #1829
Agata83
Raczkowanie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez AnetaK20 Pokaż wiadomość
Agato wysłałam Ci w poniedziałek poleconym Perfumy. Oczywiście od Coli ja nie dostałam wiadomości że mi wsyła ubrania. Twierdzi że spodni nie ma już i mi odesle tylko bluzke no szok po prostu. Tez w tym moja wina bo nie upewniłam się jak się z nia wymieniałam że to Oryginał i przez to nieświadomie oszukałam Agate... I tylko się nieprzyjemności z tego zrobiły. Przepraszam Ci Agato jeszcze raz Tu Na forum .
Wtedy nieświadomie (o czym nie jestem przekonana) mnie oszukałaś i przeprosiłaś, ale teraz całkiem świadomie oszukujesz innych.

Drogie wizażanki, pokażę wam pewną ciekawostkę dot. użytkowniczki AnetaK20:
http://allegro.pl/item494315934_sens...najtaniej.html

Miejscowość i kod pocztowy się zgadzają.
Wprawdzie nie napisałaś, że jest to oryginał, ale nie napisałaś też, że jest to podróba. Cena jak na podróbę wysoka. Ja w tej chwili już wiem jak wygląda podróbka. Według mnie jest to ta sama butelka.
Agata83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-28, 23:54   #1830
paprak
Wtajemniczenie

Przekupka: 58 pkt / 100% pozyt.
GG do paprak

Przykre, ze ten watek sie rozrasta

Mam nadzieje, ze sprawa Chloe zostanie tu rozwiazana. Chloe wspolczuje wymianki
paprak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości