|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 4
Cytat:
ehhh.. ;* dla mnie to straszne że chłopak jest dla Ciebie całym światem a on okazuje się zwykłym świnią... wiem jak ci jest ciężko .. Teraz gdy nie odpisał może daj sobie spokój ... nie bedzie łatwo ja wiem .. i nie zrobiłaś z siebie idiotki poprostu chcesz ratować to co dla ciebie cenne .. szkoda że facet tego nie docenia ![]() Trzymaj się ;**.
|
|
|
#2552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, co sie stalo to sie nie odstanie...ja mam nadzieje, ze on sie teraz nie zachowa jak ostatni ****. Odezwal sie jeszcze pozniej?ehjano - u Ciebie robi sie pozytywnie widze... oby tak dalej... Cytat:
|
|
#2553 |
|
Wtajemniczenie
|
ojj dziewczyny,a ja jestem zaaferowana bo przed chwilą pierwszy raz zmieniłam kolczyk w wardze na podkowę iii jest bosko,znaczy podoba mi się ;d i chyba dzięki niemu nabrałam trochę pewności siebie
a dziś jeszcze wpadają do nas kumple,nic szczególnego ale zawsze można się rozerwać : )trzymajcie się |
|
|
|
#2554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba czas zrozumieć, że już nigdy nie będziemy razem. Ale ja tak bardzo Jego potrzebuję. Napisał. `z/w` i nie ma Go. Od 1,5 h się nie odzywa. Muszę to wykorzystać i powiedzieć sobie `dość!`. Przecież da się żyć bez powietrza ..
|
|
|
#2555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Proszę bardzo ; * wiesz usuń mi w tej chwili jego nr GG przynajmniej nie bedziesz się zadręczać że jest dostępny i że nie pisze. zajmij się wszystkim żeby przestać myśleć o nim. poczytaj książkę obejrzyj telewizję idź gdzieś z przyjaciółmi . Z czasem pomoże ; *
|
|
|
#2556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A numer Gadu kasowałam już pare razy. Ale zawsze napisał. I niech zostanie. W chwili obecnej ogląda mecz; Legia 2 - 1 Lechia. Chociaż się dowiem jakiś wiadomości.
|
|
|
#2557 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, gdzie Wy jesteście?
Taka cisza tutaj... Ciekawe czy mnie ktoś jescze pamęta ![]() Chciałabym się z Wami pewną refleksją... Otóż ostatnio sobie myślałam, że już trochę czasu minęło od rozstania i teoretycznie powinno mi "przejść". Ale nie przeszło. Nie płaczę już każdego dnia (no może przed okresem zdarza się, ale to już zasługa PMS). Czy tęsknie? Jak cholera. Brakuje mi poczucia bezpieczeństwa, tej świadomości, że on jest i zawsze będzie (tak przy okazji - w słowa typu "zawsze", "do końca życia" wypowiadane przez facetów nie warto bezgranicznie wierzyć). Najgorsze jest to, że dla niego zmieniłam swoje plany na przyszłość. A teraz cóż... zostałam z niczym. Staram sobie to wszystko budować od początku, ale bez niego to po prostu nie ma sensu. Tak najzwyczajniej w świecie nie mam powodu by cokolwiek robić, zmieniać, wziąć los w swoje ręce. To wszystko to jakiś taki stan zawieszenia. Tylko między czym a czym?
|
|
#2558 |
|
Rozeznanie
|
Gosiuch
Ja też nie płacze codziennie, staram sie normalnie zyc praca, zajecia itp ale to wszystko wraca do mnie jak cholera. Te mysli , ta ogromna tęsnota, brakuje mi go niesamowicie mineło strasznie duzo czasu odkad nie jestesmy razem a ja głupia kretynka ciągle czuje że go kocham , dlaczego nie minie mi to wszystko Boże ale dziś zlapałam niesamowitego doła tak mi strasznie źle nawet nie moge tego opisać
|
|
#2559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ile minęło od rozstania i jak długo byliście razem?
|
|
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
wsystko przeczytalam ale nie jestem w tsanie Wam odpisac. Mam nadzieje, ze wybaczycie
![]() umieram pierwszy raz od niepamietnych czasow modle sie do Boga zeby pomogl mi przetrwac. co za masakra
|
#2561 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Razem zawsze raźniej. A tak przy okazji rzadko tu piszesz ostatnio. Chociaż ja pod tym względem nie jestem lepsza![]() czokled byliśmy razem ponad rok... wiem, niby niewiele, ale z nim to jakoś szybko się to wszystko potoczyło... Myślałam, że to dlatego, że jesteśmy dla siebie stworzeni, a tu d**a
|
|
|
#2562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki napewno razem zawsze raźniej nom ostatnio sie opuściłam mam troche cięzki okres w pracy jak wracam to siadam do nauki .No i jeszcze te doły które mnie dopadają a dziś to na maksa mnie złapało ![]() Czytać czytam co sie dzieje u dziewczyn ale racja opusciłam się w pisaniu
|
|
|
#2563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
żyć chwilą...'
|
|
#2564 |
|
Wtajemniczenie
|
ja z 'moim' byliśmy tylko dwa miesiące a też to bardzo przeżywam,więc... no. : (
|
|
|
|
#2565 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj ten ch*j napisał, że musi mnie przprosić i ze chyba wiem za co.. Chce mi się płakać
, bo on kocha inną, a ja zawsze bylam tą drugą . Ale nawet nie odważył się przyjechać, mimo że obiecał . Jest mi tak źle *********a świnia. Teraz muszę wszystko zmieniać: plany na weekendy, na sylwestra, na chwile z nim... A najgorsze, że żadna z przyjaciólek mnie nei rozumie :/. I teraz szukam zaczepienia gdziekolwiek, pocieszenia gdziekolwiek
Edytowane przez khrrr Czas edycji: 2008-11-29 o 00:09 |
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do d... wszystko
|
|
#2567 |
|
Zadomowienie
|
O ja głupia!! Spotkałam się z nim;(;( Zabijcie mnie;(
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg |
|
|
|
#2568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a więc witaj w otchłani rozpaczy
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain |
|
|
|
|
#2569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz będę częściej zaglądać na ten wątek bo to odpowiednie miejsce i dla mnie |
|
|
|
|
#2570 |
|
Raczkowanie
|
jejkuuuuuuuuuuuuuuuuu co tu tak cicho i pusto?????????????
mam kryzyssssssssssssssssssss ssss w kryzysie, albo kryzys za kryzysemmmm przybita jestem maksymalnie wszystko jest do niczego nie mam się czego złapać
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain |
|
|
|
#2571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może wyjdź gdzieś,rozerwij się? ja od wczoraj nie mam czasu nawet o tym myśleć,bo ciągle goście,imprezy... i jest lepiej : ) chociaż wiem,że jak zacznie się tydzień i obowiązki studenckie to znowu mnie dół złapie,eh.
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Raczkowanie
|
Wychodzę kochana...do znajomych...ale totalnie nie mam nastroju....muszę przybrać na twarz uśmiech numer siedem i udawać, że juz mi przeszło....ale muszę iść, dłużej sie migać nie mogę, bo i tak maja mnie za histeryczke...a mnie się chce ryczećććććććććććććććććććć ć
|
|
|
#2573 |
|
Wtajemniczenie
|
ojj wiem,też tak mam...czasem tylko mam pare dni lepszych a tak to kicha. ah...
|
|
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zastanawiam sie czy poza Asicą-Łobuzicą ktoras z Was byla w zwiazku dluzej niz ja (5 lat). Bo chyba nie
|
|
#2575 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2576 |
|
Raczkowanie
|
hej ja bylam w zwiazku 9 lat takze troche dluzej juz kiedys opisalam tu swoja historie zerwalismy ze soba w sierpniu ale czesto sie widujemy ta sama ekipa zreszta jakos ciezko nam z siebie zrezygnowac kazde z nas kieruje sie czym innym mi serce mowi ze chce z nim byc a rozsadek ze ten zwiazek mnie wykanczal a on ma odwrotnie on wie ze bylam dla niego bardzo dobra sam powiedzial ze bylam najlepszym co go w zyciu spotkalo ale mnie nie kocha ostatnio napisal mi ze jestem fajna i jak tylko sie postaram bede atrakcyjna dobilo mnie to sam nie nalezy do tzw przystojniakow a ja dbam o siebie nie jestem moze szczuplutka (rozmiar 42) ale wiem ze moge sie podobac sam jeszcze niedawno mowil mi ze jestem cudowna a ostatni po zerwaniu slysze same komplementy od znajomych ze swietnie wygladam ale w te glosy nie wierze wystarczyl jeden jego tekst a ja mam ochote zapasc sie pod ziemie i nie pokazywac swiatu na oczy
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj rozstałam się z chłopakiem
![]() ![]() Napisał mi to smsie... A jego tłumaczenie jest po prostu "świetne" - widzi że ja się zaangażowałam a on nie bardzo, że i tak wcześniej czy później by się to skończyło i że nie chce mnie skrzywdzić... Wszystko było ok, nie spodziewałam się tego, a tu coś takiego... Jest mi przeraźliwie smutno. Wczoraj cały wieczór przepłakałam ![]() ![]() Nawet nie mam z kim o tym pogadać...
|
#2578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2579 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny pomóżcie!
![]() wiece co ten debil wykombinował... Nie przyjdzie dzisiaj bo nie może. Woli imprezę u kumpla oczywiście powiadomił mnie dopiero po tym jak postawiłam mu ultimatum 'ze ma sie zdeklarować do (i tu była godzina) bo inaczej zaproszenie jest nie wazne i zaprosze sobie kogoś innego.' I wiecie co odpisał? Ze nie moze, nie bedzie miał dojazdu itp. ze mam sobie innego zarosic. głupi prostak. No wiec mu odpisałam ze ma sie wypchać i że łaski mi nie zrobi tym, ze sie zjawi. Grrry. Tylko mnie zdenerwował niepotrzebnie. ale tabletki uspakajajace juz poszły w ruch i powoli odczuwam ich działanie... Na złośc mu i zazdrośc ustawiłam sobie opis iż nic nie dzieje sie przypadkiem.. z usmiechami i buziakami.. :P a niech sie głowi cała noc z kim tak baluje. xD i niech ŻAŁUJE tego ze woli byc tam sam niz ze mna. :P A ja bede pić pić pić pić a jak mi sie to picie znudzi to bede pić i popijać.
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' |
|
|
|
#2580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

No nic, co sie stalo to sie nie odstanie...ja mam nadzieje, ze on sie teraz nie zachowa jak ostatni ****. Odezwal sie jeszcze pozniej?

a dziś jeszcze wpadają do nas kumple,nic szczególnego ale zawsze można się rozerwać : )

a ile minęło od rozstania i jak długo byliście razem?