|
|
#2701 |
|
BAN stały
|
Dot.: Maleństwa- łączmy się
boskie masz te oczy :OOO
ojjjj chcialabym takie |
|
|
|
|
#2702 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję bardzo
ale tak jak powiedziałam mam przez nie takie "zimne" spojrzenie i kilku facetów mi kiedyś powiedziało że są dziwne![]()
|
|
|
|
|
#2703 |
|
Nie depcze krokusów
|
kazia - masz piękne oczy, ale rozumiem o czym mówisz. Ciemne oczy wydają się "głębokie", a bardzo jasne "zimne","kosmiczne".
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Nietypowe twoje oczy. Masz czym sie wyrozniac
|
|
#2705 |
|
BAN stały
|
a bym wlasnie chciala takie kosmiczne, lubie takie nietypowe elementy urody
|
|
|
|
|
#2706 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję dziewczyny
może będziemy wklejać zdjęcia malutkich ślicznych kobietek, na naszym wątku prawie nie ma zdjęć :-( kurczę ja na razie nic załadować nie mogę tak mi się komputer zaczął mulić :-(
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Rozeznanie
|
Ejj ociupinki gdzie jesteście?
![]() uuup!
|
|
#2709 |
|
Nie depcze krokusów
|
Wykopujemy się spod śniegu...
|
|
|
#2710 |
|
Raczkowanie
|
Obecna i przytomna. Ja to z domu staram się nie wychodzić żeby mnie jakaś zamieć nie zabrała :P
|
|
|
#2711 |
|
Nie depcze krokusów
|
H&M dziecięcy rządzi... Kupiłam sobie spodnie, których nie muszę zwężać ani skracać, rozmiar 158cm i jeszcze mam na oku drugie, tylko kasy mi na koncie nie starczyło (co brzmi śmiesznie, bo kosztują 80zł). Nie wszystkie w tym rozmiarze na mnie pasowały.
Z butami mam problem, szukam kozaków, ale wszystkie mają strasznie szerokie cholewy. Znalazłam jedne na styk, ale kosztowały 400zł, nie dam tyle za nieznaną markę.
|
|
|
#2712 |
|
Raczkowanie
|
Tak racja tez widziałam w H&M dziecięcym spodnie dla siebie
wcześniej to omijałam to miejsce ale musze stwierdzić ze to właśnie dla nas maleństw doskonałe miejsca na szukanie spodni )
|
|
|
#2713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam identcznie , chociaz mam juz 25 lat, rowniez mam 158cm wzrostu, chuda ze masakra :P z wyglądu przypominam taką "gówniarke" waga 44kg.. O doborze ubran to juz nie wspomne... bo u mnie rozmiar 34 sie czasem wydaje za duzy... Co do butow to nieznosze na wysokim obcasie, jak juz wole plaskie obuwie. Jednym słowem ciezko byc malutką istotą
|
|
|
|
|
|
#2714 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mala83 - witam przedstawicielkę wspaniałego rocznika '83, wyglądającą zapewne na'93
![]() EDIT: Dziś kupiłam kolejne spodnie, tym razem na 152cm, ale muszę skrócić o jakieś 5cm. Kto ustala te rozmiary?!
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2008-11-27 o 22:50 |
|
|
|
|
#2715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Az tak to chyba nie co tu duzo mowic Wystarczy ze sama ocenisz http://www.sweeti21.fotka.pl BTW Co do spodni to ostatnio chodzilam po centrum handl. i w orsayu poprzymierzalam sobie kilka par spodni... Okazalo sie ze wszystkie pary spodni od 32-36 byly na mnie... za duze w sensie za szerokie w biodrach- lezaly na mnie jak worek po kartoflach lub tez w ogole spadaly z pupy.. Ja to sie zdziwilam bo zazwczaj w orsayu rozm. 32 bywal dla mnie zazwyczaj za maly a tu niespodzianka :/ no koszmar.. Czasami nie wiem gdzie chodzic zeby kupic dobre i markowe spodnie jeansowe zeby na mnie pasowaly jak ulał. Edytowane przez Mala83 Czas edycji: 2008-11-29 o 00:07 |
|
|
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Mala to twoje fotki? Nie wygladasz dziecinnie. 20 lat dala bym ci spokojnie
MNie jak byscie zobaczyly to zmienibyscie zdanie co do mlodego wygladu
|
|
#2717 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dałabym Ci jakieś 21... Orsaya dawno temu skreśliłam
|
|
|
#2718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki.. Moze zarzuc jakas fotka to Ci powiemy ![]() Thx ;] W gruncie rzeczy inni czasem przesadzaja z tym odejmowaniem lat.. Pewna osobka pobila rekord w ocenianiu twierdzac ze wygladam na 14-15latek Rozumiem ze nie uznajesz juz Orsaya? a dlaczego? Gdzie dobierasz spodnie dla siebie? bo zazwyczaj wszystkie mi sie rozwalaja do tego stopnia ze spadaja mi nawet z paskiem. |
|
|
|
|
|
#2719 |
|
Nie depcze krokusów
|
Wyglądasz młodziej, ale nie jak dziecko. Jak jestem w czapce w zimie, to mnie czasem babcie zaczepiają z tekstem "chłopczyku, czy mógłbyś...". W Orsayu wszystko jest za duże, nawet najmniejszy T-shirt. Spodnie albo skracam (Miss Sixty ma obcisłe na tyłku, a mam w biodrach ok.84cm), albo na dziecięcych. Zdradzają mnie pojedyncze siwe włosy, już-nie-ta gładkość, no i to mądre spojrzenie w oczach
|
|
|
#2720 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mala83 oglądając zdjęcia wyglądasz na 22/23 lata ale wiadomo wzrost robi swoje i dlatego oceniają nas na stare szesnastki :P PS: wy narzekacie ze jesteście szczupłe a ja wam mowie ze tylko pozazdrościć! Nie jedna by tak chciała w tym ja
|
|
|
|
#2721 | ||
|
Raczkowanie
|
Dobrze wiedziec
chociaz draznia mnie spojrzenia ludzi na ulicy szczegolnie nastek bo pewnie porownuja... Czasem mam ochote komus dowalić "sorry moze chcesz autograf skoro tak sie gapisz?" :P Cytat:
niezle hehe, dobrze ze ja nie nosze czapek.. Cytat:
W orsayu sporo rzecz o dziwo na mnie lezy idealnie chociaz materialy z czasem za bardzo sie rozwlekaja. Ja to mam szczescie ze jestem krawcowa z zawodu i sama na spokojnie umiem sobie skrocic nogawy albo ewentualnie naniesc jakies drobne poprawki Co do moich wlosow to tez juz nie sa takie gladkie no chyba ze sie swiezo ufarbuje albo zastosuje extra odzywke wiek robi swojemoniak88 stare szesnastki? ale nazwalas heheZalozmy ze gdybys byla chuda to bs sie cieszyla przez tydzien ale pozniej bys zrozumiala ze jednak jest ciezko np z doborem roznych ciuchow i butow.. Ja np w deichmannie ost przmierzalam kozaki to nawet rozmiar uwaga! -35 byl za duzy...
|
||
|
|
|
|
#2722 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny, dołączam się do wątku. Też jestem mała, wzrost 160 cm, a do tego chuda jak patyk: 42/43kg, a mam juz 23 lata.
Wszyscy myślą, że mam 16 lat, nawet mój ginekolog jest w szoku jak do niego przychodzę, a internista mówi, że powinnam przytyć, tylko że ja nie mogę. Jem jak głupia, a nie tyję!!! ![]() I właśnie mój problem polega na tym, że wszystko jest na mnie za duże, od dwóch miesięcy szukam na siebie płaszcza i nic nie mogę znaleźć, albo jest za duży w ramionach, albo za długi, albo na długie rękawy lub wyglądam w nim jakbym pożyczyła go od starszej siostry :/ Mam wrażenie, że producenci zaniżają rozmiary albo produkują ubrania dla osób niesamowicie szczupłych o wzroście min. 170 cm. :/ Może znacie jakieś sklepy produkujące małe rozmiary, bo ostanio nawet na mango się zawiodłam. ![]() Pomocy!!!! |
|
|
|
|
#2723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Mala83 Czas edycji: 2008-11-29 o 14:46 |
|
|
|
|
|
#2724 |
|
BAN stały
|
Mala83 ja tez bym Ci dala 21 spokojnie
ale sam wzrost czesto myli innych...ja ostatnio na imprezie sobie tanczylam z jakims kolesiem, na oko z 17 lat mial, nie wiecej, potem sie spytal o numer telefou to powiedzialam ze chyba za stara jednak jestem dla niego bo 2 rok studiow :P to byl troszke w szoku
|
|
|
|
|
#2725 |
|
Nie depcze krokusów
|
A właśnie, muszę sobie jakąś kobiecą czapkę kupić, bo jak jadę w teren, to muszę mieć coś na głowie.
tofilla - zadziwia mnie to, jak można produkować rozmiary na osoby, których jest tak mało (talia 60, wzrost 180), a na nas, które przecież rządzimy światem, nie...
|
|
|
#2726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiecie co, mam czasem takie wrazenie, ze patrzac na zdjecia osob dochodzimy do wniosku, iz wgladaja na swoj wiek lecz jak sie spotyka te osoby na zywo to juz mozna zmienic zdanie takze roznie to bywa.. Rowniez zauwazylam ze podrywaja mnie mlodsi kolesie a nie starsi... a powinno byc na odwrotMalla Widocznie nie pomysleli o niskich osobach skoro szyja rzeczy dla dlugonogich dziewczyn.. no szkoda Edytowane przez Mala83 Czas edycji: 2008-11-29 o 15:34 |
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Raczkowanie
|
Mala83 w sumie moze i masz racje ale chyba moj problem z waga to jest to ze mi wszystko idzie w uda i mam takie tzw dwa kołki z czego moj tyłek jest dosc mały i płaski
i naprawdę znales spodnei dla mnei to juz wogole masakra bo te dopasowanie na tylek podkreslaja masywne uda i niektore to po tygodniu zwisaiaj mi z tylka doslownie :/ a o skracaniu i podwijaniu nogawek nie wspomne bo to juz norma :PMnie kiedyś taki pietnastolatek podrywał po czym zapytal sie czy dam mu nr telefoniu i wgole. Na co powiedzilam mu ile mam lat to po chwili zastanowaienia dodal: to zostanmy chociaż przyjaciólmi ![]() Malla jak jakaś kobieca czapke znajdziesz to sie pochwal bo i ja musze cos miec na te zime:P
|
|
|
#2728 |
|
BAN stały
|
ja mam 20 no w suemi 21 prawie.. to jest 2 rok
heh a mi sie mlodsi chlopacy bardziej podobaja niz starsi na szczescie moj TZ tez wyglada na mniej, tak z 18 max ale jak chlopakwyglada dojrzalej to sie glupio czuje przy takich.. nawet nie chodzi o wzrost ale o wyglad
|
|
|
|
|
#2729 |
|
Raczkowanie
|
moniak88
No to rzeczwiscie masz nielada problem a sprobuj kupic jakis szeroki pasek do spodni, wowczas spodnie beda sie lepiej trzymac tak mi raz doradzila babeczka w sklepie..
|
|
|
|
|
#2730 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
smiesznie razem wygladamy ale... przy takim "misiu" czuje sie bezpiecznieEDIT: Niechcacy troszke sie zagalopowalam i napisalam posty 2x pod rzad.. nie mozna tu kasowac postow?
Edytowane przez Mala83 Czas edycji: 2008-11-29 o 16:32 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

ale tak jak powiedziałam mam przez nie takie "zimne" spojrzenie i kilku facetów mi kiedyś powiedziało że są dziwne

waga 44kg.. O doborze ubran to juz nie wspomne... bo u mnie rozmiar 34 sie czasem wydaje za duzy... Co do butow to nieznosze na wysokim obcasie, jak juz wole plaskie obuwie. Jednym słowem ciezko byc malutką istotą
i naprawdę znales spodnei dla mnei to juz wogole masakra bo te dopasowanie na tylek podkreslaja masywne uda i niektore to po tygodniu zwisaiaj mi z tylka doslownie :/ a o skracaniu i podwijaniu nogawek nie wspomne bo to juz norma :P