|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Mnie sie wydaje ze Marta tez pomyslala o tesciowej.
W koncu narzekamy tutaj na tesciowe, chociaz moja jest w porzadku, wlasciwie to troche głupie, ale ostatnio mam lepsze stosunki z nia niz z mama. Z mama wcale nie rozmawiam juz tydzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Wtajemniczenie
|
Kurde, bo oczy pięknie zrobiła.
No i nie wiem, bo tam bym miała wszystko zrobione kompleksowo. TŻtowi się podoba, ale ja nie mam zamiaru się na siłę zmieniać i opalać. |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
Scio dzięki za zaproszenie wkońcu musimy się poznać
![]() Popscene a możesz wklepić zdjęcie z tym makijażem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Wtajemniczenie
|
OK, tylko na razie testuje jak się zachowuje w warunkach płaczu. Bo się tak zeźliłam, że się popłakałam. Bo wszyscy chcą mnie na siłę opalać i jestem odmieńcem, bo nie jestem opalona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
Popscene ja jestem blada jak pupa!!!! I zyje a w dodatku mam takiego buraka na twarzy bo mam naczynka!!!! I chyba się zdecyduję na laser bo mnie to juz wkurza 2 lata walczęz nimi kremami, zabiegami, i wszytskim a one sa i są i są i to bardzo uparcie!
Stosuje rożne serum itd , koleżanki w szkole robią mi zabiegi i co i nic!!!! Ja dopiero pięknie wyglądam. Jest zimno mam wielke rumieńce, jest gorąco jeszcze bardziej, napije się ciepłego, zjem coś ciepłego non stop je mam! Już żyć przez to nie mogę normalnie! A po tej zimie to będe miała chyba twarz jak nie wiem co... tak mi je wywali że będę miała fioletową sieć na twrzy! A w dodatku ciągle pieką mnie policzki, czasem graniczy to z bólem! Nie mart się ja mam gorzej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Wtajemniczenie
|
Daysy ja też mam naczynkową cerę i wiem z czym to się je:P
Ja kocham moją bladą karnację i nie mogę tego skumać, dlaczego miałabym to zmieniać. Taka moja natura do cholerki. |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zadomowienie
|
nie wiem ile płacisz za próbny makijaż ale jeżeli podoba Ci się to co zrobiła poza tym nieszczęsnym podkładem to może umów się na jeszcze jedną próbę ale tym razem z własnym podkładem i zobaczysz co z tego wyjdzie.
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
Popscene ja też nie chce wyglądać jak biały murzyn.... mam jasne włosy a jak bym się zsolaryzowała to była by tragedia!!!!
Ja marzę o tym by pozbyć sie tych naczynek bo naprawdę już nerwowo i psychicznie tego nie wytrzymuję!!! Ja jak miałam z 14 lat to już mi te rumienie wyskakiwały tylko wtedy niestety nie wiedziałm z czym to się je i nic nie stosowałam, zreszta każdy mi wtedy mówił że wyglądam tak ładnie jak rumiane jabłuszko.... a teraz jak mały dojrzały buraczek :P |
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby im to strasznie przeszkadzało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Wtajemniczenie
|
Wolę Wam wysłać na maila. Podajcie proszę. Dla wielu z Was to pewnie będzie już blada karnacja pomalowana w ten sposób, ale dla mnie to już jest kilka odcieni za dużo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Wtajemniczenie
|
Cześć ślicznotki
![]() Widzę, że produkujecie na maksa ![]() ![]() Daysy myślę, że Marta nie chciała obrażać Twojej mamy, pewnie zrozumiała, że chodzi o teściową i poniosło ją...także uśmiechnij się pięknie i nie smutaskuj ![]() Popscene Jeśli chodzi o makijaż, to raczej nie chiałabym być robiona na murzyna ![]() ![]() Daysy właśnie, przemyśl ten plener i przekonaj tżta że warto pobiegać w garniaku parę dni po weselu ![]() Popscene jeśli mogłabyś mi wysłać, to chętnie zobaczę wyczyn Twojej makijażystki agnusek85@gmail.com
Nasz dzień: 12.09.2009 ![]() ![]() ![]() Zawsze będę wierzyć... ![]() Edytowane przez agnusek22 Czas edycji: 2008-11-29 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Rozeznanie
|
Popscene- jak masz jasną karnację, to nie warto się na Murzyna robić. A wizażystka powinna Cię umalowac tak, jak Tobie odpowiada, a nie wg swojego gustu. Prześlij mi na priva zdjęcie
![]() Aaa, nie pomyślałam, że na priva może się nie dać... więc podaję mój mail luci_fer@gazeta.pl a spójrzcie co znalazłam w necie... slina mi strasznie cieknie jak oglądam te pralinki! myślę, czy nie kupić mamie tej wielkiej tabliczki białej czekolady z truskawkami albo limonkowej na gwiazdkę- ona uwielbia takie rzeczy ![]() http://chocolissimo.pl/do/index.jsp
![]() ![]() Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu... http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png Edytowane przez jupik Czas edycji: 2008-11-29 o 11:41 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Wtajemniczenie
|
Jupiku a można na PW przesyłać pliki? Bo nie dojrzałam
![]() Mail jest w trakcie wysyłania ![]() Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-11-29 o 11:39 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
o to ja taz chetnie zobacze popscene
![]() linkax@o2.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
Popscene ja też chcę
![]() izaslonko7@wp.pl |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
Rozeznanie
|
popscene-no własnie mnie olśniło, że chyba nie, więc podałam mail wyżej
![]()
#771 |
Wtajemniczenie
|
Popscene uważam, że masz źle dobrany podklad...
![]() ![]() ![]() A jak trwalość? Na jakich kosmetykach pracowała wizażystka jeśli mogę spytać i jaki jest koszt próbnego make upu? Uff, ile pytań ![]()
#772 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na zdjęciu nie widać bronzera i różu, bo jak jej zwróciłam uwagę, że jest za ciemno, to wzięła jaśniejszy puder, pomaziała i powiedziała, że jeśli mi nie zależy na konturach, to może tak zrobić (chamsko trochę, pewnie się wkurzyła). Robiła na Sephorze, nie podoba mi się tusz, chyba jakiś stary, bo się kruszy. Utrwalenie ma być niby fixatorem. Próbny kosztuje 50 zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Właśnie własnie pisz popscene wsio
![]() hmm spóżniłam się z tym wpisem ![]() Narazie czekam aż mi się otworzy zdjęcie ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-11-29 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Rozeznanie
|
popscene ja też bym sciała na maila
![]() ![]()
#775 |
Wtajemniczenie
|
Akurat gmail ma jakieś problemy:/
Może ktoraś z dziewczątek Ci wyślę, chyba że mogę później to zrobić. Udało się wysłać ![]() Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-11-29 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Rozeznanie
|
Popscene- ale z Ciebie śliczna dziewczyna
![]() ![]() ![]()
#777 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie solarowa babka się zdziwiła, że chcę mieć usta ciemniejsze od cery, to był mój pomysł. Ona chciała jakimś bladym błyszczykiem pomalować.
Jak jej powiedziałam, że mnie trzeba malować jasnymi cieniami, bo inaczej wyglądam jakby mi ktoś podbił oko, to nie wzięła sobie tego do siebie, bo miała ten swój niecny plan, że mnie upaćkać pomarańczowo-brązową mazią. Myślicie, żeby rzucić jej wyzwanie, zanieść jej mój podkład i mój tusz do rzęs i poprosić, żeby spróbowała jeszcze raz? Tylko nie mam do tego siły teraz, chyba w kwietniu jak będę szła na próbny fryz to się spytam o to. Hmm tylko co z tego, że mnie wymaże moim podkładem jak zaraz weźmie pomarańczowy puder i zacznie mnie nim męczyć. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-11-29 o 12:05 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie, tylko ja się obawiam, że trudno teraz znaleźć taką makijażystkę. Bo jak z jakąś rozmawiam, to gadają tak jakby znały się na tym najlepiej na świecie a potem taka klapa.
Tak w ogóle zmazałam ten pomarańcz i nałożyłam swój podkład i wygląda to ładnie. W przyszłym tygodniu będzie dzwonić szefowa tego salonu z kosztorysem, bo chciałam tam zrobić włosy, farbowanie, depilację i inne takie i ma mi policzyć z rabatem. Opowiem jej, że makijaż został oceniony tak jak został i czy da się coś z tym fantem zrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
Popscene --> ale sliczna z Ciebie kobietka
![]() Ja tez bym szukała innej makijażystki, niby ładnemu we wszystkim ładnie, ale akurat jakoś nie podoba mi się pomarańczowy odcień Twojej cery. Właściwie to taki przeciętny ten makijaż, masz jeszcze trochę czasu, więc szukaj dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.