Panny Młode 2010 cz. II - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-29, 10:15   #4441
lusmarija
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dziękuję i na wzajem

wydaje mi się, że w następny weekend będzie już nowa 3 część naszego wątku o matko to ja nie wiem ile będzie do 2010
dziękujemy dziękujemy

masz racje Kasiu rozpisujemy się w tempie błyskawicznym chyba naprawdę pobijemy jakiś rekord

a własnie chodziłyśmy wczoraj z mamą po jubilerach bo mnie kusi na pierscionek no i przy okazji Pan nam pokazał jedne obrączki i powiedział (ja przyznam sie ze nawet nie wiedziałam o tym ale moze ja jakas niedomyslna jestem ) ze jak ktos kupuje połączenie białego złota z żółtym to zeby zwracać uwagę na to jak jest ona wykonana wewnątrz musi odzwierciedlać to samo co jest na zewnatrz w sensie że jak np są jakieś paseczki białego i żóltego to tak samo powinno to wygladac wewnątrz obrączki.
o jaaaaaaaaaaa ale zamotałam

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2008-11-29 o 10:19
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 11:03   #4442
onaella
Zakorzenienie

i ja się witam i życzę miłej Sobotki

Ja mam dziś ambitny plan pisania pracy mgr zobaczymy co mi z tego wyjdzie
Poprzeglądam tylko wątki na forum i zabieram się za pisanie

Buziaki

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 11:18   #4443
angluka
Rozeznanie

Hej, a za własnie z zakupów wróciłam kupiłysmy z amaą fajne ozdoby na choinke ze słomy i śmieszne majtki TŻ na mikołajki kupiłam takei bokserki z moywem świątecznym na pupie Uciekam popsprząta, moze sie rozgrzeje bo zmarzłam strasznie, u nas deszcz pada
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 11:22   #4444
kaska87
Zakorzenienie

a ja podłączyłam sobie kompa u siebie w pokoju od wrzesnia był w szafie bo po remonci nie mam biurka w pokoju bo by nie pasowało i nie miał gdzie stać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 11:58   #4445
Elitka4
Rozeznanie

Ja też na wizażu się dzisiaj za bardzo udzielać nie będę. Lecę szybko sprzątać, potem trzeba się wyszykować na randkę z TŻcikiem moim kochanym, który będzie dzisiaj u mnie około 17, bo na 17:40 zrobiłam rezerwację na "To nie tak jak myślisz kotku".

Też bym dzisiaj chciała coś poczytać do pracy mgr, ale chyba się nie wyrobię, bo muszę jeszcze przeczytać (i zrozumieć) kilka paragrafów ustawy vatowskiej do pracy, bo klient wymyśla, a ja nie wiem o co chodzi. Chyba sobie w grudniu zarządam w pracy wolnego między wigilią a sylwestrem i wtedy będę siedzieć na tą pracą mgr od rana do wieczora, bo inaczej to czarno widzę ten mój pierwszy rozdział do końca semestru.

Miłego dnia
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 12:26   #4446
merriel
Raczkowanie

Hej gaduły Ja tylko na chwilę, melduję że nadal żyję, jeden egzamin zdany, drugi za tydzień ale potem powinno być luźniej i będę mogła z wami sobie poplotkować
Na razie tylko podczytuje czasem jak mi już wiedza uszami wypływa i muszę na chwilę przestać się uczyć
Co do ślubnych spraw, to u nas na razie spokój i cisza nie chce nam się szukać fotografa i kamerzysty, ci z Zamościa mi się nie podobają no, ten ostatni mógłby od bidy być
http://www.htsstudio.pl/galeria/przy...nia/index.html
http://www.video-filmowanie.com.pl/i...mid=63&catid=3
http://www.dide.pl/
No nic, zmykam sprzątać, odpoczywać a potem do nauki
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 13:33   #4447
angluka
Rozeznanie

Elitka to czekam recenzje z filmu bo tez bym chciała sie wybrac to powiesz czy warto
Stary 2008-11-29, 13:50   #4448
onaella
Zakorzenienie

A ja nie lubię chodzic do kina

i przez prawie 5 lat ani razu nie byłam z moim Tż ha ha ha ale to dlatego, że On wie, że albo bym zasnęła albo wyszła w połowie

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-29, 14:26   #4449
madziulka_
Zakorzenienie

Witam cieplutko w zimny dzionek
My z TŻ juz po sobotnich zakupach, kupilsmy kilka świątecznych ozdób typu świeczniki+świeczki, taki fajny domek z oknami gdzie też wstawia się świeczkę itp. a poza tym kupiłam buty na Sylwka, pończochy, chustkę a'la turkeyA że planów na Sylwka nie mamy jeszcze to i tak Moje Kochanie stwierdziło że w domku tez mozna pieknie wygladac
A teraz zabieram się za salatkę sushi i muffinki bo mam ogromną ochotę na słodycz od długiego czasu

lusmarija Ja też o tym nie wiedziałam więc zapamiętam Ale My raczej chcemy obrączki całe z bialego złotaAaa po przyjeździe do PL chce sobie zrobiź prezent w postaci pierścionka, łańcuszka lub bransoletki z biąłego złota-jesli znajdę cos fajnego w dobrej cenie dla mnie
Kubusewa jak tam po wczorajszej imprezce?

Ogladałyśice wczoraj może "Oszukac przeznaczenie 3"?
Ja oglądalam wszystkie cz. i ta 3 fajna jest

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 14:36   #4450
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
Elitka to czekam recenzje z filmu bo tez bym chciała sie wybrac to powiesz czy warto
No, czekamy czekamy Też chciałabym zobaczyć ten film My bardzo lubimy chodzić do kina, ale niestety nie robimy tego zbyt często z powodu kasy. Mieszkam od Gda ponad 50 km, a moje kochanie do mnie ok. 30 i sporo wychodzi za dojazd, bilet, popcorn itd. (Raz na jakiś czas nam wystarczy). Ostatnio chcieliśmy jechać na noc reklamożerców, ale też nie wypaliło Już 3 rok się wybieramy, ale jakoś nie wychodzi Może w przyszłym roku
A my dzisiaj się spotykamy z naszymi znajomymi, młode małżeństwo niecałe 2 miesiące po ślubie Byliśmy u nich na poprawinach. Żarełko pyszne już zrobione, teraz tylko posprzątać, wypindrować się i czekać na gości
A u Was też jest tak, że Wasz mężczyzna czasami nie odzywa się bardzo długo, a potem się dziwi że się się martwicie? Mój K. prawie pół dnia się do mnie nie odzywał (o 11:30 zadzwonił, że idzie się zdrzemnąć i do teraz się nie odzywał do mnie ) Wtedy zaczęłam napierać na jego komórkę, to się zdziwił, że się o niego martwię Nie lubię takich sytuacji
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 14:54   #4451
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
No, czekamy czekamy Też chciałabym zobaczyć ten film My bardzo lubimy chodzić do kina, ale niestety nie robimy tego zbyt często z powodu kasy. Mieszkam od Gda ponad 50 km, a moje kochanie do mnie ok. 30 i sporo wychodzi za dojazd, bilet, popcorn itd. (Raz na jakiś czas nam wystarczy). Ostatnio chcieliśmy jechać na noc reklamożerców, ale też nie wypaliło Już 3 rok się wybieramy, ale jakoś nie wychodzi Może w przyszłym roku
A my dzisiaj się spotykamy z naszymi znajomymi, młode małżeństwo niecałe 2 miesiące po ślubie Byliśmy u nich na poprawinach. Żarełko pyszne już zrobione, teraz tylko posprzątać, wypindrować się i czekać na gości
A u Was też jest tak, że Wasz mężczyzna czasami nie odzywa się bardzo długo, a potem się dziwi że się się martwicie? Mój K. prawie pół dnia się do mnie nie odzywał (o 11:30 zadzwonił, że idzie się zdrzemnąć i do teraz się nie odzywał do mnie ) Wtedy zaczęłam napierać na jego komórkę, to się zdziwił, że się o niego martwię Nie lubię takich sytuacji
Aniolku może mu się przysnęło, zaraz się odezwie zobaczysz
A co kina to uwielbiammmm chodzić do kina, a jak nie da rady to oglądać film których jeszcze nie ma w cinema w domku Np. Lustra ogladalam już dobre parę tygodni temu
Przypomniały mi się czasy szkolnych klaowych wypraw do kina hehe to były czasy jak lekcje przepadały
Macie swój ulubiony film może, taki który ogladałyście juz kilka razy i z chęcią ponownie do niego wracacie?

Stary 2008-11-29, 15:04   #4452
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
oj znam ten ból
Nawet jakiś czas temu pisalam tutaj, że ileś tam Tż sie nie odzywał, bo pojechał do skelpu a potem wielki zdziwienie, że ja sie martwię, no ale jak mam się nie martiwć jak było koło 22 a on na zakupach

Z resztą Moje Kochanie często zasypia sobie ot tak, położy się poleżec na 5 minut a zasypia na parę godzin, a jak śpi to go wojna nie obudzi, wiec moej smsy nic nie dają A dzwonić za bardzo nie mogę bo to jednak straszny koszt na angielski nr, ale w sumie telefon też Go nie obudzi

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-29, 15:17   #4453
angluka
Rozeznanie

Madziulka i jak ten film lustra? Ja uwielbiam horrory
Stary 2008-11-29, 17:53   #4454
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

A ja już zmieniłam fotografa. Jednak będziemy mieć paparazzi Był u mojej siostry i piękne zdjęcia miała

Nie było mnie kilka dni a tu chyba 15 stron do nadrabiania. W życiu:P Mój misiaczek dzis z tata moim remontuja mi pokoik zakladaj apanele, a z misiem pojechalam i kupilismy jeszcze tapetke:P Bo misiu musial ze mna bo po slubie chyba jednak zamieszkamy z rodzicami bo jednak wynajem sie nie opłaca. Ale to jeszcze nie przesądzone zobaczymy jak to bedzie jeszcze mamy czas zeby o tym pomysleć...
I jak tam mija wam weekendzik??

Ja też uwilbiam horrory Wiec mow mow jak i co
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 18:05   #4455
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
A ja już zmieniłam fotografa. Jednak będziemy mieć paparazzi Był u mojej siostry i piękne zdjęcia miała

Nie było mnie kilka dni a tu chyba 15 stron do nadrabiania. W życiu:P Mój misiaczek dzis z tata moim remontuja mi pokoik zakladaj apanele, a z misiem pojechalam i kupilismy jeszcze tapetke:P Bo misiu musial ze mna bo po slubie chyba jednak zamieszkamy z rodzicami bo jednak wynajem sie nie opłaca. Ale to jeszcze nie przesądzone zobaczymy jak to bedzie jeszcze mamy czas zeby o tym pomysleć...
I jak tam mija wam weekendzik??

Ja też uwilbiam horrory Wiec mow mow jak i co
Jak to paparazzi ?? Możesz mi wyjaśnić na czym to polega ???

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-29, 18:43   #4456
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Jak to paparazzi ?? Możesz mi wyjaśnić na czym to polega ???
No wiec robi zdjecia w domu u mnie w kosciele na sali. Jest z nami caly czas. Od momentu ubierania sie (koncówki) do prawie samego konca wesela) A później jeszcze plener.
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 19:12   #4457
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Madziulka i jak ten film lustra? Ja uwielbiam horrory
Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
No wiec robi zdjecia w domu u mnie w kosciele na sali. Jest z nami caly czas. Od momentu ubierania sie (koncówki) do prawie samego konca wesela) A później jeszcze plener.
Też lubie horrory, ale bez przesady oczywiście(wampiry itp. dziwolągi odpadają).
Lustra- mi się podobał film w skali 1-10, dałabym mu 7 i warto zobaczyć
W chwili obecnej mamy nowy horror(nie pamiętam tytułu) gdzie ludzie jedzą ludzi-raczej go nie pooglądam, zobaczyłam ten kawałek i chyba odpada

O takie fotografa tez chce
kubusewa
powiem wow odnośnie foto na naszej grupie

Stary 2008-11-29, 19:42   #4458
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziewczynki
własnie wrociłam ze szkoły meczace to,

co do filmu to ja byłam w tamtym tygodniu i mi sie bardzo podobało taki odjechany ten film ale smiech kupe
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 19:42   #4459
onaella
Zakorzenienie

Ewcia daj kawałek pizzzy

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-29, 19:58   #4460
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Ewcia daj kawałek pizzzy
a prosze
Stary 2008-11-29, 20:06   #4461
angluka
Rozeznanie

My dzisiaj z TŻ spędzilismy bardzo symaptyczne popołudnie własnie pojecał do domku a ja juz w piamce zekam na Mam talent i tak mam cichą nadzieje zeby wygrało tych dwóch panów co takie różne fiury gimanstyczne robią bo reszta to chyba pomyiła program bo zrobił sie z tego idol czy szansa na sukces
Stary 2008-11-29, 20:19   #4462
metkaa
Zakorzenienie

a mam talent nie zaczyna sie o 20,35??
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 20:22   #4463
onaella
Zakorzenienie

A ja siedzę sama na impreze nie chciałam iść bo wiedziałam, że będę cały czas myślała o Tż.

Popisalam trochę prace mgr, ale teraz już mi się nie chce, porobiłabym kartki bo muszę w środę do galerii zanieść świąteczne (a mam dopiero 5 sztuk) a jakoś weny brak

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-29, 20:23   #4464
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
My dzisiaj z TŻ spędzilismy bardzo symaptyczne popołudnie własnie pojecał do domku a ja juz w piamce zekam na Mam talent i tak mam cichą nadzieje zeby wygrało tych dwóch panów co takie różne fiury gimanstyczne robią bo reszta to chyba pomyiła program bo zrobił sie z tego idol czy szansa na sukces
Mi się podoba "Audiofeels"Ale Ci Panowie tez fajni są

Stary 2008-11-29, 21:17   #4465
can't be perfect
Wtajemniczenie

cześc dziewczynki. u mnie niespodziewany zwrot akcji może nowa, sala, nowa data, ale o tym to dopiero w poniedziałek.. wchodzi w grę jechanie do ślubu bryczką i fajerwerki, ale to ostatnie to zależy ile taka przyjemność będzie kosztować bo nie wiem czy mozna samemu jakieś kupić i któryś z pracowników je wystrzeli..

a jak zechcecie to kilka zabaw oczepinowych znalazlam i mogę wkleić
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 21:23   #4466
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
cześc dziewczynki. u mnie niespodziewany zwrot akcji może nowa, sala, nowa data, ale o tym to dopiero w poniedziałek.. wchodzi w grę jechanie do ślubu bryczką i fajerwerki, ale to ostatnie to zależy ile taka przyjemność będzie kosztować bo nie wiem czy mozna samemu jakieś kupić i któryś z pracowników je wystrzeli..
to mnie zaciekawiałs ta nową datą powiedz chociaż czy nadal będzie to 2010

ja oglądam z Piotruchą "mam talent"

Stary 2008-11-29, 21:33   #4467
natj
Rozeznanie

Cytat:

a jak zechcecie to kilka zabaw oczepinowych znalazlam i mogę wkleić
wydaje mi się że nie można;
bo jeśli takiemu pracownikowi się coś stanie to Ty będziesz odpowiedzialna, musi być pirotechnik który zapewni bezpieczeństwo.
A fajerwerki kosztują z 5 tyś? Gdzieś kiedyś o tym czytałam (średnio z pamięcią :P)
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 21:52   #4468
BlackAngel
Adwokat diabła

Jest w miarę ok, ale ze ślubem przycichło ;(

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 22:00   #4469
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
to mnie zaciekawiałs ta nową datą powiedz chociaż czy nadal będzie to 2010

tak na pewno będzie to 2010 rok zainspirowała mnie jedna sala.. bo pisałam ostatnio że babka z tej naszej zamowionej sali zadzwoniła żeby podpisać umowę.. a ja się wlasnie zaczęłam zastanawiać czy tam chcę mieć na 100%, zaliczka 1000zł.. i mama podsuneła mi pomysł pewnej sali w stadninie koni i wtedy plener byłby w środku wesela.. w sumie nie byłoby źle.. bo slub może nawet o 15 by był, a rano nie trzeba by wstawać przed 7 tylko spokojnie się wyspać a co do miesiąca to wchodzi w grę lipiec/sierpień/ wrzesień w zaleźności jakie ta sala będzie miała terminy a to jest zajazd i pokój dla nas będzie można wynająć.. bo u mnie w domu będzie tłoczno..

i tak ogólnie zaczełam się zastanawiać nad wszystkim i wkurzylam się na TŻta i przy rodzicach mu powiedzialem że na końcu weźmiemy coś co nam zostanie.. i skruszony powiedział że zaczniemy coś szukać tylko na 100% musimy mieć salę i datę ale na razie się nie nakręcam.. zobaczymy w poniedziałek jak cenowo będzie to wyglądać.. ale zawsze chcialam mieć wesele w jakimś zajeździe wśród zieleni..a tam jest jezioro, las. a ta restauracja która wstępnie wybraliśmy jest bardzo elegancka, ale przy głownej ulicy się mieści..

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-11-29 o 22:10
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 22:05   #4470
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Jest w miarę ok, ale ze ślubem przycichło ;(
ale chodzi o pieniądze?
Cytat:
tak na pewno będzie to 2010 rok zainspirowała mnie jedna sala.. bo pisałam ostatnio że babka z tej naszej zamowionej sali zadzwoniła żeby podpisać umowę.. a ja się wlasnie zaczęłam zastanawiać czy tam chcę mieć na 100%, zaliczka 1000zł.. i mama podsuneła mi pomysł pewnej sali w stadninie koni i wtedy plener byłby w środku wesela.. w sumie nie byłoby źle.. bo slub może nawet o 15 by był, a rano nie trzeba by wstawać przed 7 tylko spokojnie się wyspać a co do miesiąca to wchodzi w grę lipiec/sierpień/ wrzesień w zaleźności jakie ta sala będzie miała terminy a to jest zajazd i pokój dla nas będzie można wynająć.. bo u mnie w domu będzie tłoczno..
no to zycze by sala była wolna i cudna

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości