|
|
#4441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
![]() masz racje Kasiu rozpisujemy się w tempie błyskawicznym chyba naprawdę pobijemy jakiś rekord![]() a własnie chodziłyśmy wczoraj z mamą po jubilerach bo mnie kusi na pierscionek no i przy okazji Pan nam pokazał jedne obrączki i powiedział (ja przyznam sie ze nawet nie wiedziałam o tym ale moze ja jakas niedomyslna jestem ) ze jak ktos kupuje połączenie białego złota z żółtym to zeby zwracać uwagę na to jak jest ona wykonana wewnątrz musi odzwierciedlać to samo co jest na zewnatrz w sensie że jak np są jakieś paseczki białego i żóltego to tak samo powinno to wygladac wewnątrz obrączki. o jaaaaaaaaaaa ale zamotałam
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2008-11-29 o 10:19 |
|
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
i ja się witam
Ja mam dziś ambitny plan pisania pracy mgr zobaczymy co mi z tego wyjdzie ![]() Poprzeglądam tylko wątki na forum i zabieram się za pisanie Buziaki |
|
|
|
#4443 |
|
Rozeznanie
|
Hej, a za własnie z zakupów wróciłam
kupiłysmy z amaą fajne ozdoby na choinke ze słomy i śmieszne majtki TŻ na mikołajki kupiłam takei bokserki z moywem świątecznym na pupie Uciekam popsprząta, moze sie rozgrzeje bo zmarzłam strasznie, u nas deszcz pada
|
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
a ja podłączyłam sobie kompa u siebie w pokoju
od wrzesnia był w szafie bo po remonci nie mam biurka w pokoju bo by nie pasowało i nie miał gdzie stać
|
#4445 |
|
Rozeznanie
|
Ja też na wizażu się dzisiaj za bardzo udzielać nie będę. Lecę szybko sprzątać, potem trzeba się wyszykować na randkę z TŻcikiem moim kochanym, który będzie dzisiaj u mnie około 17, bo na 17:40 zrobiłam rezerwację na "To nie tak jak myślisz kotku".
Też bym dzisiaj chciała coś poczytać do pracy mgr, ale chyba się nie wyrobię, bo muszę jeszcze przeczytać (i zrozumieć) kilka paragrafów ustawy vatowskiej do pracy, bo klient wymyśla, a ja nie wiem o co chodzi. Chyba sobie w grudniu zarządam w pracy wolnego między wigilią a sylwestrem i wtedy będę siedzieć na tą pracą mgr od rana do wieczora, bo inaczej to czarno widzę ten mój pierwszy rozdział do końca semestru. Miłego dnia
|
|
|
|
#4446 |
|
Raczkowanie
|
Hej gaduły
Ja tylko na chwilę, melduję że nadal żyję, jeden egzamin zdany, drugi za tydzień ale potem powinno być luźniej i będę mogła z wami sobie poplotkować![]() Na razie tylko podczytuje czasem jak mi już wiedza uszami wypływa i muszę na chwilę przestać się uczyć ![]() Co do ślubnych spraw, to u nas na razie spokój i cisza nie chce nam się szukać fotografa i kamerzysty, ci z Zamościa mi się nie podobają![]() http://www.htsstudio.pl/galeria/przy...nia/index.html http://www.video-filmowanie.com.pl/i...mid=63&catid=3 http://www.dide.pl/ No nic, zmykam sprzątać, odpoczywać a potem do nauki
|
|
|
|
#4447 |
|
Rozeznanie
|
Elitka to czekam recenzje z filmu
bo tez bym chciała sie wybrac to powiesz czy warto
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie lubię chodzic do kina
![]() i przez prawie 5 lat ani razu nie byłam z moim Tż ha ha ha ale to dlatego, że On wie, że albo bym zasnęła albo wyszła w połowie
|
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
Witam cieplutko w zimny dzionek
My z TŻ juz po sobotnich zakupach, kupilsmy kilka świątecznych ozdób typu świeczniki+świeczki, taki fajny domek z oknami gdzie też wstawia się świeczkę itp. a poza tym kupiłam buty na Sylwka, pończochy, chustkę a'la turkey A że planów na Sylwka nie mamy jeszcze to i tak Moje Kochanie stwierdziło że w domku tez mozna pieknie wygladac![]() A teraz zabieram się za salatkę sushi i muffinki bo mam ogromną ochotę na słodycz od długiego czasu ![]() lusmarija Ja też o tym nie wiedziałam więc zapamiętam Kubusewa jak tam po wczorajszej imprezce? ![]() Ogladałyśice wczoraj może "Oszukac przeznaczenie 3"? Ja oglądalam wszystkie cz. i ta 3 fajna jest
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też chciałabym zobaczyć ten film My bardzo lubimy chodzić do kina, ale niestety nie robimy tego zbyt często z powodu kasy. Mieszkam od Gda ponad 50 km, a moje kochanie do mnie ok. 30 i sporo wychodzi za dojazd, bilet, popcorn itd. (Raz na jakiś czas nam wystarczy). Ostatnio chcieliśmy jechać na noc reklamożerców, ale też nie wypaliło Już 3 rok się wybieramy, ale jakoś nie wychodzi Może w przyszłym roku ![]() A my dzisiaj się spotykamy z naszymi znajomymi, młode małżeństwo niecałe 2 miesiące po ślubie Byliśmy u nich na poprawinach. Żarełko pyszne już zrobione, teraz tylko posprzątać, wypindrować się i czekać na gości ![]() A u Was też jest tak, że Wasz mężczyzna czasami nie odzywa się bardzo długo, a potem się dziwi że się się martwicie? Mój K. prawie pół dnia się do mnie nie odzywał (o 11:30 zadzwonił, że idzie się zdrzemnąć i do teraz się nie odzywał do mnie ) Wtedy zaczęłam napierać na jego komórkę, to się zdziwił, że się o niego martwię Nie lubię takich sytuacji
|
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co kina to uwielbiammmm chodzić do kina, a jak nie da rady to oglądać film których jeszcze nie ma w cinema w domku Np. Lustra ogladalam już dobre parę tygodni temuPrzypomniały mi się czasy szkolnych klaowych wypraw do kina hehe to były czasy jak lekcje przepadały ![]() Macie swój ulubiony film może, taki który ogladałyście juz kilka razy i z chęcią ponownie do niego wracacie?
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet jakiś czas temu pisalam tutaj, że ileś tam Tż sie nie odzywał, bo pojechał do skelpu a potem wielki zdziwienie, że ja sie martwię, no ale jak mam się nie martiwć jak było koło 22 a on na zakupach ![]() Z resztą Moje Kochanie często zasypia sobie ot tak, położy się poleżec na 5 minut a zasypia na parę godzin, a jak śpi to go wojna nie obudzi, wiec moej smsy nic nie dają A dzwonić za bardzo nie mogę bo to jednak straszny koszt na angielski nr, ale w sumie telefon też Go nie obudzi
|
|
|
|
|
#4453 |
|
Rozeznanie
|
Madziulka i jak ten film lustra? Ja uwielbiam horrory
|
|
|
|
#4454 |
|
Zadomowienie
|
A ja już zmieniłam fotografa. Jednak będziemy mieć paparazzi
Był u mojej siostry i piękne zdjęcia miała Nie było mnie kilka dni a tu chyba 15 stron do nadrabiania. W życiu:P Mój misiaczek dzis z tata moim remontuja mi pokoik zakladaj apanele, a z misiem pojechalam i kupilismy jeszcze tapetke:P Bo misiu musial ze mna bo po slubie chyba jednak zamieszkamy z rodzicami bo jednak wynajem sie nie opłaca. Ale to jeszcze nie przesądzone zobaczymy jak to bedzie jeszcze mamy czas zeby o tym pomysleć... I jak tam mija wam weekendzik?? Ja też uwilbiam horrory Wiec mow mow jak i co
|
|
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4456 |
|
Zadomowienie
|
No wiec robi zdjecia w domu u mnie w kosciele na sali. Jest z nami caly czas. Od momentu ubierania sie (koncówki) do prawie samego konca wesela
) A później jeszcze plener.
|
|
|
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Lustra- mi się podobał film w skali 1-10, dałabym mu 7 i warto zobaczyć W chwili obecnej mamy nowy horror(nie pamiętam tytułu ) gdzie ludzie jedzą ludzi-raczej go nie pooglądam, zobaczyłam ten kawałek i chyba odpadaO takie fotografa tez chce kubusewa powiem wow odnośnie foto na naszej grupie
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
własnie wrociłam ze szkoły meczace to, co do filmu to ja byłam w tamtym tygodniu i mi sie bardzo podobało taki odjechany ten film ale smiech kupe
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4461 |
|
Rozeznanie
|
My dzisiaj z TŻ spędzilismy bardzo symaptyczne popołudnie
własnie pojecał do domku a ja juz w piamce zekam na Mam talent i tak mam cichą nadzieje zeby wygrało tych dwóch panów co takie różne fiury gimanstyczne robią bo reszta to chyba pomyiła program bo zrobił sie z tego idol czy szansa na sukces
|
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
a mam talent nie zaczyna sie o 20,35??
|
|
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
A ja siedzę sama
na impreze nie chciałam iść bo wiedziałam, że będę cały czas myślała o Tż.Popisalam trochę prace mgr, ale teraz już mi się nie chce, porobiłabym kartki bo muszę w środę do galerii zanieść świąteczne (a mam dopiero 5 sztuk) a jakoś weny brak
|
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Ci Panowie tez fajni są
|
|
#4465 |
|
Wtajemniczenie
|
cześc dziewczynki. u mnie niespodziewany zwrot akcji
może nowa, sala, nowa data, ale o tym to dopiero w poniedziałek.. wchodzi w grę jechanie do ślubu bryczką i fajerwerki, ale to ostatnie to zależy ile taka przyjemność będzie kosztować bo nie wiem czy mozna samemu jakieś kupić i któryś z pracowników je wystrzeli..a jak zechcecie to kilka zabaw oczepinowych znalazlam i mogę wkleić
|
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz chociaż czy nadal będzie to 2010![]() ja oglądam z Piotruchą "mam talent"
|
|
#4467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo jeśli takiemu pracownikowi się coś stanie to Ty będziesz odpowiedzialna, musi być pirotechnik który zapewni bezpieczeństwo. A fajerwerki kosztują z 5 tyś? Gdzieś kiedyś o tym czytałam (średnio z pamięcią :P) |
|
|
|
|
#4468 |
|
Adwokat diabła
|
Jest w miarę ok, ale ze ślubem przycichło ;(
|
|
#4469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak na pewno będzie to 2010 rok zainspirowała mnie jedna sala.. bo pisałam ostatnio że babka z tej naszej zamowionej sali zadzwoniła żeby podpisać umowę.. a ja się wlasnie zaczęłam zastanawiać czy tam chcę mieć na 100%, zaliczka 1000zł.. i mama podsuneła mi pomysł pewnej sali w stadninie koni i wtedy plener byłby w środku wesela.. w sumie nie byłoby źle.. bo slub może nawet o 15 by był, a rano nie trzeba by wstawać przed 7 tylko spokojnie się wyspać a co do miesiąca to wchodzi w grę lipiec/sierpień/ wrzesień w zaleźności jakie ta sala będzie miała terminy a to jest zajazd i pokój dla nas będzie można wynająć.. bo u mnie w domu będzie tłoczno..i tak ogólnie zaczełam się zastanawiać nad wszystkim i wkurzylam się na TŻta i przy rodzicach mu powiedzialem że na końcu weźmiemy coś co nam zostanie.. i skruszony powiedział że zaczniemy coś szukać tylko na 100% musimy mieć salę i datę ale na razie się nie nakręcam.. zobaczymy w poniedziałek jak cenowo będzie to wyglądać.. ale zawsze chcialam mieć wesele w jakimś zajeździe wśród zieleni..a tam jest jezioro, las. a ta restauracja która wstępnie wybraliśmy jest bardzo elegancka, ale przy głownej ulicy się mieści..
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-11-29 o 22:10 |
|
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
ale chodzi o pieniądze?
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

o matko to ja nie wiem ile będzie do 2010

chyba naprawdę pobijemy jakiś rekord

kupiłysmy z amaą fajne ozdoby na choinke ze słomy i śmieszne majtki TŻ na mikołajki kupiłam takei bokserki z moywem świątecznym na pupie

(Raz na jakiś czas nam wystarczy). Ostatnio chcieliśmy jechać na noc reklamożerców, ale też nie wypaliło
Już 3 rok się wybieramy, ale jakoś nie wychodzi
) Wtedy zaczęłam napierać na jego komórkę, to się zdziwił, że się o niego martwię 

powiedz chociaż czy nadal będzie to 2010