|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Kurcze Popscene ja bym poszła na próbny do jakiejś innej babki...bo ta trochę nieprofesjonalnie podeszła do Ciebie...wg własnego gustu przyciemniła Ci buzię i nie wiadomo co jeszcze wymyśli...natomiast jeśli mimo wszytko się na nią zdecydujesz, to weź swój podkład
![]()
#782 |
Wtajemniczenie
|
Chyba macie rację. Nic na siłę.
Tylko gdzie teraz szukać, żeby w końcu być zadowolonym. Teraz będę się pytać wprost czy ten ktoś umie malować jasną cerę, bo chyba byłam zbyt nawina, myślałam, że to każda makijażystka umie a tu się okazuje, że to chyba jakiś przeżytek mieć jasną cerę i chyba nie uczą w szkołach postępowania w takich przypadkach. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-11-29 o 12:23 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
odrazu sprostowanie przeczytalam ze daysy pooszla z tesciowa do tesco a ze przedstawiala ja w nienajlepszym swietle a\dlatego ten opis bardziej przypasowal mi do mamy tz niz do twojej... wiec mnie ponioslo gdyz wczotraj sama mialam przeprawe z moja tesciowa i jestem na samo slowo tesciowa cienta..
zgory przepraszam za pobieznosc w czytaniu i ostrosc wypowiedzi.. a teraz jestem zla bo jestem tylko clzowiekiem a doba ma 24 godziny a mam zrobic do pracy gazetke na srode w srode dzien gornika w czwartek jechac z dziecmi do teatru w piatek mikolaja urzadzic... i na tego miakolaja cala dekoracja i przedszkole ma miec juz wystroj swiateczny a do tego na wtorek za tydzien mam zajecia otwrte dla rodziow.. a gdzie tam spotkanie jaselkowe.. nie wiem w co rece wlozyc.. wkurza mnie wszytsko... uroki pracy w niepublicznym...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2008-11-29 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Wtajemniczenie
|
Hmm, może spróbuj w douglasie? A skąd w ogóle jesteś? Wiesz, z mejkapem, to lepiej próbować do skutku, bo bardzo latwo się oszpecić, a przecież żadna z nas tego nie chcę
![]() ![]()
#785 |
Zakorzenienie
|
Popscene wizaz mi siadł albo i cały net!
Szczerze powiem , że makijaż mi się nie podoba ![]() przepraszam ale to moja subiektywna ocena. Ładna z ciebie dziewczyna a ona zrobiła nie weim co z Ciebie! Nie no ... załamałam się że ktoś taki nazywa się wizażytsą!!!!! Pop znjdz może kogo innego.... Sorki za to że może być Ci przykro ... ale ja widzę Cię w czym innym ... |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
popscene moge tez zobaczyc? dzarosz84@wp.pl
a jak sama sie czujesz w takim wydani?
![]() |
#787 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Martucho, poszlo ![]() Jak się czuję w tym wydaniu? Oczy mi się podobają, ale i tak to nie jest to co sobie wyobrażałam. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-11-29 o 12:38 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
to popscene pozostaje poszukac pani ktor wyona ci taki makijarz jaki wlasnie opisalas... moze jak pojdziesz do innej to pwoedz jej co sobie byc widziala zrobic i podyskutujcie na ten temat...
![]() |
#789 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
ja sie niestety napotykalam na takie panie fryzjerki ktore wysluchaly co chce zrobic a roily po swojemu bo mialy wizje.. a potem byla moja wlasna wizja tragedii..... no nic.. trzeba szukac..
![]() |
#791 |
Wtajemniczenie
|
No nic powiem tej szefowej, że nadal jestem zainteresowana innymi zabiegami, które chciałam wykonać, ale że niestety makijażystka się nie sprawdziła i żebym chciała z niej zrezygnować. Chociaż w sumie nie wiem czy nie zrezygnować ze wszystkiego, bo ta dziewczyna jest też kosmetyczką i jeszcze zrobi mi jakaś krzywdę, wyrwie za dużo brwi albo cuś
![]() Najbardziej widzę siebie w takim makijażu. Coś w tym stylu. Ta pani na zdjęciu ma akurat za duże usta na taki makijaż, tak mi się wydaje. Ale ja czuję, że wyglądałabym przepięknie. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-11-29 o 12:57 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz patrze na twoje fotki i po dyskusji tu myslalam ze bedzie gorzej.. jestes troszke ciemniejsze bardziej w brzoskwinke.. ale naprawde niejest najorzej...
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Martucha nie gniewam się
![]() Od razu wyczaiłam że masz zły dzień ... Hmmm a dzieciaki nie mogą pomóc w strojeniu? Przecież mogą kolorować gwiazdki na zółto, albo klepić łańcuchy z papieru kolorowego, ubierać choinke? |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Wtajemniczenie
|
A może sama się pomaluję. Potrenuję parę razy i może coś z tego wyjdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Popscene .... to też dobry pomysł 50zł, które wydałas na niekompetentna panią mogły być przeznaczone np. na dobry puder...do tego kontórówka pędzelek do ust , dobra pomadka i tusz do rzęs i.... ćwiczenie , ćwieczenie i jeszcze raz ćwiczenie az dojdziesz do perfekcji i inne kolezanki na śluby będziesz malowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
popscene --> jak spojrzalam na Ciebie, to od razu pomyślałam o takim makijażu w stylu gwiazd starego kina, jasna cera, mocno podkreślone oczy i usta. Np. jak Pola Negri na tym słynnym zdjęciu z czerwonymi ustami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Daysy ja na początku sama chciałam się malować, ale jakoś zwątpiłam w swoje umiejętności. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-11-29 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Popscene ja mam ten sam problem całe lata się znajomi ze mnie nabijali że mam więzienną opaleniznę!!! ale wiesz co ja im wtedy mówiłam :" księżkiczki zawsze były bladolice a te robole od pola to takie opalone "- musiałam się jakos bronić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
O wstretne dziewuszycka, ja sie nie opalan i jak brzoskwinka wygladam i ze co niby robol jestem
![]() ![]() aaa, bo ja z środziemnomorskiej arystokracji się wywodze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
No widzisz Scio co za róznica z kótrej arystokracji ważne że w ogóle z arystokracji!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
popscene czy ja tez moge dostac zdjeice?
![]() scio tu nie chodzi o to ,bo jesli ktos ma ciemna karnacje to super.Ja np. nie opalam sie zima a juz kilka osob w szkole pytalo mi sie czy jestem wloszka albo hiszpanka ![]() Mysle ze polki przesadzaja z solarium i powie to kazdy kto mieszka za granica....jak widac na ulicy utleniona na blond albo ufarbowana na czarno dziewczyne opalona jak murzynka to na pewno polka... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
I to co napisała Atomufka to prawda i przykre to!
Kurdę dziewczyny myślą, że jak się zjarają w solarium to nie wiem świat podbija czy co? Kiedy gadałam z babką z Douglasa z tą doradzaczką... a temat zeszedł na solarium a ona do mnie mówi , że ona bez solarium życ nie może że ona się wtedy czuje bardzo dowartościowana i w ogole.... spoko jak dla mnie takie osoby własnie nie powinny pracować w takim miejscu... skoro samo solarium ją tak bardzo dowartościowuje... no sorki ale wydaje mi się że tak jak lekarze nie powinni palić papierosów a ksiądz jeździć na dziwki tak samo takie Panie w ekskluzywnych sklepach nie powinny opowiadac takich pierdół .... |
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() daysy no to troche dziwne,ze babka z eksuklyzwnej perfumerii takim tekstem do klienta ... Nie mam nic przeciwko solarium,bo sama tam czasem zagladam,ale to raczej zima zeby zlapac troche swiatla.Wszystko jest dla ludzi ,oczywiscie z umiarem ![]() No a widok na ulicach czasem jest przerazajacy...A te dziewczyny ktore naduzywaja solarki maja skore zazwczyaj starsza o 10 lat od nich samych;/ popscene dostalam ![]() ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2008-11-29 o 13:45 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Tak a wyobraź sobie jeszcze że ja zaczęłam to rozmowe z nią od tego , że chce korektor zielony- kamuflarz bo mam straszne naczynka, a że ArtDeco mozna kupic u mnie w Douglasie ... mówię że ubolewam nad tymi moimi naczynkami bo nie mogę sięzbytnio oplalać i przebywać na słońcu... a ona na to , że " Ja miałam kiedyś naczynka ale poszłam na laser i sobie je zlikwidowałam, też nie powinnam wystawiać się na słońce ale co mi tam, uwielbiam solarium i dalszy ciąg w poprzednim poście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Przyczajenie
|
Witam serecznie
![]() Dopisuje sie....ślub 5.09.2009 ![]() Sale już mamy ale narazie tylko sele ![]() http://www.hotelbosman.ta.pl/ Widze ze bardzo mało rzeczy ma załatwione ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie panny młode 2009 ![]() Ania
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.