![]() |
#2851 |
Raczkowanie
|
Dot.: .:: Zelixa::.
ja skończę swoje opakowanie i już więcej nie będę się tym truła. Nie ma cudów. Samemu trzeba walczyć, a nie iść na łatwiznę i z lenistwa łyknąć tabletkę zamiast ruszyć się na spacer, zmienić sposób odżywiania i w ogóle życia... taka prawda.
#2852 |
Raczkowanie
|
![]()
dziewczyny ja brałam 10a teraz 15 i szczerze to nie widze róznicy moja waga stoi w miejscu i nic a ja jestem coraz bardziej nerwowa i wszystko mnie drazni kurcze nie jem słodyczy jem ogólnie mało i czemu nie chudne no? ja już nie moge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Raczkowanie
|
Moja waga też w miejscu
![]() ![]() ![]() Nie wiem którą wybrać ,wydaje mi się że nie lączenia byłaby lepsza,przynajmniej łatwiej sobie wymyślić jadłospis. Jejq taka jestem wkurzona....i na dodatek dziś zjadłam 3garście pistacji a jak wiadomo to jest kaloryczna bomba...ale już nie wytrzymałam musiałam zjeść w końcu coś co uwielbiam ponad wszystko skoro nie jem słodyczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Raczkowanie
|
![]()
też mnie wnerwiają te tabletki bo biore je i biore i w dodatku 15 i nic poza ty to ile mozna brac te leki i być wciąz nerwowym może wyprubuje jakies inne o podobnym działaniu zapytam lekarza !
|
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Raczkowanie
|
hej piękne
![]() waga wreszcie troszkę ruszyła no jest to zaledwie niecałe pół kg ale w końcu zobaczyłam na wadze że coś drgnęło. |
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Raczkowanie
|
oooooooo Fiolusiek a już myślałam że zaginęłaś, bo wcale się nie odzywasz.
To Ty już skończyłaś opakowanie Zeli10?? Jejku żeby mi doktorka też przepisała Zele 15... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
ja skonczylam juz 1 opakowanie zeli 10. doktorka przepisala mi drugie ale tez 10
![]() a moja mama poszla do lekarza po recepty dla babci i poprosila lekarke i dala mi recepte na ta 15. dzis zazylam pierwsza tabletke. wczoraj kupilam sobie witaminki na zwmocnienie organizmu podczas tego odchudzania. |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, mam pytanie do tych co biora zelixe juz jakis czas i tabletki antykoncepcyjne rownoczesnie (bo choc w ulotce pisze ze nie wplywaja i ginekolog tez tak twierdzi)
to mam pytanie : czy dziala Wasza antykoncepcja? czy ktoras z Was bierze rownoczesnie zelixe i novynette ( maja malo hormonow) i jak takie polaczenie sie sprawuje ( czyli czy nie okazala sie któras z Was w ciazy ![]() bede wdzieczna za odzew ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Raczkowanie
|
Wiesz co...ja biorę Yasminelle ona też ma mało hormonów nie wydje mi się żeby Zela działała na tabletki antykoncepcyjne osłabiając je. Ja muszę iść do ginekologa bo pominęłam 2 tabletki anty i mogę być w ciąży..:/ ale mam nadzieję że jednak nie jestem...
No ale ten strach to nie przez Zelę tylko moją głupotę. Jeżeli w ulotce nie jest napisane że Zela osłabia działanie tabletek anty to zapewne ich nie osłabia i skoro ginekolog też tak mówi to napewno ma rację. |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2862 |
Raczkowanie
|
próba sprzedaży
Start: 79 Dziś: 66... i falstart Meta: ± 54 Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-11-27 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Raczkowanie
|
Hej dziweczynki.Widze że cicho tu strasznie.
Ja dziś byłam na baseniku ![]() ![]() byłam tez u mojej doktorki bokonczy mi sie juz opakowanie Zeli i moja doktorka nie przepisała mi Zeli 15 tylko znów 10...Jestem załamana... ![]() W ogóle po Zeli jestem taka nerwowa, że myślałam że jej tam krzywdę zrobię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez obrazy, ale chyba lekarz lepiej wie jak silną ci zelixę przepisać. A tak z farmakologicznego punktu widzenia to na placebo chudli ludzie podobnie jak na zelixie, meridii i innych, więc zelixą 15 bym nie truła ciała zbytecznie...
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
jak mozesz proponowac komus oddac zelixe? nawet jak duzo wazy? skad mozesz wiedziec czy ta osoba kwalifikuje sie do zazywania tych lekow? Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-11-27 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
MamaAmelki, chyba na głowę upadłaś, jak możesz proponować (nazwijmy rzecz po imieniu - sprzedawać) silny lek na receptę
![]() ![]()
#2867 |
Raczkowanie
|
witam.
chcialam sie spytac czy zelixe moge brac jak meridie 2 tabletki dziennie ? bo kupilam sobie lecz zgubilam ulotke a jestem poczatkujaca... z gory dziekuje za odpowiedz |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mozesz wziasc 2 tabletek bo to za silna dawka rozumiesz? na poczatku w organizm szybciej reaguje na te leki. to mogloby cie zabic |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
Raczkowanie
|
w mojej wiadomości było wyraźnie napisane, że dla osób, które są pod okiem lekarza który zezwala im to brać. ja zamiast kupować swoje tabletki antykoncepcyjne na recepte od lekarza za 80 zł kupuję przez neta za 35zł. jest różnic prawda? a dodatkowo sama wizyta u gina. kosztuje mnie 150zł. nie stać mnie na wizyty co rusz. chodzę tylko kontrolnie co ok. pół roku na pełne badania. tak samo i z zelą jest. dostajesz recepte, ale kupujesz przez neta. nie ja pierwsza i nie ostatnia. takie życie...
#2871 |
Raczkowanie
|
poza tym wy wszystkie jesteście nienormalne jakieś. zamiast ruszyć tyłki i wziąć się do roboty, spalać kalorie to siedzicie i narzekacie, nie wyjdziecie do ludzi i tylko objadacie się itd... . Ja popełniłam ogromny błąd biorąc zelę... wzięłam tylko 2 listki. pierwszy i ostatni raz dałam się nabrać na "cudowne tabletki". te tabletki to czyste placebo. jeszcze nikt kto się obżera i nie rusza nie schudł od samych tabletek. pozdrawiam i życzę rozumu. opuszczam forum. powodzenia w dalszym truciu się.
#2872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Logicznym jest chyba, że Sibutramina cudów nie zdziała bez diety i ruchu, może sama miałaś takie nastawienie sięgając po te tabletki, ale większość dziewczyn trzyma dietę i się rusza, więc spostrzeżenia z autopsji zachowaj dla siebie. Pewnie, nie udało się nikomu wcisnąć leku na receptę to ubliżasz nam tu przezywając od nienormalnych. A może skapnęłaś się, że prócz tabletek trzeba ruszyć tyłeczek i wziąć się za dietę, ale to trudne, więc frustracje wylewasz tu ![]() Ale swoją drogą, nie wiem czy wiesz ale handel lekami na receptę jest w Polsce karalny, a Ty w sposób wręcz idealny podałaś namiar wprost do Twego domku ![]() ![]() Podobnie rzecz się ma jeśli kupujesz leki na receptę gdzieś na internetowym bazarku, jak sprzedawca wpadnie w ręce Policji to i Ty będziesz miała nieprzyjemności ![]() ![]()
![]() |
#2874 |
Raczkowanie
|
dziekuje za odpowiedz.
![]() ja biore tabletki + areobik 2 razy w tygodniu+ cwicze codziennie albo jezdze na rowerku pol godziny pozniej cwiczenia albo pol godziny na skakance i cwiczenia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Od początku mojego odchudzania jestem na diecie 1000 - 1500 kalorii. Od początku ćwiczę hula hop po godzinie. Prócz tego chodzę na spacery co wieczór jak mała już śpi. Więc tłusty tyłek możesz mieć z nas dwojga tylko Ty. Jak widzisz chudłam bez leku i tak samo chudnę teraz po odstawieniu go. 13 kilo w 2 miesiące nie wzięło się znikąd... nie wysikałam tego tam po prostu. A Lek spróbowałam pod kątem placebo a nie cudów. A chętni - nie wypowiem się na ten temat. Bo chyba i tak nic nie zrozumiesz. Handel? Zaproponowałam oddanie tabletek, nikomu nic na siłę nie wciskam. sama jak je otrzymałam to najpierw oddałam do przepadania składu, a mm takie możliwości. Namiary do mojego domu? hm... ciekawe... naprawdę. mój dom jest 600 kilometrów od miejsca w którym aktualnie przebywam. A jeżeli policja się za to zabierze to co mi zrobi. Zamknie do więzienia? hahaha... ![]() szkoda słów. Sfrustrowana jesteś Ty kobieto... więc uważaj na siebie bo daleko tak nie zajdziesz. Gruby zawsze był i będzie grubasem. Więc się nie sil. Ja dążę do wagi sprzed ciąży, którą miałam w 2006r. I jestem na najlepszej drodze do tego. Bo sama w sobie jestem wytrwała... pozdrawiam.
![]() |
#2876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I owszem, możesz tu pisać wszystko na co masz ochotę, ale za taki niewyparzony język znikniesz stąd szybciej niż się pojawiłaś! Takie złośliwości są na Wizażu, zadaje się, niedopuszczalne!
![]() |
#2877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gruby zawsze bedzie gruby, alkoholik zawsze bedzie alkoholikiem.. zobaczymy czy jak schudniesz czy uda ci sie utrzymac wage, i faceta przy sobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Boże skończcie już! Nie wstyd wam!? To nie możecie się pokłócić jeśli już to po pw!? Jak baby na targu albo małe dzieci! Jedna zacznie a druga jej jeszcze bardziej dokopie. Nie przychylam się do niczyjej strony, ale to już za wiele! Fakt propozycja sprzedażu nie była na miejscu, ale reakcje które się potem posypały były dość ostre. W jednym ma MamaAmelki prawdę - to nie cud te tabsy, na placebie ludzie chudli równie dobrze a oficjalnie są raczej uznawane za taką symboliczną deskę ratunku, bo a nuże, ale efektu potwierdzonego żadne z nich nie mają! Tak szczerze - ile z was przykładowo trzymało się diety i ruchu przed zelixą? Bo jak tak czytać, dla wielu dopiero faszerowanie się prochami spowodowało, że zmieniły się diametralnie nawyki żywieniowe i ruchowe na dłużej. Piszecie zawsze, że próbowałyście wszystkich możliwych diet, ale ile z nich było odpowiednich? Bo 1000kcla to dla osoby o takiej tuszy głodówka, źle komponowane posiłki nie przyczynią się do zrzutu, ile z kobiet na zelixie kiedy przedtem się próbowało odchudzić robiło to prawidłowo, naprawdę tak jak powinny? To tylko dygresja, osoby, która patrzy na to z boku, która widzi, że nikt tutej nie jest idealny a kłótnie w stylu "nie obrażaj, boś taka i siaka, bo ja lepsza, mądrzejsza" są po prostu nie na miejscu. Macie sobie pomagać, wymieniać doświadczeniami z zelixą, ale boże mój branie zelixy i kilogramy na plus jeszcze nie powodują, że macie prawo robić z siebie tych naj a z innych total zera. Jesteście zazwyczaj tutej wszystkie dorosłymi kobietami, więc zachowujcie się jak dorosłe a nie plujcie jedna na drugą i nie kłóćcie jak pyskate nastolatki...
![]() |
#2879 |
Raczkowanie
|
ja z moim facetem mieszkam. Ty nadal z rodzicami... więc takie komentarze sobie daruj
#2880 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ćwiczę regularnie tylko zawaliłam ćwiczenia jak córa była chora. jestem osobą szczerą - dlatego ludzie mnie czasami nie lubią. bo ludzie boją się prawdy. Pozdrawiam Cię Enex ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.