|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Zakorzenienie
|
Pędzle w KWC
Przydałaby się osobna kategoria "pędzle do makijażu"
![]() Problem jest też ze zgłoszeniami. Nie rozumiem jak można wrzucić wszystkie pędzle danego producenta do jednego worka [np. wszystkie pędzle Inglot ![]() Jeśli w zgłoszeniu jest kilka pędzli, a ja mam tylko 2 czy wpisanie opinii będzie uczciwe - chyba nie bardzo ![]() Chyba dobrze byłoby porozdzielać istniejące zgłoszenia i nie przyjmować więcej zgłoszeń zbiorczych. Jako jeden produkt możemy traktować chyba tylko konkretny komplet pędzli. Myślę, że dobrze byłoby uporządkować pędzle jak najszybciej, bo recenzji szybko przybywa.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pędzle w KWC
A mi się wydaje, że warto w recenzji zaznaczyć który pędzel się ocenia - większość producentów nadaje im numery.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
to ja się podczepię pod ten wątek aby nie zakładać nowego.
Może warto byłoby stworzyć osobną kategorię - podkłady mineralne? Ciężko je znaleźć...zwykle są w "pudry sypkie" ale to przecież zupełnie inny rodzaj kosmetyku, tym bardziej ze staj ą się one coraz popularniejsze i coraz więcej marek je wprowadza? Co o tym myślicie? ![]()
![]() |
#5 |
KWC
|
Pudry mineralne są w "kompaktach", ale jak się ich więcej uzbiera to się pewnie dorobią własnej podkategorii...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.