|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Ach dziewuszki.Dziekuja za mile slowa.Faktycznie oczy to jedyna rzecz z jakiej jestem dumna.U mnie chyba jakis pra pra dziadek mial dobre geny hih bo wyobrazcie sobie ze umnie juz od kilku pokolen wszystkie dzieci rodza sie z takimi oczami.No i wszyscy jestesmy do siebie podobni.Ale moj synek, maly wyjatek.Do tego jasny blondynek.Dla tych, ktore nie widzialy na NK ponizej zdjecie.Max, dwa latka, moj najwiekszy skarbek i warty tych faldek i rozstepow.!!!!
PS.Limonatka Mufinki? Ja wlasnie szukam dobrego, sprawdzonego przepisu! DAAAwaj!
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! Edytowane przez gastone Czas edycji: 2008-11-29 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | |
Flawless
|
Cytat:
![]() Pięknie, zakochałam się ![]() ![]() ![]() Mi często ktoś mówi, że mam ładne oczy, ale z Waszymi się nie równam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Zakorzenienie
|
Roses siedze w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Wtajemniczenie
|
Gosiu Twój Maxiu jest przeslodki i te oczka mrauuu
![]() ![]() ja na Twoje zyczenie zrobilam fotke, tylko fałdki mi widać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a miałam przezroczysty błyszczyk i na nim szminkę ![]() ![]() ja dzisiaj imprezuje ze słownikiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobają mi się w tobie jeszcze te twoje włosy w artystycznym nieładzie. Jak ty to robisz? Bardzo ci do twarzy w takiej szalonej fryzurce. Ja andrzejki już sobie zrobiłam z kumpelami wczoraj, a z tż spotkam się dopiero jutro popołudniu ![]()
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-11-29 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To, że one są w takim nieładzie to fakt ![]() ![]() ![]() Ja w sumie tez nie ide na jakies tam andrzejkowe party, tylko tako spotkac sie ze znajomymi, bo dawno sie nie widzieliśmy, pewnie wypijemy po grzancu i do domku ![]() p.s biore aparat wiec jak wyjda normalnie fotki to potem wstawie ![]() Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2008-11-29 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3129 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja z jasnych używam tylko nr 182 bodajże (nie chce mi się iść do lodówki sprawdzić, bo tam trzymam ![]() Żabki są urocze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja nie mam humoru i denerwuje mnie tż, bo albo kłamie i kombinuje, albo jakieś dziwne przypadki się dzieją ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Raczkowanie
|
Kasienko dziekuje za zdjecie bluzeczki.Ladna jest.Taka fikusna.Moze sie na taka skusze???
![]() Andrzejki..eh..Siedze przed kominkiem, z potarganymi wlosami, z bolacymi nogami (efekt doprowadzania domu do ladu) i bawie sie z dzieckiem.Nawet nie moge sie napic winka z ukochanym bo on przyjedzie po slubie kolo 11 wieczorem.(od rana, biedaczek) .No ale kaske na moje ciuszki musi ktos zarabiac nie?? AAA Wlasnie wino..Przeciez moge sie sama napic!! Ostatnio z francji przywiozlam okolo 30 butelek wiec mam wybor!!!! No to ide!! ![]()
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Dzieki dziewczynki, tak jestem mloda ![]() ![]() ![]() Kasia mniam sliczna bluzeczka ![]() Kupilam farbe, wiec jutro sie farbne i zobaczymy co to wyjdzie. A na polu mega mroz, w skleach tyle osob, ze glowa boli. Wy pewnie na Andrzejkach sie bawicie, a ja sie roZpisuje ...:P
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-11-29 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Zakorzenienie
|
wieczor andrzejkowy z sokiem, wizazem, mam talent i bibliografią do magisterki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez MrsVargas Czas edycji: 2008-11-29 o 20:10 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może i młoda jesteś, ale ja cię chyba rozumiem. Takie zaręczyny, jak dla mnie, to krok w przód, pewne decyzje, jakieś zdecydowanie, dlatego też za jakiś czas chciałabym być zaręczona. Może nie jest to pewność, że się z tym kimś będzie, bo takowej nigdy nie ma, ale zawsze jest to pewnego rodzaju zbliżenie i to bardzo wyjątkowe. Dlatego popieram ![]() A jaki kolor farby wybrałaś? Jutro wklejaj foty nowego koloru ![]() Ja też oglądam, jak co sobotę, z resztą ![]() A z tż oczywiście porozmawiam, już mu napisałam kilka słów i zdecydowanie nie miłych. Więc sam pewnie będzie chciał to wyjaśnić.
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-11-29 o 20:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Zakorzenienie
|
a mnie to naszly takie mysli dziwne, ze mi i mojemu Tz moze cos nie wyjsc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic się nie martw niepotrzebnie, przecież dobrze się wam układa, prawda? Wszystko wszystkim wyjdzie, zobaczycie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Zakorzenienie
|
Ja bym już chciałą pierścionek, wiem, wariatka jestem, bo krótko ze sobą jesteśmy, ale co tam
![]() Zresztą mój już coś tam wspomina i się o mój gust pyta ![]() nice6irl, kłótnie zdarzają się zawsze... w każdym związku... zresztą bez nich mogłoby być trochę nudnawo momentami ![]() ![]() A ja - UWAGA - umówiłam się na tipsy ^^ Edit: Mój wieczór z babcią, bratem, i likierem wiśniowym ![]()
#3144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też w sumie jestem krótko ze swoim tż. A on już zadawał mi dziwne pytania. No i ma jakieś tam plany dalekie na nasze wspólne życie, dom, rodzinę. ALE musi spełnić kilka warunków, a jakoś mu to nie wychodzi ![]() Z tż się nie pokłóciłam, tylko czasami opadam z sił, bo on to taki duży rozrabiaka i wszystko jest u niego inaczej niż powinno być. Tż mi mówi, że mnie kocha za to, że jestem cudowna. A cudowna to jest woda z Lichenia... a nie ja. Ale w końcu wytłumaczył, co miał na myśli. Więc właśnie to, że pomagam mu się naprostować, że nabrał innych priorytetów. Tylko szkdoa, że to tak wolno trwa ![]() A co będziesz mieć konkretnie na tych paznokciach? Frencz? Czy jakieś inne ciekawe dziwactwo? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie ma co przyspieszac, wszystko powinno iść swoim tempem ![]() Ja z moim prawie pół roku jestem, a powiem Ci że już wiem, że jest zupełnie inaczej niż we wszystkich moich dotychczasowych związkach, które trwały 2-3 lata, to się po prostu czuje... pierwszy raz w życiu ![]() Będzie frencz, ale taki z końcówką w kształcie V (kształt frencza, nie paznokcia, bo taki kształt paznokcia mi się ze szponami kojarzy ![]() ![]() Ogólnie troche mnie to wyjdzie, ale idę do sprawdzonej babki, i jak kiedyś ona mi robiła tipsy to trzymały się nawet 6-7 tygodni bez uzupełniania, i wcale nie wyglądały brzydko, a jak robiłam kiedyś u takich młodych dziewcząt, to trzymały się 1-3 tygodni max, nie miałam nic ze skórkami robionego, a ona zawsze po założeniu mi jeszcze wycinanie robiła ![]() ![]()
![]() |
#3146 |
Wtajemniczenie
|
Quantanamero ja dziś spędzałam dzień z bibliografią do magisterki
![]() ![]() I wiecie co? :/ Mam zrypany humor - nachodzą mnie myśli o moim idealnym facecie i wiem, że takiego nie znajdę :/ Brrrrrr i w ogóle oglądałam film, w którym była amerykańska kochająca się rodzinka i wszystko mieli poukładane, takie życie na przedmieściach i dotarło do mnie, że JA TAK NIE CHCĘ!!!! ![]() ![]() ![]() Gupie te andrzejki jakieś bzdurne myśli mnie nachodzą...
#3147 |
Zakorzenienie
|
wrozymy z wosku?
![]() nie ma idealnych facetow Ponura nie ma, ja to licze na takiego szczerego i ....wiernego bo o to, dzis baaardzo ciezko...zaraz ide do wanny zrobic sobie male spa..i peeling kawowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz rację, nie będę go popędzać, powoli wszystko się zrobi ![]() To ładne będziesz miała pazurki, takie delikatne, a jednak troszkę z charakterkiem ![]() Cytat:
Wydaje mi się, że znajdziesz, może nie będzie tak idealny, jak ten wymyślony, ale zobaczysz, że będzie miał w sobie coś, co pozwoli wam stworzyć udany związek. Bądź optymistką ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Do niedawna wszyscy znajomi się ze mnie nabijali, bo zawsze miałam ciepłe dłonie, wiec wszyscy mówili, że tylko dziewice mają ciepłe dłonie ![]() ![]() ![]() ![]() błagam! perfumY i żadnych innych form w polskim języku nie ma! a liczby pojedynczej przede wszystkim. Przepraszam, że się czepiam, wiem, że to nieładnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
Daria,
dobrze, że nie znamy się osobiście. Ty masz taką piekną, prawie idealną, czystą, jasną cerę, że nie mogłabym stać obok ciebie, bo jestem twoim totalnym przeciwieństwem. Świetnie to wygląda. Na tych dużych zdjęciach całkiem inaczej niż na tym foto w małym okienku. W dodatku bardzo ci to pasuje i potrafisz to pięknie podkreślić. Nic tylko uczyć się od fachowca. I ta czerń świetnie kontrastuje. Brawo ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.