|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: najlepsza piosenka na dola
Rihanna-Good girl gone bad
Tiesto-in the dark Tom Hesel-Sun in her eyes No Dout-Just a girl czasami słucham Byonce,stawiam na energetyczne lub bardzo seksowne utwory..jest mi lepiej. Do poryczenia Myslovitz -Wieza melancholi lub Szklany człowiek |
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Zdecydowanie - uwielbiam.
http://kaasiaa83.wrzuta.pl/audio/2We...k-just_breathe http://littlekarolcia.wrzuta.pl/audi...o_chodz_ze_mna
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Shine Czas edycji: 2013-09-10 o 14:45 |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Ogólnie duzo tego jest ale tylko część postanowiłam wypisac.. Jak już mam doła to lubie słuchac wolnych piosenek bo przy nich lepiej mi sie myśli
![]() Marilyn Manson "The Nobodies" Marilyn Manson "Sweet Dreams" The Scorpions- "Still loving you" Athanor - "Feniks" Switchfood - "you" Tlove - "jestes tak daleko" three doors down - "superman kryptonite" Korn - "kiss" within tempation - "wish you were here" within tempation - "morceau 3" metallica - "the unforgiven" nickleback - "someday" aerosmith - "i don`t want to miss a thing" the cranberries - "zombie" the cranberries - "electric blue eyes" Eminem "Lose yourself" Eminem "The way I am" |
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja tu tak troche wschodem pojade hehe- piosenka ukrainska Julii Bodaj "Richka", o tym jak to dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi
Zreszta na stronce macie tlumaczenie.Niegdy jakos nie lubilam takich piosenek, ale ta mnie urzekla![]() http://asikka92.wrzuta.pl/film/cZGGy...a_raj_-_richka POLECAM
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
a ja dla odmiany podam tytuł piosenki na doła, ale podnoszącej na duchu. w sam raz na rozstanie z facetem..
przypadkiem to wczoraj odkryłam na swojej playliście: Beverlei Brown - Gonna get over you http://pl.youtube.com/watch?v=U5FfwCuWhOg tutaj ten sam utwór, lecz w innym wykonaniu. |
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Timbaland & One Republic- Apologize ( od pierwszego usłyszenia
)One Republic- Say ( All I need) teraz szzcególnie czesto słucham Andain - Time (polecam na przemyślenia i smuty) Nadia Ali- Crash & Burn... w razie doła ale zeby się nie dobic do konca PIH- Nigdy już nie wróci (od razu rycze jak mam mega dół) Natasha Bedingfield- soulmate
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
sciagniete w sam raz do wstawania jak sie nie chce wstawac
moze nawet awansuje do miana dzwonka w budziku????? kto wie , kto wie.....
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Ja też zdecydowanie preferuję smutne piosenki..
Najbardziej- Damiena Rice'a ![]() Takie ukochane to: Damien Rice- Delicate, The Animals Were Gone, Eskimo, 9 crimes. przepiękna- The Weepies- Gotta have you. Elton John- Your song. Sting- Shape of my heart. Plain White T's- Hey there Delilah. Todd Rundgren- Can we still be friends. E. Bartosiewicz - Ostatni, Sen, Przemoknięte serca miast.
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Counting Crows - I'm ready for Love
Andain - Beautiful Things Lenny Kravitz - I Belong To You LaFee - Sterben fur Dich Clint Mansell Feat. Kronos Quartet] [Summer] Summer Overture O.N.A - Mrok,Niczyja,Niekochana,D rzwi Akcent - I swear Billy Talent-pins and needles jest tego więcej no ale..
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
Kat i "Oddech wymarłych Światów" Stary i dobry Roman Kostrzewski i jego poezja satanistyczna. Polecam gorąco.
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie usłyszałam bardzo przyjemny kawałek i wydaje mi się, że jest to najlepsza piosenka na wszelkiego rodzaju dołki związane z osobnikami płci męskiej, co by się nie działo w zawsze mamy obok siebie jakaś fajną kobietkę, na która zawsze możemy liczyć i pewnie zawsze tak będzie, oby zawsze tak było.....
ten kawałek to: http://www.youtube.com/watch?v=7gZBE...eature=related
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
a coś z trance`u, może któraś słucha? bo mnie szczególnie dobijają ambienty
:/
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
np
Jasefos feat. Claire van Der Boom - Do What You Want (Max Graham's Afterhours in Montreal Mix) ... coś pięknego! |
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Ja wtedy slucham wolnych utworów:
Myslovitz- "Polowanie na wielbłąda" Myslovitz- "Chciałbym umrzeć z miłości" Counting Crows- "Colorblind" HIM- "Close to the flames", "when love and death embrace" ONA-"Kiedy powiem sobie dość", "niekochana", "mrok" i inne Sade |
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Do poryczenia:
Myslovitz-polowanie na wielbłąda Myslovitz- w deszczu maleńkich żółtych kwiatów Edyta Bartosiewicz-Ostatni Daniel Bedingfield- If you're not the one Hey-List Poprawiające nastrój: Varius Manx-Tyle siły mam |
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak mam doła, to sie dołuję zwykle jeszcze bardziej. Zwykle piosenkami, które mi się bezpośrednio z czymś kojarzą. Ostatnio u mnie na topie:
Pink Floyd - Wish you were here Edyta Bartosiewicz - Sen, Ostatni
http://www.youtube.com/watch?v=tDJNTd18ANA Edytowane przez maja79 Czas edycji: 2008-11-30 o 14:22 |
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
Ja gdy czuję się nieszczęśliwa uwielbiam słuchać tzw. wyciskaczy łez jedną z moich ulubionych piosenek jest: Sade -''NO ORDINARY LOVE''
Kasia Kowalska -''NOBODY'',''BEZPOWROTNIE '' Kasia Steczkowska - ''ZŁUDZENIE'' Within Temptation -''FORGIVEN'', ''BITTERSWEET'' Polecam łzy popłyną z pewnością . |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie jak mam doła to jeszcze bardziej się dołuję...
A czym? Większość już napisałyście... Dodałabym jeszcze Bajm - Tyle chciałem Ci dać, Krótka historia Płyta Marka Grechuty, Varius Manx - Piosenka księżycowa |
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Edyta Górniak - Nie prosze o wiecej
![]() ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=jzEoWo7DtSE
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
http://pl.youtube.com/watch?v=fqLvbpcsPj4
przeważnie.
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
boje sie-zosia nowakowska
wtedy rycze jeszcze gorzej :P ale jakos tak mam ze wtedy wole muzyke smutna
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
http://dorota1616.wrzuta.pl/audio/6J...dy-_stoprocent
warto posluchac
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałbym umrzeć z miłości - Myslovitz [ta piosenka jest nieśmiertelna]
http://pl.youtube.com/watch?v=soXFm1WL5Sg i taka na wkurzenie się na byłego chłopaka Katy Perry - Hot n cold http://pl.youtube.com/watch?v=soXFm1WL5Sg
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Jak mi jest źle, smutno i okropnie to słucham trance'u, najlepiej Tiesto. To wtedy mnie uspokaja i jest i lżej
No i polecam rock&roll lata 50te i 60te, przy tych piosenkach humorek się poprawia i nogi rwą się do tańca
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
heej ,,, ja już nie miewam dołków naszczęscie
![]() ![]() ale jesli zdarzy sie smutniejszy dzien to słucham edyte bartosiewicz "zatańcz ze mna"..... ehhhh pozdrawiam
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Ja zawsze jak mam doła to słucham:
-DKA-Marzenia -Coldplay-Clocks -Gary Jules-Mad World Przy tej ostatniej to już wogóle wymiękam...
|
|
|
#58 |
|
Przyczajenie
|
Matisyahu - So high so low
witam tak w ogóle
"Patrzeć na ciebie, bez zachwytu ci się przyglądać, suchym okiem. Jak nie umiem na ciebie patrzeć. Bo nie umiem na ciebie patrzeć bez miłości. Wiem o tym. Bez miłości jeszcze cię nie widziałem." Vicente Aleixandre "Leżący, nocą" |
|
|
|
|
#59 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Christina Aguilera - hurt
Avril Lavigne - When you're gone The Rasmus - Living in the world without you Tomasz Żółtko - kochaj i dotykaj Kukulska - Dłoń Kasia Kowalska - Ból Kat - łza dla cieniów minionych Myslovitz - Polowanie na wielbłąda Michael Nyman - The Sacrifice James Blunt - Goodbye my lover A Fine Frenzy - Goodbye my almost lover Rufus Wainwright - Halleluyah (czy jako to sie tam pisze) Rozrzut gatunków spory,a to i tak tylko część tego czego słucham w czasie doła... Ostatnio często jest mi źle, więc moja kolekcja się rozszerzyła
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

Zreszta na stronce macie tlumaczenie.Niegdy jakos nie lubilam takich piosenek, ale ta mnie urzekla

:/