|
|
#2131 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Cytat:
A gdy będziesz daleko, o jedno tylko proszę, patrząc w gwiazdy pamiętaj o mnie. Słucham Twego oddechu Nawet w moim śnie kocham cię. Lekko dłonie twe dotykają mnie nawet nie wiesz jak lubię budzić się i czuć usta twe tak na wpół we śnie nie przestawaj nie znów polecieć z tobą w jasność chcę. Ja proszę więcej jeszcze więcej takich o szczęśliwej miłości. Bo jestem cała w skowronkach a moje życie nabiera barw. <3
Ot tak." 56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46. Kod rabatowy 5% na e-torebka c4d742ac Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2008-11-29 o 20:59 |
|
|
|
|
#2132 |
|
Raczkowanie
|
"Czasem po prostu chciałabym się do Ciebie przytulić, bez żadnego konkretnego powodu... Pójść do parku, gdzie w promieniach słońca mienią się różnymi kolorami jesienne liście... Usiąść pod drzewem, patrzeć w niebo... Powiedzieć coś, cokolwiek...bo wiem, że mogę rozmawiać z Tobą o wszystkim... Spojrzeć w Twe oczy...gładzić dłoń...dotykać Twej twarzy...ust...pocałować. .. Poczuć się jak mała dziewczynka, bezbronna dziewczynka...bezpieczna w Twych ramionach... Chciałabym zapomnieć o tym, co było...żyć chwilą obecną... Pragnę usnąć wtulona w Ciebie...obudzić się kiedyś słysząc z Twych ust moje imię... Czuć, że jestem Ci potrzebna...wiedzieć, ze jestem jedyną... Chcę się z Tobą drażnić...pokłócić...tylk o po to, by później się czule pogodzić... I tęsknić wiedząc, ze i Ty tęsknisz..." podróżując przez teraźniejszość. ![]() absolutnie Ty. mm ![]() To właśnie jest wielkie szczęście i nie pytam kto ma lepiej, chyba nikt. Nie trzeba mi więcej nieba, to co ważne obok siebie, blisko mam. ![]() prosze panaa. jestem w panu taaka zakochana. ![]() <3 zmysłów aura magiczna Pocałuj żabkę w łapkę. ![]() *** a ja mam taką małą prośbę trochę nietypową.. może najdzie którąś z Was mała twócza wena i wymyśli mi jakieś zdrobnienie do imienia Grzegorz? ![]() coś innego niż Grześ, Grzesiulek, Grzesio, Grzesiek.. szukam, biegam, skaczę po forach i nic ![]() przepraszam, że z czymś takim wyskoczyłam ale potrzebuje i dziękuję z górywjol - wreszcie wróciłaś ![]() TiScatteroUnaFoto - jesteś boska ![]() i wogóle wszystkie jesteście boskie
|
|
#2133 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
oj kochana... masz w sobie siłę i trzymaj się tego! *może takie : Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie. Przecież miałam kogo szukać.Ten ktoś odszedł, nie chciał mnie widzieć, nie dbał o mnie, ale jednak był-gdzieś tam, nie wiadomo gdzie.Musiałam w to wierzyć. I zakończyła się historia, w której serca dwa spotkały się by bić tylko dla siebie. Nie chciała usłyszeć prawdy. Nie chciała usłyszeć tego że musi jakoś żyć dalej; pragnęła po prostu...zresztą sama już nie wiedziała czego pragnęła. Chciała być nieszczęśliwa. Wydawało jej się to właściwe i na miejscu. Gdybym wiedziała, jak strasznie trudno jest puścić Twoją rękę , nigdy bym jej nie dotknęła.. Nie potrafiła powstrzymać łez. Nie miała sił by je ukrywać, nie miała sił by się tym przejmować. znowu muszę udawać, że rozstania są w porządku.. - Jeśli ma chodź trochę rozumu uświadomi sobie co stracił - W takim razie nie ma ani odrobiny rozumu, Rozstaliśmy się wczoraj i do tej pory sobie tego nie uświadomił. A może już to wie i jest uszczęśliwiony.. choćby chciała wyrzucić go z pamięci to nie mogła...nie była w stanie... może coś się spodoba Trzymaj się Pozdrawiam P.
Edytowane przez eccentriic Czas edycji: 2008-11-29 o 21:18 |
|
|
|
|
#2134 |
|
Przyczajenie
|
mój pierwszy post
mam nadzieję, że coś się spodoba.Naszym przeznaczeniem jest próbować osiągnąć to, co niemożliwe, dokonać niezwykłych czynów, nie zważając na lęk. Istnieje powód, dla którego w głowach mamy mózgi, a nie piasek... Ludzie mają irytujący zwyczaj pamiętania rzeczy, których nie powinni pamiętać. Kiedy zamkniesz oczy - zobaczysz więcej. W końcu każdy ma prawo marzyc inaczej ![]() Najpierw zabawa później przyjemnośc ![]() To że masz full szczęścia, nie oznacza że musisz go odbierać innym ![]() i choć czasem łzy do oczu cisną się, nie poddawaj, nie poddawaj sie.. I just wanna die in your arms...here tonight / po prostu chcę umrzec w twoich ramionach... tutaj, dzisiejszej nocy God only knows, what I feel about you. / tylko Bóg wie, co do Ciebie czuję. Życie przechodzi czasem okres izolacji od świadomości everytime I try to fly I fall, without my wings i feel so small, I guess I need you babe / za każdym razem gdy próbuję latac upadam, bez moich skrzydel czuje sie taka mala, mysle, ze potrzebuje Cie kochanie.. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel is just a freight train coming your way / Wtedy okazuje się, że to cudowne światło na końcu twojego tunelu, które koi twój ból, to tylko pociąg towarowy zmierzający w twoim kierunku już nie jestem filiżanką bez uszka. wszystko posklejane. ![]() Bywam zygzakiem w oku twym i szumem w uchu. Jestem powątpiewaniem w sens formą ponad treść Bywam protestem, planem B I wlepką w metrze Edytowane przez kateeee Czas edycji: 2008-11-29 o 21:25 |
|
|
|
#2135 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2..bo w jego oczach odbijał się cały świat. 3.Delikatne drgnienie serc.. 4.Bezgraniczna radosc twojej bliskosci.. 5.Kochać. Zwyczajnie. Za nic. Na zawsze. <3 6.zaczarowana jestem. 7.szaleńczo, obłąkańczo, nieprzytomnie. Kocham 8.wiem, że to Ty jesteś nim. Jedyny. 9.On tysiacem sposobów sprawia,że sie śmieję... 10.On jest jak nikt inny.Wyjątkowy <3 11.On zostawił w mym sercu fragment wieczności ... 12.Czyjaś droga koniec ma, ale nasz początek nie zawiedzie ... 13.Miłość. Żadnych objaśnień. Odsyłaczy. Przypisów. Haseł. 14.kocham cię jak milion żółtych ememensów. <3. 15.Moja nieziemska miłość do Ciebie. <3 Cytat:
![]() buahaha. xd nie wiem kochanie |
||
|
|
|
#2136 | |
|
Raczkowanie
|
kamisha również uwielbiam i kradne nałogowo
nastychick dziekuję pięknee kocham Cię i Twoje opisy < 3 . ZAKLETA KSIEZNICZKA ahh boskie ; * Cytat:
Przez łzy mglisty świat widzę, czekam na słoneczne dni, liczę na nie, nie oszukasz przeznaczenia było niebo, dzisiaj znów ziemia mnie przyciąga. Nikt o nim nie mówił, Nikt o nim nie słyszał Przez cały czas ze mną cisza. wygasły płomienie mające palić się przez wieczność . Cały mój świat w Twojej osobie się streszczał . Nie musisz robić dobrej miny do złej gry, wiesz? Słońce dotyka mojej skóry Ale ja zamarzam wewnątrz . jestem jeszcze troche zakochana resztkami bezsensownej miłości.. Wpatrywałam się w niego cały czas,ale nie znalazłam sensu w tym co mowił `Miłość to rozrywka dla głupców. Co z tego masz? Nic. Pozostawi Cię krwawiącego na podłodze ..` Miłość była ni mniej, ni więcej, tylko pewną ideą. Gdy straciłaś tą ideę, jakoś o niej zapomniałaś, ukochana osoba stawała się kimś obcym. mam nadzieję że pomogłam ; * trzymaj się ; * 'Spojrzała w twarz wyrażającą uczucia i nabrała pewności, że on ją kocha. Słowa mogły kłamać, ale ona zajrzała w jego oczy, w zwierciadło duszy. Jego ostatnie, płonące spojrzenie wyjawiło najwięcej. Kiedy ich oczy się spotkały, poczuła, że ten mężczyzna obawia się zaufać miłości, lecz poddaje się uczuciu. Dla niej była to chwila wybawienia. Kochała go... ' Niech stanę się cząstką Twojej duszy < 3 . `(...) Czuła, że jej miłość się wzmaga, staje się płomienna, gorąca i wieczna. ` Ty możesz wybrać drogę wiodącą do gwiazd, ja wolę drogę, która zaprowadzi mnie do celu. "Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska INTELIGENCJA, jest to, że się z nami nie kontaktują." Slyszałaś kiedyś powiedzenie, że trzeba być naprawdę przerażonym, żeby być odważnym?
|
|
|
#2137 | ||
|
Zakorzenienie
|
TwOjaImaginaCja cieszę się, że się podoba, ale muszę przyznać, że Twoje też kradnę
Cytat:
Skrawek mego serca pofrunął latawcem wraz z Tobą wiatr zerwał linkę bezpowrotnie niespodziewane wydarzenia, mogą zmienić świat pragnę by w Twych oczach pozostał cień mego istnienia to dziecinne załatwiać ważne sprawy w tak prymitywy sposób szczęście, które odchodzi nagle, boli bardziej zaatakowana tym niespodziewanie to zakazane kochać Cię jak ja? to wszystko co było nagle poszybowało gdzieś daleko 3maj się, świat na jednym frajerze się nie kończy! Jak nie ten, to następny kochana. głowa do góry! cieszę się, że się na coś przydałam Potem może coś jeszcze dodam takiego Cytat:
hmm... Grzechotko? ;D Grzeszku proszę się nie śmiać, tylko to przyszło do głowy
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2008-11-29 o 21:47 |
||
|
|
|
#2138 |
|
Przyczajenie
|
Macie cos o tym ze chlopak ze mna zerwał? Że jest mi z tym zle ale z jednej strony dobrze ze tak sie stało bo teraz dopiero widze jak sie mna bawił, jak okłamywał i zdradzał. Cos takiego zeby mu sie zrobiło głupio i zeby zobaczyl ze nie rozpaczam bo ma zbyt duza samoocene. za duzą. Będę wdzięczna
|
#2139 |
|
Raczkowanie
|
Z Wizazu:
Miałes wszystko... teraz nie masz nic. tylko wtedy dam sobie radę kiedy Ty będziesz ze mną I nie ma, że boli . Nie szukaj ideałów, bo gdy je znajdziesz, zniszczysz swoje marzenia. Jak ludzi, których wszystko łączyło, może zacząć wszystko dzielić ? bądz ze mną gdy jest ciemno bądz... bo ja bede napewno Wszystkie mosty które między nami zbudowała noc, kruszą się w świetle dnia....
|
#2140 |
|
BAN stały
|
Dziękuję
, Twoje również piękne ![]() !Nie kupujmy nieba na kredyt, nie planujmy szczęścia, ni biedy, nie grajmy w dwa życia jak w kości tylko dajmy, dajmy, dajmy się zaskoczyć miłości. Bo całe nasze życie to To nie te długie lata a Tych kilka krótkich dni i tych parę chwil, z których niby nie wynika nic. Samotnie słucham swoich wspomnień O tym jak zawsze chciałem sobą być Nie wiem czy nisko już upadłem Zagubiłem się nie mogę znaleźć dna. Raczej nigdy nie będzie lepiej. Raczej nigdy nie było źle. Raczej już zostanie tak, jak jest... Wiatr wie jak trzeba nacichać... Za oknem - mrok się kołysze. Nie widać świata nie słychać, Lecz ja coś widzę i słyszę... |
|
|
|
#2141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja i tak przed innymi udawałam twoją ksieżniczką..' 2.Hej Chłoptasiu, nie bądź żałosny, zabieraj rzeczy, skończył się wątek miłosny . 3.Czekam juz na dotyk innych rąk, spojrzenie innych oczu. Baju baj ![]() 4. Bądź facet i pogódź się z tym, że niejestes moim jedynym ![]() 5..Gryź, lecz nie dziw się, gdy zamiast łez - usłyszysz śmiech.! ![]() |
|
|
|
|
#2142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dobrze w Twoich ramionach zapominać się. ukryjemy się gdzieś na dalekich bagnach. Ohne dich ist alles doof. szczęście usiadło na brzegu mego łóżka i rozpłakało się.. ze szczęścia. And if you go,I wanna go with you,take your hands and walk away. I jeśli pójdziesz,chce iść z tobą,wziąć twą dłoń i odejść w nieznane. Pan główną rolę gra w każdym śnie. Cause right now you're the only thing that's making any sense to me.. / Bo właśnie teraz jesteś jedyną rzeczą, jaka ma dla mnie sens. Some say that I am a fool to love you.. / Niektórzy mówią, że jestem głupia, bo Cię kocham.. szczęśliwie chora. - miłość. kocham Cię tysiącem słońc. w krainie szczęścia i miłości. gdziekolwiek będziesz, to zawsze celem bicia mego serca. Może jestem nieznośna. może dokuczliwa. lecz tylko przy Tobie szczęśliwa. lecz na co światu dwoje, którzy nie widzą świata. stan miłości. szczęścia i zaufania. onomatopeiczne paranormalne paranoje we dwoje.. moje oczy są oczami wariata,kiedy spotykają się z Twoimi oczami.. Miłością zdobić świat! zapach szczęścia. Najpieknieszym zakątkiem świata sa ramiona mojego mężczyzny.! <3 smak szczęścia wrzyna się w kąciki ust. tylko takie wygrzebałam.. może akurat coś Ci się spodoba.
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2008-11-29 o 23:00 |
|
|
|
|
#2143 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE]Napisane przez Judyskaa[/QUOTE]
zdrobnienie do Grzegorz? może: Grzeniu. Grzesiaczek. Griegori ;P
|
|
#2144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
BOSKIE. o takie mi właśnie chodziło. ;* dziękuję. ;*
|
|
|
#2145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pamiętasz te chwile spędzone razem? tak? to zapomnij,bo ja zapomnialam Gdy zadzwonisz odbiorę... po to by naciągnąć Cię na koszta Jak cudownie.Wychodzę na miasto i żadnych durnych sms-ów 'kiedy wrócisz?' I choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę- powrotów nie będzie. Teraz Chcę bawić się i szaleć!Kochać całym sercem i krzyczeć mało jeszcze! A ja się teraz bawie cały czas.Zapomnieć chce co łączyło nas Po co kochać faceta ktory nie jest i nie byl wart uwagi ? Dzisiaj pije za to że wolność mi znów oddaleś. Bylo minelo i juz nie wroci haha i co z tego? trudno sie mowi Juz bez ciebie! spadaj na inne tory zrozumiesz wtedy gdy poznasz jak to boli zakocham się szczęsliwie, a Ty bedziesz grał singla nie jesteś przecież powietrzem , bez którego nie da się oddychać.
|
|
|
#2146 |
|
Raczkowanie
|
I’m thinking of you In my sleep. / myślę o Tobie w moim śnie . I've noticed things Can not be repaired \ zrozumialam ze te rzeczy nie moga byc naprawiane . When i wake up I'll be in despair \ kiedy sie obudzę bede w rozpaczy . Cause i know i've got to say, I know i've got to say ;Goodbye. bo wiem ze musze powiedziec, wiem ze musze powiedziec ; zeganaj . I know I’m gonna look So, so, so, so bad . / wiem ze bede wygladala bardzo , bardzo , bardzo zle . [ w sensie popelnionych czynow . But there’s no easy way for me to have to walk away. / ale nie latwo dla mnie musiec odejsc . But I don’t want to hear this no more/ ale nie chce tego juz slyszec . And I don’t want to feel this no more. / i nie chce tego juz czuc . And I don’t want to see this no more. / i nie chce juz tego widziec . And I don’t want to experience this no more. / i nie chce juz tego doswiadczac .
|
#2147 |
|
BAN stały
|
Onax3
więcej takich o szczęśliwej miłości. Bo jestem cała w skowronkach a moje życie nabiera barw. <3 bo kocham na Ciebie patrzeć to miłość emanuje z nas przenosisz w całkiem inny świat ; * tylko szczerych oczu blask.. i niebo jest wreszcie bajecznie niebieskie czy nie warto kochać tak ? tylko miłość aż po kres tylko zgodne bicie serc.. jak magnez wciąż przyciągasz mnie tu i teraz nikt nie powstrzyma nas.. całuj mnie częściej. uwieść mnie zdołałeś Od Ciebie zalezy moje szczescie tylko szczescie moje,codzienny cud z Toba Najlepsze prezenty ukryte są w sercach Jego ciepła ręka w mojej ręce moje usta przy jego uchu-szepczę |
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
<3333
Ot, takie cuś ode mnie.
![]()
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dobre życie z tego punktu widzenia
Proste życie chociaż lubię uciec Dzisiaj dużo łatwiej zajrzeć za horyzont Sens życia? mówisz, że szukasz. Ja wolę patrzeć na świat z ukrycia Tak niewiele potrzeba, by wszystko tu było prostsze Skrót przez życie bez emocji i skrupułów ? Chciałabym uciec z kimś świadomie w godny sposób nie martwić się, że los mnie zostawi na rozdrożu Najgorzej jest wylądować gdzieś samotnie. Bez nadziei i wiary czekać Mam swój plan, wiesz? Z głową w chmurach - takie życie się nie nudzi W sercu wiele twarzy, może teraz mówię o tobie wyłączam ciało, dziś zmysły powiedzą najwięcej jeśli zechcesz, pójdziemy w najciemniejsze zakamarki
|
#2150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odkryć tajemnice słodką. Szafirowym zmierzchem. ![]() Ostry kolo kłamstw nie razi Cię. I zabierz mnie tam... Najlepiej w pełnie ciepłą, letnią nocą
|
|
|
#2151 |
|
Przyczajenie
|
są takie momenty gdy ufa się już tylko Bogu.
pomóż problem usunąć. nawet najtwardsi mają chwile że muszą ukleknąć. znowu czujesz ostrze na gardle. z życia dużo już wyniosłam, więc przestań mnie doświadczać. zakochany w sobie, niewidzący swoich wad. każdy stara się iść prosto, ale czasem droge gubi. każdy ma chwile że się po cichu żegna. tej nocy może zdarzyć sie wszystko. nie wierzysz ? ulica, my. a za nami spiące miasto <3 Twoja miłość - fałszywa, krótka, obojętna. mam wierzyć w to że zmienisz się ? - pff. śnisz kochasiuu. ona to sztuka, której nikt nie oszuka.
|
|
#2152 |
|
Raczkowanie
|
ale mnie tu dawno nie bylo. ;pp
masakra. ;d _________________ nawet z ironicznym usmiechem na mordzie ladnie wygladasz. You belong to me. ;* Jesli faceci sa z Marsa to niech tam ****a wracaja ! Chcialabym z Toba tam stac w Parku..
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
eccentriic, TiScatteroUnaFoto, TwOjaImaginaCja, nastychick dziękuję bardzo za pomoc i miłe słowa
masz za dobrze? czar może prysnąć. i chyba nie wiem co zrobić. me uczucia w tym momencie to ciekawe zagadnienie. nie lepiej czasem spojrzeć pozytywnie? błądzę palcami po Twoich słowach, ale to tylko słowa. wdychasz dym z L&Mów z moich toksycznych ust - nic Ci wtedy nie przeszkadza, nie żałujesz...
|
#2154 |
|
Przyczajenie
|
spać nie mogę to napisze coś. ; d
w spadku od życia dostałam puste serce i chore od fajek płuca. tysiące namietności. zderzyłam się z murem. Bóg dał mi uśmiech, sen, nadzieje której nie mogę stracić. w czasach wypalonych zasad. to co kocham to ha.i.pe.ha.o.pe <3 gonimy za tym co najszybciej znika. kształtuje swoją rzeczywistość. iść do przodu , choćby po jeden dotyk słońca. po pierwsze zaufanie.. kochanie ![]() każdy się boi, gdy sobie uświadomi że na krawędzi już stoi. po co pytasz, skoro znasz odpowiedź..? ;* ukradne Twoje sny. ; ) przecież to wszystko minie. - prawda ? `..świetne opisy dziewczyny ;**
|
|
#2155 |
|
Rozeznanie
|
Zainstaluj we mnie szczęście. Potrafisz?
It always seems impossible until it is done. Edytowane przez Michalinka89 Czas edycji: 2008-11-30 o 09:57 |
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
chcę znaleźć klucz do szczęścia w tym całym zamieszaniu.
zabrakło mi wiary w siebie, aby wziąć rozpęd. a tak niewiele trzeba, by wyszło słońce. spacerować po szczytach i nie dać się zepchnąć. wyciąć strach, wyczuć a z pewnością siebie grać. odrzucić stereotyp, za głosem serca oryginalniej jest. zbieram w sobie siły, aby rozwinąć żagle. wszystkie dni życia, pieniądze, błyskotki nie znaczą nic bez tej jedynej osoby. jedni z drugich chcą zrobić osła. jedyne co mi możesz to łooo na kolana. dawne ziomki z uśmiechem wbiją gwóźdź do twojej trumny nie ma czasu do stracenia, idziemy naprzód nie wszystko jest cacy i nie błyszczy się jak złoto. Chcesz kogoś zmienić? pierw zajmij się sobą. Są te dni, że wszystko wokół męczy, się pieprzy. Te rany pogłębiają się z roku na rok, Bo mają historie w sobie jak barok. Dla wielu to karą, a dla niektórych lek, Wbijać se to w łeb, jak w lodowiec Czekan. Ja czekam na dzień w którym to miejsce da tlen. I będzie mnie leczyć, tak jak korzeń żeńszeń. Bo wierzę, wiem gdzie mierzę, cel i pal .!`
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#2157 |
|
Raczkowanie
|
nastychick
jesteś świetna!:P ![]() *** chcę z Tobą przejść przez piekło. <3 ostatnią być, która widzi Twoje sny. ["odszukać listopad"] -no i co z nami? - tylko mnie kochaj... <3 może któraś jeszcze wymyśli zdrobnienie do 'Grzegorz'? ![]() :c mok:
|
|
#2158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
DESTINYxB jestes kradne znów ![]() ------------------------------------------------------------ 1.Przyznaję bez bicia, dziś zrobiłam NIC. Takie wielkie nic, że aż wstyd. 2.mam wszystko. a to dopiero początek. 3.Zasnę przygnieciona ciężkimi myślami. Tak, dzisiaj po prostu się martwię. 4.Wychodzimy, gdzieś tam na imprezę, ładne jesteśmy, fajne jesteśmy. 5.a zatem... może schowamy się przed światem?..<3 6.No i tradycyjnie już wyszła z tego wszystkiego dupa blada. 7.Nie lubię zimnej herbaty, nijakich potraw i letnich uczuć. 8.będziesz więźniem moich rąk . 9.uśmiechnij się i zabij mnie... 10.Nie mam już sił udawać,że coś jest między nami...wybacz 11.zabiorę cie do sklepu ze słodyczami. 12.Mamo daj na kino, bo jak nie to ja za 30lat nie dam Ci na buty ![]() ![]() |
|
|
|
|
#2159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() -------------------------------------------- 1.I znów słowa trafiaja w pieprzoną próżnię .. |
|
|
|
|
#2160 |
|
Zadomowienie
|
jak tam dziewczyny po andrzejkach ;DD
bo u mnie pozytywnie ; d ; ) Frizz .. ! Kochana gdzie Ty jesses ;D tęsknie![]() ` Co jej, Panie, dasz w ten niepewny czas? mocną wódę leję w gardło, by ukoić żal Sama je Sama śpi Sama z sobą liczy dni Ma zły gust Mały biust Żyję wciąż blisko niej Jak dziecko uczy się Najpiękniejszych słów. Jedni ją kochają Inni nienawidzą Ona wciąż jest taką Taką tajemnicą Kobieta która ma Zawsze zadbaną twarz Makijaż niezmienny Od lat Chce być wiatrem Woła wiatr Chce być deszczem Woła deszcz Chce być światłem Woła świt Chce być mrokiem Woła noc Nauczyła się myśleć, kochać, śnić Bądź częścią mnie Bądź moim snem Właśnie nadszedł ten czas Whoah, to jest właśnie ten czas Nie, nie, nie szukała miłości Ona znalazła ją zwyczajni Obok zwykłych spraw Witaj mój drogi bałwanie Powiedz, kto zmienił cię tak Dzisiaj już dzieci nie bawisz Siejesz głupotę i strach Medal złoty dostaniesz Twardy i zimny jak Ty Dała mu wolę istnienia Dała mu siłę tworzenia Wspomnienia palą mnie Pomóż jej A pokona strach z piosenek.. troszeczkę pozmieniałam ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.