![]() |
#3061 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam talent - nowy program na TVN
juz mi zlosc przeszla- poszlam umyc naczynia
![]() ![]()
#3062 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Raczkowanie
|
Jak to było.. "oglądanie waszego występu przypomina mi jedzenie karczocha" ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Zakorzenienie
|
co to jest w ogole karczoch?
![]() EDIT: podobalo mi sie zachowanie Pauliny, ze nie chce sie podlizywac. Ma dziewczyna u mnie za to +
Edytowane przez klada Czas edycji: 2008-11-29 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Rozeznanie
|
Karczoch (Cynara) - rodzaj roślin należący do rodziny astrowatych
źródlo: wikipedia
![]() |
#3066 |
Konto usunięte
|
http://www.northrup.org/Photos/fruit/low/artichoke.jpg Tadam!
![]() Oj spóźniłam się :p |
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() ide spac.
#3068 |
Rozeznanie
|
Nie ma za co.
Ja na początku myślałam, że to jakieś mięso ![]() Dobranoc.
![]() |
#3069 |
Zakorzenienie
|
Tez myslalam ze to mieso
![]()
#3070 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny no co wy
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201701090917 Czas edycji: 2008-11-29 o 23:17 Powód: drobne błedy |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Zakorzenienie
|
Ja wiedziałam co to jest
![]() ![]() ![]()
#3072 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Foremniak jest żałosna. Agnieszka i Kuba mówią krótko i sensownie a ta jak nie z godnością to z karczochem. Błagam, niech w 2 edycji ktoś ją zastąpi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Raczkowanie
|
Hahaha, karczoch wymiata. Wogóle nie miałam pojęcia co to jest. A chylińska dowaliła jeszcze kotleta. Myślałam że nie wstanę z podłogi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Zakorzenienie
|
Ja też, że mięso. xDD
W ogóle fajne jury było. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3077 |
Rozeznanie
|
A jak Chylińska dodała to o kotlecie to sie upewniłam do końca.
A przed chwila wpisałam w google i zdziwko ![]() ![]()
![]() |
#3078 |
Zakorzenienie
|
A tak z innej beczki
![]() Gdybyście mogły to kogo chciałybyście obejrzeć w finale ( 10 osób przez Ciebie wybranych ![]() Ja bym chciała : Audiofeels, Melkart Ball , SSnake'a , Mateusza Ziółko , Piotr Boruta ,Fail Factory ,funky masons,karol galos, Iluzjonistę Filipa , 2 facetów od stepowania ,lub wymiennie Kamil od zonglerki ![]() Jakie są wasze typy?
#3079 |
Rozeznanie
|
Audiofeels, Magda Staszewska, Lipskee, PIotr Boruta, Karol Galos, Blady Kris, United Breakers, Mellkart Ball, Mateusz Ziółko, Ssnake.
![]()
![]() |
#3080 |
BAN stały
|
ojej po co typować . i tak juz za późno.
Jednak nie bójcie sie. Wiele zwyciezców np IDOLA to pół roku i ślad po nich zaginął. A taka Ewelin Flinta jak sie wybiła... |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Zakorzenienie
|
Jak dobrze,że oni wygrali(ci akrobaci...chociaż nie pasuje mi do nich do określenie)..moim zdaniem to jedyne osoby, które naprawdę mają talent i musiały się napracować by go oszlifować i pokazywać coś tak niesamowitego.
Szkoda mi było chłopca od fortepianu ale on i tak został wypromowany. Audiofeels..dla mnie nic ciekawego nie pokazali a niestety fakt,że jest tam paru przystojnych (podobno..bo ja nie zauważyłam) i że wszystkie laski piszczą na ich widok to za mało by wygrać..i dobrze;D Co do Mateusza..Kuba dobrze go rozszyfrował...dla mnie na siłę ckliwy, romantyczny, taki pod publiczkę lovelas....chociaż ładnie śpierwa.
#3082 |
Raczkowanie
|
Ech. Aż nie mam sił jęczeć nad wynikami, jestem po prostu maksymalnie zawiedziona.
Melkart Ball są niesamowici i zjawiskowi, ich umiejętności robią wrażenie - ale jest jedno ale. Powtórzyli występ z castingu forma w formę. Obawiam się, że tylko na castingowych i półfinałowych formach kończą się ich umiejętności. Oglądałam na youtubie filmik z nimi - tu też jedne i te same formy co i w MT (http://pl.youtube.com/watch?v=rU3A8_jyNQ8). Tak, wiem, że i tak to co robią jest nieprawdopodobne, ale czy umieją coś ponad te kilka form? I tego obawiam się najbardziej, że zostali okrzyknięci wielkim talentem, a tak naprawdę umieją wykonać tylko parę ewolucji. Audiofeels byli tacy świeży, weseli, zmieszali swój występ smutno-wesoło. Jako ich maniaczka zgodzę się obiektywnie, że w półfinale było lepiej, ale to nie zmienia faktu że cały czas byłam za nimi, gorąco im kibicowałam, i bynajmniej nie tylko dlatego, że są tacy śliczni och i ach. Znaczy są śliczni ![]() Klaudynka, ta cudowna Klaudynka. Aż dostawałam przed telewizorem torsji gdy ona ciągnęła tak te swoje ą ę. Zupełnie jej nie wyszło, podczas gdy na castingu była niesamowita, to w półfinale coś tam pękło, a w finale osiągnęła już całkowite dno. Tak to odczułam, od wspaniałości do tragedii. A mimo to genialna polska publika, której wciska się małe dziecko z emowatym wyrazem twarzy i zbytnią dojrzałością jak na swój wiek, mimo to polska publika jest ślepa i głucha. Wybrali niemal najgorszą osobę na II miejsce. Życzę Klaudii, żeby otworzyła się nie na świat, ale na siebie, żeby się zmieniła, bo jak na razie nie mogę przetrawić jej zachowania. SSnake był niezły, ale jakoś mnie ta jego szarfa nie przekonała, wolałam jego numery z kołami hula-hop. Blady Kris - podobało mi się, fajnie Lipskee'iego wprowadzono w ten występ. Ale w półfinale zrobił na mnie większe wrażenie. Mimo to życzyłam mu II miejsca. Paulinie Lendzie coś nie wyszło. Kuba miał rację, że to był jej najgorszy występ. Wynudziłam się przy niej za wsze czasy. I nadal nie jestem fanką umiejętności Magdy Staszewskiej. Mimo, że ona się śmieje z tego, że ludzie reagują takimi grymasami bólu na jej występ, to ja nie jestem do końca przekonana, że za 10 lat wszystko będzie z nią w porządku. Mateusz Ziółko - wczoraj wydawał mi się mniejszym burakiem niż w półfinale, nawet nie było źle, ale mimo to Wojewódzki ma rację. A przy wykonaniu tej piosenki, wstyd przyznać, ale mnie dreszcze przeszły. Nie, Ziemowit ![]() Ewa Lewandowska wypadła dla mnie pozytywnie, cieszę się, że nie grała znowu na emocjach. Najlepszy jej występ. Pies Pluto przeszedł dziś samą siebie ![]() Chylińska nawet nieźle wyglądała. Wojewódzki i jego Prokopowo-Hołowniowa marynara ![]() A prowadzący mieli genialne teksty, dogryzali sobie wyśmienicie. Kwazimodo i Upiór w operze. Jestem zawiedziona tym finałem i mam nadzieję, że mimo wyniku Audiofeels zrobią karierę i nagrają płytę. Dla mnie są jedyni, niepowtarzalni i, co bardzo ważne, skromni. Nie wyjdą ci na scenę i nie zachowają się jak burak Ziółko, będą po prostu szczerzy i prostolijni. Mam nadzieję, że tacy zostaną. Są świetni i życzę im powodzenia. P.S. Ja myślałam, że karczoch to coś w rodzaju kartofla ![]()
Edytowane przez Jelly Bean Czas edycji: 2008-11-30 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tez go szkoda poporstu go pokochałam, cudny dzieciaczek ![]() ![]()
![]() |
#3084 |
Zakorzenienie
|
A ja się cieszę, że wygrali Melkart Ball. Od początku im kibicowałam.
![]()
![]() |
#3085 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Jelly Bean tak od wczoraj sobie siedze i sie zastanawiam gdzie sie podziewasz, jako najwieksza maniaczka audiofeels na tym forum pewnie ich oplakiwalas ;p
myslalam ze jak juz cos napiszesz to bedzie wialo groza, a tu taki spokoj ducha... ;p Cytat:
I pomimo ze to jest cudowne, och i ach, mogli pokazac cos wiecej jak na 100 tys. euro Cytat:
Cytat:
Zastanawiam się tylko gdzie znalazło się aż tyle ludzi którzy na nią głosowali... Nie sądzę żeby to było ustawiane, bo jakie korzysci mialby tvn zeby wypromowac, to male nieciekawe dziecko? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jest słodki, ale nie czarujmy się - talent ma nijaki :P Już bardziej nadawałby się tutaj ten chłopczyk 4-letni (juz teraz chyba z 6-ścio) który wymiata na perkusji. Wiecie o kim mowie? Swojego czasu było o nim głośno. Cytat:
![]() A o Foremniak sie nie wypowiem. No może powiem tylko tyle że marzę zeby w 2 edycji ja zamienili na kogoś innego... I również jestem bardzo zawiedziona tym finałem, liczyłam na coś więcej.
![]() |
#3086 |
Raczkowanie
|
no i nie wygrali Audiofeels
![]() ![]() jak Małgosia wyskoczyła z tym karczochem ![]() ![]()
![]() |
#3087 |
Zakorzenienie
|
widze, ze bardzo gorąco było wczoraj
![]() podczytywałam sobie wątek ale nic nie pisałam. Jestem zadowolona z I miejsca, z II absolutnie ![]() ![]() Natomiast co do Bladego Krisa ![]() ![]() ![]() ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=H-3Q4l...eature=related czekam na kolejną edycje bo się wkręciłam ![]() Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2008-11-30 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
BAN stały
|
Dobry PR to taki, nad którym ludzie się nie zastanawiają.
![]() To, że Klaudia wykonywała taki a nie inny repertuar, to był db pomysł, gdyby spiewała jakieś fasolki choćby najpiękniej na świecie, przypuszczam, nie zwracałaby tak uwagi. Że sukienki takie a nie inne... Ogółem, wizerunek miłej, skromnej, dotknietej palcem bożym, dziewczynki. Moim prywatnym zdaniem - idealny materiał do promowania w tym naszym zmegalomaniałym, karmionym wzruszeniami, patosem i żałobami narodowymi ![]() ![]() Ja również miałam wrażenie, że mała ma wystudiowane odpowiedzi. I w ogóle. Generalnie, dla mnie efekt jest taki, że patrząc na Klaudię, wyobrażam sobie jej mamę (rodziców), jako typową mamusię dziecka bioracego udział w rozimatych Małych Miss; tak w skrócie, co by się już nie rozpisywać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Zakorzenienie
|
Bardzo się cieszę, że wygrali Melkart Ball
![]() ![]() Bardzo pozytywnie zaskoczyli mnie wczoraj Mateusz i Ewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.