Mam talent - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-29, 22:56   #3061
klada
Zakorzenienie

Dot.: Mam talent - nowy program na TVN

juz mi zlosc przeszla- poszlam umyc naczynia pomaga, sprobujcie
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

klada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 22:58   #3062
201701090917
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez klada Pokaż wiadomość
juz mi zlosc przeszla- poszlam umyc naczynia pomaga, sprobujcie
Mam zmywarke. I jak tu się nie denerwowac?
201701090917 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 23:03   #3063
Alicjone
Raczkowanie

Jak to było.. "oglądanie waszego występu przypomina mi jedzenie karczocha" ? o losie
Alicjone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 23:05   #3064
klada
Zakorzenienie

co to jest w ogole karczoch?

EDIT:
podobalo mi sie zachowanie Pauliny, ze nie chce sie podlizywac. Ma dziewczyna u mnie za to +
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

Edytowane przez klada
Czas edycji: 2008-11-29 o 23:08
Stary 2008-11-29, 23:08   #3065
Princessa15
Rozeznanie

Cytat:
co to jest w ogole karczoch?
Karczoch (Cynara) - rodzaj roślin należący do rodziny astrowatych

źródlo: wikipedia

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg karczoch.jpg (21,8 KB, 13 załadowań)
Stary 2008-11-29, 23:08   #3066
201701090917
Konto usunięte

http://www.northrup.org/Photos/fruit/low/artichoke.jpg Tadam!

Oj spóźniłam się :p
Stary 2008-11-29, 23:10   #3067
klada
Zakorzenienie

dzieki
ide spac.
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-29, 23:11   #3068
Princessa15
Rozeznanie

Cytat:
dzieki
ide spac.
Nie ma za co.
Ja na początku myślałam, że to jakieś mięso
Dobranoc.
Stary 2008-11-29, 23:12   #3069
klada
Zakorzenienie

Tez myslalam ze to mieso
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

Stary 2008-11-29, 23:16   #3070
201701090917
Konto usunięte

Dziewczyny no co wy . Przecież Foremniak nie znizyłaby się do poziomu tak niewysublimowanych porówniań . Ona zawsze musi zabłysnąć czymś "wyjątkowym"

Edytowane przez 201701090917
Czas edycji: 2008-11-29 o 23:17 Powód: drobne błedy
Stary 2008-11-29, 23:16   #3071
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Tez myslalam ze to mieso
Ja wiedziałam co to jest ale zaskoczyła mnie ta gadka z karcozchem co to wogle miało być
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-29, 23:18   #3072
201701090917
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
Ja wiedziałam co to jest ale zaskoczyła mnie ta gadka z karcozchem co to wogle miało być
Największa gwiazda polskiej telewizji!
Stary 2008-11-29, 23:21   #3073
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princessa15 Pokaż wiadomość
Nie ma za co.
Ja na początku myślałam, że to jakieś mięso
Dobranoc.
A ja że ogórek

Foremniak jest żałosna. Agnieszka i Kuba mówią krótko i sensownie a ta jak nie z godnością to z karczochem. Błagam, niech w 2 edycji ktoś ją zastąpi
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 23:22   #3074
luna88
Raczkowanie

Hahaha, karczoch wymiata. Wogóle nie miałam pojęcia co to jest. A chylińska dowaliła jeszcze kotleta. Myślałam że nie wstanę z podłogi
luna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 23:30   #3075
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Ja też, że mięso. xDD

W ogóle fajne jury było.
Stary 2008-11-29, 23:31   #3076
olik04
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luna88 Pokaż wiadomość
Hahaha, karczoch wymiata. Wogóle nie miałam pojęcia co to jest. A chylińska dowaliła jeszcze kotleta. Myślałam że nie wstanę z podłogi
ja wiedziałam co to jest, nawet parę razy robiłam i wiem jak to się jada więc akurat to z karczochem zrozumiałam (chociaż dla kogoś kto nie wie co to "karczoch" może brzmieć śmiesznie , nazwa tego warzywa też dziwna )
Stary 2008-11-29, 23:31   #3077
Princessa15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aralka Pokaż wiadomość
Ja też, że mięso. xDD

W ogóle fajne jury było.
A jak Chylińska dodała to o kotlecie to sie upewniłam do końca.
A przed chwila wpisałam w google i zdziwko
Stary 2008-11-29, 23:53   #3078
Aneczka91
Zakorzenienie

A tak z innej beczki

Gdybyście mogły to kogo chciałybyście obejrzeć w finale ( 10 osób przez Ciebie wybranych )

Ja bym chciała :

Audiofeels, Melkart Ball , SSnake'a , Mateusza Ziółko , Piotr Boruta ,Fail Factory ,funky masons,karol galos, Iluzjonistę Filipa , 2 facetów od stepowania ,lub wymiennie Kamil od zonglerki

Jakie są wasze typy?
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 00:09   #3079
Princessa15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
Jakie są wasze typy?
Audiofeels, Magda Staszewska, Lipskee, PIotr Boruta, Karol Galos, Blady Kris, United Breakers, Mellkart Ball, Mateusz Ziółko, Ssnake.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-30, 07:50   #3080
plotkara0804
BAN stały

ojej po co typować . i tak juz za późno.
Jednak nie bójcie sie. Wiele zwyciezców np IDOLA to pół roku i ślad po nich zaginął. A taka Ewelin Flinta jak sie wybiła...
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 08:19   #3081
Chii1986
Zakorzenienie

Jak dobrze,że oni wygrali(ci akrobaci...chociaż nie pasuje mi do nich do określenie)..moim zdaniem to jedyne osoby, które naprawdę mają talent i musiały się napracować by go oszlifować i pokazywać coś tak niesamowitego.

Szkoda mi było chłopca od fortepianu ale on i tak został wypromowany.

Audiofeels..dla mnie nic ciekawego nie pokazali a niestety fakt,że jest tam paru przystojnych (podobno..bo ja nie zauważyłam) i że wszystkie laski piszczą na ich widok to za mało by wygrać..i dobrze;D

Co do Mateusza..Kuba dobrze go rozszyfrował...dla mnie na siłę ckliwy, romantyczny, taki pod publiczkę lovelas....chociaż ładnie śpierwa.
Stary 2008-11-30, 09:06   #3082
Jelly Bean
Raczkowanie

Ech. Aż nie mam sił jęczeć nad wynikami, jestem po prostu maksymalnie zawiedziona.

Melkart Ball są niesamowici i zjawiskowi, ich umiejętności robią wrażenie - ale jest jedno ale. Powtórzyli występ z castingu forma w formę. Obawiam się, że tylko na castingowych i półfinałowych formach kończą się ich umiejętności. Oglądałam na youtubie filmik z nimi - tu też jedne i te same formy co i w MT (http://pl.youtube.com/watch?v=rU3A8_jyNQ8). Tak, wiem, że i tak to co robią jest nieprawdopodobne, ale czy umieją coś ponad te kilka form? I tego obawiam się najbardziej, że zostali okrzyknięci wielkim talentem, a tak naprawdę umieją wykonać tylko parę ewolucji.

Audiofeels byli tacy świeży, weseli, zmieszali swój występ smutno-wesoło. Jako ich maniaczka zgodzę się obiektywnie, że w półfinale było lepiej, ale to nie zmienia faktu że cały czas byłam za nimi, gorąco im kibicowałam, i bynajmniej nie tylko dlatego, że są tacy śliczni och i ach. Znaczy są śliczni ale pokochałam ich głównie przez wykonanie "Otherside". W finale fajnie zatańczyli, ta weselsza piosenka mi się głównie spodobała i jestem nadal w szoku, że zajęli ledwo III miejsce. Mam nadzieję, że jeszcze o nich nie raz usłyszę i czekam z niecierpliwością na ich płytę. Będę cały czas za nimi.

Klaudynka, ta cudowna Klaudynka. Aż dostawałam przed telewizorem torsji gdy ona ciągnęła tak te swoje ą ę. Zupełnie jej nie wyszło, podczas gdy na castingu była niesamowita, to w półfinale coś tam pękło, a w finale osiągnęła już całkowite dno. Tak to odczułam, od wspaniałości do tragedii. A mimo to genialna polska publika, której wciska się małe dziecko z emowatym wyrazem twarzy i zbytnią dojrzałością jak na swój wiek, mimo to polska publika jest ślepa i głucha. Wybrali niemal najgorszą osobę na II miejsce. Życzę Klaudii, żeby otworzyła się nie na świat, ale na siebie, żeby się zmieniła, bo jak na razie nie mogę przetrawić jej zachowania.

SSnake był niezły, ale jakoś mnie ta jego szarfa nie przekonała, wolałam jego numery z kołami hula-hop.

Blady Kris - podobało mi się, fajnie Lipskee'iego wprowadzono w ten występ. Ale w półfinale zrobił na mnie większe wrażenie. Mimo to życzyłam mu II miejsca.

Paulinie Lendzie coś nie wyszło. Kuba miał rację, że to był jej najgorszy występ. Wynudziłam się przy niej za wsze czasy.

I nadal nie jestem fanką umiejętności Magdy Staszewskiej. Mimo, że ona się śmieje z tego, że ludzie reagują takimi grymasami bólu na jej występ, to ja nie jestem do końca przekonana, że za 10 lat wszystko będzie z nią w porządku.

Mateusz Ziółko - wczoraj wydawał mi się mniejszym burakiem niż w półfinale, nawet nie było źle, ale mimo to Wojewódzki ma rację. A przy wykonaniu tej piosenki, wstyd przyznać, ale mnie dreszcze przeszły.

Nie, Ziemowit pianinko pianinkiem, talent jego jest pospolity, a jak na małe dziecko ma zbyt duże... nie wiem jak to nazwać, mniemanie o sobie?

Ewa Lewandowska wypadła dla mnie pozytywnie, cieszę się, że nie grała znowu na emocjach. Najlepszy jej występ.

Pies Pluto przeszedł dziś samą siebie
Chylińska nawet nieźle wyglądała.
Wojewódzki i jego Prokopowo-Hołowniowa marynara
A prowadzący mieli genialne teksty, dogryzali sobie wyśmienicie. Kwazimodo i Upiór w operze.

Jestem zawiedziona tym finałem i mam nadzieję, że mimo wyniku Audiofeels zrobią karierę i nagrają płytę. Dla mnie są jedyni, niepowtarzalni i, co bardzo ważne, skromni. Nie wyjdą ci na scenę i nie zachowają się jak burak Ziółko, będą po prostu szczerzy i prostolijni. Mam nadzieję, że tacy zostaną. Są świetni i życzę im powodzenia.

P.S. Ja myślałam, że karczoch to coś w rodzaju kartofla

Edytowane przez Jelly Bean
Czas edycji: 2008-11-30 o 09:09
Jelly Bean jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 09:13   #3083
anulek88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość

Szkoda mi było chłopca od fortepianu ale on i tak został wypromowany.

.

mi tez go szkoda poporstu go pokochałam, cudny dzieciaczek w 100000% woalalbym go od KALUDII....

Pani Magister !
Szczęśliwa żona i mama

anulek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 09:23   #3084
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

A ja się cieszę, że wygrali Melkart Ball. Od początku im kibicowałam.
Stary 2008-11-30, 09:39   #3085
Lucka91
Wtajemniczenie

Jelly Bean tak od wczoraj sobie siedze i sie zastanawiam gdzie sie podziewasz, jako najwieksza maniaczka audiofeels na tym forum pewnie ich oplakiwalas ;p
myslalam ze jak juz cos napiszesz to bedzie wialo groza, a tu taki spokoj ducha... ;p

Cytat:
Napisane przez Jelly Bean Pokaż wiadomość
Ech. Aż nie mam sił jęczeć nad wynikami, jestem po prostu maksymalnie zawiedziona.

Melkart Ball są niesamowici i zjawiskowi, ich umiejętności robią wrażenie - ale jest jedno ale. Powtórzyli występ z castingu forma w formę. Obawiam się, że tylko na castingowych i półfinałowych formach kończą się ich umiejętności. Oglądałam na youtubie filmik z nimi - tu też jedne i te same formy co i w MT (http://pl.youtube.com/watch?v=rU3A8_jyNQ8). Tak, wiem, że i tak to co robią jest nieprawdopodobne, ale czy umieją coś ponad te kilka form? I tego obawiam się najbardziej, że zostali okrzyknięci wielkim talentem, a tak naprawdę umieją wykonać tylko parę ewolucji.
też zauważyłam że toćka w toćkę powtórzyli występ z eliminacji....
I pomimo ze to jest cudowne, och i ach, mogli pokazac cos wiecej jak na 100 tys. euro

Cytat:
Audiofeels byli tacy świeży, weseli, zmieszali swój występ smutno-wesoło. Jako ich maniaczka zgodzę się obiektywnie, że w półfinale było lepiej, ale to nie zmienia faktu że cały czas byłam za nimi, gorąco im kibicowałam, i bynajmniej nie tylko dlatego, że są tacy śliczni och i ach. Znaczy są śliczni ale pokochałam ich głównie przez wykonanie "Otherside". W finale fajnie zatańczyli, ta weselsza piosenka mi się głównie spodobała i jestem nadal w szoku, że zajęli ledwo III miejsce. Mam nadzieję, że jeszcze o nich nie raz usłyszę i czekam z niecierpliwością na ich płytę. Będę cały czas za nimi.
Mi sie kurcze ich wczorajszy występ średnio podobał... Jak w półfinale bylam w nich zakochana, tak wczoraj coś pękło. Ale to nie zmienia faktu że jak wydadzą płytę, to na pewno ją KUPIĘ.

Cytat:
Klaudynka, ta cudowna Klaudynka. Aż dostawałam przed telewizorem torsji gdy ona ciągnęła tak te swoje ą ę. Zupełnie jej nie wyszło, podczas gdy na castingu była niesamowita, to w półfinale coś tam pękło, a w finale osiągnęła już całkowite dno. Tak to odczułam, od wspaniałości do tragedii. A mimo to genialna polska publika, której wciska się małe dziecko z emowatym wyrazem twarzy i zbytnią dojrzałością jak na swój wiek, mimo to polska publika jest ślepa i głucha. Wybrali niemal najgorszą osobę na II miejsce. Życzę Klaudii, żeby otworzyła się nie na świat, ale na siebie, żeby się zmieniła, bo jak na razie nie mogę przetrawić jej zachowania.
nie NIEMAL najgorszą, tylko najgorszą... Nie chce mi sie nawet na ten temat wypowiadać....
Zastanawiam się tylko gdzie znalazło się aż tyle ludzi którzy na nią głosowali...
Nie sądzę żeby to było ustawiane, bo jakie korzysci mialby tvn zeby wypromowac, to male nieciekawe dziecko?

Cytat:
SSnake był niezły, ale jakoś mnie ta jego szarfa nie przekonała, wolałam jego numery z kołami hula-hop.
też miałam takie odczucia jak oglądałam jego występ... Super to było, ale jakies takie mało "Snejkowe"... Ciągle brakuje mi tego jego syczenia językiem, które robił na kastingach :P

Cytat:
Blady Kris - podobało mi się, fajnie Lipskee'iego wprowadzono w ten występ. Ale w półfinale zrobił na mnie większe wrażenie. Mimo to życzyłam mu II miejsca.
On jeswt po prostu niesamowity, tak sobie myślałam, że gdyby go przyjeli do Audiofeels to wystarczyłby on sam i 2 śpiewaków, o on jednymi ustami robi to samo co ich ośmiu :P

Cytat:
Paulinie Lendzie coś nie wyszło. Kuba miał rację, że to był jej najgorszy występ. Wynudziłam się przy niej za wsze czasy.
Jak już wcześniej mówiłam - przy jej występie zaleciało kiczem po prostu.

Cytat:
I nadal nie jestem fanką umiejętności Magdy Staszewskiej. Mimo, że ona się śmieje z tego, że ludzie reagują takimi grymasami bólu na jej występ, to ja nie jestem do końca przekonana, że za 10 lat wszystko będzie z nią w porządku.
Fajnie sie wygina, ale robi dokładnie to samo co snake, z tą różnicą że w przeciwieństwie do niego ona nie ma pomysłu na siebie.

Cytat:
Mateusz Ziółko - wczoraj wydawał mi się mniejszym burakiem niż w półfinale, nawet nie było źle, ale mimo to Wojewódzki ma rację. A przy wykonaniu tej piosenki, wstyd przyznać, ale mnie dreszcze przeszły.
Ziółko mnie zwyczajnie irytuje od samego początku. lovelasek.

Cytat:
Nie, Ziemowit pianinko pianinkiem, talent jego jest pospolity, a jak na małe dziecko ma zbyt duże... nie wiem jak to nazwać, mniemanie o sobie?
tak, zbyt duże mniemanie o sobie ma, ale co sie dziwić jak tyle tydzięcy (milionów) osób nad nim wzdycha? :P
Jest słodki, ale nie czarujmy się - talent ma nijaki :P Już bardziej nadawałby się tutaj ten chłopczyk 4-letni (juz teraz chyba z 6-ścio) który wymiata na perkusji. Wiecie o kim mowie? Swojego czasu było o nim głośno.

Cytat:
Ewa Lewandowska wypadła dla mnie pozytywnie, cieszę się, że nie grała znowu na emocjach. Najlepszy jej występ.
Mnie też bardzo pozytywnie zaskoczyła, coś nowego... Drapieżnego

A o Foremniak sie nie wypowiem. No może powiem tylko tyle że marzę zeby w 2 edycji ja zamienili na kogoś innego...

I również jestem bardzo zawiedziona tym finałem, liczyłam na coś więcej.
Stary 2008-11-30, 09:51   #3086
leo
Raczkowanie

no i nie wygrali Audiofeels 3 miejsce... praktycznie jak 4 w sporcie.... ci akrobaci mają oryginalny repertuar, być może się powtarzają, ale wyróżniali się wśród reszty. ale Klaudia wydaje się zbyt wrażliwa na taki sukces tak wcześnie. mam nadzieję, że jej to nie zniszczy. podobał mi się występ Bladego Krisa, Ewy (w końcu pokazała pazur), Mateusza. Paulina bywała lepsza, a Ziemowit pewnie dostanie rolę w jakimś serialu
jak Małgosia wyskoczyła z tym karczochem Agnieszka uzupełniła kotletem, jeszcze Kuba by coś dodał i pełen obiad

oh baby
i'm going crazy
don't you think you can save me
from myself baby
leo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 09:53   #3087
Kancia
Zakorzenienie

widze, ze bardzo gorąco było wczoraj
podczytywałam sobie wątek ale nic nie pisałam.
Jestem zadowolona z I miejsca, z II absolutnie wykonanie koszmarne Af powinno miec II miejsce.

Natomiast co do Bladego Krisa jego wystep to totalny plagiat koleś ma talent ale trochę lipnie, ze musiał skorzystać z pomysłu innych. Miałam ważenie, ze w czasie jego występu jestem na kabaracie Paranienormalnych pomysł i wykonanie żywcem zerżnęte z ich skeczu radiowego

http://pl.youtube.com/watch?v=H-3Q4l...eature=related

czekam na kolejną edycje bo się wkręciłam

Edytowane przez Kancia
Czas edycji: 2008-11-30 o 10:03
Kancia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 10:14   #3088
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulek88 Pokaż wiadomość
mi tez go szkoda poporstu go pokochałam, cudny dzieciaczek w 100000% woalalbym go od KALUDII....
W sumie ja też, on przynajmniej jest radosnym dzieckiem
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 10:18   #3089
Hultaj
BAN stały

Dobry PR to taki, nad którym ludzie się nie zastanawiają. To tak btw.

To, że Klaudia wykonywała taki a nie inny repertuar, to był db pomysł, gdyby spiewała jakieś fasolki choćby najpiękniej na świecie, przypuszczam, nie zwracałaby tak uwagi. Że sukienki takie a nie inne...
Ogółem, wizerunek miłej, skromnej, dotknietej palcem bożym, dziewczynki.
Moim prywatnym zdaniem - idealny materiał do promowania w tym naszym zmegalomaniałym, karmionym wzruszeniami, patosem i żałobami narodowymi , kraju wierzb płaczących.

Ja również miałam wrażenie, że mała ma wystudiowane odpowiedzi. I w ogóle.

Generalnie, dla mnie efekt jest taki, że patrząc na Klaudię, wyobrażam sobie jej mamę (rodziców), jako typową mamusię dziecka bioracego udział w rozimatych Małych Miss; tak w skrócie, co by się już nie rozpisywać.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 10:36   #3090
Sweet :)
Zakorzenienie

Bardzo się cieszę, że wygrali Melkart Ball na drugim miejscu wolałabym jednak Audiofeels niż Klaudię
Bardzo pozytywnie zaskoczyli mnie wczoraj Mateusz i Ewa
Sweet :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości