![]() |
#1831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
![]() No tak trzy postaci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Zakorzenienie
|
Własnie tez myślałam o tym obrazie, ale takze o takim maalwiinkaa2 pewnie kojarzysz ;D : siedzi kobieta, przed nia świeca,odbija sie w lustrze, taki zaciemniony pokój.
Problem jest jeden - w temacie jest o literaturze i filmie, a nic o innych 'dziedzinach sztuki' ![]() ![]() Dziewczyny dzieki za wszelka pomoc ![]() ![]() Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2008-11-29 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bedziesz potrzebowala jakis jeszcze przykładow ze sztuki to pisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1834 |
Konto usunięte
|
Ja bym wybrała ogród
![]() Tiaa... a ja sama latam do dyrekcji z prośba o zmianę deklaracji.. Jakoś ciągle mnie odsyłają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1835 |
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam.. nogi do wymiany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1836 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sprawdziłam biologię rozszerzoną, wychodzi mi około50% ![]()
![]() |
#1837 | |
Raczkowanie
|
Ja idę sama z wyboru. Kilku pytało się mnie o studniówkę, z kim idę itd chcąc tym samym "dać mi coś do zrozumienia", ale odmówiłam. Nie chcę siedzieć i martwić się czy ta osoba dobrze się bawi i patrzeć jak na siłę próbuje się zaklimatyzować z nieznanymi sobie osobami. Chcę tańczyć i szaleć ze swoim gronem
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1838 |
Zakorzenienie
|
ja
![]() ehh... po sprawdzeniu odpowiedzi z matmy i gegry to stwierdzam, ze jeszcze mam sporo do douczenia... heh całe szczęście, że ja już nie mam problemu z partnerem na 100dniówkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Zakorzenienie
|
Ja bym wzięła o schodach, błaznach albo lustrze.
Tylko te schody mogą być kłopotliwe. ![]() ![]()
#1840 |
Zakorzenienie
|
nicru ładny nowy avatar
![]() ![]() Wróciłam o 5 z rynku. Wreszcie poznałam fajnego chłopaka. ![]() ![]() Robienie prezentu, obiad rodzinny, szkoła. Jestem trupem w tą niedzielę ![]()
![]() |
#1841 |
Zakorzenienie
|
Ja bym wzieła o ogrodzie, aniołach albo lustrze.
Motyw lustra miałam w zeszłym roku na próbnej i bardzo fajnie mi sie to pisało ![]() Mam nadzieje ze duzo zmieniac nie bede musiała ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1842 |
maszyna, nie człowiek
|
grudniowa szatynka, [gaia[/b], dzięki
![]() grudniowa, świat jest po prostu bardzo mały xD
#1843 |
Pani Buka
|
troche mi głupio że zupełnie olałam ostatki i andrzejki :P
byłam na studniówkowych zakupach, wróciłam o 18 i byłam totalnie padnięta... a nawet nie było żadnej propozycji, na którą mogłabym się nie zgodzić :P
#1844 |
Zakorzenienie
|
Brrrrrrrry
![]() wstałam przed 12:00.. wzięłam prysznic, umyłam włosy, zjadłam obiad a teraz siedze na wizażu.. na 15:00 idę do Kościoła.. a potem czeka mnie nauka bo cały weekend nic nie zrobiłam :P a jutro sprawdzian z geografii(z mapy więc za dużo uczyć się nie trzeba), kartkówka z matmy no i muszę zrobić bibliografię taką dokładną już z polskiego na mature ustną. kasiencja.. i co kupiłaś coś? ![]()
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2008-11-30 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1845 |
Pani Buka
|
ja wczoraj właśnie nic jeśli chodzi o szkołę nie robiłam, a dziś przychodzi TŻ więc nie wiem co zrobię
![]() tak, wybór był bardzo duży, wahałam się nad kilkoma, ale w końcu zdecydowałam się na taką - http://img355.imageshack.us/img355/5045/cenzoredgi1.jpg http://img220.imageshack.us/img220/9052/hahazi1.jpg w rzeczywistości jest nieco jasniejsza bo zdjęcie było robione wieczorem wklejałam zdjęcie na temacie studniówkowym, dziewczyny powiedziały że trochę ponura, może faktycznie, ale chcę założyć jakieś błyszczące dodatki i chyba będzie ok, co?
![]() |
#1846 |
Raczkowanie
|
Mam pewien problem. Mój kuzyn żeni się w czerwcu, a jako że jest bardzo rodzinny chcemy z rodzicami zrobić dla niego drzewo genealogiczne. Chcemy je zrobić w formie księgi z rozrysowanym drzewem i zdjęciami poszczególnych osób wraz z opisami na kolejnych stronach. W wyobraźni mam najlepiej drewnianą księgę a w środku krepinowy papier czy jakiś inny ozdobny. Problem tkwi w tym, że nie wiem gdzie to znaleźć, a co najlepsze jak to nazwać. Od 30 minut szukam czegoś. Wpisuje hasła: album rodzinny, księga rodzinna, księga genealogiczna, ale wyskakują mi albo albumy fotograficzne, albo szklone księgi pamiątkowe albo księgi gości...
Czy wiecie o co mi chodzi i gdzie to znaleźć? ![]() ![]()
#1847 |
Zadomowienie
|
Kasiencja to ty już masz sukienke
![]() Grudniowa też z Krakowa?! Fajnie.... jakoś mi umknęło ![]()
#1848 |
Zakorzenienie
|
Każda ciemna sukienka może byc ponura
![]() Jakies jasne, błyszczace dodatki i bedzie dobrze. Tylko tez nie mozesz przesadzac bo jest dość wzorzysta, trzeba znalezc jakis złoty środek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Pani Buka
|
innym, czyli jakim?
![]() hmm no może poszukam jakiejś innej torebki... bo buty już mam a innych raczej nie kupię - kupić jakieś na obcasie, w których jestem w stanie przejść parę kroków to naprawdę duża sztuka :< biżuterię to po prostu chciałam jakąś jasną, błyszczącą, ale nie kiczowatą, bo przesady też nie lubię :P musiałam już rozglądać się za sukienką, bo studniówkę mam już 3 stycznia... aaa, afri, wiem że chłopak mojej koleżanki robił jej na rocznicę taki album... i to było właśnie w czymś takim... poszukaj może pod 'kroniką', co?
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2008-11-30 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1850 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ponadto wiem, że jest specjalny bezpłatny program do porządkowania sobie wszystkich i nazywa się chyba właśnie "drzewo genealogiczne" Skoleji jak potrzebowała ładny, drewniany i stylizowany album na zdjęcia ślubne to wiem, że zamawiała u stolarza chyba deseczki a resztę robiła sama albo dostała już cały ![]()
![]() |
#1851 |
maszyna, nie człowiek
|
Grudniowa o ile dobrze pamiętam VI LO
![]() Eeech, ja tez musze się wybrać już na poszukiwania sukienki. Przymierzałam wczoraj trzy sukienki, wszystkie niby rozmiar 34, ale wisiały na mnie ;| Pewnie skończy się na szyciu.
#1852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Wtajemniczenie
|
Marynka ja na początku baaardzo zafascynowałam się tematem 31 (u mnie brzmiał: "Portret outsidera..."), ale później kiedy przyszło do szukania przykładów czy też jakiś pomocnych opracowań nie było kompletnie nic po tym kątem, a moje przykłady wydały mi się kłopotliwe i nie trafione. Więc zmieniłam na 'Motyw ojca...'
Z tych Twoich ciekawe wydaje mi się lustro i ogród. Ten o schodach też nie jest jakiś głupi, ale mi kompletnie nie przychodzi nic do głowy poza tym Latarnikiem. Kasiencja faktycznie trzeba by było ją czym rozjaśnić. Błyszczące dodatki są dobre, ale według mnie raczej w postaci jednego konkretnego akcentu, a nie np. kolczyki bransoleta i torebka... Za dużo. A z tym innym kolorem kokardy faktycznie dobry pomysł... Ja zaraz coś pokombinuje i jak mi się uda to wkleję tu albo Ci prześlę jeśli nie bd chciała, żeby były tutaj. Afri kurcze wiem o co Ci chodzi mam ten obraz gdzieś przed oczami, ale nie wiem jak to nazwać... Często mam taki problem z wyrażeniem moich myśli.
- zalatana! studentka - Edytowane przez zanetka007 Czas edycji: 2008-11-30 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1854 |
Zadomowienie
|
kasiencja ty już masz sukienkę?!
![]() ![]() ![]()
#1855 |
Zadomowienie
|
afri
robiłam w gimnazjum album na konkurs historyczny moze cie zainspiruje.
#1856 |
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie za pomoc. Pod kroniką szukałam, ale nie znajduje tego o co mi chodzi
![]() Gaia: myślałam właśnie o czymś podobnym, w drewnianej ramie, tylko nie wiem gdzie to dostać :-P
#1857 |
Zadomowienie
|
Czesc.. wlansie sprawdzialm odp z rozszerzonej geografi... i jestem zalamana.. ;( wydaje mi sie ze zadnego zadania nie mam dobrze ;( tragedia..
az plakac mi sie chce. bo wiem ze babka z geografi teraz bedzie sie mscial;( zwarjuje;( a poza tym mam dola;( nie mi sie nie cche i ogolnie jest ŻLE !!! jak wam poszla rozszerzona geografia/.. byla latwa czy trudna waszym zdaniem ?
#1858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy była trudna, jakaś taka...
![]() |
#1859 |
maszyna, nie człowiek
|
Heh.. ja też nie jestem zadowolona, ale nie uczyłam się do tej matury.
#1860 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Mogłybyście mi pomoc w zadaniu z prawdopodobieństwa? Jutro czeka mnie sprawdzian i liczę po kolei zadania a to jedno do niczego mi nie pasuje ![]() No i mam już moc omegi = 6x6x6 = 216. I teraz moc A. Myślałam, że kombinacji, ale w tedy zamiast 91 wychodzi 18 ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.