|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-29 o 21:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4112 |
Zakorzenienie
|
kode, lepiej powiedz co robiłaś nim pojawiło się grzane piwo, a po tym jak stąd zniknęłaś
![]() archi TŻ jest już z Tobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
Zakorzenienie
|
Cześć! Ale postów natrzaskałyście od wczoraj
![]() ![]() Sas - miałaś piękną fryzurkę ![]() Archi podobają mi się Twoje szwedy. Z przyjemnością kupiłabym takie spodnie. One pasują i wysokim (wysmuklają) i niskim (takie kruche się wówczas wydają) kobietom ![]() Madzik sweterek bardzo ładny, podoba mi się w obu wersjach ułożonego kołnierza. W jednej seksownie a w drugiej elegancko. Ag czapka urocza! Za figurkami nie rpzepadam ale taki wesoły akcent świateczny popieram ![]() Kode mój ulubiony krój spódnicy!! ![]() ![]() ![]() Po wykładach pojechałyśmy z koleżanką na małe zakupy na 3 Stawy. Kupiłam sobie bardzo obcisłe rurki w Cubucie, kilka gumek do włosów i dla chrzesniaka bluzeczkę na Mikołaja albo pod choinkę - jeszcze nie wiem kiedy ją dostanie. I skończyłam oglądac Mam talent - ciesze się, że ci panowie wygrali, to co robią to mistrzostwo! |
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Zakorzenienie
|
TZ wrucil
![]() ![]() Susanna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Popieram Sas na modelke ![]() A nad pudrem minerlnym tez mysle ale napewno nie Loreal , moze Revlon , TBS. Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-29 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4115 |
Zakorzenienie
|
Archi
![]() ![]() Zdjęcia jutro ![]() Fajny filmik oglądałam- pościg polskiej policji za Ferrari http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5970551,Zobacz_mr ozacy_krew_w_zylach_film_ z_poscigu_policji.html Ja znikam, dobranoc Koziołki!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4116 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale spódnicę zostawię, była niedroga i jest wygodna ![]() Już ją lubię a to najważniejsze ![]() . Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tą krótką zostawię jednak na wczasy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no w razie trzesienia ![]() ![]() Uciekam bo jeszcze sie musze spakowac , umyc i zjesc ![]() ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-30 o 00:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4118 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co za farmazony wygadujesz koduś to ja nie mam pojęcia - to się w głowie nie mieści ![]() Nie wyobrażam sobie wprost byś mogła źle wyglądać w rurkach! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4120 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Widzę, że mimo andrzejkowego wieczoru dużo się działo na wątku. My popołudnie spędziliśmy na herbatce z przyjaciółmi u nas. Chciałam na wieczór jeszcze Tżta wyciągnąć na imprezę do mojej koleżanki, ale się nie dał ![]() Cytat:
![]() Aguś urocza czapeczka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Życzę Wam wszystkim udanej niedzieli ![]()
![]() |
#4121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obyś miałam internet bo kto będzie ze mną rano buszował ![]() czekam na posta Twojego - tutaj ![]() Dzień dobry wszystkim ![]() ja jeszcze w pożamie..świeżo po śniadaniu ![]() Coś mnie przeziębienie rozklada i TŻ nawet nie chce zabrać mnie na spacer o wiatr jest mocny ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-30 o 11:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4122 |
Zakorzenienie
|
kode, widać TŻ zna się na rzeczy i dba o Twoje dobro, więc nie marudź
![]() Ja w końcu wzięłam się za zdjęcia rzeczy na allegro, muszę jeszcze to wszystko opisać ![]() Miłej niedzieli wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4123 | |||||||||
AGA :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
poza tym boję się też że wezmę zły kolor i nie bede nosić :/ Cytat:
![]() nie wygląda żeby był za luźny, przeciwnie - leży świetnie! Cytat:
![]() a ta krótka też fajna, latem koniecznie zakładaj!! ![]() Cytat:
Tak, mi też! Ten sweterk jest boski ![]() Cytat:
![]() Wczoraj u mnie jeszcze były. Zwróciłam tez uwagę na ten kalendarz z Claudii, on jest wiekszy, imituje skórę jakąś i zdaje się ze zapinany. byl w foli wiec nie wiem jak w srodku. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() czekamy na Ciebie ![]() Witam moje piękne panie ! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Zakorzenienie
|
No właśnie Aga ja ten z Claudii też widziałam tylko za folią
![]() Co porabiasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4125 | |
|
Cytat:
![]() a ty? ![]() cholera, coś mnie chyba jakieś choróbsko rozkłada bo boli mnie głowa, w kościach łamie i tak jakoś zimno :/ mimo że leżę pod kołdrą. no i objadam się skittelsami ![]() ![]() zawsze kupowałam w almie i płaciłam 1.98 a wczoraj w tesco kupiłam za 0,89! ale nazucili sobie marze w almie!
![]() ![]() |
![]() |
#4126 |
Zakorzenienie
|
![]() Muszę popędzić do Tesco! ![]() Ja właśnie idę sobie zrobić omleta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fotki wczorajszych zakupów. Dla mnie i dla Dominika ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4128 |
|
leć koniecznie!
![]() smacznego ![]() ja czekam na obiad. Sus świetne te rury ! ![]() ja szukam szarego płaszcza, ciepłego. mam ten mój jasny cieplutki, ale za pupe jest a ja bym chciała taki do kolana. ale nigdzie nie ma ![]() wczoraj wypatrzylam w pimkie, sliczny, ale 100% poliester :/
![]() |
#4129 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trochę śmiesznie będę wyglądać w czapce..bo termometr wskazuje 18 stopni ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jest idealna do pracy ![]() dziękuję. W normlnych okolicznościach bym go nie kupiła bo był po prostu spoooro za drogi ![]() ja leżę w łożku ![]() TŻ mi towarzyszy ![]() ale zaraz zmykamy na spacer a potem coś porobię pożytecznego ![]() Cytat:
![]() te ż miałam jajka na śniadanie ![]() Jajecznicę z 2 żółtek i 4 białek ![]() no właśnie Archi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() świetne spodnie ![]() a bluzka bombowa! ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-30 o 13:21 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4130 |
|
kode 18 stopni??
ale super ! u mnie coś koło 5 chyba :/ a spodniczka jest cieplejsza? czy na wiosnę będzie się nadawać? może i u mnie się pojawią, to bym sobie kupiła ![]() cholera, rozkłada mnie na dobre chyba ![]()
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-11-30 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4131 | |
Zakorzenienie
|
w słońcu
![]() ![]() Idę się ubierać, wpadnę tutaj potem ![]() kurcze miałam zabrać aparat ale słońce zaszło ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Do "gółych" nóg też fajnie wygląda ![]() Jeden manakment to brak podszewki przez co podwija w czasie chodzienia jak mam rajstopy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4132 |
Zakorzenienie
|
Susanno świetne te rurki
![]() Naprawdę kosztowały tylko 50zł ![]() Chyba przeoczyłam je ostatnio w Cubusie jak byłam ![]() A to ciekawe ![]() Bo jajka dwużółtkowe trafiały mi się, ale dwubiałkowe ![]() Coś kręcisz ![]() ![]() A u mnie ze 2 może? Albo i mniej brrr Aga herbatkę malinową z miodem piłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Wtajemniczenie
|
Ja dziś żeby miec zajęcie zrobiłam sobie czepke i kończe szalik ale fotke wkleje jutro bo to ciemna włóczka i dziś nic nie bedzie widac
![]() a co Ty kode porzytecznego zrobiłaś? co do choroby to mnie dziś obudził ból glowy i trzymał pół dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale czapka to już wyższa szkoła jazdy - podziwiam ciebie Alicjo ![]() czekam na foteczki ![]() do 14 przeleżałam w łóżku z TŻ ![]() a z pożytecznych rzeczy to ugotowałam obiad ( 2 daniowy ![]() Właśnie szukam jakiegos przepisu bo pierwszy raz będe je robić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4135 |
Wtajemniczenie
|
żeberek jeszcze nie miałam okazji robic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4136 |
Zakorzenienie
|
znalazłam jakiś przepis na żeberka w miodzie
![]() ma pozytywne komentarze wiec chyba go wypróbuje ![]() W tygodniu nie mam czasu na takie eksperymenty ![]() edit: ale tutaj cisza... madziuuuuuuu gdzie jesteś? ![]() archi chyba nie ma dostępu do netu ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-30 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4137 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() ![]() właśnie oglądam moją koleżankę w Milionerach ![]() i dzisiaj idziemy ze znajomymi do kina ![]() na Bonda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4138 |
Zakorzenienie
|
Widziałam Twoją koleżankę madziu w takim razie
![]() Jemy właśnie z TŻ kanapki z szynką i pomidorem z mozarellą i bazylią do tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4139 | |
Zakorzenienie
|
witaj Madziu
![]() ![]() udanego seansu ![]() Cytat:
![]() A ja czekam aż TŻ wróci ze sklepu i będzie robił grzane wino ![]() Od wczoraj suszę skórkę z pomarańczy na grzejniku do tego wina ![]() Ciekawe co z tego wyjdzie ![]() Koziołki prosze mi przyłożyć z bata abym ruszyła "zwłoki' do kuchni i rozprawiła się z żebrami które wołają mnie z marynaty pieprzowej że pownniam już je zacząc dusić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Zakorzenienie
|
Ja tam Ci mogę
![]() ![]() A grzane wino z pomarańczą uwielbiam więc dobrze kombinujecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.