![]() |
#2161 |
Zadomowienie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. II
a ja nie ogladalam... kto stresci co bylo? bede wdzieczna ;(((
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zadomowienie
|
Dziedzic wraca do Polski. Skarży się, że Marzena nie chciała go wpuścić do swojego mieszkania. Kiedy w końcu zgodziła się, żeby zabrał córeczkę na krótki spacer, kilkakrotnie dzwoniła ponaglając go do powrotu. Renata nie rozumie, jak Marzena może nie zauważać, że krzywdzi Darię. Dziedzic dodaje, że jego była żona poznała tam mężczyznę, z którym chce zamieszkać. Daria nie akceptuje tego człowieka. W dodatku Marzena zabroniła Sławkowi przyjeżdżać i zagroziła policją, jeśli to się powtórzy. Dziedzic przyznaje, że czuje się bezsilny…
Dudek próbuje zachęcić narzeczoną do wspólnej, egzotycznej podróży. Ona ma mu za złe, że decyduje za nią. Kiedy Izabela wychodzi do lekarza, Jerzy dzwoni do Igi i zaprasza Konarskich na degustację win, które przywiózł z Francji. Tymczasem lekarz zapewnia Brzozowską, że późne macierzyństwo to wspaniałe doświadczenie. Radzi, aby jak najszybciej powiedziała swojemu narzeczonemu o ciąży. Kiedy zjawiają się Konarscy, Izabela nie potrafi ukryć swojego poirytowania. Jerzy, po wyjściu gości, stara się z nią porozmawiać. W końcu, zirytowany oznajmia, że może wyjechać sam, jeśli jego osoba tak drażni Izabelę… Róża przychodzi do jadłodajni gotowa do pracy. Mówi Włodkowi, że pokłóciła się ze swoim szefem i właśnie złożyła wymówienie. Maria, choć niezadowolona, musi się pogodzić z tym, że siostra będzie u niej pracowała. Roman bardzo chwali pierogi, które tym razem były wyjątkowo pyszne. Róża przyznaje się, że przyprawiła je po swojemu. Maria przysłuchuje się ich pogawędce. Później zastanawia się, czy Roman nie byłby odpowiednim partnerem dla jej siostry… z http://nawspolnej.plejada.pl/2287,od...nki_detal.html
#2163 |
Zakorzenienie
|
denerwuje mnie ta cała Izabella.. jakby nie mogla powiedziec Dudkowi że nosi jego dziecko;/
#2164 |
Raczkowanie
|
Mnie też strasznie wkurza ta Iza Ten biedny Jerzy juz sam nie wie co ma robić to źle tamto źle Sama bym sie wkurzyła i to nieźle.......
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
dołączam się do dyskusji
![]()
![]() |
#2167 |
Raczkowanie
|
A co do Kingi i Michała to nie uważam że dobrym pomysłem było dać pieniądze na Franka Marcelowi i Bognie, bo przecież jak sami mówili Franek jest już zdrowy a Marcel w tym artykule narzekał na to że nie stać ich na wychowanie dziecka chorego... Niby tacy mądrzy i w ogóle a tu Kinga z takim pomysłem wypaliła....
A przeciez od razu po Marcelu i po tym co mówi widać że te pieniądze na Franka nie pójdą............... |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Taa Izabella powie Jerzemu o tej ciąży chyba dopiero jak jej brzuch urośnie
![]() A Ola jaka gwiazda się zrobiła, ciekawe jak długo potrwa jej sława po reklamie soku ![]()
#2169 |
Zakorzenienie
|
muszę jutro powtórkę z wczoraj obejrzeć..
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
Ten chłopak, co jemu się Olka spodobała to jest brzydki, wg mnie
![]() ![]()
![]() |
#2171 |
Zadomowienie
|
Olka chyba teraz jest w 1 klasie LO ale nie jestem pewna
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
Zadomowienie
|
no taa olka i daniel sa w 1 klasie lo w tym samym liceum, a ta anka poszla do innej szkoly bo nie dostala sie do tej co olka i daniel.
a Izie sie nei dziwie... ciaza w tym wieku to chyba srednio oczekiwana a jej men cos malo pozytywnie wypowiadal sie chyba niedawno o ciazy swojej cory, byl malo zadowolony. To i Iza sie boi jego reakcji teraz. Edytowane przez QsQs Czas edycji: 2008-11-30 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2179 |
Zadomowienie
|
Daniel na pewno jest starszy od Olki, bo było nawet niedawno że Olka mówila ze jest słabo w klasie a Daniel na to że u niego na początku też było słabo ale już sie rozkreciło
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 |
Zadomowienie
|
oo to bylam pewna, ze oni sa rowiesnikami. Wydawalo mi sie ze on byl widywany na korytarzach w gimnazjum przeciez :/ z plecakiem... moze mi sie juz cos myli ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
Nie. Ola i Daniel są rówieśnikami. Przecież chodzili do tego samego gimnazjum, w tym samym czasie pisali testy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
oj nie, wlasnie on jest klase wyzej. juz widac ze jest doswiadczony, dlatego ją pociesza ze pierwsze dni najgorsze. ona pisala testy a on ją pocieszał, bo mial na to czas-byl juz w liceum
![]() przeciez jak byly akcje z tymi dziewczynami co jej nie lubiły, co ćpały, jego nie bylo w ich klasie
#2184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Byla taka rozmowa po testach... szli razem z Anka i rozmawiali o wynikach... wlasnie jej nie pamietam dokladnie czy Daniel wtedy tez mowil, ze pisal ten test i idzie do lo czy tylko komentowal wyniki dziewczyn ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nawet wydaje mi się, że po pierwsyzm dniu w nowej szkole Ola pytała Daniela jak go przyjęli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
on wtedy z nimi był, bo daniel chodził z anką i miał jej kibicować. a ona potem była zła ze olka sie dostała, a ona nie, i to ona bedzie z nim chodzic do szkoły
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 |
Zadomowienie
|
to daniel z anka chodził
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
Ale zamieszanie robicie
![]() Oni są rówieśnikami. Chyba nawet jak pisali testy gimnazjalne to Daniel przyszedł po Olę i razem poszli pisać ![]()
![]() |
#2190 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie są. On jest rok starszy od niej, już jest w drugiej klasie i dlatego jej doradzał, że nie ma się co przejmowac pierwszym dniem w szkole. Nawet była taka scena kiedyś, jak Anka źle zdała egzaminy, że ona powiedziała do Oli "Ty pójdziesz do tej szkoły co chodzi Daniel, to bedziesz miała fajnie" czy coś w tym stylu...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.