|  2008-11-30, 21:47 | #1 | 
| Zakorzenienie | 'l' lolta lempicka, 'insolence'guerlain

Dokładam: zestaw Clinique 1 opakowania: mydło- 220/250 ml tonik- 220/'250 ml krem 100/125 ml wszystko kupione jakiś miesiąc temu na Truskawce, niestety dla mojej cery się nie sprawdza  Dokładka: Clinique - 3 kroki , nowy zestaw dla cery suchej (1) - mydło 200 ml - tonik 200 ml - krem 50 ml Kosmetyki nie były używane. Na wymianę perfumy: -L - Lolita Lempicka - /kartonik/, kupiona około dwa miesiące temu w perfumerii przeze mnie, 28/30 ml -Insolence - Guerlain /bez kartonika/ - 25/30 ml - z wymianą z sylwia.gda - niestety po kilku psikach okazuje się,że coś mnie drażni w tym zapachu  - wymienione Szukam raczej perfum w zamian, czekam na propozycje- nie szukam żadnego konkretnego zapachu   Edytowane przez irsin Czas edycji: 2008-12-14 o 20:26 | 
|     |   | 
|  2008-11-30, 22:09 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: 'l' lolta lempicka, 'insolence'guerlain

Wishlista: Płyny micelarne - Bioderma, Avene...i inne - do skóry suchej Edytowane przez irsin Czas edycji: 2008-11-30 o 22:10 | 
|     |   | 
|  2008-11-30, 22:13 | #3 | 
| Kici kici miau miau | 

ja chetnie po Insolence   zapachow moge zaoferowac Burberry London,lub Allure Chanel ale za dwa perfumy razem, bo mam ok. 50 ml ,lub cos z kolorowki   Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-11-30 o 22:15 | 
|     |   | 
|  2008-11-30, 22:17 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

a masz może swój wątek?

| 
|     |   | 
|  2008-11-30, 22:17 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

jestem chętna na insolence   może coś znajdziesz? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=293684 dodatkowo mam jeszcze: - la roche posay cicaplast około połowa tubki 40ml - La roche posay Hydreane Legere -krem nawilżający do skóry wrażliwej skóra- 2x 5ml - LRP żel do demakijażu fizjologiczne ph, 7ml - LRP Effaclar H, kojący krem nawilżający 4x2ml -la roche posay rosalic XL- nawilżający preparat do skóry wrażliwej ze skłonnością do zaczerwień- 2x5ml - la roche posay rosalic- krem nawilżający zapobiegający zaczerwienieniom - 2x 5ml - la roche posay- płyn micelarny do oczyszczania i demakijażu- około 25ml | 
|     |   | 
|  2008-11-30, 22:19 | #6 | 
| Kici kici miau miau | 

mam swoj watek ale tam obecnie sa tylko blyszczyki - ale powiedz czego szukasz to postaram sie moze cos znalzezc poza   to watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=293983 | 
|     |   | 
|  2008-11-30, 23:04 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

Coś u mnie za Insolence? Poza wątkiem z perfum mam Pozo In Black 25/30, Demeter Sugar&Spice 13/15

| 
|     |   | 
|  2008-11-30, 23:15 | #9 | 
| Wtajemniczenie | 

Mnie interesowalaby L Lolity - o podobnych pojemnosciahc mam na wymiane Kenzo Ete, Moschino Cheap &  Chic, Fendi Fantasia. Zreszta zapraszam do mojego watku   Si | 
|     |   | 
|  2008-12-01, 16:16 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

-L - Lolita Lempicka - /kartonik/, kupiona około dwa miesiące temu w perfumerii przeze mnie, 28/30 ml  cos u mnie? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-12-01, 20:06 | #13 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 oj muszę na spokojnie powąchać dwa zapachy od Ciebie i dam znać  czy tylko L podoba Ci się u mnie?zajrzyj do starego wątku   | |
|     |   | 
|  2008-12-01, 20:07 | #14 | 
| Kici kici miau miau | 

a moje zapachy?

| 
|     |   | 
|  2008-12-01, 20:11 | #15 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4152 ale niestety pojemności się różnią zajrzyj do mojego starego wątku, dobrze?Może coś dobierzesz  Cytat: 
 Może mnie tak zauroczy,że chętnie się wymienię  A Tobie jak ten zapach "leży"?Jest słodkim ulepem?  Aneto, czy poczekasz aż przetestuję sobie Wisha po raz kolejny? Oczywiście w razie czego coś dołożę  Cytat: 
 rano nie szukam niczego konkretnego, ale nie pogardzę np balsamami/masłami ujedrniającymi czy antycellulitowymi chętnie płyny micelarne błyszczyków mam dość na następne kilka lat   | |||
|     |   | 
|  2008-12-01, 20:12 | #16 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2008-12-01, 20:13 | #17 | 
| Kici kici miau miau | 

irsin tak wiem - ale ja jeszcze zaproponowalam ci Allure za dwa zapachy   zalezy mi glownie na Insolence   | 
|     |   | 
|  2008-12-01, 20:39 | #18 | 
| Zakorzenienie | 

Allure nie pamiętam za nic, więc jeśli nie pozwolisz- jutro powącham ok?

| 
|     |   | 
|  2008-12-01, 20:41 | #19 | 
| Kici kici miau miau | 

jasne    | 
|     |   | 
|  2008-12-01, 23:05 | #21 | 
| Zakorzenienie | 

u Ciebie to znalazłabym dużo  sprawdzę sobie jak pachnie: Diesel Fuel for Life Unlimited edp, 50 ml, NOWE w kartoniku w folii (folia jest rozpakowana z jednej strony - musiałam sprawdzić czy mnie w kunia nie zrobili , nie psikane) - wymienię tylko na inne zapachy Biotherm Aquasource balsam do ust, 5 ml, oczywiście zawsze mogę coś dołożyć   | 
|     |   | 
|  2008-12-01, 23:35 | #22 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Oczywiście   
				__________________   | |
|     |   | 
|  2008-12-02, 00:43 | #24 | 
| Zakorzenienie | 

La Roche-Posay podkład Toleriane nr11, użyty kilka razy Avene Płyn micelarny 200ml, nowy z kartonikiem | 
|     |   | 
|  2008-12-02, 01:26 | #25 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: Lover Silesia 
				Przekupka: 88 pkt  / 100% pozyt. | 

Cytat: 
    | |
|     |   | 
|  2008-12-02, 09:23 | #27 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 jak widzisz ewentualną wymianę?  edit: po namyśle zgodzę sie oddać podkład i ok 3/4 butli płynu micelarnego; ten akurat używam ale moge zostawić sobie nowy a Tobie oddać ten z ubytkiem  co Ty na to? 
				__________________ We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2008-12-02 o 12:48 Powód: nowa propozycja:) | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-12-02, 22:12 | #28 | 
| Zakorzenienie | 

Dziewczyny, przepraszam- nie dałam rady powąchać dzisiaj tego, co obiecałam powąchać - zrobię to zapewne we czwartek,  pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

Jakby co, to ja w kolejce po Lolę
 Jakby co, to ja w kolejce po Lolę