![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zdrowo i i pięknie opalona:) oraz kilka drobiazgów
Co mogłabyś mi oddać za maseczkę PLANET SPA??
Cytat:
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Byłabym zainteresowana kosmetykami do opalania, czego szukasz w zamian? mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=293684 jeśli nic dla siebie nie znajdziesz to napisz czego szukasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Znalzłabys cos u mnie? Chciałabym cos do solarium, tylko właściwie nie bardzo wiem co będzie dla mnie odpowiednie, może pomożesz w wyborze jeśli znajdziesz coś u mnie w zamian?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U Ciebie interesuje mnie *CLINIQUE colour palette, Paletka, dwa cienie oraz róż, kilka razy używane *DIOR, Paletka 5 cieni do powiek, Tester, kolor 030 Incognito, brązy, zużycie max 15-20% *zawsze chętna jestem na perfumki, raczej delikatne zapachy, masz coś po za wątkiem? które z moich kosmetyków by Cię interesowały? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
które kosmetyki z serii australian gold i emerald bay posiadasz? poczytałabym sobie i powiem co mnie najbardziej interesuje.... ze zdjęcia nic niestety nie wnioskuję bo nie znam się na tych kosmetykach ![]() Interesują mnie tylko kosmetyki w opakowaniach, nie interesują mnie saszetki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
[B]EMERALD BAY[/b] http://www.solaris.info.pl/strona,symbol,32.html Posiadam: Toasted Twister – kremowy lotion z bronzerem; naturalne ekstrakty z trzciny cukrowej nadają skórze złotobrązowy odcień już po 2-3 godzinach. -Bottled Blonde – pogłębiające opaleniznę mleczko, z efektem rozświetlającym; delikatnie błyszczące opiłki rozświetlają skórę i podkreślają opaleniznę.| -Everclear Elixir – balsam posiadający formułę antybakteryjną oraz podwójny bronzer, który zapewni maksymalnie ciemną opaleniznę w krótkim czasie. -Choco-Latta-Love - lotion, zawierający podówjny bronzer, o przyjemnym zapachu czekolady -Dark'Til Dawn - mleczko do stosowania po opalaniu, zapewniające zachowanie złocistej opalenizny na dłużej. -Tan n tonic, lotion do skóry tłustej bez brązera, przyśpieszający opalanie -Sunburst sorbet, lekko brązujący przyśpieszacz o pięknym świeżym zapachu cytrusów. AUSTRALIAN GOLD http://www.solaris.info.pl/strona,symbol,31.html Posiadam: Dark Tanning Accelerator – przyspiesza naturalny proces pigmentacji, niekwestionowany lider w opalaniu; zawiera witaminy A i E oraz składniki nawilżające oraz odżywcze, które zapewniają trwałą i ciemną opaleniznę. Power Gel – beztłuszczowy żel do opalania o lekkiej konsystencji, idealny dla osób o tłustej skórze i dla mężczyzn; zawiera witaminę E oraz składniki nawilżające i odżywcze. Cheeky Brown – akcelerator z bronzerem i ekstraktami roślinnymi, który optymalnie nawilża skórę; wzbogacony o zaawansowane formuły gwarantujące intensywną opaleniznę; zawiera witaminy A i E, składniki nawilżające i odżywcze. Bearly Legal – akcelerator z nawilżającym ekstraktem z konopi i bronzerem, gwarantującym maksymalnie opaloną skórę; zawiera witaminy A i E oraz składniki nawilżające i odżywcze. Accelerator Extreme – zapewnia wyjątkowo ciemną opaleniznę dzięki zaawansowanej formule, w której wykorzystano wyjątkowe składniki formuły BioTanning i Natural Bronzing; gwarantuje ciemny kolor opalenizny, o przedłużonej trwałości; zawiera australijskie olejki, witaminy A i E oraz naturalny bronzer. Tannymax Brown http://www.solaris.info.pl/strona,symbol,34.html [B]Vitan[/B]http://www.solaris.info.pl/strona,symbol,35.html [B]My sun http://www.solaris.info.pl/strona,symbol,33.html[/b] Witaminowy żel do opalania w solarium i na słońcu [b]Laneche[/B] 15 ml. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno interesuje mnie Dark'Til Dawn - mleczko do stosowania po opalaniu, zapewniające zachowanie złocistej opalenizny na dłużej. Noi chętnie coś do opalania, ale nie wiem na co się ewentualnie zdecydować. Co Ty byś polecała? dodam tylko że nie lubię drobinek rozświetlających w takich kosmetykach, więc te odpadają... muszę na spokojnie poczytać o tych kosmetykach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
zainteresowały mnie jeszcze kosmetyki do opalania w solarium...znajdziesz coś jeszcze u mnie w wątku??
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
cos u mnie...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
tysiulka 18
Jeśli chodzi o serię Australian Gold, mogę polecić każdy kosmetyk. Są one droższe ale efekt opalenizny jest naprawdę widoczny i piękny. Emeraland bay są to tańsze kosmetyki ale również bardzo fajne. Jezeli zależy Ci na dość szybkim i widocznym efekcie to zapewne kosmetyki zawierające brązery, większość również ma składniki przyspieszające opalnie. Możesz zdecydować się na droższy kosmetyk (Australian) bo z doświadczenia wiem ,że generalnie szkoda jest wydać 120 zł w sklepie na krem do opalania, a tu masz na zasadzie wymiany. Każdy ma inny zapach, niektórzy na to również zwracają uwagę. Niektóre pachną czekoladą inne np owocami tropikalnymi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
??
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno po opalaniu: -Dark'Til Dawn - mleczko do stosowania po opalaniu, zapewniające zachowanie złocistej opalenizny na dłużej. jaka jest jego pojemność? oraz do opalania: Australian Gold Accelerator Cheeky Brown czy ten akcelerator zawiera drobinki? jaka jest pojemność? co byś ode mnie chciała za te dwa kosmetyki? Edytowane przez tysiulka18 Czas edycji: 2008-12-01 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
paletka dior- około 50zł Edytowane przez tysiulka18 Czas edycji: 2008-12-01 o 22:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mogę się wymienić za: 1 maseczkę Planet Spa i lakier To jak widzisz naszą wymianę??
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym Australian Gold Accelerator Cheeky Brown, jaką masz pojemność i na ile wyceniasz? czy zgodziłabyś się wymienić za paletkę clinique? Bo paletka diora leci chyba do innej wizażanki za tusz do rzęs chanel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.