Panny Młode 2010 cz. II - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-01, 16:41   #4681
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a 17.05 to aby na pewno piatek? bo wg mojego komputerowego kalendarza 17.05 w 2010 to poniedzialek
właśnie 14.05 coś mi się pomyliło
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 16:46   #4682
szana
Zadomowienie

dziewczyny sorki, że tak wyskakuję ale tak sobie oglądam tańce pierwsze i ten fajny nawet :
http://www.youtube.com/watch?v=RzQ30...eature=related

parra młoda się bawi,chociaż mają kroki wyćwiczone
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 16:46   #4683
lain
Zakorzenienie

to juz chyba musisz wyczuc rodzine i znajomych, czy impreza dla nich tego dnia to bedzie jakies wielki problem. ja uwazam, ze slub w piatek to na pewno lepszy pomysl niz w niedziele. bo jednak jak ktos chodzi do pracy na rano, a slub bedzie popoludniu to spokojnie mozna zdazyc, a potem dwa dni na leczenie kaca

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
dziewczyny sorki, że tak wyskakuję ale tak sobie oglądam tańce pierwsze i ten fajny nawet :

mi sie nie podoba
jakos tak sztywno i ta suknia w ogole nia pasuje do tego tanca.

i sie uswiadczam w przekonaniu, ze welonowi mowie nie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-12-01 o 16:49
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 16:52   #4684
szana
Zadomowienie

ja ich rozumiem bo się pewnie stresowali ale ogólnie mi się podoba tzn suknia-też myślę,że nie pasuje
Stary 2008-12-01, 16:55   #4685
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
to juz chyba musisz wyczuc rodzine i znajomych, czy impreza dla nich tego dnia to bedzie jakies wielki problem. ja uwazam, ze slub w piatek to na pewno lepszy pomysl niz w niedziele. bo jednak jak ktos chodzi do pracy na rano, a slub bedzie popoludniu to spokojnie mozna zdazyc, a potem dwa dni na leczenie kaca

mi sie nie podoba
jakos tak sztywno i ta suknia w ogole nia pasuje do tego tanca.

i sie uswiadczam w przekonaniu, ze welonowi mowie nie
wesele w piatek to dla mojej rodziny nie problem.. siostra ma też w piatek no i w takim razie zostałoby mi 1,5 roku

taniec fajny ale welon bleee
Stary 2008-12-01, 16:59   #4686
szana
Zadomowienie

co do tego welonu...jak myślicie jaki będzie wyglądał ładnie? bo właśnie jak tak na ten patrzyłam to też mi się nie podoba

i mam jeszcze jedno pytanie-wiecie może jaki tytuł ma ta piosenka Katy Perry ,co w videoclipie ona się pobiera i ten jej narzeczony ma tam takie różne wizje?

http://www.youtube.com/watch?v=QujA8...eature=related - niezły ten pan młody

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2008-12-01 o 17:00
Stary 2008-12-01, 17:03   #4687
lain
Zakorzenienie

Cytat:
co do tego welonu...jak myślicie jaki będzie wyglądał ładnie? bo właśnie jak tak na ten patrzyłam to też mi się nie podoba

ja chyba jeszcze nie widzialam welonu ktory by mi sie podobal

Cytat:
i mam jeszcze jedno pytanie-wiecie może jaki tytuł ma ta piosenka Katy Perry ,co w videoclipie ona się pobiera i ten jej narzeczony ma tam takie różne wizje?
ta http://www.youtube.com/watch?v=VcWph0oN75s ?
po wpisaniu w you tube 'kate perry' wyskoczyla jako pierwsza

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-12-01 o 17:05
Stary 2008-12-01, 17:03   #4688
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:

http://www.youtube.com/watch?v=QujA8...eature=related - niezły ten pan młody

ja chce mieć welon, ale delikatny i przytwierdzomy nisko z tyłu.. a ten welon na tym filmiku był taki rozległy..ten welon na tym filmiku jest calkiem fajny.. a pan młody hmm. zastanawiam czy jest zdrowy i czy nie cierpi na jakieś choroby które są skutkiem otyłości..

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-12-01 o 17:07
Stary 2008-12-01, 17:08   #4689
szana
Zadomowienie

Cytat:
ta http://www.youtube.com/watch?v=VcWph0oN75s ?
po wpisaniu w you tube 'kate perry' wyskoczyla jako pierwsza
o ta dziękuję

mnie nie chodziło o to,że jest otyły czy nie ,nie oceniam ludzi jeśli chodzi o takie sprawy,może rzeczywiście jest chory ale chodziło mi o to,że nieźle wywija

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2008-12-01 o 17:13
Stary 2008-12-01, 17:12   #4690
kaska87
Zakorzenienie

pograłam sobie simsy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 17:24   #4691
angluka
Rozeznanie

a ja poczytałam ksiażke i fatycznie interesująca zalezy kto co lubi ale jak dal mnie bomba, kawałek dopiero co przeczytałam a nie moge sie oderwac
Ja wczoraj miałam sobie kupić katalog sukni slubnych ale pomysalłam ze za wczesnie i poczekam jeszcze troche chociaz do wakacji, dopiero sie bede bardziej zagłębiała w suknie
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 17:27   #4692
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
a ja poczytałam ksiażke i fatycznie interesująca zalezy kto co lubi ale jak dal mnie bomba, kawałek dopiero co przeczytałam a nie moge sie oderwac
Ja wczoraj miałam sobie kupić katalog sukni slubnych ale pomysalłam ze za wczesnie i poczekam jeszcze troche chociaz do wakacji, dopiero sie bede bardziej zagłębiała w suknie
a jeste taki katalog ze wszystkimi firmami? ile kosztuje

Stary 2008-12-01, 17:28   #4693
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
jadlam slimaki we Francji i byly calkiem smaczne grunt to je dobrze przyrzadzic rowniez w Chorwacji jadlam smazone kalmary i osmiornice i jak kalmary mi smakowaly to osmiornice tak srednio
choc jakos na codzien sama z siebie nie serwowalabym sobie takich dan, bo ogolnie nie jestem entuzjastka owocow morza

moj ojciec niedawno zgrywal na DVD rodzinne filmy z ostatnich 8 lat i teraz wiem po co kamerzysta. na prawde to swietna rzecz ogladnac cos sobie po tylu latach i zobaczyc jak niektorzy sie zmienili, przypomniec sobie osoby ktore juz odeszly itp.
JA też jadłam kalmary i sa całkiem smaczne, ale koniecznie dobrze przyprawione, osmiornice też, ale odrzucały mnie trochę te ich łapki
Ja mam filmy jeszcze z przedszkola, miło sobie je poogladaćOstatnio ogladaliśmy film, na którym nasza piesia miała 7 tygodni i była u nas pierwszy dzień - a dziś ma urodzinki i skończyła dwa latka

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
My dzisiaj byliśmy w tym zajeździe i jednak jest tam fajnie ale bardzo mało jedzenia i za wszystko trzeba dopłacać.. byliśmy też w innej sali w lesie nad jeziorkiem ale wyobraźcie sobie że żadnych sobód nie ma wolnych nawet 2011 zarezerwowane.. zostały piatki wolne w maju.. co myślicie??sala mi się podoba i jest tam tanio że mozna zrobić większe wesele.. a data to by była 17.05.. chyba aż tak bardzo nie skoliduje mi ze studiami czego się zawsze obawiałam a sesja jest w czerwcu, a na wakację pojedziemy w sierpniu?
a można tak w inny dzień niz sobota? Ja sie nie znam i byłam przekonana, że to jest odgórnie ustalone, że śłuby w soboty albo święta - kolega brata miał 15 sierpnia w tym roku i to był piatek, ale to swięto było.

Cytat:

ajmsory wszystkie zwolenniczki takich sukien - ta wyglada okropnie w tańcu
A ta piosenka Katy Perry to zdaje sie hot&cold podoba mi się to co ma przypięte na grzywce, taka jakby woalkę

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-12-01 o 17:31
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 17:35   #4694
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
a można tak w inny dzień niz sobota? Ja sie nie znam i byłam przekonana, że to jest odgórnie ustalone, że śłuby w soboty albo święta - kolega brata miał 15 sierpnia w tym roku i to był piatek, ale to swięto było.

na tej sali to nawet kolega mial w środę wesele.. więc piatek to nie jest źle?jak myslisz??
chodzi o to że tam jest połowę taniej a wesle pierwsza klasa.. są dwie duże sale.. a rezerwacje na 2010 to jakas jedna sobota w listopadzie została, a soboty to w okresie od maja-października są zamówione na 2011 to chyba o czymś świadczy.. jest 5 porcji na obiad na osobę więc dużo.. a w innych salach jest 2 razy drożej niż tutaj.. a tu kosztuje 90 złniecałe więc do 2010 może będzie 100zł.. a sala połozona w lesie nad jeziorkiem.. domek dla nowożeńców gratis.. no i nie wiem.. w sumie zawsze maj mi się podobał tylko nie wiem jak ze studiami będzie.. w domu się na mnie wsiekają bo mówią że przesadzam
Stary 2008-12-01, 17:37   #4695
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
na tej sali to nawet kolega mial w środę wesele.. więc piatek to nie jest źle?jak myslisz??
chodzi o to że tam jest połowę taniej a wesle pierwsza klasa.. są dwie duże sale.. a rezerwacje na 2010 to jakas jedna sobota w listopadzie została, a soboty to w okresie od maja-października są zamówione na 2011 to chyba o czymś świadczy.. jest 5 porcji na obiad na osobę więc dużo.. a w innych salach jest 2 razy drożej niż tutaj.. a tu kosztuje 90 złniecałe więc do 2010 może będzie 100zł.. a sala połozona w lesie nad jeziorkiem.. domek dla nowożeńców gratis.. no i nie wiem.. w sumie zawsze maj mi się podobał tylko nie wiem jak ze studiami będzie.. w domu się na mnie wsiekają bo mówią że przesadzam
ja bym przesuneła, nie dość, że taniej to jeszcze szybciej

Stary 2008-12-01, 17:40   #4696
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cześć Panienki na wstępie chciaąłam się pochwalić ze od dziś jezdem kierowcą kat. B :
a po drugie chciałam się spytać o tępiosenkę na podziękowanie dla rodziców ... tą konkretną- poza "cudownych rodziców" chciałam pokazać TŻ i mi gdzieś wcięło... prosze przypomnijcie sobie
Stary 2008-12-01, 17:41   #4697
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
w piątek jest okZwłaszcza, że to maj i ludzie sa przyzwyczajeni, że piątek to juz weekend W lesie nad jeziorkiem - brzmi super a skoro tam byłas i Ci się podobało i jeszcze tak tanio ( a wiesz jaka jakość?) to bierz.
Daj spokój ze studiami, nawet jak Ci zrobia kolosa w piatek to powiesz, że chciałabyś pisac z inną grupa albo odpowiadać na dyżurze, bo masz ślub to jak wykładowca to usłyszy to z radościa Ci ślubna piątke wstawiInnych przeszkód komplikacji niż kolos w innym terminie na uczelni nie widzę

Kubusewa witamy w gronie kierowcówGratulacje

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-12-01 o 17:44
Stary 2008-12-01, 17:41   #4698
angluka
Rozeznanie

Kasia w tym katalogu duzo róznych firm i jest naprawde dośc gruby i za 20zł
Kubusewa witaj w gronie kierowcówGratulacje
Stary 2008-12-01, 17:44   #4699
kaska87
Zakorzenienie

Kubusewa gratuluję ja w lutym będę miała 3 rocznice z prawkiem

Angluka a w każdym sklepie/kiosku jest ta gazeta?

Stary 2008-12-01, 17:46   #4700
can't be perfect
Wtajemniczenie

kaśka no faktycznie szybciej

samoa tak jakoś bardzo dobra.. szczerze mówiąc zdziwłam się.sala bardzo ładna i jest gdzie wyjśc gdzie usiąść na zewnątrz,wybudowali nową taką ,że do stolika państwa młodych idzie się po schódkjach, ale w tej drugiej sali ma moja siostra.. ja mam w tej drugiej która ma być remontowana jeszcze bo na tamtą miejsc wolnych już nie ma więc pojechałam i zobaczylam i bardzo fajnie.. no i nie będzie poprawin heh z czego się bardzo ciesze

kubusewa gratulejszyn
Stary 2008-12-01, 17:51   #4701
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
w kazdy dzien w tygodniu mozna brac slub

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Cześć Panienki na wstępie chciaąłam się pochwalić ze od dziś jezdem kierowcą kat. B :
gratulacje dla mnie egzamin na prawo jazdy to jeden z najgorszych w zyciu

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja w lutym będę miała 3 rocznice z prawkiem
a ja tez w lutym 4-ta
Stary 2008-12-01, 17:53   #4702
kaska87
Zakorzenienie

śluby są w soboty dlatego, ż eludzie maja wtedy wolne od pracy, ale można je brac codziennie, jak tylko Wam pasuje

Stary 2008-12-01, 17:54   #4703
can't be perfect
Wtajemniczenie

a co do prawka to 13 grudnia bede miała 4 lata

to w takim razie do slubu zostało 1,5 roku

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-12-01 o 18:02

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-01, 18:21   #4704
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
My dzisiaj byliśmy w tym zajeździe i jednak jest tam fajnie ale bardzo mało jedzenia i za wszystko trzeba dopłacać.. byliśmy też w innej sali w lesie nad jeziorkiem ale wyobraźcie sobie że żadnych sobód nie ma wolnych nawet 2011 zarezerwowane.. zostały piatki wolne w maju.. co myślicie??sala mi się podoba i jest tam tanio że mozna zrobić większe wesele.. a data to by była 17.05.. chyba aż tak bardzo nie skoliduje mi ze studiami czego się zawsze obawiałam a sesja jest w czerwcu, a na wakację pojedziemy w sierpniu?
jak najbardziej moze byc piatek tez bym raczej nie czekała

Kubusewa gratulacje mi w pazdzierniku 10 lat juz mineło
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 18:28   #4705
Samoa
Zakorzenienie

Mnie w październiku stuknęły 3 latka odkąd mam prawko i zdałam za pierwszym razem
Z tymi ślubami to myślałam, że tylko cywilne mogą być w każdym dniu tygodnia, człowiek się całe życie uczy
Stary 2008-12-01, 18:36   #4706
can't be perfect
Wtajemniczenie

a ja się troszeczkę załamałam bo muszę poprawiaą niektóre badania bo złe wyniki mi wyszły.. biednemu zawsze wiatr w oczy.. a do świat muszę skończyć.. ale dam rade i nie wiem czy mi kierunek od razu na zaocznych od lutego otworzą bo za mało osób chętnych jest i bede musiała czekać aż do października..
Stary 2008-12-01, 18:37   #4707
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a co do prawka to 13 grudnia bede miała 4 lata

to w takim razie do slubu zostało 1,5 roku
czyli Wy juz tą salę zaklepaliście? co z resztą: fotogra, kościół?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-01, 18:42   #4708
angluka
Rozeznanie

Kasiu ja byłam wczoraj w tesco i na sklepie był taki katalog, ale podejzewa ze w empiku to napewno tez będzie
Stary 2008-12-01, 18:43   #4709
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
czyli Wy juz tą salę zaklepaliście? co z resztą: fotogra, kościół?
na ta sale jestesmy ołówkiem zapisani i mamy się zdecydowac w ciągu tygodnia.. mamy zaklepaną jeszcze jedną salę którą musmy w najbliższym czasie odmówć kościół to jednak z tym poczekamy bo w maju u nas zbyt często slubów nie ma.. fotografem kamerzystą i orkiestrą zajmniemy się jeszcze w tym roku no i na pewno będzie nam coś łatwiej znaleźc niż gdyby jednak to był sierpień..
Stary 2008-12-01, 18:50   #4710
tancerka212
Zakorzenienie

Angluka a jak się nazywa ten katalog? bo ja mam juz jakies dwa własnie zakupione w kolporterze i ciekawa jestem czy mówimy o tym samym

Kubusewa gratulacje!!!! ja juz prawie 2 latka mam prawko i dla mnie to tez był najgorszy egzamin w życiu....

ehhh pouczyłam się trochę na jutro na kolokwium i teraz muszę sie u was odstresowac

myślałam nad tym kamerzystą i rzeczywiście jednak po paru latach fajnie sobie taki filmik obejrzec.. zakopac się z tżcikiem w 20 rocznicę ślubu pod kocykiem z winkiem wieczorową porą i obejrzeć sobie ten film...
a co do fotografa to chyba muszę zacząć intensywniejsze poszukiwania... umówiliśmy się z tżtem że do konca tego roku damy na wstrzymanie ale po nowym roku telefony w rękę i od każdego będziemy domagać się umowy bo wszędzie tylko zapisują na terminy a my chcemy podpisac juz cos i miec w garści! no i przy okazji dzwonienia do kamerzysty zapytamy o fotografa- a jak nam nic nie doradzi to ja nie wiem.. u nas to jeszcze duzo par studio preferuje, no a ja nie chce się szczerzyc do aparatu na sztucznej ławeczce w studiu przez 2 godziny.. bardzo to naturalne będzie nie powiem...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości