|
|
#2281 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
r0zunia
świat czasem tak bardzo przytłacza ale wiem że jesteś tu . z Tobą każde problemy nikną .. Twoja obecność sprawia że życie znów staje się kolorowe . Każdy problem znika gdy pojawiasz się Ty . bo czasem nie jest tak jak powinno być . raz przychodzi taki moment gdy życie czarno - białe jest . Saandra na moim niebie znów zaświeci słońce. On przy mnie. < 3. bo witać się z Tobą mogę cały czaas . Mega szczęśliwa Londyn znika . carmenkaa Chciałabym by było jak dawniej . Tęsknie za dawnymi rozmowami . Wiesz kochanie tak to boli mnie ? musica Co powiesz na to byśmy zostali sami ? Cześć . Mogę Cię zjeść ? I znowu w myślach tylko Twoje ciało mam . Lubie gdy patrzysz jak patrze . Chcę znać Twoje ciało kawałek po kawałku . Każdy Twój centymetr rozpala mnie do czerwoności . Chcesz znaleźć się w raju ? Ten nocy będziesz wiedział co to Eden . Mogę zdradzić Ci sekret..ale czy to jest warte..? zmiękną Ci nogi zapamiętasz tę noc . Przepraszam brak weny ( ;
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
![]() _ Don't want to let you know // nie mogę Ci tego powiedzieć Drown in your memory // tonę we wspomnieniach If I could fall into the sky // Czy mogłabym polecieć prosto do nieba
|
|
#2283 |
|
Raczkowanie
|
i to juz koniec . widzisz napisy końcowe .
na wszelki wypadek . I heard it all before So don't knock down my door . ;]] / slyszalam to juz wszystko wczesniej wiec nie pukaj w moje drzwi. So go, do what you like . / wiedz idz , rob co lubisz . well tonight will it ever come? /czy wiec dzisiejszy wieczor kiedykolwiek nadejdzie ? I never wanted to be so cold. / nigdy nie chcialam byc taka zimna . mam to w dupie . jestem trupem . Nie oszukasz lotu kul..bo dla każdego jedna, co zabija . chciałabym naprawdę aby kiedyś nie było śladu po tamtych wydarzeniach.
|
#2284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oo ten na czerwono kradnę ![]() opis ode mnie: gdy Cię widzę, to nawet 100 kg podniosę ^^ Bo jesteś światełkiem na lepszy dzień |
|
|
|
|
#2285 |
|
Raczkowanie
|
TwOjaImaginacja(podobają się i to baaardzo), Adriana684 - - właśnie takich potrzebuję. dziękować soo much ;**
_Anusia_ Rebelious ma rację i tak jesteś the best ;-) . Moje opisy też się tam znalazły, ale co poradzę.. trudno..a poza tym Reb - opisy wonderful. ^^. moje: Gonna stay in bed today Cause I can't stand the light. | Zamierzam zostać w łóżku dzisiaj, bo nie zniosę światła. Don't know why I get so down. | Nie wiem czemu jestem taka przygnębiona. I can't believe You still wanna hang around me . | Nie mogę uwierzyć, ciągle chcesz kręcić się koło mnie. NEVER TRY TO PUSHOR MAKE ME DIFFERENT | Nigdy nie próbujesz mnie naciskać lub zmieniać. WHEN I TALK YOU LISTEN TO ME. | Kiedy rozmawiam z Tobą słuchasz mnie. I KNOW I'VE FOUND THE PIECE THAT'S MISSING I'M LOOKING AT HIM. | Wiem znalazłam prakujący kawałek, szukałam go. I'm not the girl you think you see But maybe that's a lie. | Nie jestem tą dziewczyną, którą myślisz, że widzisz, ale może to kłamstwo. You almost know me better than Me, myself and I. |Znasz mnie prawie lepiej niż ja, ja i ja. ^^ Don't know a lot of things But I know what I got. | Nie wiem dużo rzeczy, ale wiem co mam. It's not so perfect everyday. | Nie jest tak doskonale każdego dnia. Face to face, eye to eye You're standing there. | Twarzą w twarz, okiem w oko, stoisz tu. I don't mind, I don't care You're standing there. | Nie mam nic przeciwko, nie obchodzi mnie, stoisz tu. I've lost control and there's no doubt I'm gonna start all over. | Straciłam kontrolę i nie ma wątpliwości, zamierzam zacząć wszystko od początku. Out of the fire and into the fire again. | Poza ogniem i w ogniu znów. You make me want to forget And start all over. |Sprawiasz, że chcę zapomnieć i zacząć wszystko od początku. Here it comes straight outof my mind or worse| To przychodzi prosto z moich myśli lub gorzej. Fantastic and romantic all a big surprise. | Fantastycznie i romantycznie wszystko wielką niespodzianką. It's sooner than i want but you caught my heart. | Prędzej niż chciałam, ale złapałeś moje serce. I guess I'm ready now to start I'm gonna start all over. | Sądzę, że jestem teraz gotowa, żeby zacząć, zamierzam zacząć wszystko od początku. buśś. |
|
|
|
#2286 |
|
Konto usunięte
|
TY i ja jak królowa życia i król Jeśli masz w sobie sex to to tańcz Jeśli znasz sekrety tańca to to tańcz Kobieca kobieta pełna kobiecości Anioł w skórzanych butach a jej chłopak to brutal Chyba Ci odbija gdy wyginam biodra i brzuch Nie ma tego złego, czego nie ogarnie wiedza Nieznośna lekkość bytu słodko gorzki smak ma Życie to magia użyj swojego płomienia Do zobaczenia światła i cienia w zwierciadłach Szczera do bólu, ze aż przezroczysta Widze więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej Czysta technika żadnego fałszu W bezsensie sens jest jedynym awansem Poczujesz jeszcze od tych lepsze dreszcze ;] Troszcze Fokusa
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Co tu dużo mówić, twoje też Coś o snach postaram się wymyślić, ale chyba nie pomogę ![]() ~Co jakiś czas ten sam sen odwiedza mnie ![]() ~Słodkie senki.. Fruwam gdzieś ponad chmurami ![]() ~Bo to takie miejsce, gdzie mogę być sama, ale nie muszę ![]() ~Tam, gdzie liczy się tylko bicie serca ![]() ~Moje imaginacje, wymarzone sytuacje, odwieczne aspiracje ![]() ~A w tle płynie muzyka i wszystko takie spokojne jest ![]() ~Wtedy wszystkie marzenia się spełniają ![]() ~I w końcu odpocząć można od tego wszystkiego ~Dzięki snom można prowadzić podwójne życie ![]() ~Cukierkowe sny, tam gdzie jesteśmy tylko my ![]() Bez off: ~I mam zamiar dostać wszystko, czego chcę ![]() ~Dobry plan to podstawa ![]() ~Noc nauczyła mnie marzyć, deszcz szlochać, Ty nauczyłeś mnie kochać ![]() ~Jego oczy płonęły miłością, choć ciało kłamało.. ~Kupię obcisłą sukienkę i szpilki, zrobię idealny makijaż.. będę królową tego miasta!
Edytowane przez Maggie93 Czas edycji: 2008-12-01 o 18:22 |
|
|
|
#2288 |
|
Zadomowienie
|
witam
![]() wiem, ze już bardzo długo sama nic nie dodawałam, ale cóż... jakoś brak mi weny i ogólnie ostatnio mam małe zawirowania, mam do was prośbę: potrzebuję opisów o zlamanym sercu, ale BARDZO niedosłownych, najlepiej trochę infantylnych i naiwnych coś w stylu Nożyczki z tekturki tną serce na wiórki. Ten akurat jest autorstwa abunee i ubóstwiam go, ale już za długo go używałam... Gdybyście miały coś podobnego, bardzo bardzo was proszę ![]() może: kee, abunee, Czarnula4, _Anusia_, TiScatteroUnaFoto, dontlookdown, kontrowersyjna19, przerysowna, Kissabble, malinka881, r0zunia, ewanka1989, Sabiiina? Bo Wasze kocham ![]() z resztą kto tylko ma coś takiego... bardzo was proszę * |
|
|
|
#2289 |
|
BAN stały
|
_Anusia_ więcej ;-* !
eccentriic - czekam, aż dodasz coś wspaniałego znóww ![]() *** Nie muszę być idealna. Wystarczy, że jestem wyjątkowa. Tak daleko Ci do mnie. Jestem pokusą, której nie możesz się oprzeć. Wiem, Skarbie. Robię wrażenie. When I see his chick is looking mad at me. // kiedy widzę, jak jego laska patrzy na mnie złowrogo. Mogłam Cię mieć, kiedy wchodziłeś przez drzwi. Dlaczego to sobie ubzdurałeś? Że jestem kolejną łatwą laską. |
|
|
|
#2290 |
|
Rozeznanie
|
Klerii, kissabble -boskie! własnie o to chodziło, będę zmieniać co 5 minut bo wszystkie mi się podobają
dziękuje x***Bniewie : Ty weź kredki i dorysuj mi uśmiech. Ja wezmę klej i posklejam serce. Coś pękło we mnie. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2008-12-01 o 18:46 |
|
|
|
#2291 | ||
|
Rozeznanie
|
postaram się
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
to nie chodzi o to żebym czuła się ubóstwiana więc inni od moich opisów wara i laurów nie zbierać ;] absolutnie ![]() Coraz bardziej tylko brakuje mi atmosfery z poprzednich wątków, w których takie coś było nie do pomyślenia. Istniały jakieś niepisane zasady, każda z nas dzieliła się własnymi opisami, nie było pyskówek ani złośliwości. Reb kochanie Twoich opisów ciągle mi mało ![]() alex1231 - znów się nakradłam Czarnula- cudne opisy jak zawsze, więcej proszę ![]() paskudne męczące uczucie. i te uskrzydlone szkodniki na wysokości żołądka. uważaj. mogę nie zapomnieć co mi powiesz. Napuszczam wszystkie moje tęsknoty i żale do wanny. Moje serce nie nadąża. niezdarnie tańczę na granicy zła. upuściłam szczęście uciekając przed życiem. kiedyś się o nie potkniesz. nawet nie starałam się oprzeć temu, co zabija. Na jakimś poziomie tego się spodziewałam prędzej czy później. znalazłam szczęście. nie udostępnię i nie pożyczę. Twoje słowa jak spirytus na otwarte rany. imię moje Awangarda. miłością podkrążone oczy. popołudniowa gorycz taka. Boję sie zabłądzić, wojny i węży. A najbardziej miłości.
Edytowane przez _Anusia_ Czas edycji: 2008-12-01 o 18:49 |
||
|
|
|
#2292 |
|
Raczkowanie
|
Odstawiona na boczny tor..
Życie.. Czy ma sens ? Porzucona. Miłość jest piękna.. Tylko dlaczego przez nią cierpimy ?! Ukochana . < 3 Przyjaźń to piękny kwiat. Przyjaźń otacza Świat. Przyjaźń osuszy łzy Przyjaźń to ja i Ty !! Ja tiebia lublu ;* Ja t'aime ;* Jag alskar dig ;* Wszystko wyżej znaczy " Kocham Cię " ;D Czekam ? po co .. Boje się tej chwili kiedy nikomu nie będę potrzebna.. Kochać i być kochanym.. Tego pragnęę .
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2008-12-01 o 18:59 |
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane moje
wybaczycie? eh.. buziak OPISY: 'Dni wykapane w codziennym trudzie w blasku uśmiechów skrywały czas..' 'Łzy, rowki żłobiąc w buzi stęsknionej spływały żalem w sweterka biel.' 'Na mojej twarzy deszcz łzy rozmazał.. w cichym stukocie deszczowych kroków.' 'chłodne krople studzą ból, zmywają ostatnie resztki cierpienia.' 'Z otwartym sercem, podniesionym czołem, choć z przybrudzonymi skrzydłami.' 'przesypuję przez palce ziarenka naszych chwil.. nad głową trzepocze miłość.' 'Sekundy wydają się dłuższe od minut..zegar miłości w miejscu stanął.' 'w oczach pragnienie.. w sercu marzenie.. zgaszone w chwilę' 'lepiej żałować grzechów popełnionych, niż żałować, że się nie zna smaku ich rozkoszy.' 'idę przez życie z podniesionym czołem,.. nie z zadartym nosem.' 'noszę uśmiech zamiast różowych okularów.' 'Nitki czasu wplatane w obłoki sekundami błyszczą wśród gwiazd.' |
|
|
|
#2294 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale nie wiem czy pomogę...bo papierowe uczucia palą się najlepiej Potłuczone serce sklejam... Me papierowe serce rozdarło się.. coś jest,później tego nie ma i zostają wspomnienia,papierowe marzenia.. So here Iam once more in my playground of the broken hearts/ A wiec jestem znów na placu zabaw złamanych serc / przepraszam nic nie przychodzi do głowy.. wybacz tak na szybko bo musze isc uczyc sieee buzka kochana trzym sie
|
|
|
|
|
#2295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kradnęę .! A masz może coś o przyjaźnii ? Że jest najważniejsza.. (zaraz po miłości ) Proszę jeszcze o pomoc : ZAKLETA KSIEZNICZKA RealGirl89 TiScatteroUnaFoto Kissabble nastychick przerysowana _AnusiaPn_ r0zunia Macie świetne opisy ;D
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2008-12-01 o 19:43 |
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Ile jestem w stanie dać dla tego świata?
Ile jestem w stanie z tego świata wyłapać? Przecież nie będę płakać, bo los jest zbyt dumny Bo nie tylko do rozumnych świat należy Wychodząc z zasady, że nie ma ognia bez dymu Ale kiedyś nadejdzie czas sjesty. błędów nie da się wykupić Chciałabym od drzwi od raju znaleźć wytrych Rozpatrywać los swój w czasie przyszłym Zerknąć na świat w którym jedyny problem to bogactwa patrząc w tafle, w której odbiciu wszystko wygląda na łatwe
|
#2297 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() serce w okruszkach, ukryte w kartonowym pudełku. posklejane serce gubi elementy. a na kartce serce przekreślone wiecznym piórem. wziął ołówek i gumkę, wymazał kolory z mojego serca. serce w kawałkach niczym układanka. to, co mi do głowy wpadło (; Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2008-12-01 o 19:19 |
||
|
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
Ile jestem w stanie dać dla tego świata?
Ile jestem w stanie z tego świata wyłapać? Przecież nie będę płakać, bo los jest zbyt dumny Bo nie tylko do rozumnych świat należy Wychodząc z zasady, że nie ma ognia bez dymu Ale kiedyś nadejdzie czas sjesty. błędów nie da się wykupić Chciałabym od drzwi od raju znaleźć wytrych Rozpatrywać los swój w czasie przyszłym Zerknąć na świat w którym jedyny problem to bogactwa patrząc w tafle, w której odbiciu wszystko wygląda na łatwe przepraszam, że dwa razy to samo, ale net mi się coś wali
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2008-12-01 o 19:24 |
|
|
|
#2299 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
1.Znów niczyja. Ot tak. 2.Oddam serce. Aczkolwiek,bardzo zużyte. 3.Ejj uważaj na serce. szarpiesz. 4.Dlaczego serce aż tak marudzisz. 5.serce pełne bólu i gniewu. 6.Serce.Czuje,że wpada mi w ataki tęsknoty .. 7.Serca rytm,nie uchronił od bólu. 8.Czuje ze przestaje bić. Nie chce umierać. Tylko takie.. ![]() |
||
|
|
|
#2300 |
|
Raczkowanie
|
garfieldo, _Anusia_ nareszcie <3.
bądźmy sobie ile można, obcymi. wciąż jak irlandię. jak cię odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać. opowiem ci o tym innym razem. w rękawiczkach schowane czułe dotyki. powiedziałeś, że nie wierzysz w uczucia. twoje metr osiemdziesiąt. jesteś podwiniętą rzęsą pod moją powieką. ci, którym nic nie wyszło. |
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Miłość podrzeć jak kartkę papieru." I zniknęło słoneczko co dawało mi radość. Serce już nie w całości. Rozpadło się na drobne kawałeczki. Tak po prostu. Miłość ostatnio tylko w odcieniach szarości. Rozmyślam niepotrzebnie o tym co było. Serduszko kona. A motyle odleciały. Nie zostało już nic. Rozpadło się! Na dwie części. Nie wiem czy pomogłam. Trzymaj się
|
|
#2302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam tylko coś takiego, ale poszukam jeszcze czegoś bardziej tajemniczego i jeśli znajde to wkleje ![]() Miłość zaklęta w lustro...odbija resztki uczuć poniżonych serc. Gdy zabraknie Ci cegieł weź serce-tyle serc jest teraz z kamienia Złamanemu sercu nie zawsze wystarczy czekolada W czarnej odchłani, czerowne serce Serce kruche jak szkło... Serce po wypadku też ma blizny ![]() INNE: Łzy w środku siedzą ale wyjść im nie pozwolę, niech zdychają Miłość jest jedna, to tylko partnerzy się zmieniaja Na płocie wciąż M+T. I tylko to nas łączy Pod światło widać, jak bardzo się różnimy. Czy gdy wsadzę Go do doniczki zakiełkuje na nowo? Podziwiam tego,kto zaprojektował mój życiorys.Gratuluję wyobraźni. Będę silna ale to jutro Dziś jeszcze będę Ci ufać Będę jeszcze naiwna
Edytowane przez malinka881 Czas edycji: 2008-12-01 o 20:10 |
|
|
|
|
#2303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2304 |
|
Zadomowienie
|
Zanim kogoś zranisz, postaw się na jego miejscu.
Czasami lubię zatopić się w melancholii... Boli mnie Twoja obecność. Odejdź. Nienawidzę Cię tak bardzo jak Cię kocham. Niemożliwe? Konkretna bez konkretność. Zostaw mnie. Nienawidzę Cię. Do widzenia. Człowiek uczy się na błędach.. Ale po którym się w końcu nauczy? Mam dość Twoich chorych zagrywek. Chłodna beznadzieja. W życiu nie myślałam że będę z takim dupkiem jak Ty. ''To co masz zrobić, to umrzeć i żyć dopóki nie umrzesz, a resztę sobie wymyślisz.'' ''W życiu spodziewaj się zawsze najgorszego, a poza tym nie przejmuj się jaka pogoda będzie w dniu Twojego pogrzebu.'' Takie jakieś... Taki humor Może komuś się spodoba
|
|
|
|
#2305 |
|
Rozeznanie
|
i po co wierzyć w to jeśli Ty nie chcesz
widzieć Nas? a powietrze mi pachnie uroczo nadchodzącym szczęściem mów co chcesz, ja i tak teraz czuje życie. nie czas na ból, strach i to co złe planeta jazzu Ty i ja dwa kolory w tym szarym mieście *; chodźmy stąd nawet pod wiatr, nawet pod prąd będziemy silniejsi niż presja otoczenia między nami będzie zawsze prawdziwie oddam wszystko by czuć Twoją bliskość utul mnie do snu i zawsze chroń to co jest między nami nas wyzwoli w otchłani codziennych wrażeń teraz jasne jest, że życie z Panem podzielę Cudne opisy Kochane;* kradnę non stop ![]()
|
#2306 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jesteście Najwspanialsze na Świecie !! ![]() Dziękuję z całego serduszka ![]() Jeśli ma któraś jeszcze coś w ten deseń, szczególnie tych pogrubionych, o tym, że chciałabym bym częściej czuć się doceniania przez niego i wiedzieć, że mu zależy, to będę Wam bardzo wdzięczna ![]() Jeszcze raz dziękuje i całuję ;*
|
|
#2307 |
|
Raczkowanie
|
"Patrzymy na tę samą gwiazdę każdego wieczora.."
|
#2308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oh dziękuję kochana
**Pomogę z chęcią. Może: A serce trzeba z bólu odśnieżyć. a czy Ci, nie będzie żal? milczysz. wciąż żyję nim. W filiżance szukam twego smaku. to był błąd. naiwność mnie zniszczyła. królewna śnieżka też była naiwna. leczę się z uczuć. pan kryzys. tniesz me serce na milion kawałków. chyba mi się nie udało. ![]() Przepraszam, brak weny dziś. Jak mi coś jeszcze do głowy przyjdzie to dopiszę ;** Kochaam ;* i trzymaj się ![]()
|
|
|
#2309 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2310 |
|
Rozeznanie
|
_Anusia_ zgadzam się z Twoimi uwagami, mi też nie jest zbyt miło gdy widze jak ktoś przypisuje sobie moje opisy, są one przecież w poprzednich wątkach. A co do atmosfery z 1 wątku, masz niestety racje, nie wróci...
Pozdrawiam Cię ![]() *Come on and save me, I'm loosing my touch/Chodź i ocal mnie, tracę swój dotyk. *Tysiąc portretów na Twojej twarzy. *Nie znajdziesz mnie. Będę gdziekolwiek. *Zasnieżyło mi okno i zaszroniło serce. No cóż,zima w końcu. *A rękami wygładzam Twoją nieobecność. *Osierociłbyś tę miłość nie czekając jej narodzin. *Gdzie jestem? Milion świetlnych lat od Ciebie. *Do czego podobna jest miłość? -To jest jak lawina, kiedy musisz uciekać, by ratować swe życie. *Marzę by dotknąć szczęście palcami. *Najgorsze że zaczynam od nowa. Uśmiechem ,słowem, gestem rosnę w Twoich oczach.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wybaczycie? eh.. buziak