|
|
#152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styl American Girl część VI
Cytat:
no make up fajny i pomadka ale dla opalonych. Na mnie poki co dalo by efekt trupa![]() Cytat:
trzymam za slowo wszystkie
|
||
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
neheszta, dzieki, wlasnie o cos takiego mi chodzi;*
lub o ciemna gore i jasniejsze wlosy pod spodem ( bo mam u gory krotsze a pod spodem dluugie do polowy plecow) |
|
|
|
#154 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#155 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. im bliżej do sesji, tym więcej kaw, tym częściej mam chęć zamienić się z kimś na żołądek...Cytat:
kiedyś się tak dziwnie obcięłam, a teraz czekam, aż mi to poodrasta. już jest lepiej, ale dalej mam tą górną część do ramion, a resztę do biustu. nie masz problemów z tą fryzurą? mnie na początku wszystkie włosy sterczały w inną stronę i już miałam ochotę się obciąć na łyso...
|
||
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
to teraz bardzo prosto:
lewym górnym rogu klikasz "połącz" i przechodzisz do "szukaj" tam wpisujesz co chcesz szukać, jak znajdziesz, to klikasz na to 2 razy i juz ściagasz, podgląd tego jak się ściaga masz w "transfer" |
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9930457]
też mam tak - u góry krótkie, pod spodem długie. kiedyś się tak dziwnie obcięłam, a teraz czekam, aż mi to poodrasta. już jest lepiej, ale dalej mam tą górną część do ramion, a resztę do biustu. nie masz problemów z tą fryzurą? mnie na początku wszystkie włosy sterczały w inną stronę i już miałam ochotę się obciąć na łyso... [/quote]Heh nie mam ale mnie wkurza :P bo mam jeszcze gorzej... gorna czesc mam do uszu, a dolna do polowy plecow, i zanim bede miala rowne to zleca z 3 latka ;/ ;( mam cos w tym stylu (niestety) : http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzura71477.htm tyle ze mam prosta grzywke, ktora w sumie zaczesuje na bok bo mi sie nie podoba wiec na jedno wychodzi...i kolorem wlosow chce zmienic ten 'mroczny' nastroj, bo mam tak samo jak laska na zdj ciemny braz wlosy ;p Edytowane przez socialite Czas edycji: 2008-12-01 o 18:36 |
|
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
macie jakies kreacje na sylwka juz??
wklejajcie foty ja widzialam sliczna bluzeczka z ceninami turkusowa moj ulubiony zaraz po rozu kolor i sie tak nad nia zastanawiam
|
#159 |
|
Rozeznanie
|
Jejku, dziewczyny jak wy produkujecie szybko te posty
Dopiero co założony wątek,a już 6 str. Dobra, biorę się za czytanie
|
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie w 6 czesci
![]() ja nie mam zadnych planow co do stroju na sylwestra musze teraz czegos poszukac bo pozniej nie bedzie czasu...a ja w sylwka mam urodziny to tymbardziej musze znalezc cos fajnego
|
|
|
|
#161 |
|
Wtajemniczenie
|
ja przeszukuje all ja narazie nic nie wychaczylam
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie też nic nie mam
![]() i do sylwka muszę się trochę podsmażyć na solar, nie ma bata, jestem juz chyba uzależniona, fuj ;P ... |
|
|
|
#163 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
5cm? nie no ja sie wkoncu musze zabrac pozadnie za cwiczenia a nie tak kiedy mi sie przypomni... a dietke tez jakas masz? czy tylko cwiczysz?hmm lady eS...
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w VI części wątku
Rano włączyłam wizaż i byłyście jeszcze w V, a teraz już tyle stron do nadrabiania mam A wszystko przez tą ekonometrie Cały dzień nad nią siedzę i nadal nic nie wiem ![]() Mogę wiedzieć skąd te zdjęcia z początku 3 strony? Pamiętam, że kiedyś już chyba podawałyście linka do tej strony, ale gdzieś mi się zagubił ![]() Cytat:
Ja ćwiczę 3 razy w tygodniu Tamilee Webb na brzuszek i padam, a Ty codziennie, więc tym bardziej podziwiam ![]() A na koniec dodam jeszcze kilka zdjęć Mam nadzieję, że jeszcze ich nie było
|
|
|
#165 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tak swoja droga to moze jest jakas AG z województwa podlaskiego? ![]() Cytat:
![]() najważniejsze jest to ze nie mam zamiaru sie poddac
![]() Edytowane przez Madziolek123 Czas edycji: 2008-12-01 o 19:04 |
||
|
|
|
#166 |
|
Wtajemniczenie
|
a czego poszukujesz? jakiejs sukienki?
ja sie chyba wybiore na zakupy, chociaz przewaznie jak jak zakupy zaplanuje to nic nie moge znalezc;/ mam podły nastroj, poklocilam sie z tż
|
|
|
|
#167 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
miałam podobnie.tylko na dodatek z tyłu włosy miałam obcięte w takie odwrócone "V" - w sensie z przodu dłuższe i ku tyłowi coraz krótsze. fajnie wyglądało, ale dopóki było świeżo przycięte. potem masakrycznie odrastało. Cytat:
gdybym to ja wiedziała, co będę robić w Sylwestra...ale jak tu kupować ciuch, kiedy nie wiem, czy będę wtedy siedzieć z TŻ w domu (bo jeśli tak, to po co mi w ogóle ciuch, skoro i tak zostanie zaraz zdjęty |
||
|
|
|
#168 |
|
Wtajemniczenie
|
chcialabym jakas tunike z cekinami
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Od dłuższeego czasu przeglądam ten waek, ale wogóle się nie udzielam. Czas z tym skończyc .Bardzo podoba mi się styl Ag, oczywiście w nie zupełnie przesadzonej wersji ale sporo jego elementów. Sczególnie moją uwagę przykuwają piękne, zawsze ślicznie zrobione włosy, których zazdroszczę bo moje są jeszcze dosyc krótkie .Chciałabym zacząc wprowadzac, chcociaż kilka rzeczy do mojego codziennego stylu. Na pełną stylizację nie mogę sobie pozwolic, ponieważ jestem jeszcze uczennicą
|
#170 |
|
BAN stały
|
Jak dla mnie też - ma ze 2 razy za duży
Za to mi biust po 2 razach na siłowni tak stwardniał, ze wyglada niemal jak sterczące silikony Kupuję od grudnia karnet, bo chcę sobie wreszcie wyrzeźbić ładnie ciało![]() Śliczne te fotki, zwłaszcza złota, cekinowa sukeineczka i wszystko w zeberkowe i panterkowe wzory |
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://isohunt.com/ Wpisujesz po angielsku desperate housewives I masz najnowszą serie, oraz całe poprzednie ![]() Ściągasz za pomocą programu bitcomet czy utorent. Natural: Ile zdjęć te american girls są śliczne![]() Wróciłam z spacerku z tż ![]() Było miło
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9930962]
miałam podobnie.tylko na dodatek z tyłu włosy miałam obcięte w takie odwrócone "V" - w sensie z przodu dłuższe i ku tyłowi coraz krótsze. fajnie wyglądało, ale dopóki było świeżo przycięte. potem masakrycznie odrastało. [/quote] kurde, robie wszystko zeby to odroslo : wax, seboradin, skrzyp polny w sprayu i tabletkach, capivit piekne wlosy i jakis szampon na porost... do tego musialam ostatnio sciac pare cm bo mialam rozdwojone ;/ i przez to cholerne cieniowane i tak zostalo pare wloskow porozdwajanych. Mam nadzieje ze do sylwka jeszcze troche mi podrosna ![]() Macie jakies plany na zabiegi kosmetyczne przed swietami/sylwkiem? Bo ja na pewno idę zrobic sobie paznokcie, solar od jutra raz na tydzien zeby byc troche opalona i fryzjer
Edytowane przez socialite Czas edycji: 2008-12-01 o 19:02 |
|
|
|
#173 |
|
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/item489869970_bebe...a.html#gallery
chcialabym cos takiego tylko czarna
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi sie bardziej chyba srebrna podoba. |
|
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
tez mialam tak rok temu ze najkrotsze byly..hmm nawet do ucha nie siegaly a najdluzsze za lopatki. Ale juz sie powoli wyrownuje
Cytat:
jejku swieta ,sylwester..zadnych planow;p |
|
|
|
|
#176 |
|
Wtajemniczenie
|
tez jest oki ale ja wole byc bardziej stonowana
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Esh... to jest masakra z tymi wlosami ;P
Macie jakieś pomysły na balejaż blond-brąz z jakąś przewagą brązu (bo brąz mam naturalny) ? Ta tunika sliczna jest ![]() co myślicie o tej ? -> http://allegro.pl/show_item.php?item=488458326 Edytowane przez socialite Czas edycji: 2008-12-01 o 19:27 |
|
|
|
#178 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
znam tylko jedną (jedną!) dziewczynę, która: - ma proste włosy. jedwabiście. bez żadnych wyginających się kosmyków. - kiedy je zakręci lokówką - to ma loki. loki! takie piękne, sprężyste. reszta moich koleżanek, choćby stawały na głowie... to i tak po wyprostowaniu mają fale, po zakręceniu - jakieś dziwaczne sprężynki, wszystkie w inną stronę. AG chyba noszą peruki |
|
|
|
|
#179 |
|
Rozeznanie
|
Czytam Was i czytam, podglądałam przez całą ostatnią część, to się podłączam ; >
Udzielałam się więcej na barbie i upodobania mam ostatnio coraz bardziej w kierunku hardcore barbie, ale AG też mi podchodzi ![]() Witam więc i mam od razu pytanie - czy ktoś może mi powiedzieć gdzie dokładnie dostanę w Warszawie ten olejek kokosowy? Gdzie on jest na Złotej? Złota 44 to wiem gdzie jest, ale ona sięga aż do GC? |
|
|
|
#180 |
|
Rozeznanie
|
Czytam Was i czytam, podglądałam przez całą ostatnią część, to się podłączam ; >
Udzielałam się więcej na barbie i upodobania mam ostatnio coraz bardziej w kierunku hardcore barbie, ale AG też mi podchodzi ![]() Witam więc i mam od razu pytanie - czy ktoś może mi powiedzieć gdzie dokładnie dostanę w Warszawie ten olejek kokosowy? Gdzie on jest na Złotej? Złota 44 to wiem gdzie jest, ale ona sięga aż do GC? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

Dopiero co założony wątek,a już 6 str.
musze teraz czegos poszukac bo pozniej nie bedzie czasu...a ja w sylwka mam urodziny

Pamiętam, że kiedyś już chyba podawałyście linka do tej strony, ale gdzieś mi się zagubił