|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
![]() a tak w ogóle, to dzień dobry ja sie dziś minimalnie lepiej czuję ale i tak mam wszystko zatkane, gryzie w gardle coś, kaszle itp. odpuszczam dziś zajęcia, jutro też. tylko do sklepu skoczę a potem będę się w domu grzała. chyba tak lepiej, co?ps. znacie jakiś fajny, niedrogi syrop na kaszel? najlepiej na kaszel i suchy i mokry, bo mój jest właśnie raz taki raz taki
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój wujek ostatnio mi mówił, ze kupil Herbapect dla siebie i synka, i był zadowolony z działania ![]() JAk mogę coś od siebie doradzić - kupi Theraflue Extragrip (jest mocniejszy niż coldrexy rozpuszczane, ma wiecej czegoś tam i strepsils intense do ssania
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się co do teraflu ale gripex hot active tez jest ok, strepsils intensive też jest ok. ale co do herbapectu mam mieszane uczucia - może mi się coś dzieje ale miałam mega duszności po nim
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co ja bralam jak mnie gardlo bolalo? plukalam roztowrem cieplej wody z odrobina soli i ssałam Hols- te mocne cukierki mietowe...
Limonatko polecam mucosolwan |
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
Limonatka - a byłaś u lekarza? Mój tż po 3 dniach takich objawów poszedł, dostał antybiotyk na 5 dni i l4 - bo przeziebienie zaczelo pchac sie w oskrzela. Z tym ze on najbardziej kaszlał na wieczór, i sucho.
I nawet mój syropek z cebulki nie podziałał
|
#3246 |
|
Moderatorka z pazurem
|
na poprawe humoru zerwalam sie z zajec
2 godziny na uczelni w zupelnosci mi wystarczyly ![]() Limonatko idz do lekarza bo cos dlugo trwa to twoje przeziebienie....zeby ci sie cos powazniejszego nie zrobilo |
|
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
lekarz tu moim zdaniem jeszcze niewiele pomoże. wiecie jak się mówi - nieleczony katar trwa 7 dni, a leczony tydzień
muszę więc odsiedzieć swoje i odchorować. w czwartek jadę do domu, to pójdę do mojego wujka lekarza i zapisze co trzeba. bez kolejek, czekania w przychodni itp. tutaj w Krakowie zresztą nie chcę iść do tej przychodni akademickiej o której już się tyle nasłuchałam...nie warto podobno. do czwartku dam radę chyba może pojadę wcześniej, ale nie wiem jeszcze. zależy jak mi będzie ale dziękuję za troskę
|
#3248 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Skoro masz wujka lekarza to nie bede na ciebie krzyczec
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
wprawdzie rodzice mnie nie chcą w domu (mówili podobno wczoraj, żebym tam, tzn w Krakowie poszła do lekarza, po co mam przyjeżdżać! :P), ale i tak przyjadę pff :P i tak miałam przyjechać ostatni raz przed Świętami, więc przyjadę. i odwiedzę wujka
|
#3250 |
|
Moderatorka z pazurem
|
rodzice korzystaja z wolnej chaty, ukladzik im sie spodobal i teraz cie nie chca
Nie martw sie, moi rodzice juz przestali nawet pytac kiedy teraz przyjade
|
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
HhA CzYTAM i sie smieje :PP No niezle, rodzice na ,,starosc,, odzywaja :PP, Moja mama i tato jeszcze chowaja w domu dwoch braci, wiec chyba nie maja tak dobrze jak Wasi :PP edit- zapominialam, ze tato od pol roku pracuje jezdzac na tirach i jest raz na tydzien lub dwa w domu ;/
Limonatka mi zAWSZE TEZ HALLLSY POMAGAJA, a jak nie pomagaja to do lekarza:P Chhoc rozumiem, ze nie chcesz isc w innym miescie, bo wiem ze jak sie prywatnie nie pojdzie to kolejki do lekarza sa wielkie, dlugie i tp :O Ja dostalam @, normalnie jestem taka slaba, spac mi sie chce strasznie, takze chyba zjem i ide lulu ![]() Rudy tak sie podniecil, ze Pani wrocila do domu, ze podszedl do grzejnika gazowego, pokizial sie i mu sie troche ogona zjaralo;/ smrod niezly... jak palone piora. Glupi czy biedny eh... sama nie wiem. DZiewczyny majace tz lub mezczyzn w domu- jakie macie pomysly na prezenty naa mikolaja. Kupie skarbonke liczaca pieniadze, ale musze cos jeszcze, JAKIES pomysly ??? Kupilam sobie wczoraj ksiazke ,, jedenascie minut,, coelho i mam nadzieje, ze bedzie fajna,, Przeczytalam 2 albo 3 inne ksiazki tego Pana i mi sie bardzo podobaly. czytacie :P?
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-12-01 o 15:24 |
|
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
Coehlo do mnie nie trafia
![]() Agatka moj Tz pracuje jako kierowca tira, wiem co to znaczy jak go w domku nie ma
|
|
|
|
#3254 |
|
Moderatorka z pazurem
|
slyszalam o nim ale nie czytalam zadnej jego ksiazki
wiec sie nie wypowiem
|
|
|
|
#3255 |
|
Wtajemniczenie
|
Bez urazy - Coelho to dla mnie taka metafizyka dla nastolatek
No ale de gustibus ... jak wiadomo i każdy czyta, co lubi. Ważne że czyta. Ja ostatnio sięgnęłam po "Imię Róży" po raz drugi, bo czytałam jeszcze w liceum, i jestem zaaachwycona ale np. wczoraj byłam zmęczona i potrzebowałam czegoś lekkiego więc czytałam Chmielewską, którą uwielbiam
|
#3256 |
|
Flawless
|
Także nie trawię Coelho ( a jestem wciąż nastolatką xP)
Obecnie czytam Etgara Kereta, "8% z niczego". Koleżanka mi pożyczyła, tak na rozluźnienie ;D
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Coelho hmm jestem tylko przekonana do 3 jego książek do reszty nie.
Poza tym lubię Gaardera - jestem zakochana w Dziewczynie z pomarańczami i wogóle. A tak pozatym to najbardziej lubię sf i fantasy
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeeeeeeeeeeeee
:p
|
#3259 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bardzo lubię fantasy - całe życie kocham się w Aragornie! Kochałam się też w Raistlinie, Zavulonie (mniej to fantasy, wiem) i Severusie Snape!
|
#3260 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez lubie science fiction i fantasy
Diuna Rok 1984 kroniki Marsjanskie, Antologia science fiction, Wladca Pierscieni
|
|
|
|
#3262 |
|
Moderatorka z pazurem
|
ja nie lubie fantasy
|
|
|
|
#3263 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też nie lubię fantasy
ostatnio czytam tylko książki na naukowe, niestety ale czasami zdarza się czytać coś lekkiego... np Dlaczego mężczyźni kochają zołzy albo Tektonika uczuć... zamówiłam wczoraj Dobre ciało, autorki monologów waginy, ciekawa jestem jakie to będzie Malwinko jestem
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
z takich lzejszych to zakochalam sie w ksiazce Jezdziec Miedziany- Pauli Simons i ksiazkach Gretkowskiej: Polka , Europejka
|
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj z kumpelą na zakupach byłam (kupiłam sobie perfumy jedne z moich ulubionych były w promocji w SuperPharmie, stały ostatnie 3 i się skusiłam ), Ona kupowała prezenty dla rodzinki, ja z racji spłukania tylko oglądałam. Znalazłam dla Mamy zestaw mazideł z masłem shea (uwielbia) w The Body Shopie i Tacie jego nowe perfumy ze spinkami do mankietów co prawda Tata spinek nie uznaje, ale cii ![]() tylko problem w tym, że prezent Taty byłby prawie 3x droższy od tego Mamy... myślę jeszcze żeby kupić Mamie książkę Gok Wana "Jak dobrze wyglądać nago" a z bratem jest problem i to duży.. ale chyba go sobie daruję, bo pewnie od rodziców dostanie stertę prezentów, a mojego i tak nie docenija też nie za to czytam ostatnio "erotyzm w literaturze dawnych wieków" jak skończę, biorę się za Mistrza i Magłorzatę, bo w LO nie omawialiśmy, a mam ochotę to przeczytaćsłuchajcie.. znacie moze jakieś nowo-napisane książki o ateizmie? raczej coś polskiego... |
|
|
|
|
#3266 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Jakie perfumki kupilas?
|
|
|
|
#3267 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
właśnie niedawno wróciłam z pracy, wciąż jestem na ścieżce wojennej z TŻ Do Inglota nie dotarłam, nie chciało mi się ![]() Ja też nie lubię fantastyki ![]() Z pewnością obok takich butów nie można przejść obojętnie bardzo oryginalne ![]() [quote=adrijah;9932236]ja dzisiaj z kumpelą na zakupach byłam (kupiłam sobie perfumy jedne z moich ulubionych były w promocji w SuperPharmie, stały ostatnie 3 i się skusiłam )[/quote] Jakie jakie perfumy? pytam się ja, perfumoholiczka w stanie uśpienia ![]() A wiesz co odnośnie suchych dłoni i kremu do rąk to w jakiejś gazetce shoppingowej widziałam dziś że bardzo dobrze wypadł krem Oriflame 2 in1 Protecting Hand & Nail Cream.
Edytowane przez MrsVargas Czas edycji: 2008-12-01 o 20:31 |
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
aa zapomnialam, ze kupiłam krem do rąk Ziaji
z serii ogórkowej jeszcze nie wiem jak działa i czy się idealnie wchłania ![]() perfumy to CK Truth mam totalnie niewrażliwy nos, więc ciężko mi coś znaleź, do tego się przekonałam dopiero po zużyciu na spółkę z Mamą całego flakonu ![]() generalnie używam oprocz tego, malo ambitnie Davidoffa Cool Water i l'eau par Kenzo
|
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
a ja siedze z odzywką na wlosach, maseczka na twarzy, blotem na dekolcie, i nogami w kremie
zielona herbatka publicystyka w tv i kadzidla...uwielbiam
|
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fantasy jest suuuper ![]() Poczytajcie Pratchetta - naprawde nie czuć że to fantasy, jest idealną alegorią naszego świata, polityki i ludzi
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

i strepsils intense do ssania 

wiec sie nie wypowiem
ale np. wczoraj byłam zmęczona i potrzebowałam czegoś lekkiego więc czytałam Chmielewską, którą uwielbiam

), Ona kupowała prezenty dla rodzinki, ja z racji spłukania